تمام افکارتان را روی کاری که دارید انجام میدهید متمرکز کنید . پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
کسی که دارای عزمی راسخ است جهان را مطابق میل خود عوض میکند
Printable View
تمام افکارتان را روی کاری که دارید انجام میدهید متمرکز کنید . پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
کسی که دارای عزمی راسخ است جهان را مطابق میل خود عوض میکند
عدهای را برای همیشه میتوان فریب داد
همه را برای مدتی میتوتن فریب داد
ولی همه را برای همیشه نمیتوان فریب داد
آدما تا وقتی ناراحتن دلشون میخواد ناراحتیشونو با یکی تقسیم کنن ولی کمتر کسی حاضره وقتی خوشحاله اونو با کسی تقسیم کنه Mohammad2010
یه چند تایی از بهترین دو بیتی های بابا طاهر رو براتون می نویسم امیدوارم خوشتون بیاد:
بود درد مو و درمونم از دوست
بود وصل مو و هجرونم از دوست
اگر قصابم از تن واکره پوست
جدا هرگز نگرده جونم از دوست
.................................................. .................................................. ...............
عزیزا کاسه ی چشمم سرایت
میان هر دو چشمم خاک پایت
از آن ترسم که غافل پا نهی باز
نشیند خار مژگانم به پایت
.................................................. .................................................. ...............
به خنجر گر درآرن دیدگونم
به آتش گر بسوزن استخونم
اگر بر ناخنونم نی بکوبن
نگیرم دل ز یار مهربونم
زدل مهر رخ تو رفتنی نی
غم عشقت به هر کس گفتنی نی
ولیکن سوزش مهر و محبت
میان مردمون بنهفتنی نیست
تا تو مراد من دهی کشته مرا فراغ تو
تا تو به داد من رسی من به خدا رسیده ام
(رهی معیری)
تقریبا" +18 هست و نمیتونم بگم
زندگی با گریه آغاز میشود . . . .تا اینجا یه جمله است بقیش هم شما بگین...
زندگی با خنده آغاز میشود . . . ..تا اینجا یه جمله دیگه است بقیش هم شما بگین...
وقتی از مادر متولد شدم..صدایی در گوشم طنین انداخت که بعد از این با تو خواهم بود. به او گفتم تو کیستی؟ گفت :غم! فکر کردم غم عروسکی خواهد بود که من بعدها با اون بازی خواهم کرد. ولی بعدها فهمیدم!! که من عروسکی هستم در دستان غم
never say no
- متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد