سلام
دوستان کسی سرور ایرانی میشناسه که sxe نخواد؟
این پچ ی که ما استفاده میکنمی با sxe مشکل داره مجبورم برم توی سرور های خارجی که 270 تا میانگین تو همه خارجی ها لگ دارم
اگه میشناسین لطفا معرفی کنین............
Printable View
سلام
دوستان کسی سرور ایرانی میشناسه که sxe نخواد؟
این پچ ی که ما استفاده میکنمی با sxe مشکل داره مجبورم برم توی سرور های خارجی که 270 تا میانگین تو همه خارجی ها لگ دارم
اگه میشناسین لطفا معرفی کنین............
سایت game 5 .ir یه نسخه و پچ داره که با sxe هم مشکل ندارهنقل قول:
نه من میخوام با همین پچ بازی کنمنقل قول:
قبلنا cs.besttools.ir یه سرور داشتنقل قول:
ولی بدون sxe تو ایران جواب نمیده چون همه فقط بخاطر چیت زدن میان تو این سرورا
سرور هایی که انتی چیت قوی داشته باشن هم هستننقل قول:
قبلا یه سرور بود ایرانی من همش میرفتم اونجا sxe نمیخواست ولی انتی چیت قوی داشت هیچکی نمیتونس چیت کنه
نقل قول:
اگه منظورتون بازی کانتر استرایک سورس هستش توی این سرورها ورژن 34 بدون sxe میشه بازی کرد. هیچ پچی هم نیاز نداره. فقط بازیتون ورژن 34 باشه که از اینجا قابل دانلوده (حجم 1.17 گیگابایت)
91.98.101.180:28015کد:http://tinyurl.com/css00000v34
91.98.101.180:28016
130.185.73.145:27015
130.185.74.175:27030
130.185.74.175:27016
91.98.101.180:28000
91.98.101.180:27010
سلام
من یه کانتر سورس با مشخصات زیر دارم
Protocol version 5
Exe version 1.0.0.10 (cstrike)
Exe build: 12:27:35 Sep 29 2004 (2153)
میخوام آنلاین بازی کنم. لطفا بگید که چه پچ هایی رو باید نصب کنم. لینک دالود هم بزارید.
با تشکر
سرور jail break کانتر 1.6
سلام به دوستان کانتر باز
دوستان سرور جیل خیلی سرور باحالیه و توصیه می کنم حتما یه بار بیایید
سرور هم اصلا لگ نیست
اگه سوالی هم داشتید در خدمتم و اگه اسقبال بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون مپ ها و... اپ میکنم
Ip سرور : 10.30.70.5:27014
اموزش سرور جیل :
چگونگی بازی
حالت کلی بازی به این شکل هست که CT از طریق میکروفون (با نگه داشتن K) به TR دستور میده. مثلا میگه : "همه برین تو قفس" یا "نشسته بیاین دنبالم" کلا هر دستوری. TR ها هم باید به دستور ها عمل کنن. اگه کسی به دستور ها عمل نکنه CT ها میتونن اون رو بکشن. توی بازی باید تعداد TR ها به یک نفر برسه پس CT باید اونا رو به بازی های مختلف ببره و بازنده (ها) رو بکشه و برنده هارو ببره کار های دیگه بکنه تا در نهایت یک نفر بمونه. اون یک نفر که میمونه باید تایپ کنه /duelo (چون زبون سرور ها اینگلیسی نیست این شکلیه)
در منویی که میاد یک CT رو انتخاب کنه و در منوی بعدی اینکه با چه گانی همو بزنن مشخص کنه.یا اینکه هر دو دیزرت با یک تیر دارن باید همو بزنن بعد خشاب عوض کنن .(دوباره یک تیر) و مورد های دیگه که با بازی کردن دستتون میاد.
ولی کل بازی این نیست! TR می تونه شورش کنه! کلا به هر عملی که بر ضد CT قبل از /duelo انجام بشه میگن شورش! متلا TR به دستور ها عمل نکنه. ولی شورش باید حساب شده باشه و با شورش یک نفر اگه فرصت رو محیا کرد بقیه هم شورش میکنن. هدف شورش کشتن CT ها هستش ، TR می تونه با شورش یک CT رو بکشه و گانشو برداره وبقیه CT هارو بکشه یا اینکه فرار کنه به سمت اتاق گان. (اینم باید بگم اگه یه نفر کم باشه اولین جایی که CT ها میرن دنبالش اتاق گان هستش.) TR میتونه از راه فرار که در یکی از سلول ها هست فرار کنه به شکلی CT هارو بکشه.
همینطور که قبل گفتم در بعضی سلول ها گان قایم شده و TRــی که در اون سلوله میتونه اونو برداره اما باید اونو قایم کنه {با مشت بره (مشت همون نایفه اما اسکین مشت داره)} و در موقع مناسب از اون استفاده کنه. (اگه CT بفهمه کسی گان یا نیرویی داره باید اونو بکشه.) در بازی یک shop برای tr وجود داره که از اون می تونن کلت ، نارنجک+فلش و نیرو هایی مانند غیب شدن (5 ثانیه) ، کم شدن جاذبه (5 ثانیه) ، سریع راه رفتن (5 ثانیه) بخره. (پرکاربرد ترین غیب شدنه که با اون میشه راحت یکی رو کشت یا به اتاق گان ها رفت.)
command ها
/duelo : اخرین TR برای کشتن CT میزنه. (بالا کامل توضیح دادم)
/shop : دسترسی به منوی شاپ.
