میگم میشه برای یه بازی دو تا تاپیک زد ؟ آخه من یه سرچ کردم تاپیکش بود :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152909&highlight=Microsoft+Flight+Simulator
Printable View
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152909&highlight=Microsoft+Flight+Simulator
خیلی خوبه. من هم قصد دارم وارد این عرصه بشم. ولی به گفته یکی از دوستان که الان داره مدرک IR رو می گیره باید خیلی فکر کنم و بعد وارد بشم. چونکه وقتی وارد شدی باید تا آخرش بری...
حالا سوال : برای گرفتن گواهی نامه Grand چقدر باید هزینه کرد و گرفتنش چقدر طول می کشه.
دوم اینکه می شه یه آموزشگاه خوب معرفی کنید؟
سوم اینکه الآن شما در چه سطحی هستید؟ (البته اگر دوست دارید جواب بدید).
چهارم این که ارزشش رو داره که پا به این عرصه بگذارم؟ آخه من خیلی علاقه دارم...
ممونم...
بله قبلا هم تذکر دادید.نقل قول:
ولی به هر حال اینجا داره بحث میشه. از تاپیکم دفاع نمیکنم ولی چه فرقی میکنه.
البته که وقتی من این تایپکو زدم هرچی گشتم تاپیک دیگه ای نبود. شاید من پیدا نکرده بودم و شاید رفته بوده به صفحه های 10-11 انجمن.
امروز نسخه فارسي flight simulatorX رو ديدم کسي ازش چيزي ميدونه؟
بازی Flight Simulator X-Acceleration ارزش خرید داره؟ بازیش چه قدر سخته؟
نقل قول:
سلام.
اومدن تو این رشته کار سختی نیست فقط باید از لحاظ پزشکی بدون مشکل باشی و اینکه شانس داشته باشی. (و یه خورده پارتی تو ایران)
حقوق کاملا به ساعت پروازی و مدرک شما ربط داره و البت شغلتون در هواپیما.
از لحاظ حقوقی مسلما بیرون بهتر لز ارتش هست اما لذت پرواز شکاری با هواپیمای مسافربری قابل مقایسه نیست.
اینو تو بازی های دیگه مثل usaf میتونید تجربه کنید من که از شغلم لذت میبرم .
من از لحاظ پزشکی مشکلی ندارم ولی از لحاظ پارتی؟؟؟؟؟!!!!! شما از پارتی گفتید ، منظورتون پارتی برای ورود به ارتش هست یا برای ورود به شرکت های خصوصی هم پارتی می خواهد .نقل قول:
آیا شما در ارتش هستید یا هواپیمایی ملی ایران و یا .....
یه نفر به من گفت می تونم معرفیت کنم جایی که خودم هستم. ولی دو دلم که برم یا نه. آخه یه کاریه که اگه وارش شدی باید تا آخرش بری. یه ذره هم این طور که شنیدم هزینه های پروازش سنگینه.
از لحاظ سلامت بدن: دندونام سالمن و پرکرده و کشیده ندارم. بچگی یک بار عصب کشی کردم. عمل جراحی هم نداشتم. فقط لوزه های متورم دارم...
رام میدن؟ :دی
سوال: مدرک Grand شامل چه مدارکی می شه؟ یعنی شامل مدرک PPL و CPL میشه؟ یا نه جداگانه است؟ و وقتی که این مدرک رو گرفتیم با چه هواپیماهایی مجوز پرواز داریم؟
و اینکه راسته که اگر خلبانی برای مدتی پرواز نکنه مدرکش باطل میشه؟
ممنون...
این کالج در سال 1989 در دبی تاسیس گردیده و مطابق استانداردهای جهانی و مورد تائید ICAO میباشد و مابین DHL & Fedex در فرودگاه شماره 2 بین المللی دبی واقع شده است.
رشته ها:
دوره PPL :
شامل دوره های تئوری و 40 ساعت پرواز و 4 ساعت کار با ابزار آلات دقیق و 3 ساعت پرواز شبانه و 10 ساعت پرواز در طول کشور
دوره IR :
شامل 35 ساعت پرواز با هواپیما و 31 ساعت دروس عملی و زمینی و اندازه گیری و تخمین و طریق ستفاده از ابزار آلات دقیق
دوره خلبانی تجاری CPL :
این دوره شامل دوره پروازی با هواپیماهای تک موتوره و تجاری میباشد و شامل 95 ساعت پرواز دونفره و 100 ساعت پرواز بهمراه کسانی که در حال فراگیری هستند و 35 ساعت دروس عملی و زمینی.
دوره پروازهای آزمایشی :
تحت نظارت افراد با تجربه ساعتی 500 درهم .
شهریه ها:
هزینه هر ساعت پرواز برای دروس خلبانی بستگی به نوع هواپیما:
دوره PA28-181(IR) = 600 درهم
PA28-161 = 550 درهم
PA28-140 = 450 درهم
هزینه اضافی هر ساعت پرواز شبانه = 100 درهم
40 ساعت پرواز با هواپیمای PA28-140 = 18000 درهم
هزینه عضویت= 500 درهم
کتابها و وسایل جهت یابی = 650 درهم
هزینه معاینات پزشکی = 1200 درهم
آزمون /تست پرواز = 1000 درهم
گواهینامه خلبانی شخصی = 1560 درهم
==========جمع کل دوره ، درهم امارات PPL = 22910
هزینه 50 ساعت پرواز با هواپیمای PA28-181(IR) = 21000 درهم
هزینه ابزارها = 4500 درهم
آزمون پرواز = 800 درهم
تسهیلات و پرواز = 100 درهم
==========جمع کل دوره ، درهم امارات IR = 22350
مدت دوره 10-8 ماه و پرواز برای حداقل 195 ساعت پرواز و اخذ گواهینامه خلبانی و IR
==========جمع کل دوره ، درهم امارات CPL = 100/000
شایان به ذکر است که کل دوره ی خلبانی در کشور امارات حدود ۱ سال و نیم طول می کشد
گفتم شايد بدرد بخوره.
منبع:کد:http://flightschool.blogfa.com
نقل قول:
دوست عزیز من منظورت از گرفتن گواهینامه grand رو نمی فهمم ما کتابی با عنوان annex داریم که در آن تمام گواهی نامه ها رو شرح داده البته این نشریه 18 جلده اما جلد 1 کاملا مربوط به این موضوعات هست در مورد قیمت تو پست های قبلی دوستان بود.
در مورد امزشگاه هم از ما بگذرید.
من الان دارم برای cpl تلاش می کنم.
ارزشها برای هر کسی جوری تعریف می شه.