خوب این آمپلی چقدر قیمتش هست..؟
باید ساب ها رو به آمپلی وصل کنی و آمپلی رو به ضبط ماشین../؟
خوب این آمپلی چقدر قیمتش هست..؟
باید ساب ها رو به آمپلی وصل کنی و آمپلی رو به ضبط ماشین../؟
الان یک ظبط cd خور چنده؟:31:
معمولی در حد پراید:46:
از 50 تومن به بالا.نقل قول:
حالا مگه میخوایید چند ساب ببندید که میگید ساب ها؟
از 65-70 تومن به بالا cd خور داریم. معمولی و در حد بلندگوهای پراید با شرط کنترل داشتن میشه پایونیر 2950 ورداشت، هم کیفیت ساخت خوبی داره و هم قیمتش نسبتا خوبه. فکر کنم حدودای 100-110 باشه. البته ارزونتر هم در مارکای دیگه هست. مثلا jvc و سونی ولی نمیدونم چرا من خوشم میاد مارک پخش حتما پایونییر باشه. شاید به دلیل کیفیت ساخت و ... باشه.نقل قول:
:12:
راستیتش از این ضبط سمند خسته شدم .. میخوام یک ظبط خوب (100 تا 150) تومن ببندم و یک ساب هم بندازم ..نقل قول:
از 50 تومن به بالا.
حالا مگه میخوایید چند ساب ببندید که میگید ساب ها؟
حالا شما چی پیشنهاد میکنید ..؟ باید چه چیزهای بخرم ..؟ همشو بگید.. البته زیاد نمیخوام بترکونم..
ممنون
قیمت اینا چنده ؟(هر دو مدل)نقل قول:
بچه ها یک پیشنهادی چیزی بکنید..نقل قول:
راستیتش از این ضبط سمند خسته شدم .. میخوام یک ظبط خوب (100 تا 150) تومن ببندم و یک ساب هم بندازم ..
حالا شما چی پیشنهاد میکنید ..؟ باید چه چیزهای بخرم ..؟ همشو بگید.. البته زیاد نمیخوام بترکونم..
ممنون
این 2950 چه ویژگی هائی داره؟نقل قول:
اگه بخایم بدا باند خربزه ای ببندیم،جواب میده؟
شما باند خربزه اي رو ببند رو .... ! چه ربطي داره !؟نقل قول:
اینجوری میشه:نقل قول:
(این یه مدل پایه هست)
پخش 4050 : اینجا 150
باند کنوود 718 : 80 تومن (jbl 953 هم هست که بهتره ولی اینجا 130 تومنه. تهران فکر کنم 115 باشه)
آمپ 4 کانال که برای هر دو استفاده بشه و خوب هم جواب هم بده: سانداستریم ترا 680.4 فکر کنم حدودای 210 باشه
ساب هم : یه آلپین تیپ s و 12 اینچ. قیمت اینجا 145 تومنه
اینا شد حدود 590 تومن. البته توی شهر های بزرگ اینا ارزونتر درمیاد و ممکنه تا 530 هم بتونی اینو جم کنی که 50-70 تومن هم دسمزد بدی میشه 580-600 تومن
راستی میتونی خودت هم برای ساب یه باکس درست حسابی بسازی. قطعا نتیجه بهتری میگیری. البته با حساب کتاب و برنامه مخصوص باکس.
توی شهر ما:نقل قول:
2950: 115-110 تومن
3950: 120-125 تومن
شهرای بزرگ فکر کنم 10 تومن ارزونتر باشه.
4 خروجی 50 وات هست. mp3 و صوتی میخونه.نقل قول:
بستگی به خربزه ای هات داره. مثلا تقریبا هیچ پخشی بدون ؛آمپ برای پایونیر 6975 خوب جواب نمیده. در حالی که به راحتی میشه اونو با کنوود 718 و LBL 953 ببندید. هر چند در این دو مورد هم با آمپ نتیجه بهتری میده.
:12:
فرشاد واثقی
یک 4000ub دست دوم پیدا کردم می گه 100000 تومن به نظرتون می ارزه
سه ماه کار کرده