جدیدا پارتیشن بندی و یا عمل مشابهی نکردید؟آیا با درایو ها مشکل دارین؟نقل قول:
Printable View
جدیدا پارتیشن بندی و یا عمل مشابهی نکردید؟آیا با درایو ها مشکل دارین؟نقل قول:
مطمئن باشید دلیلش جز این نیست!نقل قول:
هر چه سریعتر نسخه ی Finalرا دانلود کنید چون از باگ های نسخه های بتا نمی توان گذشت
ممنون . نياز نيست نسخه فينال رو دانلود كنم . حجمش يكمي زياده . نسخه اصلي رو + آفيس 2007 سفارش دادم .نقل قول:
بنده فكر ميكردم تفاوت هاي چنداني با نسخه فينال نداره . ولي مثل اينكه داره .
با این کار متن کنار ساعت ویندوز خود را تغییر خواهید داد:
1- فرمان Regedit را در قسمت RUN ویندوز وارد کنید.
2- به کلید زیر بروید.
HKEY_CURRENT_USERControl PanelInternation
۳- داده ای رشته ای ( نوع String ) با نام S1159 ایجاد کرده ( در صورتی که از قبل ایجاد نشده باشد) و متن دلخواه خود را در آن وارد کنید.
-4 داده رشته ای دیگر با نام S2359 ایجاد کرده و متن دلخواه دیگری را در آن وارد کنید. توجه کنید که در ویندوز XP اگر فارسی را فعال کرده باشید می توانید عبارات را فارسی تایپ کنید.
من چهارشنبه ای دانلود و نصب کردم با Dialupحدود 55دقیقه می شه تا یادم نرفته بعد که نصب کردی IEproرا بگیر حتما دانلود کنی با حجم 2 مگ چون قابلیت های زیادی را به برنامه اضافه می کنهنقل قول:
سلام دوستان
میخوام بدونم چطور میشه وقتی شما توی mycomputer راست کلیک میکنی وبعد پروپرتیز
توی صفحه ی باز شده که مشخصات نوشته یه عکس قرار داد
آخه یکی این کار رو کرده
چطوری؟؟؟
رفیقم خدمات داره میخواد ویندوز میریزه تبلیغه خودش رو اونجا بزاره
ممنون
سلامنقل قول:
مراجعه کنید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
ممنونمنقل قول:
ادیوسی باشید
Javad_Ed
خوش به حالتون . مال من دو ساعت حد اقلشه . سرعت دانلود من خيلي پايينه . من از برنامه هاي flashget و hidownload براي دانلود استفاده مي كنم . اما به هر حال نصبش كردم .نقل قول:
مشكل درست شد IE PRO هم از قبل داشتم ديگه از باگ خبري نيست . ممنون راهنمايي كرديد . اما فكر كنم مودمم مشكل داره كه هر وقت اتصال پيدا مي كنم وقتي وارد اينترنت اكسپلورر ميشم يا هر مرورگر ديگه نميتونه بار اول سايت مورد نظر رو پيدا كنه و بايد صدبار رفرش كنم .
براي اينکه برنامه هايي که حذف يا ( Uninstall ) مي شوند ، کاملا از بين بروند و اثري از آنها در محل نصب باقي نماند بهتر است از طريق رجيستري حذف شوند. براي اين کار ابتدا مسير زير را در رجيستري طي نماييد :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft
\Windows\CurrentVersion\Uninstall
بعد از دابل کليک کردن بروي آخرين گزينه بالا ليست کليه برنامه هاي موجود در ويندوز ظاهر خواهد شد ، کافي است نام برنامه هاي از رده خارج شده يا معيوب را حذف نماييد.