-
ایول ایمان جان از اخبار با آخری خیلی حال کردم
-
سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه...و به امید پیروزی فردا مقابل دربی:thumbsup:
و حالا آخرین اخبار:
-یونایتد در اواسط ژانویه برای برپایی یک اردو کوتاه مدت به عربستان میاد.
-ریو که یک مصدومیت کوچیک داشت به بازی فردا می رسه.
-گری که مدتها مصدوم بود و تازگی ها دوباره آماده ی بازی کردن شده بود؛ دوباره با مصدومیت مواجه شد :41:
-و بالاخره اینکه سر الکس از اندرسون به عنوان یک استعداد ویژه یاد کرده و گفته اون می تونه جانشین خوبی برای اسکولزی باشه.
:11:
-
ایمان جان واقعآ تشکر از شما میگم ها خوب فعال شدین ها خوب بازم بیا.
-
دربی از همه چهار تا خورده ما که قانونمون فقط چهار تایی چند تا میزنیم؟
ساده است 8=4+4 میگید نه فردا میبینید
-
راستی تا یادم نرفته چون قبلا قول داده بودم اینم واسه دوستایی که ماهواره دارن البته اگه شبکه سه نشون نمیده
ساعت ۱۸.۳۰ بازی Manchester United vs Derby County از شبکه Show Sports 1 & 2(نایلست)
دیشم باید طرف نایلست باشه
-
سلام
خیلی خوشحالم که برد یونایتد رو تبریک بگم که با 2 گل توز و یک گل از کریسی و گیگزی تونست 4 به 1 دربی رو شکست بده...به امید پیروزی های بعدی...:33:
و اخرین اخبار:
وز براون گفته قراردادش رو با یونایتد تمدید نمی کنه؛ سر الکس هم گفته که ما پافشاری نمی کنیم(به نظر من این نمونه ی واقعی نمک خوردن و نمک دون شکستن هست چون براون هر چا داره از یونایتد هستش؛راستش رو بخواید بهتر چون اون هیچ وقت در حد یونایتد نبوده؛ امیدوارم به جاش یه بازیکن بزرگ رو ببینیم:thumbsup:
-
از همه ممنون واقعآ تاپیک بسیار فعال شده و این باعث خوشحالی است و ممنون که سریع خبر برد رو گذاشتید من داشتم دربدر دنبال نتیجه بودم واینکه ایا شما سایتی رو میشناسید که نتایج بازی ها رو بسیار سریع و بلافاصله بعد گل بگه؟
-
ميتوني از سايت براي اطلاع از نتيجه بازيها استفاده كني.
-
بکام جان و ایمان جان و بقیه دو ستان همین الان که دارم مینویسم ارسنال بازی این هفته رو 2بر صفر باخیده و این یعنی چی؟.....ها درسته یعنی کم کم داره روی اینه بچه پر رو کم میشه تازه این اولش است حالا میبیند
-
با سلام
ممنون احمد جان؛همیشه خوش خبر باشی...منم بازی رو دیدم و خیلی کیف کردم ؛کم کم ونگر باید در مهد کودکشو تخته کنه! :26:
و اما آخرین اخبار:
- دنیس لاو بازیکن افسانه ای یونایتد در اظهار نظری جالب گفته سه بازیکن ؛ توز و کریسی و وین رونی تثلیث مقدس جدید هستند.
- و اینکه گیگزی 100 گله شد...:king: