بله اگر در منطقتون فرکانس 2600 و 1800 هر دو فعال شده باشه گوشی کت 6 قطعا سرعت بالاتری می گیرید. البته اگر قابلیت ادغام دو فرکانس هم فعال شده باشهنقل قول:
توی حالت عادی می تونه بعضی چیپها بهتر عمل کنن اما فکر نمی کنم تفاوت زیادی داشته باشن
Printable View
بله اگر در منطقتون فرکانس 2600 و 1800 هر دو فعال شده باشه گوشی کت 6 قطعا سرعت بالاتری می گیرید. البته اگر قابلیت ادغام دو فرکانس هم فعال شده باشهنقل قول:
توی حالت عادی می تونه بعضی چیپها بهتر عمل کنن اما فکر نمی کنم تفاوت زیادی داشته باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عحب تک کانکشنی. همین الان. سرور فرانکفورت.
آدم نمیدونه با این وضعیت چکار کنه. مردم همیشه قربانی گندکاری ها میشن و هیچوقت هم صداشون به جایی نمیرسه.
وقتی کار میوفته دست ناکاربلدها به همینجا ختم میشه. اون همه با آب و تاب تبلیغ 4G میکنه بعد فکر اینجارو نمیکنن که ملت وقتی حمله کنن به چیزی اون چیز دچار کندی و اختلال میشه و مشکلات زیادی میشه.
از قبل بستر رو فراهم نمیکنن و فقط بلدن مردم رو بچاپند.
(از سری داستان های تخیلی زندگی هوشمند در ایران)
کندی یه بحثه ، اختلال بحث دیگه. ایرانسل کاری نمیتونست بکنه برای کندی. وقتی مردم جذب میشن سرعت هر چی هم بالا بوده باشه کندتر میشه. میتونست مثلا قبلش سرعت رو محدود بکنه که ملت زیاد خوششون نیاد انتظارشون بره بالا!نقل قول:
گزینه بهتر اینه که جاهای دیگه سرویس دهیشون بهتر بشه که مردم همه نیان طرف یه شرکت خاص مثل ایرانسل
محل تست: اصفهان، خیابان رزمندگان
دیوایس: گوشی Samsung A5 2016
==================================================
دوستان اصفهانی در صورت امکان با گوشی های +4G دیگه در این خیابون و خیابون حکیم که تحت پوشش +4G هست، تست انجام بدند، احتمال دسترسی به سرعت های بالاتر هست.
در مورد پرش آنتن ؛ اگر مودمی دارید که میتونید بطور دستی باند و فرکانسها رو انتخاب کنید پیشنهاد میکنم فقط یه فرکانس رو انتخاب کنید و بقیه غیر فعال باشند یعنی مثلاً اول فقط 2600 رو فعال کنید و تست کنید که این مشکل پیش میاد یا خیر . فرکانس 1800 رو هم میتونید بطور جداگانه تست کنید .نقل قول:
قبلاً من خیلی مشکل پرش آنتن داشتم و از چندین روش برای حل این مشکل استفاده کردم (مثلاً ریسیت کردن بطور اتوماتیک مودم) ولی در حال حاضر فعلاً چنین مشکلی ندارم .
دوست عزیز میشه بگید دقیقاً کجای رزمندگان این سرعت را گرفتیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
متاسفانه
اینترنت سیم کارتی خیلی متغیره الان که می بینید خیلی خوبه
اما وقتی میرم تهران توی منزل که سیگنال 4 جی افتضاحه و تری جی هم اونقدر کاربر بهش وصل میشه که فقط می خواهی ....
اوائل با 1800 این تستو گرفتم ( هشت ماه پیش) اما الان 1800 زور بزنه 14 مگ میده snir حدود 5 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا تست بالا رو ( تک کانکشن) به برکت 2600 دارم حالا کی گند این فرکانس هم دربیاد نمی دونم.
نویز 1800 توی منطقه ما خیلی بالاست. اونایی که مشکل کاهش سرعت دارن حتما snir رو چک کنند اگر واقعا حدود 15 تا 30 باشه و سرعت پایین باشه یا مشکل پهنای باند ایرانسل یا کاربر بیش از حد که در این صورت باز هم توی یه تایمهایی مثل شش و هفت صبح باید بتونن سرعت بالاتر رو تجربه کنند
اینم وضعیت سیگنال تست تست مای نت
دوستان محله ما که تازه نصب کردن هر دوباند رو ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ داره
چطوری میشه ۴جی پلاسش کرد ؟
دستگاه ها ایفون ۶اس و گلگسی a8 هست ؟
من دیشب حدود ۴ مگابایت گرفتم بینم امشب خدا میخواد کلا ۲۰۰ گیگ بترکونیم :n08:
هر دو می تونن فرکانس ها رو ادغام کنند.نقل قول:
شما کاری نمی تونی بکنی اگر فعال باشه روی گوشی سامسونگت وقت دانلود احتمالا علامت + کنار 4 جی میاد. از آیفون هم خبر ندارم