دوست عزیز کمی عمیق تر به ماجرا بنگرید
نقل قول:
پارسال معلوم شد افتخاراتشو چجوری بدست اورده!!!
وقتی در ساعتی که داره بازیه بارسا برگزار میشه و میان بازی پخش با تاخیر می ذارن, در حالیکه تو اعلام برنامه ها هم گفتن پخشش می کنه ادم حرسش در میاد دیگه
این سومین باره که این کارو می کنن, هنوز یک بازی رسمی از بارسا امسال ندیدیم, در ضمن مگه قراره بر اساس افتخارات بازی رو پخش کنن, واقعا تیمی هست که از بارسا قشنگ تر بازی کنه؟؟!!!!
اگه بازیه بارسا و اینتر(البته من طرفدار اینتر هم هستم) دیده باشی , جواب این سوال رو میدونی منتظر بازی یوونتوس واینترباااااااااااااشید
دوست عزیز من گفته بودم که علاقه ای به کل کل کردن در این تاپیک رو ندارم اما متاسفانه مجبورم که پاسخ شما رو بدهم:
اگه بر اساس افتخارات و هواداران بسیار زیاد یک باشگاه بازی رو پخش نمیکنند پس روی چه حسابی یک بازی رو به صورت زنده بر روی آنتن میگذارند؟؟!!!:31:
اگه نظر شما اینه که باشگاه بارسلونا بازی زیبایی رو انجام میده و بنابراین باید بازی رو پخش زنده کنند باید خدمتتون عرض کنم که امکان داره که یک تیم محلی هم بسیار زیبا بازی کنه و بازی بسیار تماشاگر پسندی رو از خودش به نمایش بذاره اما آیا واقعا دلیل مناسبی برای پخش مسابقات خیابانی اون تیم محلی خواهد بود؟؟!!!
بهتره بدونید که بنا به معروفیت و محبوبیت یک باشگاه در هر کشور مسابقات اون باشگاه به صورت زنده یا حداقل پخش با تاخیر خواهد شد البته من منکر هواداران بسیار زیاد و محبوبیت باشگاه بارسلونا نمیشوم چرا که اصلا صحبت من درباره بارسلونا نیست. بلکه بنده بیشتر به آن صحبت شما که درباره یوونتوس زده بودید و گلایه نا به جایی از پخش بازی این باشگاه داشتید معترض هستم.
جالبه بدونید که بازی های باشگاه های آرژانتینی بسیار زیباو تهاجمی و همچنین تماشاگر پسندی میباشند اما به علت شرایط اقلیمی و ساعات برگزاری مسابقات که بامداد به وقت ایران میباشد و همچنین اندک تماشاگری هوادار باشگاه های آرژانتینی هست ، این بازی ها به روی آنتن نمی روند هر چند در کانال ها و شبکه های متعدد ماهواره ای این بازی ها به نمایش گذاشته خواهند شد...
در ضمن آیا به نظر شما در مشکلاتی که پارسال برای دو باشگاه ایتالیایی یوونتوس و میلان به وجود آمد بازیکنان دخیل بوده اند؟؟؟؟؟
شما هم بهتره که با اطلاعات بیشتری درباره فوتبال قضاوت کنید چرا که مطمئن باشید اگر کوچکترین جامی یوونتوس از اون روش کسب کرده باشه حتما از اون باشگاه صلب شده همانطور که حتی به عنوان جریمه تعدادی از جام های معتبر کسب شده توسط این باشگاه پس گرفته شد.
بنابراین شما به هیچ وجه قادر به مقایسه دو باشگاه یوونتوس پر افتخار در سری A و اینترمیلان نخواهید بود چرا که پارسال هم در غیاب باشگاه یوونتوس و کسر امتیازات بسیار زیاد از میلان موفق به کسب جام سری A شدید.
من فکر میکنم که عقیده شما بر این باشد که باشگاه یوونتوس از فاکتور های زیر برخوردار میباشد که نباید بازی به صورت مستیقم و یا با تاخیر پخش شود:
1) هواداران بسیاراندک در کشور ایران!!!
2)ساعت نامناسب برای پخش مسابقات این تیم!!!
3)عدم وجود افتخاراتی معتبر و قابل قبول برای این باشگاه!!!
4)عدم ارائه بازی بسیار زیبا و تماشاگر پسند در لیگ ایتالیا!!!
:13:در ضمن اگه نظر شما صحیح باشه و تنها فاکتور نمایش بازی های باشگاه ها و تیم های مختلف بازی زیبا و تماشاگر پسند باشه پس در فوتبال مدرن امروزی نباید بسیاری از بازی های باشگاه های معتبر جهان و بسیاری از تیم های دیگر که محکوم به بازی نتیجه گرا هستند،پخش مستقیم شود.که در این صورت واقعا نظر شما خنده دار تلقی خواهد شد:13::16:
تازه امشب هم که قرار بر این هست که بازی بـــــــــــارســــــــلــــــــــونـــــــــــاو لـــــــــــــــیـــــون به صورت پخش زنده به روی آنتن بره.
امیدوارم که نظر من باعث دلخوری دوستان عزیز نشده باشه و البته باز هم تکرار میکنم که به هیچ وجه قصد کل کل کردن با هواداران باشگاه های دیگر رو نخواهم داشت چرا که معتقد هستم که رفاقت را نباید فدای تعصب نمود.