هه هه هه
کی رو میبینیم اینورا
چه طوری عزیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــز×!
long time no see
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه
کی رو میبینیم اینورا
چه طوری عزیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــز×!
long time no see
میدونی چیه اگر از ساز آدم صدای خوشی در نیاد انگیزه برای یاد گرفتن هم از بین میرهنقل قول:
یکی از بچه ها الکتریک میزد رفتم پیشش باورتون نمیشه داشت از ساز بدم میومد. خوب میزد ها تکنیک خوبی داشت اما صدای سازش اصلا دل نواز نبود. نمیدونم نویز داشت یه چی شده بود انگار بلندگو پاره صدا میداد. آیا این به نوع سیستم تولید صدا بر میگرده از جمله خود ساز و آمپیلی و... میترسم ساز و آمپیلی ارزون یا نا مرغوب بخرم همین بلا سرم بیاد
دقت کردید صدای ساز های متایکا و ساتریانی و... بی نهایت شفافه و هر نتی تا اعماق مغذت فرو می ره . این دیگه به نظرم فقط به نوع ساز و سیستم بر می گرده
اگر ممکنه در این مورد توضیح بدید... لطفا به همین زودی ها نه صد سال دیگه!!!
اولا خیلی ممنون دوما چیزی که بیش از 300 پست عقب رفته رو نه میشه پیدا کرد نه ارزش تازشو داره سوما کلاس رو نگفتید. باز هم ممنون.نقل قول:
این سوال منم هست و یک چیز دیگه رفتم گیتار بخرم طرف از آهنگهای مورد علاقم پرسید! یعنی با یک گیتار نمی شه همه راکها رو زد چون من از متالیکا و slayer تا راکهای دهه 60 و 70 رو دوست دارم و می خوام بزنم.نقل قول:
اینجا کسی در مورد زدن آهنگ های گیتار با سه تار تخصص نداره ؟!
بله درسته دوست من ، این بیشتر به قول شما به سیستم یا همون تجهیزات بر می گردهنقل قول:
فکر کن من یه آمپ داشتم با مارک Laney که حدود 170 خریده بودم ، همین آمپ با همین قیمت فقط و فقط 15 وات (Rms یا همون توان واقعی ِ مصرفی داشت) و با قطر باند ِ 20 سانتی متر . خب از این آمپ چه انتظاری میشه داشت ؟!
این ساتریانی و متالیکا که شما اسم آوردید بدون شک از بهترین تجهیزات استفاده می کنن که هیچ از هر چیز 100ها نمونه دارن ! (اگه سایتش راه افتاد برو ببین مثلا متالیکا چقدر تجهیزات داره ..)کد:http://www.metallica.ir
فقط به عنوان نمونه جناب اریک کلپتون (فک کنم سال 99 بودش ) میره 100 از گیتار هاشو می فروشه و به این انجمن های ترک اعتیاد الکل کمک می کنه !!!(معلوم نیست چند تا داشته ) :18:
شما تو اجرا های خیلی ازگروه ها می تونی ببینی گیتاریست ها سازههاشون ما بین ِ ترانه ها عوض می کنن مثلا همین متالیکا تو کنسرت S&M . ولی بعضی ها هم مثل گیلمور تا آخر یه ساز دستشونه و فقط از افکت استفاده می کنن.
کار افکت هم که حتما میدونی عوض کردن تون صدای گیتاره که معمولا تعداد زیادی افکت ِ پیش فرض داره و اصلا به نسبت تعداد افکت هایی که دارن قیمت دارن . ( مثلا Zoom 707II با 74 افکت حدود 110 تومان قیمت داره )
پس
با توجه به چیزی که گفتی در رابطه با شفافیت صدا .. من توصیه ام یکی از مارک های رولند (Roland) یا مارشاله (Marshal) و با قیمتی حداقل 300 و با قدرته خروجی حداقل 30-40 وات واقعی
Ac60کد:http://www.shreveaudio.com/rolandguitaramps.html
ساز هم Ibanez Rg270 (حدود 300)
یا Rg350 Dx (قیمت ندارم و لی گمونم 400-450) باشه
در نهایت هم بهت بگم که امپ خوبی داشته باشی از همه چی راضی هستی ، آمپ ِ بدی داشته باشی از هیچ چیز راضی نیستی .کد:http://www.bizrate.com/guitarbass/ibanez-rg-tremolo-350dx-electric-guitar--pid315632204/
به این عکس توجه کن که میکروفنی که وصله به آمپلی فایر و باند هایِ کل ِ سالن .. جلوی آمپ گیتاره.
جواب این سوال رو در جواب دوستمون گفتم ..نقل قول:
یعنی با یک گیتار نمی شه همه راکها رو زد چون من از متالیکا و slayer تا راکهای دهه 60 و 70 رو دوست دارم و می خوام بزنم
و البته برای متال دو نوع گیتار الکتیریکه دیگه استفاده میشه که صدای خش داری دارن :
Flying V و Explorer.
(سایتی که لینک دادم رو ببین)
موفق باشید
عجب پست عالیی بود تقریبا همه سوالاتم (بجز کلاس) رفع شد ممنون Doyenfery جان.
راستی اگه می دونید راجع به کلاس در تهران هم اطلاعاتی به ما بدهید ممنون.
تا یادم نرفته من یک stratocaster مشکی و سفید استاندارد می خوام (چندتایی دیدم) فکر می کنید چند باشه خوبه. بعد هم بی زحمت یک آمپ معمولی مناسب برای این گیتار که ارزون هم باشه معرفی کنید.
سلام
لطفا در مورد خرید فلوت وانتخاب نوع آن مرا راهنمائی کنید.بهترین و سریعترین راه آموزش فلوت چیه؟
یه سری اطلاعات در مورد تار دارم شاید به درد بخوره
ساز تار چون کاسش از پوست هست سرما و گرما خیلی روش تاثیر می زاره
اگه یه وقت دیدید که صداش به اصطلاح گز داره می تونه یکی از عواملش گرما یا سرما باشه
مثلا تو تابستون نباید جلوی کولر باشه البته کولر آبی چون رطوبت داره کولر گازی اینطور نیست
یا مثلا چند تا از پردهای پایینش پاره شده دادین براتون عوض کردن و طرف ناشی بوده مثلا سه دور و چهار دور بسته براتون اینم باعث ایجاد گز تو صدای ساز می شه و همون نو بودن خود پرده ها هم تاثیر داره باید چند روز با ساز بزنین تا پرده های جدید قشنگ رو دسته بشینه اونوقت صداش بهتر می شه
یکی دیگه از دلایلشم پایین بودن خرک هستش چون وقتی خرک پایین بیاد ارتفاع سیم از کاسه کم میشه و باعث خراب شدن صدای ساز میشه که بیشتر اونم بخاطر رطوبت هواست که باعث این کار میشه
سلام... يه سنتور خوب و ارزون... الان چنده؟؟؟؟
درود و صد سلام
من میخوام یه ارگ یا همون کیبورد بگیرم بین 100 تا 150 اگه ارزش داشته باشه تا 200.
برام یک مدل مناسب معرفی کنید.البته اطلاع دارم نمیشه کیبوردهای پیشرفته خریدو فقط در حد مبتدی هستند.
یه چند تا سوال دارم.
آیا به این ارگ ها که اصطلاحا آموزشی هستند میشه ریتم زد؟
آیا ریتم فارسی دارن؟
میشه آهنگهای پاپ ساخت؟
با تشکر...خیلی اورژانسی هست!