خوب خداروشکر مخابرات شهر قم(شبانه رو روی 30 کیلو بایت)محدود کرد حالا ببینیم آسیاتک واسه قمی ها چکار می کنه
فعلا به نظر فقط آسیاتک واسه ما باقی مونده
Printable View
خوب خداروشکر مخابرات شهر قم(شبانه رو روی 30 کیلو بایت)محدود کرد حالا ببینیم آسیاتک واسه قمی ها چکار می کنه
فعلا به نظر فقط آسیاتک واسه ما باقی مونده
واسه من فرداش زنگید و بهم برگردوند ولی بازم من تجدید نظر زدم که سازمان تنظیم مقررات هم ببینه و پیگیریش کنن!نقل قول:
سلام دوستان، منم قم سرعتم شبها بالای ۲۰ تا ۳۰ کیلو نمیره و روزها هم حدود ۴۰نقل قول:
چابک ۱۰ گیگ ۱۰۲۴ با رایگان شبانه دارم، تا ۲ ماه قبل شبها ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلو، روزها ۳۰۰ کیلو داشتم.....چکار کنم؟ میشه دورش زد؟
سلامنقل قول:
انقدر مطمئن صحبت نکنید برادر گلم
منو ساعت 12:56 دقیقه هر شب سرعتم میادش روی 6 کیلو بایت اگه این روش استفاده نکنم فوقش 1.2 گیگ تا صبح دانلود می کنم اگر بکنم تا شبی 22 گیگ هم دانلود کردم همین دیشب مثلا 22 گیگ دان داشتم
روی سیستم اکانتیک و نوبتدهی بیشتر مطالعه بفرمایید
به شدت مرکزم شلوغه در ضمن اصلا 7 روز هفته روی 6 کیلو بایت هستش داغون کردن بچه های مارو این شرکت معزز!:n02::n03:
همیشه یه راهی هستنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دیشب یه نویز عجیبی رو خط افتاده بود تند تند قطع میشد
صبحی مثل اینکه رفع شده
کسی مشکل نویز داشت دیشب ؟ کلی بوده ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
من سرویس با سرعت 6 مگ آسیاتک گرفتم ، بعد سرعت دانلودم از 200کیلوبایت بیشتر نمیشه
زنگ میزنم میگه باید از سایت های ایرانی دانلود کنی،از سایت های ایرانی معرفی شده از طرف خودشون دانلود می کنم بازهم سرعتم بیشتر از 200کیلوبایت نمیشه
بازم زنگ میزنم پشتیبانی میگه سرعتتون کاملا عادیه !باید روی 200 باشه و در توجیح حرفش میگه دوبار باید تقسیم بر 8 کنی تا سرعت ولقعیت داشته باشی که سرعت 200کیلوبایت زیاد هم هست
یکی از پشتیبانی هم گفت مودمت عوض کن ،100تومان دادم مودم عوض کردم بازم همینجوره
یکی میگه زنگ بزن خرابی تلفن درصورتی که خودشون میگن نویز نداری
انصافا با سرعت 6مگابیتس سرعت دانلود از سایت های ایرانی بایدچقدر باشه؟
جالب که تبلیغات میزنند که حدف محدودیت سرعت در ارتباطات درون شبکه ای
-----------------------------------------------
حالا این از این شرکت که به سازمان تنطیم مقررات هم شکایت کردم میگه قانون جدیده و ... ،کلا کم فروشی را توجیح می کنن
قبلا روی هین خط مخابرات داشتم با سرعت 2 مگ که سرعت دانلودم از 400کیلوبایت کمتر نمیشد،حتی دانلود شبانه
اما مخابرات ترافیک می دزدید ،بهشون هم که اطلاع میدادم میگفتند طبق ماه فلان تبصره فلان ترافیکتون کم شده یعنی 15 گیگ داشتم که فقط 3 گیگ بهم دادن بعد رفتم جمش کردم 47هزارتومان پول ازم گرفتند
خداوکیلی چی به سر نطارت اومده اینا هرکار دلشون می خواد می کنند؟؟
سلام
از دیروز که سرویسم رو به 512 تغییر دادم، سرعت خیلی افتضاح شده
تا بخواد سایتی رو باز کنه باید بری سفر 80 روزه دور دنیا برگردی تا باز شه!!
پهنا هم مثل همیشه روی 6 مگابیت بسته شده
نمیدونم این دو روز چه مشکلی پیش اومده
سرعت بدجوری افت کرده
نه دانلود و نه وبگردی میشه کرد!!
من هفته ی پیش یک دو شب همین مشکل برام پیش اومد ... اولش فکر کردم خطم مشکل پیدا کرده ولی صبح درست شدنقل قول:
نه نویز اینا مثل همیشه بود فقط دیشب یه بار قطع شد که زود هم درست شد..نقل قول:
فقط یه مشکل عجیبی که بود سرعت تک کانکشن افتضاح بود! قبلا با 16 تا کانکشن 500 600 اسپید میداد ولی دیشب از 300 بالا نمیرفت.. هی از خودم میپرسیدم مشکل از چیه.. وقتی 32 کانکشنش کردم درست شد.
سلام. شما مودمتو چک کن ببین بخاطر اینکه 512 گرفتی ، خطتوت روی 512 مگابیت که تنظیم نشده ؟ مودم رو ریست کردی؟( ولی جدیدا مود که وقتی ز میزنی بهشون میگی خط رو بیارن بالاتر، میگن خوب تو 512 داری! شرکت که به شما تعهدی نداره!!)نقل قول:
تا جایی که میدونم وب گردی اینا زیاد به اسپید بستگی نداره و بیشتر مربوط به snr هستش.. هر چی snr بالاتر باشه ، وب گردی نرم تر و روون تره.
دادا واسه من 6 روز کشید تا برگردونن..چقدر تو این مدت پیگیرش شدم تا برگردونن.. کلی خاطره شد.. کم مونده بود سکته کنیم:n02:نقل قول: