مبارررک باشه ای خدا کی مال منو فیبر میکنن منم خسته شدم از خطم همیشه تبعیضنقل قول:
Printable View
مبارررک باشه ای خدا کی مال منو فیبر میکنن منم خسته شدم از خطم همیشه تبعیضنقل قول:
کجا میشنینین فکر کنم شنبه غازان رسته مرکز شما شهید مدنی هست که خیلی پر کار تر ازز علامه هست این علامه فکر کنم تا 1000 سال دیگه خط مارو فیبر کنن خوش به حالت در ضمن مخابرات مشکلی نداره مخابرات شده شانسی هر کی شانس داره سرعت بیشتر دارهنقل قول:
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده
خطم روی 8000 آپ شده بود گفتم کابی که کشیدم بهش رو عوض کنم + اسپلیتر جدید اتحان کنم شاید به 10 مگ برسه
در کمال تعجب دیدم به 800 رسید !!!!
بعدش الان دوباره همون سیم قبلی + اسپلیتر قبلی یعنی کلا همون سیستم قبلی رو وصل کردم ولی روی 800 مونده !!!!
شما سردر میارین ؟ زنگ زدم مکس نت میگه کابل ورودی و .. .رو چک کن
روی این خطم جز adsl چیزی ندارم یعنی تلفن و ... روش وصل نیست
Upstream max rate (kbit/s) 298
Downstream max rate (kbit/s) 860
Upstream line rate (kbit/s) 295
Downstream line rate (kbit/s) 576
Line standard ADSL2+
Channel type
Interleaved
Upstream SNR (dB) 12.2
Downstream SNR (dB) 12.6
Upstream line attenuation (dB) 51.8
Downstream line attenuation (dB) 49.1
Upstream output power (dBmV) 11.8
Downstream output power (dBmV) 18.4
من خیلی وقت پیش مشکل پایین بودن downstream رو داشتم روی خط منم جز adsl چیزی نیست.نقل قول:
یک تلفن رو جهت تست وصل کردم و یک تماس تستی انجام دادم زود درست شد.
از اون موقع ۳-۴ بار همینطور شده با وصل کردن یک تلفن و یک تماس خیلی کوچک باز downstream درست میشه نمی دونم تلفن کردن چه ربطی داره به adsl ولی به من که کمک کرده.
البته شاید شما هم تو خط تان نویزی چیزی دارید که به این شدت نویز داره. کمی اعصاب خوردکنه ولی باید کابلارو تست کنین دیگه :n13:
تلفن کردن !!!نقل قول:
جل الخالق :دی
منم حتما تست میکنم
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk
آقا دمت گرمنقل قول:
از 800 رسید به 6000نقل قول:
Upstream max rate (kbit/s) 603
Downstream max rate (kbit/s) 6132
Upstream line rate (kbit/s) 508
نمیدونم چطور تشکر کنم از اینکه کمک و راهنمایی کردی :n16:
خیلی خیلی ممنون
عجب کار خوبی کردم تو این تاپیک مشکلم رو گفتم
وگرنه قرار بود صبح زنگ بزنم خرابی تلفن و .... :n02:
=-=================================== حذف
3-4 روزه که تلفن قابل استفاده نیسنقل قول:
و دارم ایرانسل استفاده میکنم ( خداوکیلی خیلی خوبه !! خیلی !! به طوری که دیشب با پینگ 120 تو گیم سرور داشتیم مسابقه میدادیم و اذیت نمیکرد :n02:) الان که تست کردم تا یه تماس با تلفن بگیرم !! خدایا عجب نویزی !! عجب صدای خش خشی !! کر شدم :n02: اصلا هم تماس نگرف !! از اون طرف تماس گرفتم گفت که تماس ورودی این خط غیر فعاله !! :n08: از وقتی این خط رو گرفتم نزدیک 10 بار گزارش خرابی دادیم و آخرین بارش هم فکر کنم 1 ماه نشده :n02: عجب خط تلفنی :n02:
مکس نت یا همون آسیاتک از اول شب کیفیتش میاد پایین [سایت های خارجی]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه الان خوبه دیگه بین ساعت 11 تا 1 شب اصلا نمیشه هیچ سایتی رو Surf :n02: کرد
پدر ادمو شبا درمیاره
====================
تعریف جهانی ADSL2+
ITU G.992.5 (also referred to as ADSL2+, G.dmt.bis+, and G.adslplus) is an International Telecommunication Union standard for asymmetric digital subscriber line (ADSL) broadband Internet access. The standard has a maximum theoretical download speed of 24 Mbit/s.
اصلا برای تو سایت اپراتور های خارجی ( برفرض استرالیا ) دیگه نمیان برای +ADSL2 محدودیت سرعت بذارن !! فقط مینویسن مثال : پلن 100 گیگ ماهانه انقدر تومن والسلام !! چون سرعت ADSL دیگه معلومه و بامبول در نمیارن سرشنقل قول: