دوستان نطرتون درباره این مودم چیه ؟ ( روتر وای فای دارم جداگانه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان نطرتون درباره این مودم چیه ؟ ( روتر وای فای دارم جداگانه )
من با گوگل پلی سرعتم 2.5 تا 3 مگابایت هست ولی روی دانلود فایل مثلا سافت98 یا اپلود بوی یا سایت های دیگه به 1 مگابایت نمیرسه باید 3-4 تا فایل همزمان بزنم تا کل پهنای باند رو بگیره نمیدونم چرا اینجوری شدهنقل قول:
نمیدونم چیه داستانش ولی همون تست رو با سرور ipm میگیرم گوشی حدود ۵۰ مگابایت میگریم اما رو مودم حدود ۱۱ مگابایت میگیرم:n03:نقل قول:
به ٢ تا دكل متفاوت وصل هستند گوشي و مودمنقل قول:
با نرم افزار amd pro توی موبایل با حداکثر تعداد کانکشن که 9 تا ست دانلود کن و توی کامپیوتر هم بزار روی 32 کانکشننقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
وضعیت 4g من همین الان وسط بیابون :
و سرعت 4g تو محل سکونت من که جزو مناطق مهم تهران محسوب میشه بالای 30 کیلوبایت نمیره ... و الان دو هفتس دارن پیگیری میکنن ببینن مشکل از چیه :n41:
دوستان راهی واسه شکایت از سرویس دهی ضعیفشون نیست ؟
با چی به مودم وصل میشی؟ کابل یا وایرلس؟نقل قول:
احتمالش هست که به ارتباط وایرلس مودم و موبایل ارتباط داشته باشه
ارزیابی مودم فقط در حالت اتصال با کابل درسته
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
مشکل مشابه شما رو من هم داشتم تا قبل از این که سرعتم نابود شه ! در واقع به این صورت بود که با نت شبانه وقتی یه فیلم رو به حال خودش میذاشتم دانلود شه سرعت بالای 2 مگابایت نمیومد ! ولی کافی بود همون لحظه وب گردی هم انجام بدم که سرعت میرفت بالای 4 مگابایت !!! کسی از دوستان میدونه چه جوریه قضیه ؟ :n02:نقل قول:
دوست گرامی نفهمیدید موضوع رونقل قول:
اون دوتا دکل قضیه 4g plus هست که هنوز اینجا راه اندازی نشده و 4g معمولی هست
من مشکلم اینه مودمی که دارم d100 و ایفون سرعت هاشون تو speedtest اسمون تا کف زمین فرق داره
توگوشی وقتی هات اسپات میکنم 3.5MB سرعت دانلودمه گاهی اوقات بیشتر میشه و توی مودم با کابل لن حدود 1.5MB سرعت دانلودمه:n01:از یک هاست هم دانلود میشه و یک فایل هم هست
دوم اینه که مودم وقتی پینگ میکنم 192.168.1.1 پینگ دورقمی و یا سه رقمی هست درصورتی که پینگ با خود دستگاه مودم باید زیر ۱ میلی باشه !
این کیفیت اشغال رو نشون میده حالا یه شب دیگه فیلم میگیرم ببینید d100 کلا اشغال ترین مودمه
با کابل لن هستنقل قول:
رو وایفای مودم پینگ از ۱۹۲ خیلی بالاهست علتش رو نمیدونم ولی هر مودمی که داشتم و تست کردم پینگ از ۱۹۲ خود مودم پینگ کردم کمتر از ۱ میلی ثانیه بوده