سلام دوستان
یک سوال خیلی احمقانه دارم !!!
وقتی وسط بازی فریز میشه هیچ راهی بجز خاموش و روشن کردن دستگاه وجود نداره ؟
سلام دوستان
یک سوال خیلی احمقانه دارم !!!
وقتی وسط بازی فریز میشه هیچ راهی بجز خاموش و روشن کردن دستگاه وجود نداره ؟
نه دیگه عزیز:31:نقل قول:
-------------------------------------
من این L.A Noire رو خریدم موقعی که دیسک رو می زارم می خواد آپدیت کنه ولی من زدم No ! یکی که از این بازی کامل سر در می یاره می تونه جامع کمکم کنه که چی کار کنم؟!
آپدیت داشبوردم اینه : 2.0.12611.0
چرا احمقانه!!؟:31: این سوال خیلی ها از جمله خود من در اول کار بود!!:31:(صداشو در نیارینا!!):31:نقل قول:
ببینین بستگی داره! ما فریز داریم تا فریز! مثلا بعضی بازی ها به دلیل اشکال از دیسک بازی ها فریز میشن که خوب اغلب با خارج کردن درایو مشکل فریز حل میشه! بعضی وقتها هم هست که فریز شدن مربوط میشه به خود بازی و خوب در این حالت معمولا کاری جز خاموش کردن کنسول باقی نمیمونه! بعضی وقتها فریز شدن مربوط میشه به درایو و هارد و ...! اما یه نکته اینجا رعایتش خیلی مهمه! و اون اینکه وقتی کنول فریز شد ( حالا به هر دلیل) و شما مجبور به خاموش کردن آن شدید بلافاصله اون رو در همون لحظه روشن نکنید! و اجازه بدین کنسول کمی خنک تر بشه و بعدا اون رو روشن کنید.
منم هم موافقمنقل قول:
من هم رفتم هارد خریدم و هکش کردم خیلی هم خوب شد و با هزینه ی کم تر یه هارد بدست آوردم
من به همه ی اسلیم داران -- هارد رو پیشنهاد می کنم
سلام
من 06/03/90 1 ایکس باکس الایت با تاریخ تولید 29/10/2009 خریدم و 5تا بازی به همراه 1کابل اچ دی و یک دسته اضافی بی سیم گرفتم:26::26::46:
به نظر شما چند گرفته باشم خوبه؟؟:46:
ببخشید ، مگه کنسول اسلیم کپی خور شده ؟!نقل قول:
4 راه دارید :نقل قول:
1 - فحش خوار و مادر رو نثار سازندگان کنسول و بازی کنید .
2 - کنسول رو بردارید بکوبید توی سر همبازیتون .
3 - کنسول رو خاموش کنید .
4 - به توصیه شهاب جان گوش کنید .
کاملا تایید میشه...این 4 تا راه مخصوصا اولی و دومی تست شده و جواب داده...البته اگه مواد (1) و (2) و (4) رو با هم انجام بدید،به نتیجه ای باور نکردنی دست میابید....:دی :دینقل قول:
نمی دونم 3 تا درایو توی مدل های اسلیم هست یا 4 تا... که دو تاش Lite On هستن...نقل قول:
مدل های Lite On هم الان خیلی فراوون ترن...
حالا می رسیم به مبحث اصلیش :دی یه درایو 9504 هست که در حال حاضر کپی خور هم شده اما کمیابه و قیمتش هم بالا خواهد بود... درایو 0225 هم هست که کپی خورش در مراحل تست های نهاییه و تا چند وقت دیگه میاد... اما از اون جایی که هنوز نیومده و بازاریان بی سواد ما هم نمی رن از این جور اخبار مخبار بخونن هنوز لطف نکردن قیمتو بکشن بالا :دی کپی خور که بشه هم خریدار بیشتر میشه که باعث خوش خوشان شدن فروشنده (و افزایش قیمت) و کم شدنش تو بازار (و بازم افزایش قیمت :دی ) و جیب زنی فروشنده (این بازم افزایش قیمت :دی) می شه :دی
آقا من می خوام 1 هارد 250 اسلیم بگیرم ولی قیمتش بالاست میگه 120.000 تومان
اگه من هارد 250 وسترن بگیرم اکسترنال چنده؟
آیا واقا این -- عملیه؟
حتما باید وسترن باشه؟ یا سیلیکون پاور میشه؟
می خوام خیالم راحت باشه نرم 250 .سترن بگیرم بعدا رو دستم بمونه بعدم برم اسلیمشو بگیرم....
سرعتش پایین نیست...اذیت نمیکنه؟>