این پنل مخابرات مصرف حجم فقط ۸ روز گذشته رو نشون میده ؟ جایی نداره از اول ماه تا الان رو بشه دید ؟!
Printable View
این پنل مخابرات مصرف حجم فقط ۸ روز گذشته رو نشون میده ؟ جایی نداره از اول ماه تا الان رو بشه دید ؟!
دوستان من 16 روز از سرویس 1 ماهم باقی مونده ولی حجمم 0 شده و سرعتم شده 128
ولی متاسفانه گزینه خرید یا تغییر سرویس به دلیل اتمام حجم فعال نیست و نوشته فقط می تونید حجم اضافه بخرید
راهی داره تغییر سرویس بدم ؟ خرید حجم اضافه خیلی گرون در میاد
زنگ بزنید پشتیبانی برای منم چنین اتفاقی افتاده قبلا و از طریق پشتیبانی گزینه تغییر سرویس رو استفاده کردم. البته اخیرا بعضی وقتا پنل حجم رو ۰ نشون میده و سرعت میاد پایین که مشکل از سمت مخابراته و حجم واقعا تموم نشده مال شما تو ریز مصرف تموم شده حجمتون ؟نقل قول:
امروز زنگ زدم پشنیبانی گفتم تغییر سرویس رو فعال کنید گفت نمیشه باید تا سر ماه صبر کنید و فقط می تونید حجم اضافه بخریدنقل قول:
لحنشم طبق معمول طلبکارانه بود
قشنگ سر گردنست :worried:
اگه محدودیت فیبر نوری نبود تا حالا صد دفعه از مخابرات تخلیه کرده بودم
همیشه پیش پرداخت بگیرین که نتونن بهتون زور بگن
سلام، در مورد تغییر سرویس یک سوال برایم پیش آمده:
اگر من الان سرویس 3 ماهه 45 گیگ پیش پرداخت به قیمت 48 هزار تومن بخرم و در یک ماه 20 گیگ مصرف کنم و در پایان ماه اول این سرویس را تغییر بدهم به سرویس 120 گیگ سه ماهه 75 هزار تومنی، روز تغییر سرویس چقدر باید هزینه بکنم و از روز تغییر سرویس چند روز و چند گیگ سرویس خواهم داشت؟
درسته صدای مکالمه مشکل پیدا می کنه، من فکر می کردم خط من مشکل داره!!نقل قول:
تازه میگن سه دقیقه هم بیشتر نمیشه صحبت کرد بعدش قطع مشه
سلام 2 روز سرعت اینترنت من از 8 مگ اومده رو 2 مگ کسی این مشکل داره جدیدن ؟ سراسری هست یا زنگ بزنم بهشون ؟
برای شما هم از دیروز نت مشکل پیدا کرده؟
لاست پکیج بالای ۴۵ درصده:n36:
فقلا آب قعطه, فقط همین پی سی ورلد باز میشه.