نقل قول:
به سلامتی چرنوبیل رو هم دیدم و همچنین تقریبا فهمیدم(شعر شد) که جریان پایان هایه بازی چطوریاست همین طور که میدونید این بازی هم پایان اصلی داره هم فرعی که احتمالا تا حالا جریانشو خوندین و اما پایان فرعی: بعد از به پایان بردن x16 یه ماموریت میگیریم تویه زیر زمین کمپ گروه monolite که پایین تر از کمپ فریدوم قرار داره وشبیه نیروگاه برقه و باید 10-20 تا گونی آدم بکشی به شدت مشکله خلاصه وقتی وارد زیر زمین شدی و یه دستگاهی رو کار انداختی barkeeper با بیسیم میگه که برو تو چرنوبیل و wish generator رو پیدا کن که ماهم میایم از کمپ بیرونو میبینیم که چه خبره برو بچ دیوتی و لونرریختن و درگیری داغه با مونولایت و فریدوم خلاصه ما باید بریم تو چرنوبیل که همون نزدیکی هاست و ویش جنریتور رو پیدا کنیم که همونطور که خوندین اون پایان هایه جانبی بازی رو به شما نشون میده و بازی تموم میشه
واما پایان اصلی ..... درست یادم نیست ولی یه ماموریت داشتم که بایدیه نفر رو پیدا میکردم که نامشو فراموش کردم ولی جاش تقریبا اول هایه بازیه همون پلی که بالاش یه قطاره و سرباز ها زیرش نگهبانی مدن یکم پایین تر از اون یه خونست که اونجاست و اون به شما میگه که دکتر رو پیدا کنید حالا دکتره کجاست؟ به قول رفیقمون تو همون چاهه که اولین بار جونوره که هیپنوتیزم میکنه رو میبینیم تویه یه لوله باید برین که به یه اتاق میرسه و اون به شما یه دیکودر میده که باهاش بتونید در هایی رو که درچرنوبیل بود رو باز کنید و به سویه پایان اصلی برید
که البته از اونجایی که دلم نمیاد زود تمامش کنم بقیش رو گزاشت مواسه هفته دیگه