سلام دوستان.
دقایقی بیش از عضویت من نمی گذره.
امیدوارم که بتونم دوست خوبی برای شما باشم.
...
حقیقتش من هم درباره دانشگاه پیام نور سوال
Printable View
سلام دوستان.
...
حقیقتش من هم درباره دانشگاه پیام نور سوال
سلام دوستان.
...
حقیقتش من هم درباره دانشگاه پیام نور سوال داشتم.البته فراگیر
یعنی واقعا ارزش هزینه کردن و شرکت کردن رو نداره.
3 خبر از پیام نور
نتايج آزمونهاي فراگير کارشناسي و کارشناسي ارشد پيام نور
معاون سازمان سنجش آموزش کشور، گفت: نتايج آزمونهاي فراگير کارشناسي و کارشناسي ارشد پيام نور اين هفته اعلام مي شود .نتایج کارشناسی ارشد
دکتر ابراهيم خدايي اظهار داشت : آزمون کارشناسي فراگير دانشگاه پيام نور با شرکت 192 هزار داوطلب و آزمون کارشناسي ارشد فراگير پيام نور با حضور 108 هزار داوطلب 25 مرداد ماه برگزار شد
معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور گفت: نتايج آزمون دورههاي فراگير كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور روز شنبه ۳۰شهريورماه منتشر ميشود.
حسين توكلي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا افزود: شركت كنندگان در اين آزمون از ساعت ۹صبح روز شنبه با مراجعه به سايت سازمان سنجش به نشاني
ميتوانند از نتايج خود اطلاع پيدا كنند.کد:http://www.sanjesh.org/
===============================
آخرین تغییرات اعمال شده در سایت انتخاب واحد
درمورد سقف انتخاب واحد بر اساس معدل ۲ ترم قبل ، به شرح ذیل می باشد:
۱۲> معدل تا سقف ۱۴ واحد
۱۷>معدل> ۱۲ تا سقف ۲۰ واحد
معدل ۱۷ به بالا و دانشجویان ترم آخر تا سقف ۲۴ واحد با مجوز کاربران ارشد
اعلام این موضوع به مراکز و واحدها از طرف دانشگاه به معنی این است که هنوز برخی از نتایج اعلام نشده هنوز انتخاب واحد بدون داشتن قانون خاص انجام می شود!!!
=============================
سناریوی انتخاب واحد در دانشگاه پیام نور
انتخاب واحد در دانشگاه پیام نور معضلی که همچنان ادامه دارد
در قسمت جدید سناریوی انتخاب واحد در دانشگاه پیام نور شهریه اعلام شده توسط سایت انتخاب واحد با مسئله جدیدی روبرو شده است . شاید خیلی از دانشجویان از میزان شهریه اعلام شده در سایت شوکه شده باشند !!! موضوع شهریه بحث جدیدی نیست اما مصاحبه قائم مقام وزارت علوم ،رئیس دانشگاه پیام نور و هاشم داداش پور مدیر روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر عدم افزایش شهریه ورودی های قدیم دانشگاه پیام نور و متذکر افزایش شهریه۱۰درصدی فقط ورودی جدیدشدند همان و قرار گرفتن جدول شهریه ترم جدید در سایت دانشگاه پیام نور و اعمال افزایش ۱۰ درصدی شهریه برای ورودی های قدیم همان . !!! نکته مهمتر در مورد افزایش شهریه نوع ناحیه ملاک شده در سایت انخاب واحد گلستان برای دانشجویان نواحی ۳ و ۴ و ۵ بود که برای این نواحی شهریه نواحی ۱ و ۲ ملاک قرار داده شده است که موجب افزایش چشمگیر شهریه شده استکد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=83588c18-f90b-4040-8497-ea98a61423d4&LayoutID=6ca65ae5-f7b8-4c89-a215-b01b3d5e190f&ID=dbd57be7-50b5-498d-9f02-d165c4c5d68f
با توجه به فرصت واریز شهریه و با توجه به نوع واریز شهریه مبنی بر اینکه دانشجو حتی یک ریال هم نمی تواند کمتر واریز کند معلوم نیست چه کسی درباره این اتفاق تصمیم گیری خواهد کرد
چه کسی پاسخگوی این افزایش شهریه پنهان است !!!
==============================
:11:موفق باشید.
برای فراگیر پیام نور کارشناسی رو چیزی نگفتند
جای میشناسید امار ثبت نامی ها و ظرفیت ها رو بدونیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوش اومدی دوسته عزیز به جمعه ما
والا چی بگم
یه چیزی هست برای خودش دیگه
مکلا دانشگاه ها تو ایران ارزشه وقت گزاشتن رو ندارن ولیس چه کنیم که مجبوریم
نقل قول:
یعنی شنبه ایشالله میاد؟
بهنام جام واقعا ممنون..
ایشالا اگه قبول شدیم همه یه ناهار مهمون داریوش
خوب باید عرض کنم اعتبار بین المللی مدرک پیام نور از همه دانشگاه های آزاد ایران و خیلی دانشگاههای سراسری ایران بالاتره اما داخل ایران هنوز جا نیوفتادهنقل قول:
از طرفی..به قول یکی از اساتیدمون تو دانشگاه ازاد ، اگه واقعا میخوای درس بخونی و یه چیزی یاد بگیری بیا پیام نور اگه فقط دنبال مدرکشی نیا
هاااااااااااااااااا؟!×!!نقل قول:
بابا چرا من؟
من باید فعلا پولام رو جمع کنم قرضای ملت رو بدم!!! به خاطره تهیه پوله دفترچه سفته چند میلیونی دسته مردم دارم!!!:31:
والا چی بگم!نقل قول:
کلا ایران چیش رو حساب کتابه که این باشه
پیرم در اومد اینقد رفتم پاسداران اومدم به خاطره یه انتقالیه کشکی!
اوله مهره
من هنوز حتی ثبت نام هم نکردم!!!
معلوم نیست چه شود
بابا داریوش جان یه نهار که دیگه بهانه تراشی نمیخاد:31: نگران قرضاتم نباش خودم همشون رو حریفم فقط آدرس بده :31: روز خوش!!!!!!!!نقل قول:
خوب یکبار اینا میگن 30 شهریور کارشناسی و کارشناسی ارشد و در یک جای دیگر میگن کارشناسی ارشد !!!!!!!
حالا واقعا کارشناسی فراگیر پیام نور کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