ببخشید50 هزار تومن؟:n04:نقل قول:
ظهر که پستتونو خوندم فکرکردم نوشتید5 تومن؟
شما مطمئنید برای افتتاح بانک سپه این مبلغ لازمه؟؟؟ (فکرکردم نهایت دیگه 10 تومن باشه! )
Printable View
ببخشید50 هزار تومن؟:n04:نقل قول:
شما مطمئنید برای افتتاح بانک سپه این مبلغ لازمه؟؟؟ (فکرکردم نهایت دیگه 10 تومن باشه! )
من سه روز پیش حساب باز کردم 10 هزار تومن بیشتر نخواست.البته شاید به شهرتون هم مربوط باشه! شما برو یه مبلغی هم ببر بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد. البته بعدش باید بری دکتر برای معاینه پزشکی که از من 18 تومن گرفت!! خود پلیس +10 هم 13 تومن کار کشید.کلاً روی 50 تومن حساب کنید!!!نقل قول:
ببخشید50 هزار تومن؟:n04:
شما از نظام وظیفه نامه معافیت تحصیلی میگرفتی و در واقع بعد از فارق التحصیل شدنت مهلت یکساله برات حساب میشه.پس شما یه سال وقت دارید.نقل قول:
ولی فکر نمیکنم این مهلت یک ساله ربطی به اضافه درس خوندن داشته باشه بعدش من 1 سال اضافه درس نخوندم بلکه 2 سال اضافه خوندم
سربازی خیلی سخته . شما واقعا همتون مردید. مَرد. یعنی هر کی میره سربازی رو تموم میکنه یه مرد واقعیه. دمتون گرم.
من حقیقت رو میگم من فرار کردم تو آموزشی . روزی 2 بار گریه میکردم . خیلی سخت بود . چه قدر سخته واقعا همتون مردید.
آدم تا سربازی نره مرد نمیشه. من الان مثل یه دخترم .حتی دخترا هم از من جسورترن.
اینارو گفتم چون خودمو خوب شناختم. الان که 25 سالمم شده هنوز هم میترسم برم خدمت.
این تاپیک رو میبینم میگم نگاه کن خداوکیلی اینا چه جوری میرن خدمت خیلی مردن. اون همه سختی تحمل میکنن.
وقتی از آموزشی فرار کردم. اومدم خونه انگار اومده بودم تو بهشت. یخچال تلوزیون دستشویی حموم هر موقع که دوست داری میری .
بخدا قسم یهسربازای شهرستانی بودن تو اون پادگان به ولای علی مرد بودند.احتیاج نداشت اصلا بیان سربازی. به ولای علی میخندیدند به سختیها. مثل یه بازی بود براشون سربازی. این همه اذیت این همه بشین پاشو این همه سختی این همه غربت این همه زروگویی این همه تنبیه
همرو بهش میخندیدند ولی من مثل سگ گریه میکردم.
حالا کار ی نداریم ولی در اون مقیاس 800 نفر که من دیدم اکثر بچه های تهران سوسول بودند د رمقابل شهرستانیها. من خودم بچه تهران که هر روز گریه میکردم. ولی شهرستانیها میگفتن من زندگیم همیشه تو بیابون بوده این سختیها برام عادیه.
پسره مرخصی گرفته بود بهش داده بودند. به ولای علی میگفت نمیرم !!! خونمون دوره برم بیام سخته!! ببین چی گفت! یعنی اینقدر براش ساده بود زندگی تو آموزشی که مرخصی رو نمیخواست بره!! دوست نداشت بره خونشون ! من وقتی این رو دیدم خشکم زد
ولی من در به در دنبال مرخصی بودم تا گرفتم و فرار کردم! واقعا پدر مادرای ما اشتباه زیاد کردند ما رو از بچگی انگا رتو مهد کودک بودیم هر چی خواستیم خریدند هر موبایل و کامپیوتر .ماشین خونه..حالا 25 سالمونه انگار 5 سالمونه. فقط بلدیم کامپیوتر بازی کنیم.
واقعا برای پد رمادرم متاسفم برای این تربیتشون که از روی دلسوزی زندگی بچشون رو نابود کردند.
نقل قول:
دوستان میشه لطف کنید جواب منم بدید؟ خیلی ممنون میشم
:n03:
1.به نظر من استفاده کنید .. این که میگن معاف از رزم درکارت درج میشه غلط است ..ارتباطی بین معاف از رزم بودن و ایجاد مشکل برای کار پیدا کردن نیست مگر در مشاغل بسیار حساس که فکر نمیکنم برق قدرت از اون جمله باشه ..نقل قول:
2. شما اگر امریه بگیرید نمیتونید برای برای ادامه تحصیل ترخیص بشید و باید 2 سال رو کامل بگذرونید
نقل قول:
خیلی ممنونم که جواب دادید، پس 100% در کارت درج نمیشه دیگه؟
واقعا درسته . 2 سال عمر ...2 سال شور جوانی با بیهودگی سپری میشه .نقل قول:
والا منم میترسم برم . ولی مجبورم .چون خودمونو کشتیم یه مدرک گرفتیم حتما باید بریم تا استخدام شیم ...
دوست من بنده در حال حاضر دارم صحبت میکنم این که در اینده چی پیش میاد معلوم نیست.. ولی خیلی خیلی بعید میدونم در اینده هم چنین اتفاقینقل قول:
رخ بده ..
این خیلی خوبه ادم به نقاط ضعفش پی ببره . نا خود اگاه همیشه در پی رفع اونها پیش میره .نقل قول:
من هم مثل شما اما فکر کنم نه در این حد ولی باز هم یه جورایی بیشتر عمرم رو پای سیستم و دانشگاه و ... گذروندم . به لحاظ بدنی که اصلا امادگی سربازی رو ندارم و از نظر ذهنی هم این دو سال رفتن به سربازی عذابم میده .
الان دوشنبه باید برم شورای عالی . نمیدونم معاف میشم یا نه . اگه معاف نشم این سربازی واسه من اولین چالش زندگیم محسوب میشه که تا حالا تجربه چنین چیزی رو نداشتم و مطمئنم واسم به شدت سخت میگذره .
اما هیچ وقت وسط هیچ کاری اهل جا زدن نبودم و همیشه تا اخرش رو رفتم . میدونم سخته اما باید گذروند این سربازی رو . یه چلنجه به هر حال که باید ازش رد شد . حتی مرده ات هم باید این دو سال رو تحمل کنه و بگذرونه .
وقتی فکر مشکلات بزرگتری که بعدا ممکنه بیاد سراغت رو بکنی میبینی واقعا سربازی در مقابل اونها هیچی نیست . هیچ وقت هم واسه عوض شدن دیر نیست . درسته هر چی دیرتر بشه سخت تر میشه اما بهتر از اینه که همون راه قبلیت ادامه بدی .
ناامید نباش . خیلی ها هستن تا الان سربازی رو نرفتن اما اوضاعشون خیلی بهتر از اوناییه که رفتن یا حتی معافی گرفتن .
درسته به نظر من هم پدر مادرهامون اشتباه ناخواسته انجام دادن و ما رو اینطوری بزرگ کردن اما دیگه وقتشه که خودت از همین الان به فکر اینده ات باشی .
هیچ وقت دیر نیست . الان یا میتونی عزمت رو جزم کنی و بری سربازی رو بگذرونی و یا اینکه کلا قید سربازی رو بزنی . کاری که شده شده . برو ببین بدون سربازی چه کارهایی میتونی بکنی . وقتت رو واسه افسوس خوردن در مورد گذشته هدر نده . اگه کاری که قبلا کردی اشتباه بوده انجامش نمیدادی . پس بدون کار درستی کردی .
درسته . معافیت روی کارت درج میشه اما معاف از رزمی نه . فقط توی درجه تاثیر داره که به نظر مینیمم درجه با توجه به مدرکت رو بهت میدن .نقل قول: