سلام داداش خطت رو فیبر کردن خوش به حالت حالشو ببرنقل قول:
Printable View
سلام داداش خطت رو فیبر کردن خوش به حالت حالشو ببرنقل قول:
یک سوال دیگه مرکز مخابراتیتون شهید مدنی هست مال اخونی علامه هست واقعن نمیدونم چرا این مرکز علامه مال مارو چرا فیبر نمیکنه خیلی نامردیه خط منم وضعش خوب نیست ولی مال شما خیلی دیگه بد بود
اینم خط تلفن من بعد از سیم کشی :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک خورده از خط من خراب تره مال من تو مگ snr ام 20 مطمنی تا 7 مگ میکشه مال شمانقل قول:
117 نگفت صدای تلفن مشکل نداره و اینا؟ چون خط ما هم دقیقا همچین شرایطی داره ولی قبول نمی کنن عوض کنند. میگه صدا مشکلی نداره. ولی اینترنت داغون هستنقل قول:
دوست عزیز شما ببین snr مودم چقدره؟نقل قول:
بعد خطی که از جعبه تا تلفن میادو چک کنید ببینید پوسیدگی نداره؟
یه چیز مهم ببینید فاصله تون از مرکز مخابراتی چند کیلومتر؟
نقل قول:
SNR Margin (dB) 14.3 21.4 Attenuation (dB) 55.0 35.5 Output Power (dBm) 17.5 12.0 Attainable Rate (Kbps) 2540 794 Rate (Kbps) 2148 508
سیم از جعبه تا مودم مشکلی نداره مستقیم وصل کردم. فاصله هم تا مرکز مخابراتی 3-2.5 کیلومتره//// یک سال پیش تا 4 مگ میکشید خط ولی الان وضعش خوب نیست ... بیرون هم قشنگ معمول هست دو سه جا قطع شده بعد دستی با لنت وصل کردن
دوستان عزیز من سرویس آسیاتک دارم . خوب بود ولی چن ماهه سرعتش خیلی کم شده . پینگ بالا و پشتیبانی هم قبول نمیکنه اصلا که مشکل هست .
میخوام عوض کنم ، های وب یا پارس آنلاین بگیرم .
حالا دوستانی که از هرکدوم از این شرکت ها سرویس دارن، لطفا راهنمایی بفرماینکه کدوم بهتره . ممنون
snr برای اینکه قطع و وصلی نداشته باشی خوبه ولی اگر میخاین تا 4مگ ببندن باید عدد snr برای دانلود بره بالای 20نقل قول:
از طرفی Attenuationخیلی خوب نیست نزدیک 4 کیلومتر فاصله دارید با مرکز مخابراتی اگر هم 4 کیلومتر ندارید احتمالا خطوطی که از مرکز مخابراتی تا خونه کشیده شده خرابه که اینو نمیشه کاری کرد
البته خطتون با attenuationای که داره تا 4مگ بیشتر نمیکشه شما اگر میخای 4مگو داشته باشی باید کیفیت خطتو ببری بالا حالا اگر خطت فکر میکنی خرابی داری بهتره یه دونه نو بخری
117 که همیشه ملاکش وجود صدای بدون خش خش هستنقل قول:
اگر بخواید باید به پشتیبانی اینترنت زنگ بزنید و بگید کارشناس بفرستن برای بررسی خرابی خط تلفن
و در نهایت اگر کارشناس تاید کنه پورت رو عوض میکنن که احتمال زیاد بهتر میشه
چند تا راه وجود داره :نقل قول:
اول اینکه ADSL مود ها رو دستی چک کنید که روی کدوم یکی بیشترین میزان آپ میشه خطتون
یا اینکه 2 تا نویز گیر رو به صورت متوالی وصل کنید ( در این صورت اتنیشن خط میره بالا ولی اکثرا کیفیت هم بهتر میشه )
یا اینکه با مودم های دیگه مثل 8968 تست کن ببین وضعیت بهتر میشه یا نه
برای تعویض سیم هم اگر سیم کمی نیاز هست بهتره که خودتون کابل رو بخرید و به مامور 117 بگید تا براتون عوض کنن