من یه بار دیدم چند روز پیش کم نکرده. امشب حتما چک میکنم. صبح هم 6 تا 7 رو چک میکنم. من ضحی هستم الانم نمیدونم کجام از زملنی که ضحی حذف شد همونجگری همون ip ها و... فرقیزنداشته
Printable View
من یه بار دیدم چند روز پیش کم نکرده. امشب حتما چک میکنم. صبح هم 6 تا 7 رو چک میکنم. من ضحی هستم الانم نمیدونم کجام از زملنی که ضحی حذف شد همونجگری همون ip ها و... فرقیزنداشته
چون ضحی جمع شدنقل قول:
راه فهمیدن توجه به استریم هاست هر وقت تغییر کردن یعنی پورتتون عوض یا جا به جا شده
نقل قول:
فقط از ساعت 05:55 دقیقه آی پی عوض نکن بعدش ساعت 06:05 با همون آی پی که قبل از ساعت 6 بوده یه چند مگابایت دانلود کن بعدش آی پی عوض کن ببین کم کرده یا نه
آی پی 5.233 امروز خیلی برام میومد خیلی هم کیفیتش بالاست از تک رقمی ها سرعتش بهتره و پکت لاس اصلا نداره جیترش هم خیلی کمه ولی پینگ تک رقمی ها بهتره پکت لاس دارن و جیترشون بالاست 37.221 هم که کلا تعطیله
فرشاد یعنی نمیدونم چطوری تست کنم توی ibs که کم میکنه یا نه؟نقل قول:
ناراحتم کردی فرشاد.
ناراحت
اره چند وقت پیش یه دفعه از 2 مگ پرید 10 مگ اتومات. پس عوض شده. اما رنج ip رو عوض نکردن.
از 1 تا 2 شاید رایگان شده باشه اما از 6 تا 7 فکر نکنم
نه ناراحت نباش گقتم که حواست باشه یدفعه ساعت 6 آی پی عوض نکنی:n31:نقل قول:
مخابرات خیلی کار غیر منتظره ای انجام داد راستش من به هر چیزی فکر میکردم جز اینکه به ساعات رایگان اضافه بشه واقعا شگفت زده شدم از این حرکتش انگار مخابرات خیلی کارش درسته که توی این وضعیت تونسته به ساعات رایگان اضافه کنه:n02:
77,700 یک ماههنقل قول:
دوستان جدیدا به ترافیک پایه هم 250مگابایت اضافه میشه مثلا شما اگر سرویس 2مگ با 5گیگ ترافیک بخرید 2مگ با 6گیگ و 250مگابایت شارژ میشه
والله خوبه همینمنقل قول:
نقل قول:
این خوب خیلی وقته اینجور بود. من اسفند 93 شارژ می خریدم بهم 250 مگ اضافه می داد. باید بشه 1 گیگ تو رزروت تا بتونی استفاده کنی
ولی این طرح ها حیف ندارن شارژ اضافه اگر داشتن خیلی خوب می شد هر 10 گیگ 2.5 گیگ اضافه می دادن بهت
نه این فرق میکنه من با ترافیک پایه هستم مثلا شما اگه 2مگ با3گیگ بخری 2مگ با 3گیگ و 750مگابایت اضافه میشه توی رزرو هم نمیرهنقل قول: