یعنی واقعا این 8800 gts کارایی که من انتظار دارم میتونه انجام بده .اگر اینطوره خیلی عالیه:33::33:(خر کیف)در مورد sli هم من که شنیدم قدرت بالا تر میره یعنی اینطور نیست:45:اگه میشه یکم توضیح:happy:
Printable View
یعنی واقعا این 8800 gts کارایی که من انتظار دارم میتونه انجام بده .اگر اینطوره خیلی عالیه:33::33:(خر کیف)در مورد sli هم من که شنیدم قدرت بالا تر میره یعنی اینطور نیست:45:اگه میشه یکم توضیح:happy:
منم با مهدي موافقم اما اگر خواستي 8800 يا 8600 بگيري اينها پاورهاي قوي مي خواهند
ببين عزيز مثلا شما 7600GS داري 120 تومان گرفتي فرضا
و مي خواهي 120 تومان ديگه بدي 7600 بگيري SLI كني 240 تومان حرج مي كني امتياز در 3DMark05 حدود خيلي بخواهد بدهد 5000 تا يا 6000 كه نمي دهد يك گرافيك 8600GTs مي خري 160 تا 220 يا 240 خوب امتيازشم 10000 حدود هست DirectX 10 را هم ساپورت مي كند و واقعا قوي هست
از اين نظر ضعيف هست
يا مثلا شما 8600 مي گيري تا اين گرافيك بخواهد ضعيف بشود طول مي كشد در بازيها و بعد كه ضعيف شد مي خواهي SLI كني كه بهتر بشود مثلا بجاي SLI كردن و پول خرج كردن اون گرافيك 8600 را مي فروشي پولي هم كه مي خواهي 8600 بگيري را رو هم مي گذاري فرضا سري 9000 يك گرافيكشو مي گيري اينجوري بهتر است چيزهاي بهتري را ساپورت مي كند و جديدتر
خیلی ممنو نم از نظر تون.پس من تو این نظر خواهی یه چیزو فهمیدم.
اول فکر میکردم که sli کردن دو گرافیک باعث میشه که قدرت سخت افزاری و سریع بودن کارت گرافیک دو برابر اون چیزی که هست بشه ولی الان میبینم نه!! اینطوریام نیست.و sli کردن گرافیک مقدار زیادی تو قدرت تاثیر نداره.ولی دوستان یه چیزی هم فراموش نکنیم.شاید اینکه زیاد تاثیر نداره(sli کردن) بخاطر محدودیتهای مادر بورد من باشه چرا؟
توجه کنید چون مادر بورد من در حالت sli دو گرافیک X16 رو با سرعت 8x ساپورت میکنه بنظر شما این کم تاثیری بخاطر این نیست. اگه این طوره مادر بوردی رو میشناسید که دو گرافیک رو در حالت sli با سرعت 16x ساپورت کنه.
خیلی ممنون :happy:
سلام !
چند تا سوال هم من داشتم . به نظر شما آيا 8600GT اگه SLI بشه می تونه کارایی 8800GTS یاGT رو داشته باشه؟
اگه جواب شما به سوال بالا مثبته آيا به نظر شما الان 160تومن بدم به کارت گرافیک 8600GT (باتوجه به اینکه ضعیف ترین کارت سری 8800 الان حدود 350 تومن هستش و به صرفه نیست) و بعد از یه سال که قیمتها اومد پایین و مثلا 8600gt شد 90 یا 80 تومن و اون موقع sli بکنیم چی؟ به صرفه هست که این کار رو بکنیم یانه وآيا به گرد پای سری 8800 می تونه برسه یانه ؟
در ضمن فرض کنین که مادربورد هر دو کارت را با سرعت 16 x ساپورت کنه.
اول که الان 8800GTS 320MB با قیمت 330 تومان هم با برند ASUS یا SPARKLE پیدا میشه .نقل قول:
سلام !
چند تا سوال هم من داشتم . به نظر شما آيا 8600GT اگه SLI بشه می تونه کارایی 8800GTS یاGT رو داشته باشه؟
اگه جواب شما به سوال بالا مثبته آيا به نظر شما الان 160تومن بدم به کارت گرافیک 8600GT (باتوجه به اینکه ضعیف ترین کارت سری 8800 الان حدود 350 تومن هستش و به صرفه نیست) و بعد از یه سال که قیمتها اومد پایین و مثلا 8600gt شد 90 یا 80 تومن و اون موقع sli بکنیم چی؟ به صرفه هست که این کار رو بکنیم یانه وآيا به گرد پای سری 8800 می تونه برسه یانه ؟
در ضمن فرض کنین که مادربورد هر دو کارت را با سرعت 16 x ساپورت کنه.
در مورد سوالت هم بگم که دو تا 8600GT اگه هر کدومش هم 25 درصد اورکلاکش کنیم باز هم 15 درصد ضعیفتر
از 8800GTS هست . چون Memory bus دو تا 8600gt روی هم میشه 256bit (2*128bit) n . در صورتی که واسه
8800gts این مقدار 320bit هست . حتی مموری کلاک 8800gts هم 1600mhz هست که اونم نسبت به 8600gt که
1400mhz هست 200mhz بیشتره . از اون گذشته تعداد pipe line ها در 8800gts نود و شش ( 96 ) عدد هست که
اونم در دو تا 8600gt میشه 64 تا (32*2) که خودش خیلی مهمه . تازه از اون گذشته در بهترین حالت ممکن شما
وقتی دو تا کارت رو sli می کنی 50 تا 60 درصد ( دیگه 70 درصد تهشه ) افزایش performance داری نه 100% .
ضمنآ الان 2 تا 8600 رو می خوای بخری از قرار هر کدوم 160 تومان که میشه 320 تومان . که با همون پول می تونی
8800gts 320mb رو بگیری 330 تومان یعنی فقط 10 تومان بیشتر !!!
تازه هزینه اضافی واسه خریدن یه پاور پر قدرت و اصتحلاک داشتن دو تا کارت هم به کنار .
من به شخصه با SLI کردن کارت های Low end و mid end مخالفم چون کار بیهوده ای هست . البته از نظر من .
سلام دوستان :26:بالاخره یه دونه کارت گرافیک خریدم :26::26::26:
یه دونه Sparkle - GeForce 8800 ultra :8:گرفتم ولی دوستان نا گفته نمونه از طرف خونواده فوحش بار شدیم :18:.گفتن
این حقوقتو که پول یه سیستم بود دادی گرافیگ.گرافیک برام با قسط 800 تومن تموم شد قیمت خودش هم با چک و چونه 690 تومن گرفتیم سیصد تومنشو دادیم.واقعا خیلی عالیه :26: از صبح تا حالا یه عالمه بازی باهاش تست زدم حالا دیگه دوستان هیچ بازی نبود که گرافیکم کم بیاره تموم رو با تنظیمات اخر بازی میکنم حتی بازی جدید dirt رو که واسه xbox360 هم اومده الان میتونم راحت بازی کنم.میگم این 8800 رو sli کنی چه میشه :18: :18: :18:واقعا از کمک همتون تشکر میکنم .یه سوال داشتم الان یه پاور 500 وات براش انداختم مثلا اگه پاورو بالاتر ببرم تو قدرت گرافیک تاثیر داره خیلی ممنون :20:
مبارک باشه . گرفتی چی هم گرفتی !!! این کارت ابر کارته لنگه نداره !!! بهتره واسه sli کردن این کارت از یه پاور فوقنقل قول:
واقعا از کمک همتون تشکر میکنم .یه سوال داشتم الان یه پاور 500 وات براش انداختم مثلا اگه پاورو بالاتر ببرم تو قدرت گرافیک تاثیر داره خیلی ممنون
حرفه ای مثل GREEN - GP780B-EPS که الان 155 تومانه استفاده کنی .
راستی این پاورت 500 وات واقعی هستش ؟؟ مارکش چیه ؟؟؟ چند گرفتی ؟؟ اگه 500 وات واقعی هستش که فعلآ
خوبه . در مورد سوالت هم اگه سیستم بعد از 5 - 6 ساعت بازی سنگین restart نشد مشکلی نداره . قدرت پاور در افزایش performace تاثیری نداره .
البته اگه پاورت یه کم ضعیف باشه تاثیرش تو دراز مدت معلوم میشه . مثلآ شاید 6 ماه پاور مرخص بشه .
حتمآ با 3d mark 06 و 05 یه تست بگیر تو تاپیک مربوطه بزار . یادت نره ها .
بازم سلام به دوستان:20: در مورد پاور یه دونه کولر مستر هست البته مال خودم نیست میخوام یه دونه بعدا بگیرم
اقا مهدی من تو 3d mark 06 گرافیکو تست زدم 25 هزار و خورده ای امتیاز داد اما تو 05 بیشتر داد (32 هزار و خورده ای) این.چه طوریه بده خوبه :20:راستی بچه ها بازی خفن نمیشناسن که من امتحان کنم .خدا وکیلی هر چی امتحان کردم یه زره افت فریم نداشت . راستی مهدی جان از مدل 8800 ultra مدل کالیبرشو هم داشت .ولی دیگه زورم نرسید از اون بگیرم.راستی این کالیبر چه طوریه.ممنون:11:
سلام بچه ها
xfx gforce8600gt گیر نمیاد
برد foxconn چطوره با asus یا xfx برابری میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتیاز ها باور نکردنیه !! :18::18: میشه عکس بزاری :46: .نقل قول:
اما تو مدل های CALIBRE کمپانی SPARKLE میاد یه کوچولو کارت هاش رو اور میکنه میده بیرون !!
مثلآ تو 8800GTX کلاک هسته رو 630MHZ گذاشته و کلاک مموری هم 1960MHZ که خیلی هم زیاد نیست .
علاوه بر اون تو این مدل ها از MATERIAL و بهتر نسبت به مدل های معمولی استفاده می کنه که همش
به خاطر اورکلاک بیشتره . :27: . ضمنآ تو مدل های CALIBRE از کولینیگ های بهتری نسبت به نوع معمولی استفاده شده .
البته این CALIBRE اسم یه کمپانیه دیگه هستش که زیر مجموعه SPARKLE شده .
اطلاعات بیشتر رو می تونی از اینجا بگیری :کد:http://www.calibrestyle.com.tw/main.asp