بله عزیز مطمعنم تو فروم های خارجی خیلی گشتم و پرسیدم باید هی تیک دارش بکنی
Printable View
بله عزیز مطمعنم تو فروم های خارجی خیلی گشتم و پرسیدم باید هی تیک دارش بکنی
اما خوب در قسمت Outbox یه تیک کنار نامه ی ارسال شده میزنه همین که هست اقلا از هیچی بهتره :d:d
بچه ها نیست برای اس ام اس اصلا option نداره ولی واسه ا م ام اس داره و میشه دلیوریشو روشن کنم
ببین قبل از اینکه sms رو بفرستی یعنی در همون کادر که می نویسی ! وارد منو بشو و قسمت message Option
سلام به همه دوستان...
من كل اين تاپيك رو از صفحه اول تا اينجا خوندم اما اين سوالات باز توي ذهنم هست ...ممنون ميشم راهنماييم كنيد:
1) يكم توضيح بيشتر در مورد پلير ituns ميخوام: مثلا از چه فرمتهايي ساپورت ميمنه....چه امكاناتي داره فرقش با پلير سري واكمن سوني اريكسون چي هست.
2)ايا اين پلير رو ميشه رو v3x ريخت؟
3)برنامه هاي جاوا براي اين v3x محدوديت داره ؟(يعني اونهايي كه مثلا رو سوني اريكسون ميشه ريخت رو اينها هم ميشه؟
4)حافظه ي اس ام اسش چقدره؟
5)كيفيت عكسش (v3x) چطوره؟
6)كيفيت پخشش با هندز فري و بلندي صداش و كيفيتش بدون هندز فري؟
(ببخشيد كه با سوني اريكسون مقايسه كردم اما چون خودم w810 دارم واسه همين به اين صورت واسم ملموس تر هستش).
ممنون از لطفتون.
والا من که نتونستم نصبش کنم ! مثل اینکه خیلی با هم فرق دارند !نقل قول:
برنامه هاي جاوا براي اين v3x محدوديت داره ؟(يعني اونهايي كه مثلا رو سوني اريكسون ميشه ريخت رو اينها هم ميشه؟
فکر کنم بستگی به حافظه ی گوشیت داره ! این یکی دو روزی که خریدم متوجه شدم اگه غیر از اینه بگیدنقل قول:
4)حافظه ي اس ام اسش چقدره؟
کیفیت عکسش هم بد نیست ! ولی به نظر من به پای سونی اریکسون نمیرسهنقل قول:
كيفيت عكسش (v3x) چطوره؟
گوشی که داری در مقابل این از لحاظ دوربین که مطمن باش بهتره ! ولی صدا و اینا اینطوری که من با کا 750 مقایسه کردم حتی v3i ازش بهتر بود ! یعنی بلندتر و بهتر بود ! که دیگه وی تری ایکس معلومه دیگهنقل قول:
ببخشيد كه با سوني اريكسون مقايسه كردم اما چون خودم w810 دارم واسه همين به اين صورت واسم ملموس تر هستش
ولی در کل چیزی که می دونم دوربین w810 در نوع 2مگا پیکسلی میگن رقیب نداره !
میدونم منظورت چیه وقطی وارد منو میشم گزینه messege option نیست این گزینه ها هستننقل قول:
Insert
Save to Draft
Enty Mode
Entry Setup
و چیزه دیگه ای نیست
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من زیاد نمیدونم با کا750 مقایسه کردم v3i من کا750 رو خرید گذاشت تو جیبش از صدا و از LCD و از قیافه و ...:10:نقل قول:
عجیبه ! علیرضانقل قول:
میدونم منظورت چیه وقطی وارد منو میشم گزینه messege option نیست این گزینه ها هستن
Insert
Save to Draft
Enty Mode
Entry Setup
و چیزه دیگه ای نیست
حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی مال من پایین insert
message option داره !
آره عجیبه!!!!!!نقل قول:
دقیقا واسه ام ام اس داره دلی واسه اس ام اس نداره
حالا پیشنهاد بعدی چیه ؟؟؟