من پیاز گل خورشیدی خریدم اولش چند تا برگ داشت که سبز بودن ولی بعد از یه هفته که تو گلدون کاشتم برگاش دارن از بالا به پایین زرد میشن دوستان اگه ممکنه کمکم کنید
Printable View
من پیاز گل خورشیدی خریدم اولش چند تا برگ داشت که سبز بودن ولی بعد از یه هفته که تو گلدون کاشتم برگاش دارن از بالا به پایین زرد میشن دوستان اگه ممکنه کمکم کنید
سلام به دوستان عزیز
دوستان دوتا تصویر از گلهایی که دیروز خریدم رو میذارم.
متاسفانه اسمهاشون رو یادم رفت و نمیدونم چی بود.
ممنون میشم اگر اینهارو میشناسین توضیحاتی هم در مورد نحوه نگهداریشون بدین.
مرسی مرسی :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا فرشيد
گل اولي رو اسم تجاريشو نميدونم اما يه رقمي از گل نازه كه ما بهش ميگيم ناز خارجي و از گلهايي كه در فضاي باز بايستي باشه و به نور فراوان احتياج داره. اگه از آفتاب مستقيم برخوردار باشه ، يه گل بسيار زيبا ميده به قطر 8 تا 10 سانت و رشد زياد داره و فضاي باغچه رو پر ميكنه.
گل دومت هم گل عروسه كه تقريبا نگهداريش مثل كاكتوسه و نياز آبيش كمه و با آبياري نا مناسب ريشه هاش ميپوسه.اسمشو سرچ كن تا مطالب بيشتر رو در مورد نگهداريش پيدا كني.تكثيرش هم از طريق قلمه برگه.
سلام دوستان عزیز من اطلاعاتی از قبیل نوع خاک میزان نور آبیاری دمای محیط و مقدار تغذیه مصنوعی در مورد این دوگیاه میخواستم ممنون میشم جوابمو بدید
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و از پیدا کردن این وبلاگ بسیار خوشحالم.
به گل وگیاه خیلی علاقه دارم و چند تا گلدان هم دارم و به دنبال آن کلی سوال.البته من اسامی گلهایم را نمی دانم.سعی می کنم با فرستادن عکس سوالاتم را بپرسم.
فقط آلوئه ورا را می شناسم که نمی دانم چرا بعضی از برگهاش تغییر شکل می دهند به عبارتی انگار آب داخلشان کم می شود و به مرور از بدنه گل جدا می شود. اگر کسی می داند چرا و چه باید انجام دهم ممنون می شوم راهنمایی کند.
مجيد جان سلام
گل اولي سينگونيومه و گل دوم فيلو دندرون . هردو نياز به جاي پر نور دارن . سينگونيوم رو من دارم و در يك محل پر نور كه آفتاب هم مدتي بهش ميخوره ، نگهداري ميكنم و ازش قلمه هم ميگيرم . در محيط خاكبرگ مرغوب رشد عالي داره و هر هفته يك برگ جديد ميده . هروقت كه روي خاكش خشك ميشه ، آبياري ميكنم. حالا ممكنه دو روز يكبار باشه يا سه روز يكبار و گاهي هم هر شب يه مقدار كم بهش آب ميدم . اين ديگه بستگي داره به دماي محيط و خشكي هوا .
زرد شدن برگها می تونه به علت جابجایی و انتقال به بستر جدید و آسیب دیدن ریشه ها و عدم فعالیت ریشه ها و نیزنقل قول:
شکل نگرفتن ریشه های جدید در بستر جدید باشه . آبیاری زیاد هم میتونه باعث زرد شدن برگها بشه .
سلام به گلهای عزیز
دوستان چندتا راهنمایی میخواستم ازتون و چون نمیدونستم نحوه صحیح سوال پرسیدن رو همه رو در یک پست پرسیدم
1) در مورد این لیندا هست که تازه گرفتم.
برگهای قدیمیش همونطور که در تصویر میبینید ظاهرآ از نوک شروع به خشک شدن و قهوه ای شدن میکنه اما برگهای وسطی شاداب و سبز کمرنگ خیلی خوشرنگ هستن.
میخواستم بدونم که این حالت طبیعیه و آیا باید این برگهارو در این حالت قیچی کنم یا خیر؟ و دیگه اینکه اگر نکته خاصی برای نگهداری و پرورش این گیاه میدونید بمن هم بگین.
================================================== ==========
2) سوال بعدیم در مورد این حسن یوسف هام هست.
متاسفانه بعد از تعویض گلدان که 2-3 روز پیش انجام دادم میبینم که برگها شل و آویزون شدن و نوک بعضی از برگها شروع به خشک شدن کرده.(البته سعی کردم به ریشه آسیبی نرسه و هوا هم نخوره)
میخوام بدونم آیا خوب میشه و یا باید کاره خاصی براشون انجام بدم؟؟
آخه گناه دارن ، طفلیا :41:
================================================== ==============================
3) و سوال دیگه اینکه من این قلمه رو از یه پتوس زدم و الان بعد از حدود یکماه یه ریشه داده که اندازه 5 سانت شده و در تصویر هم براتون مشخصش کردم
میخوام بدونم آیا الان وقتشه که در گلدون و خاک بکارم ؟
و از چه ترکیب خاکی براش استفاده کنم ؟
================================================== =
4) و این سوال که به سوال بالا هم مربوط میشه اینه که من چندتا کیسه خاک برگ گرفتم که روش نوشته پیتمخصوص گیاهان آپارتمانی.
فروشنده گفت برای هنگام تعوض گلدان و خاکش دیگه نمیخواد باهاش هیچ خاک یا کودی مخلوط کنم و فقط از همین استفاده کنم.
(اما من بار اول که گرفتم اینرو ازشون نپرسیده بودم و موقع تعویضه گلدونهای حسن یوسف ها و لیندا و اگلونما و کردیلین و چند گل دیگه که در بالا هم دربارشون پرسیدم ، مقدار کمی ماسه بادی و خاک باغچه و کود حیوانی بهش اضافه کردم)
آیا این گفته ایشون درسته که گفتن هیچ چیز نیاز نداره و مبادا کود حیوانی اضافه کنم چون باعثه از بین رفتنه گیاهم میشه؟
و اینکه برای کاشتنه پتوس قلمه زده که در بالا دیدین آیا این پیت مناسبه؟
===========================================
ببخشید که اینهمه سوال یکجا پرسیدم و ممنون بابت راهنماییهای قبلی و فعلی :11:
متاسفانه همونطور که قبلآ گفته بودم من مدتی هست تو شهر یزد ساکنم و اینجا ظاهرآ فروشندهاش اطلاعات کافی ندارن که بتونم ازشون راهنمایی بگیرم و زحمتش رو میارم واسه شما دوستای عزیز.
تجربه نشون داده خاکهای تجاری گلدان نمیتونن به تنهایی مفید باشن .در اکثر موارد بهترین کار مخلوط کردنشون با خاک باغچه است .