رمش رو جابجا كردم بازم مشكل داره. درضمن رم رو خيلي سخت رو مادربورد جا گذاشتم. پس مشكل از رمه؟نقل قول:
Printable View
رمش رو جابجا كردم بازم مشكل داره. درضمن رم رو خيلي سخت رو مادربورد جا گذاشتم. پس مشكل از رمه؟نقل قول:
سلام
میخواستم ببینم که علت صدای Beep که موقع انجام بازی از کیس کامپیوتر میاد چیه؟ قبلا اینجوری نبود ، از وقتی که کارت گرافیک رو به FX 6200 256 DDR و RAM رو به 512 ارتقا دادم اینجوری میشه،اونم فقط وقت بازی مخصوصا موقع نمایش Demo.
somebody please help me, anybody
اگر دوبار Shift را پشت سر هم بزنی صدای بی÷ در می آورد یا چند بار پشت سر هم دکمه Shift را بزنی البته توی بازی دکمه های دیگه ای هم هست که صدا بدهند
رم ها معمولا سخت رو سخت مین جا میرن - پس از این نیستنقل قول:
از روش آزمون خطا استفاده کن
رمتو رو یه مینه دیگه امتحان کن
اگه سالم بود با گرافیکت هم همین کارو بکن
بوق (ممتد یا مقطع زدن) نشونه سالم کار نکردن یا سالم نبودن یکی از قطعاته.
موفق باشی
سلام،
من چند تا سئوال داشتم پیرامون سخت افزار کامپیوتر که اگر دوستان لطف کنند و جواب دهند ممنون می شوم.
1-با پردازنده AMD 3200 چجور مادربوردی بهتر جور در می آید؟ اگر جواب ASUS است کدام مدل؟
2-آیا یک رم 512 با دو رم 256 تفاوت دارد. اگر دارد کدام بهتر است؟(برای همان سیستم کذایی)
3-با قطعات بالا گرافیک Geforce 7600 256mb چطور خواهد بود؟
4-برای کارت صدای Creative Blaster چجور اسپیکری مناسب است؟ گفته می شود که اسپیکرهای های کریتیو خوب جواب نمی دهد.
5-ما آخر نفهمیدیم مانیتور سامسونگ (جادوی سبز) بهتر است یا ال جی.
دوستان توجه داشته باشند که برای سیستم گفته شده کمتر از ششصد تومان بودجه در نظر گرفته شده.
ممنون
1. اینطور نیست که سی پی یو با مین درست ست نشن و درست کار نکنن , خوب بودن مین و سی پی یو وکلا خصوصیتاشون جدا بررسی میشه(مین برای خودش Cpu هم همینطور)
2.بله , رو کارایی سیستم تاثیر داره - اگر مین از ویژگی دوال چنل برای رم پشتیبانی کنه شما با استفاده از دو رم پهنای باندی دو برابر یک رم خواهید داشت (مثلا با استفاده از دو رم با باس 667 به صورت دوال چنل پهنای باندی در حدود 10-11 Gb/sec خواهید داشت که اگر از یک رم استفاده شه این مقدار به نصف تقلیل پیدا می کنه.
3.جواب (1) - 7600gt Geforce جی پی یو عالی هستش .
4.مارشال مارک خوبیه
با سلام .من براي فروشگاه پوشاك ميخواستم يه سيستم حسابداري بخرم از اينرو با چندتا از همكارهاي تهراني صحبت كرديم و اونها شركتي به ما معرفي كردن والبته شركت به ما نماينده ي توي اهواز معرفي كرد بعد ما با نماينده صحبت كرديم و قطعاتي كه ميخواستيم به ما قيمت داد چون ظاهرا قيمتها غير واقعي ميباشد از دوستان كمك ميخواستم كه در خريد اين سيستم به ما كمك كنند.
سيستم توليد باركد اصطلاحا باركد رايتر 520,000 تومن.
بار كد خوان با مارك زبرا 240,000 تومن.
بار كد فيش يا صادر كننده ي قبض مشتري 500,000 تومن.
از دوستان اگه كسي از بازه ي قيمتي اين وسايل اطلاع داره به من اطلاع بده چون فروشنده به صورت سفارشي كار ميكنه .
در ضمن من با توجه به قيمتها با شركت تهران تماس گرفتم و اونها به من گفتن كه ما فقط نرم افزار تهيه ميكنيم.
سلامنقل قول:
به قسمت تعیین مقدار پر رنگی و کم رنگی برو
وقتی می خواهی پرینت بگیری، وقتی اون پیغام میده که بگیرم یا نه ،
اون موقع همه تنظیمات چاپ دست خودته
منم اینجوری شدم و همون جا تنظیم کردم
:46:
سیستم من یه مش کل داره که وقتی یه چیز فول سکرین مثل بازی کامپیوتر ریست میشه چرا؟
دوست عزیزنقل قول:
اینو تو تاپیک بازیها هم زده بودی
مشخصات سیستمت رو بگو ( مخصوصا پاور )
اینجا اساتید به شما کمک می کنند:5: