نمایندگی مایکروتل تو میلاد نورنقل قول:
البته پاساژ تندیس هم بود مثل اینکه رضا خان رفته بوده اونجا نمایندگی جمع شده بوده:41:
Printable View
نمایندگی مایکروتل تو میلاد نورنقل قول:
البته پاساژ تندیس هم بود مثل اینکه رضا خان رفته بوده اونجا نمایندگی جمع شده بوده:41:
من یه روز ، بعد از اینکه گفتی تندیس هست ، رفتم یارو گفت دیروز جم کردیم.........!!!! شانس منه دیگه.نقل قول:
هر کی میره لطف کنه یه آمار از 480 اگر بود بگیره.
lمیلاد نور 480 نداشت ولی گفت از شنبه میاریمنقل قول:
پاساژ گلستان 480 داشت ولی شلوغ بود برای همین قسمت نشد بریم باهاش کار کنیم
به جان تونقل قول:
انقدر خندیدم که نگو....:31:
آدم بد شانس تر از من نمی دونستم وجود داره
راستی هنوز نمایندگی قیمت جی 810 رو اعلام نکرده ؟
فکر کنم 650 تومن اعلام کنن..
دوستان ، مایکروتل در مجتمع کامپیوتر رضا هم این گوشیو واسه تست گذاشته .
پیشنهاد میکنم اگر هم شده واسه یه بار این گوشیو رو تست کنین !
من که واقعا دهنم باز موند !
میشه گفت : I450 + G800 = G810
چه قدر میدین ، من فردا نرم اونجا...................؟؟؟؟؟؟
من هم از یکی از بروبچ شنیدم که توی ولیعصر گذاشتن جی 810 رو . من دارم میرم عکس هم میگیرم میزارم اینجا
رساتی بچه ها وقتی رفتین کار کنین
با جی 810
یه بار خاموش روشن کنین
ببین رم دینامیکی آزادش چند مگا بایت هستش !؟
خوب بالاخره من عشقمو یعنی جی 810 دیدم . میتونم بگم سرعتش مثل گوشیای جاواست . دوبینش که زیر 2 ثانیه فعال میشد عکسها حدود 2 ثانیه طول میکشید تا سیو بشه . فقط فیلم برداریش به شفافیت ان 95 نیست همون 22 فریمی که جی اس ام آرنا گفته درسته . 30 فریم نیست . فلاش زنون رو تست کردم البته از فاصله نزدیک که طبیعتا باید خوب باشه دیگه .ولی چون گوشی اصلی نیست کیفیت دوربینش از یو 600 پایین تر بود . کیبوردش برخلاف گفته های سایتها بسیار نرم و راحت بود . کیفیت تصویرش هم میتونم بگم با ان 95 فرقی نداشت بزرگ و شفاف . جی 810 از فوکاس جدیدی استفاده میکنه یعنی وقتی دکمه دوربین رو فشار میدی اصلا عقب و جلو شدن لنز رو برای فوکاس نمیبنی فقط در زمان کمتر از نیم ثانیه میبنی فوکاس شده . طوری بود که من فکر کردم فوکاس نمیکنه اصلا :d
و بالاخره عکسهای جی 810 که با یو 600 گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم رفت بگم . اف 480 توی پاساژ ایرانیان . نزدیک میدان ولیعصر. اف 400 هم اونجا بود که فوقا العاده کیفیت دای بلند و شفافی داشت . که با جی 810 حدود 3 هفته دیگه وارد ایران میشن .