شما هر زمانی از خدمت باشی ... برگه قبولی دانشگاه رو ارائه میدی میری دانشگاه ...نقل قول:
البته در صورتی که غیبت نداشته باشی ...
Printable View
شما هر زمانی از خدمت باشی ... برگه قبولی دانشگاه رو ارائه میدی میری دانشگاه ...نقل قول:
البته در صورتی که غیبت نداشته باشی ...
حدود یک ماه پیش آیین نامه جدید معافیت منتشر شد .. اگه به بخش مربوط به مشکل خودت مراجعه کنی احتمالا به جواب میرسی ..نقل قول:
ارگان و محل خدمتم عوض میشه ؟ یا همون محل اول میتونم بعد ارشد برم ؟نقل قول:
محل آموزشی عوض میشه .. اما فکر نمیکنم ارگانش عوض بشه مثلا نیروی زمینی ارتش اگه باشی ثابت میمونه ..نقل قول:
توی برگه ی اعزام به خدمتت میخوره "اعزام مجدد"
کسی نیست جواب منم بده؟؟؟؟؟نقل قول:
-__-
خوبیش اینه که با اسلحه سر و کار ندارینقل قول:
بدیش اینه که کارش زیادی توی عید دهنتون سرویسه باید با مردم همش جر و بحث کنی
یعنی ساعت کاریش بهتر نیست ؟ مثلا من ندیدم 2 شب پلیس وایسه سر چهار راه احتمالا تا قبل از شب هست .اما خطرناک نیست ؟ مثلا سر چهار راه ایستادی یه دفعه یه ماشین جفتت میره تو جدول و مرحوم میشی ؟ها ؟نقل قول:
شرایط چی هستش؟نقل قول:
من شرایط متاهلی هستم
نه برادر توپخونه نیستش توی پرندک 4 تا پادگان هستش توپخونه سوا داره تکاور هم سوا داره 02 هم سوا هستش با یک پادگان دیگه که نمیدونم چی هستش
ولی جالب این هستش که این پادگان تا چند ماه پیش همین تکاور شعبان توی لویزان بودش و چند ماهی هستش که انتقال پیدا کرده پرندک و داره دوره کد عملیات پیاده بر میداره
کلا جدید هستش حتی قدیمی ترین افسر های اموزش های 01 هم خودشون نمیدونن چه جور پادگانی هستش و دوره کدش چه جحوریه و شرایط پادگان چیه
قبلا که توی لویزان بوده بیشتر برای افسر های دانشگاه افسری بوده که دوره تکاوری داشتن الان معلوم نیستش چیه
یک موقعه دیدی رفتیم ما اونجا گفتین برید 02 پذیرش بشید چون من یک همچین چیزی دیدم تو 01 که یک سری هارو فرستادن 02
ولی مکانش الان توی پرندک هستش و پشت پادگان 02 هم هستش
باید پادگان کوچیکی باشه
ولی یکی از سروان های کادری میگفتش که تقسماتش اکثرا برای کرمانشاه هستش
توی شرایط دار هم هم که میدونی فقط پدر نظامی و متاهلی هستش که ترتیب اثر میدن در اولویت اول و همیشه
جالب هم اینکه هیچ کسی از این پادگان توی اینترنت اسمی نبرده و تعریف نکرده چه جور جایی هستش مثل یک جزیره ناشناخته میمونه خدا بهمون رحم کنه این 2 ماه رو
خیلی ممنون از پاسختنقل قول:
طبق چیزی که اونجا نوشته معافم میخاستم نظر دوستان رو هم بدونم
با تشکر
برو بچ اصفهان کسی دکتر های مورد اعتماد نظام وظیفه رو میشناسه؟؟؟
ممنون
سلام دوستان. من کرمانشاهی هستم و افتادم پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه. با فوق لیسانس. کسی میدونه که چه جاهایی احتمال داره بیوفتم؟ ممکنه بیوفتم شهر خودم؟ برای پارتی بازی باید سفارشمو به کی بکنن؟ نیروی انسانی یا فرمانده گردان؟