غيرت چيزي كه تو هيچ كدوم از تيم ها اين جوري پيدا نيمشه
با یووه از دنیای فوتبال خداحافظی می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه شنبه 13 فروردین 1387 - مائوروژرمن کامورانزی هافبک ایتالیایی - ارژانتینی یوونتوس پس از سپری کردن دوران سخت مصدومیت به امادگی کامل خود دست می یابد و تبدیل به همان ستاره ارزشمند و موثر بانوی پیر میشود. وی در مصاحبه ای حاضر شد و بر صعود یووه به لیگ قهرمانان اروپا تاکید کرد. مائورو معتقد است یوونتوس نیز به مانند لیورپول می تواند قدرت بزرگی در این رقابت ها شود زیرا این تیم نیز شرایط خاصی را تجربه کرده و بعد از گذشت زمان و تلاش فراوان نمایش های بزرگی از خود ارائه کرده است و یوونتوس با توجه به سابقه باشکوه خود خیلی زود می تواند دوران عظمت خود را تکرار نماید.
مائوروژرمن کاموانزی در برابراینتر به برتری بزرگی دست یافتید و روز یکشنبه نیز دیدارتان برابر پارما لغو شد...
بله یک پیروزی بزرگ و مهم بود. فوق العاده مهم و حساس. برابر تیم نخست جدول پس از کسب یک تساوی در دور رفت به سه امتیازی ارزشمند دست یافتیم. ما پیروزی می خواستیم و برای رسیدن به ان تلاش کردیم و انگیزه و حمایت اطرافیان و هواداران به ما کمک کرد. این رقابتی بود که برگزار شد. برابر پارما نیز هدفمان برتری بود اما بازی به دلایلی که گفته شد برگزار نشد. من واقعا متاسفم و با خانواده این هوادار ابراز همدردی می کنم.
می گویند ترزگه می خواست با گل خود شادی را به رمی ها تقدیم کند؛ شما چطور ؟
در یووه اینکه از میان رم و یا اینتر کدام اسکودتو را دریافت کند اصلا جذاب نیست. در هر حال تیمی که شایسته است ان را فتح می کند.
همگان بر این باور بودند که اینتر در نهایت اسکودتو را از ان خود خواهد کرد ؟
من نیز چنین می گفتم ؟ اگر انها قهرمانی را از ان خود نمایند این بار باید گفت که بسیار عجیب است که اینتری ها سرانجام جامی را به خود اختصاص دادند.
گل شما در شرایط افساید به ثمر رسید؛ مانچینی می گوید در این شرایط چگونه از کمک داوران به اینتر صحبت می کنید ؟
من انچه را که او دیده را ندیدم. اگر چنین اتفاقی رخ داده اشتباه داوران بوده است درست مانند همیشه.
همچنان می توانید برای رسیدن به سکوی دوم مبارزه نماید ؟
همه تیم های حاضر در رده های بالایی جدول می توانند. اما ما نباید هیچ اشتباهی مرتکب شویم و نهایت تلاش خود را انجام دهیم به این توجه نکنیم که چه تیمی پیش روی ماست.
برابر تیم های کوچک امتیازات زیادی را از دست دادید؛ به گفته بوفون و کوبولی مدیر باشگاه شما با از دست دادن این امتیازات کمی شانس خود را از دست دادید ؟
امتیازاتی از دست رفت بله، اما ما شکست ها و از دست رفتن امتیازات را از یاد بردیم زیرا در این شرایط فکر کردن به انها مناسب نبود. تا پایان راه می توانیم امتیازاتی کسب نماییم و جبران کنیم.
بداقبالی ها و مصدومیت های شخصی شما، از این بابت متاسف بودید ؟
بله، بدشانس بودم. زمانی که نمی توانی به تیم کمک کنی بسیار دردناک است.
ماه مارس تمام شد و یووه در جایگاه سوم ایستاد؛ شگفت اور نیست ؟
نه؛ ما همیشه مطمئن و امیدوار بودیم. از شروع بازی ها چنین هدفی داشتیم. زمانی که برابر اینتر، رم و میلان بازی کردیم نشان دادیم که قدرت خود را خیلی زود بازپس می گیریم. من زمانی که میدان امدیم تیمی را ندیدم که از ما قدرتمندتر باشد.
در تابستان تمام بازیکنان چنین اعتقادی نداشتند ؟
ما بازیکنان می خواستیم که یووه در جدول رده بندی مسابقات در رده بالا قرار گیرد. در تابستان مهره های زیادی به جمع ما اضافه شدند که با محیط باشگاه و ایتالیا اشنایی نداشتند. ما به انها گفتیم که یک فصل متفاوت را پشت سر گذاشتیم و خواهان بازگشتی بزرگ و زود هستیم. ما تنها باید به لیگ قهرمانان فکر می کردیم و فکر می کنیم.
دراین فصل کمی در خط هافبک مشکل دارید ؟
در برخی از مواقع. روش ما کمی تغییر کرده است. به نظر من یک بازیکن باید در پستی بازی کند که نیاز است. من نیز روش و پست بازی ام تغییر کرده است و باید خود را با این سیستم تطبیق دهم.
به نظر شما یووه پس از بازی در رقابت های سری ب می تواند به یکباره در لیگ قهرمانان اروپا بدرخشد ؟ یا فینالیست شود ؟
بله، چرا نتواند ؟ در سه سال لیورپول توانست به دو فینال راه یابد. این تیم نیز قهرمان انگلیس نشده بود .
انها زمان زیادی در اختیار داشتند؛ سالها طول کشید تا به این شرایط برسند ...
من این عقیده را ندارم. برای همه ممکن است.
ایا یوونتوس اخرین تیم شما در حیات ورزشی اتان خواهد بود ؟
این خواسته من است. خیلی دوست دارم که چنین اتفاقی روی دهد. مطمئنا با خوشبختی و سعادت فراوان زندگی و دوران فوتبالی من با این تیم به پایان می رسد.
حتی اگر بازی های ضعیفی انجام دهی ؟
ما بازیکنان باید بازی های خوبی ارائه دهیم و نمایش های دیدنی داشته باشیم.
دوران سختی در زمان مربیگری کاپلو برای شما رقم خورد؛ این گفته های شما به رانیری است..
کم همواره چنین فکر می کنم. یوونتوس کاپلو خوب بازی نمی کرد. با اینکه برخی اوقات جز برترین تیم های اروپا بود اما هرگز یوونتوس کاپلو را نمی پسندیدم.
تیم ملی ، دونادونی و احتمال فسخ قرارداد وی ؟
احتمال این حرکت صفر است. برای اینکه گروه و تیم ایتالیا خیلی خوب کار می کند و نتایج عالی نیز کسب کرده است. زمانی که به میدان می رویم تنها امتیاز می خواهیم. همه ما در کنار یکدیگر چنین خواسته ای داریم.
تا چه اندازه امکان کسب جام قهرمانی در مسابقات یورو وجود دارد ؟
ما با لیپی جام قهرمانی بزرگی در رقابت های جام جهانی کسب کردیم. در مسابقات مقدماتی یورو نیز عالی کار کردیم تا به اینجا رسیدیم. در حال حاضر شرایط تیم بسیار بسیار خوب است. تیم های اسپانیا و فرانسه نیز شرایط خوبی دارند اما انها و سایرین نیز را قدرتمند تر از ایتالیا نمی بینم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
غيرت اين بازيكنان يوونتوس قابل تقدير هست چيزي كه تو هيچ تيمي پيدا نميشه
علاقه دیه گو به بانوی پیر
علاقه دیه گو به بانوی پیر جمعه 16 فروردین - دیه گو یکی دیگر از مهره های ارزشمندی است که بانوی پیر شدیدا به دنبال جذب اوست. اخبار مختلفی در خصوص احتمال پیوستن وی به یووه و یا سایر تیم ها شنیده میشود. بارها از علاقه دیه گو به یوونتوس صحبت شده است. این بار پدر این فانتزی باز بزرگ جهان فوتبال در گفتگوبا روزنامه بیلد چاپ المان از علاقه پسرش به یووه گفت و اظهار داشت : من می دانم که یوونتوس برای پسرم جذاب و جالب است. اخبار متفاوتی در خصوص تیم های خواهان پسرم می شنوم اما تمام این اخبار حقیقت ندارند. در این میان تاکید می کنم که تیم های رئال مادرید، یوونتوس و ارسنال به پسرم توجه زیادی دارند و پیشنهادات خود را ارائه کرده اند. السیو سکو مدیر ورزشی بانوی پیر به المان و شهر وردربرمن سفری داشت و با کلاس اولوفس مدیر ورزشی وردربرمن صحبت و مذاکره کرد. من به خوبی از علاقه یووه به دیه گو اگاهم و می دانم که پسر من نیز به یوونتوس علاقه دارد و این تیم بزرگ برای او قابل توجه و جذاب است. گفتنی است دیه گو بازیکن برزیلی ورردبرمن در سال 2006 از پورتو راهی این تیم المانی شد و تا پایان سال 2011 با این تیم قرارداد دارد و مبلغ پیشنهادی برای وی 25 میلیون یورو اعلام شده است.