-
سلام حامد جان اره منظورم همین ورژن بازی بود ! منم مثل تو همین کار رو کردم پس باید پتچ ورژن 6 رو بگیری و در این قسمت replace کنی E:محل بازی \
RetailExe\1.6
کد:
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/commandandconquer3tiberiumwars.shtml
ورژن 1.6 رو انتخاب و بعد در قسمتی که گفتم جایگزین کن ! و بازی اجرا میشه ( تست کردم )
بعد مشکل اون تاپیک چی بود ؟ اخه نتونستم واردش بشم ای اس پی من روترش مشکل داره وارد تاپیک هایی که نظر سنجی هست میشم دیسکانکت میشم !!!!!! یه مشکل کاملا فظایی !
-
ببخشید دوستان من تو مرحله کرواسی گیر کردم میشه کمک کنید چه جوری اونو رد کنم؟
-
سلام من توی مرحله ای که دو تا گروه دوتایی دارن با هم می جنگن و من هم یه گروه مخفی دارم گیر کردم
Please Hellllllllllllllllllllllllllllllllp
-
بازی من مال پردیسه 2 تا سی دی بیشتر نیست.ولی در عوض تمام منوهاشو پاک کردن
این ایرانی ها آدم بشو نیستن بازی 2007 رو هم توش کخ می ریزن
-
بازي بود كه واقعا براي اولين بار منو ساعت ها مشغول كرد !
اگه شنيديد كه جواني 18 ساله تو تبريز به علت بازي دائم 12 ساعته با فرمان و غلبه 3 جان خود را از دست دا تعجب نكنيد !
-
سلام دوستان
من اول تشکر میکنم از tornado2800 جان که من رو کمک کردند تا پچ رو درست نصب کنم
خواستم بگم که امروز برای کسایی که پچ 1.6 رو نصب کردند سایت Cheathappens ترینر خودش رو داد بیرون
من هم تست کردم کاملا سالم و چیز خفنیه
لینکش رو میزارم اگه کسی خواست دانلود کنه
کد:
http://www.cheathappens.com/~zipola/twcc3106cal-ch.zip
موفق باشید
:20:
-
[*hamedkhatar*]
خواهش می کنم وظیفم بود حامد جان نسوزم کار می کنه ؟
-
دانلود آپدیت
آقا یه مشکلی هست
من وقتی می خوام آنلاین بشم از درون بازی می ره داخل اینترنت و میخواد خودش رو آپدیت کنه که حجم زیادی هم داره. آیا راه دیگری هست و یا باید حتما به روز بشه؟!
بعد این سایتی که گفتی برای ایجاد شبکه لن در درون اینترنت هست که باید جالب باشه!
حالا اگر من آپدیت کنم شما رو چطور اونجا پیدا کنم؟
-
سلام بچهها.
من کارت گرافیک NVIDIA GeForce 4 MX رو دارم اما متاسفانه این بازی توی سیستمهای موردنیازش نوشته که این کارت رو بخصوص ساپورت نمیکنه :41:. (نامرد! :angry: )
حالا آیا راه حلی هست که من هم بتونم بازی کنم؟! :37: :44:
;)
-
آقا شرمنده جواب سوالم رو از پست های قبلی پیدا کردم!
راستی دوستان من تو یه مرحله بد جوری گیر کردم!!:41:
تو این مرحله که فکر کنم در مصر باشه نیروی برق ضعیف هست و شما باید صبر کنی تا نیروی کمی برسه و بعد اون ها رو اسکورت کنی تا محل . خیلی بازی سخت شده چون دائم حمله می کنن بعد عم موقعی که اسکورت می کنی به ماشین شما حمله می شه و اگر خراب بشه بازی رو باختی!
دوستان حرفه ای بگن این مرحله رو چطوری رد کنم؟!:question:
در مورد گرافیک هم سیستم داداشم که قبلا مال خودم بود با رم 512 Cpu: 2.4 full و گرافیک
fx 5200 داره راحت بازی می کنه!
اما سیستم خودم گرافیک 6200 دارم
که بهتر کار می کنه اما باز هم گرافیک واقعی نیست دوستان با گرافیک بالاتر یه اسکرین شات بزارن تا تفاوت رو ببینیم.