ایوالا داداش ولی چرا 9 مگ شده 7.75 مگابیت؟نقل قول:
Printable View
ایوالا داداش ولی چرا 9 مگ شده 7.75 مگابیت؟نقل قول:
خب فکر کنم این عادیه همیشه یه چیری کمتر از سرعت خط هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
دوست عزيزم شما كدوم شهر هستيد ؟
و اينكه چه زماني سرويستون رو گرفتيد و آيا از همون روز اول روي 9 مگابايت بود ؟
ممنون
"باقی مانده ترافیک و روز سرویس شما تا آخرین خاموش و روشن شدن مودم، محاسبه شده است"
یکی توضیح بده این جمله یعنی چی؟
دوستان شما به مشکلی بر نمیخورید ؟ ؟
چه قدر تعرف هاش محدوده !!
1-2 مگ که نگو 3 گیگ + .75 گیگ !! ادم این رو چی کارش کنه ؟!
سرعتاش توی شب چه طوره ؟ من شیرازم.. حالا که سرعتا تو روز زیاد بستن تو شبم زیاده یا میشه واقعی ؟
بابا ملت انقدر هم ماه رمضان نمیرن اینترنت .نقل قول:
میدونی مشکل اصلی چیه ؟! پارس انلاین :n24:.
ببین الان خودشون سرعت رو محدود کردن . و پشت ماه رمضان قایم شدن و به بهانه ماه رمضان سرعت دانلود رو کم کردن .
برای اینکه ثابت بشه : اگه همه ADSL دار ها توی یک منطقه در حال استفاده از اینترنت باشند سرعت با نوسان زیادی مواجه میشه . یک دفعه بالا میاد و یکدفعه پایین و ...
ولی برای اینکه ثابت بشه پارس انلاین سرعت رو محدود کرده میتونید یک فایل رو دانلود کنین میبینین که سرعتتون زیاد نوسان نداره و ثابت هست پس معلومه یک محدودیتی اعمال شده توسط خود ISP .... این از اثبات :n03:
حال من که 512 محدود دارم خداشاهده سرعت دانلودم 38 تا 48 کیلوبایت هست .... پولی که دادم حرامشون باشه .....:n03::n28:
یکی برای من هم توضیح بده ....یعنی حتی اگه به اینترنت متصل نباشیم و فقط مودم روشن باشه حجم ازمون کم میشه ! اگه اینجوری که :n21:نقل قول:
ماه رمضون حال میده اما سرعت واقعا پاینه ! :n15:من قبلا شبی 4 ، 5 تا فیلم دانلود می کردنم حالا یکی رو با زور ماه رمضون ادم می خواد همش فیلم ببینه دیگه مگه نه؟:n03:نقل قول:
سرعت افتضاحه لعنت به این پارس افلاین ................................. :n21:
میخوام لغو کنم قرار دادمو
شرکت جایگزین چی خوبه ؟
پینگ و قطع زیاد شده لاست ۵۰ %:n27: