دارم میگردم برای فلشتون پیدا کردم میزارم براتون خودتون هم یک سرچی تو گوگل و سایت hp بکنیدنقل قول:
Printable View
دارم میگردم برای فلشتون پیدا کردم میزارم براتون خودتون هم یک سرچی تو گوگل و سایت hp بکنیدنقل قول:
مرسی عزیزم. من هم توی گوگل و هم توی سایت HP سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم.... امیدوارم شما پیدا کنید.....نقل قول:
من همچنان منتظر جواب شما هستما.....
من چیزی نتونستم پیدا کنم متاسفانه
سلام فرمت کردن فلش با کود برنامه نویسی راهنماهی کنید
پس الان من چکار کنم؟ :41: برگه گارانتی اش رو هم ندارم.... شرکت هم که اینطوری قبول نمیکنه.....نقل قول:
من مموری گوشیم رو هر کاری میکنم نه تو گوشی و نه تو کامپیوتر باز نمیشه.
با Recover My Files هم خواستم اطلاعاتم رو برگردونم ، ولی میزنه Unreadable.
کسی راهی سراغ داره ؟ مموریش مهم نیست ، فقط اطلاعاتم رو میخوام برگردونم ! :41:
اطلاعات شما به احتمال قوی بر نمیگرده ، ولی فلش احتمالش هست ، اگر ترنسد باشه احتمالش قوی تره تا سیلیکون پاور چون ترنسد آنلاین میتونه پروگرام کنه ولی سیلیکن پاور نه
من فلش HP v210w 16gb دارم که نمی دونم چی شد مشکل پیدا کرد و موقع اتصال فقط آیکون درایوش میومد اما نمیشد چیزی توش ریخت یا حتی فرمتش کرد , ظرفیتش رو هم 0 میشناخت.
با نرم افزار UfixII فلش رو low level format کردم درست شد اما دیگه موقع اتصال به اسم اصلی فلش نمیشناسه و اسمش شده recover usb flash drive usb device و مشکل اصلی که داره یه مقدار کند شده تو pc قابل چشم پوشی هست اما موضوع وقتی مشکل ساز میشه که به ایکس باکس وصلش میکنم اونجا به شدت کنده. با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلش رو چند بار فرمت کردم درست نشد با خود ویندوز هم فرمت کردم تغییری نکرد. به نظرم باید فرمور فلش آپدیت شه تا مثله قبل به اسم اصلی بشناسه و این مشکل حل شه ولی هر چی تو نت گشتم فرمور رو پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید.
احتمالا برنامه Hdd Regenerator رو روش نصب نکردی؟ با برنامه partision master pro میتونی دوباره فرمتش کنی مشکلت حل بشهنقل قول: