بچه های صاحب نظر ایکس باکس بخونن لطفاً
سلام من مدتی توی باغ نبودم چه شده! من یکی دو هفته بود دست به ایکس باکس نمی زدم دیشب هوس کردم یه دست Head2Haed بزنم فیفا 11 روشن کردم دیدم آپدیت می خواد زدم آپدیت شد و دیدم دیگه درایو گیم ها رو نمی خونه سرچ زدم توی گوگل شانسی رفتم فروم بازی سنتر و اونجا مطالب زیادی خوندم شب بود خیلی نمی تونستم دقیق بخونم همه پست ها رو ولی یه حدسی زدم که ممنون میشم بگید آیا این حدسم صحیح هست یا نه!
بذارید ازول شروع کنم... من اونطور که از مطالب دستگیرم شد این آپدیت یکی از کاراش صفرکیلومتر کردن فریموری هست که روی درایو ریخته شده مثل ال تی پلاس و ... درواقع میزنه فریمور رو پاک می کنه و باید ئوباره ال تی پلاس اینا بریزی تا کپی خور بشه... خوب من یه دستگاه هم دارم که چند وقت پیش بدون درآوردن کی زدم erase کردمش و دیگه کل دستگاه مرخص شد و مجبور شدم یکی دیگه بگیرم همینی که الانم با این اپدیت رفته تو کما... من توی یه جا از مطالبی که توی بازی سنتر خوندم کی درایو رو هم میزنه پاک میکنه حالا اگه این صحت داشته باشه و قرار باشه یه روش -- خوب برای این مشکل بیاد اون دستگاه قبلی من می تونه از مرگ مغزی بیاد بیرون یا با این شرایط هم امیدی نیست که اون قبلیه زنده بشه یعنی من یه جورایی خوش به حالم میشه که این اپدیت اومده و هـکرها دست به کار میشن تا لی تی پلاس ورژن 2 بدن یا یه فکری به حال این قضیه از بین رفتن کی دستگاه بکنن...
یه سوال دیگه توی ذهنم هست که البته با داشتن یک گیم اورجینال هم می تونم به جوابش برسم شب امتحان باید بکنم. اینکه اون دستگاه قبلیم که بدون استخراج کی درایو فریمش پاک شده و الان کلا مرخص هست من الان بیام این آپدیت کذایی مایکی رو بریزم روش دیسک اورجینال رو باز می کنه یا نه این برام سواله! یعنی اگه این اتفاق بیفته دیگه همونی میشه که می خواستم! یعنی اون قبلیه به یه آرکید اورجینال تبدیل میشه و من می تونم با خیال راحت بازی هایی مثل فیفا رو که لایو بازی می کنمشون اورجینال تهیه کنم و بی دنگ و فنگ و هراس از بن بازی کنم و این دستگاه کنونی رو هم اگه روشی بیاد و ال تی پلاس ورژن 2 حلش کنه مشکلش رو میشه دستگاه بازی های کپی و غیر لایو یعنی اگه این تئوری که توی ذهنم هست اتفاق بیفته این آپدیت واسه من یکی خیلی خوش یمن میشه. شما هم در مورد این فرضیه من نظر بدید ایا خیال باطلی هست اینکه به یومن این اپدیت جدید دستگاه قبلی من به زندگی برگرده یا نه؟