/cele : اگه CT ها در سلول هارو باز نکنن ، اگه تعداد مشخصی از TR ها اینو بزنه در سلول ها باز میشه.
/menu : (با زدن N هم میتونید به منو دسترسی پیدا کنید.) منویی باز میشه که همه ی command های بالا هستش. مثلا N رو بزنید بعد 3 شاپ باز میشه یا 5 رو بزنید منوی /duelo باز میشه.
شکل کلی مپ های JB
مپ های JB با پیشوند jail_map یا JB_map هستش. در همه ی مپ های JB این ها وجود دارند: سلول ها ، قفس ، اتاق گان ها ، بازی های مختلف.
سلول ها: سلول ها مکان spawn ترور هستش و در سلول ها در ابتدا بسته هستش که یک ct باید در سلول ها رو باز کنه. معمولا در یک سلول یک گان قایم شده و همینطور معمولا در یک سلول دیگر راه فرار وجود داره.
قفس: به مکانی میگن که جلوی سلول ها هستش که CT ها برای کنترل TR ها میگن اول برن اونجا تا بشمارن اونارو که کسی فرار نکرده باشه و تصمیمی برای اینکه با اونا چی کار کنن بگیرن.
در تصوبر زیر مپ jail_xmf رو میبینید که در سمت راست سه طبقه سلول و در سمت چپ قفس وجود داره که بالا ی قفس یک دکمه هست که برای باز کردن دز سلول ها هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتاق گان ها: در همه مپ ها یک اتاق گان وجود داره که در اون انواع گان های متداول ؛ جلیقه ، و چیزهایی روی دیوار وجود داره که با زدن E جون (HP) شما پر میشه. معمولا به اتاق های گان راه های مخفی به غیر از راه اصلی هم وجود داره.
در تصویر زیر اتاق گان مپ jail_xmf رو می بینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا را کلیک کنید تا این تصویر را در اندازه واقعی آن ببینید.
بازی های مختلف در مپ: در همه ی مپ های JB بازی های مختلفی داره که هدف اینه که CT اشخاص بازنده رو بکشه یا اگه CT فری بده ترور ها در اونجا ها بازی کنند. (فری دادن رو توضیح میدم) انواع بازی ها : football , death run , surf ، ب***(که بین دو ترور ا** باقیمونده اتفاق می تونه بیوفته) ، ماشین سواری و انواع بازی های مختلف. (تو مپ های JB بیکار نمی مونید :دی)
در تصاویر زیر تعدادی بازی در مپ های مختلف می بینید.
یک بازی دز مپ jail_xmf
زمین فوتبال مپ jail_xmf (زمین های بزرگتر در مپ های دیگه هست)
منبع:
متن پنهان:
Ip سرور : 10.30.70.5:27014
سلام و یک سوال داشتم از اساتید
میخواستم بدونم میشه داخل کانتر انلاین و با sxe 14.5 چیت کرد؟؟ اصلا چطور باید چیت کرد؟؟ من یه سرچی کردم و یه مشت ویدیو بود ولی همشون به زبون پرتغالی نمیدونم چیی بود خواهشا راهنمایی کنین خیلی دوست دارم چیت کنم مخصوصا اگه wall h.a.c.k بشه انجام داد
دوست عزیز گِل بازی کن خاله بازی کن ولی تو بازی اونم کانتر (!!!!) چیت نکن
به هیچ وجه من الوجوه چیت استفاده نکن
جدای از اینکه وجود نداره چیت به اون صورت که شما فکر کنی
اصولا یه چیتر که بره یک سرور اعصاب همه رو به هم میریزه خیلی هم حرکت زشتی هست و نشان دهنده ی عقده ی حقارت طرف هست حالا شما معلومه تازه کاری وگرنه میدیدی چطور اول و اخر طرف رو فحش میدن وقتی چیت میزنه :n02: قصدم اهانت به شما رو ندارم البته
زحمت بکش بازی یاد بگیر تا چیتر هم جلوت بیاد نتونه کاری بکنه حتی همون وال ه.کر هاش که شما میگی تازه وقتی میزنیشون انقدرم حال میده چقدرم زورشون میگیره :دی وجدانتم راحته از خودتم راضی هستی!!
یه چند تا ویدئو کانتر بشین نگاه کن یا با 4 تا پرو واقعی حرف بزن بازی یاد بگیر بازم تاکید موکد میگم دنبال چیت نرو!
بندی از قوانین انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای که چند ماه پیش بهش اضافه شد :نقل قول:
نقل قول:
از پرداختن به مسائل هــک در تاپیک ها، خودداری کنید .
باشه
نه من اصلا خبر نداشتم میشه چیت هم کرد و داخل چتای داخل همون کانتر دیدم بفیه هی میگن چیت و فلان و اینا
البته من خودم با اینکه زیاد تو کانتر اونجور حرفه ای نیستم ولی چندوقتی که انلاین بازی میکنم و بنظرم بازیم بهتر شده شما نمیتونین یه چندتا نکته بگین که قشنگ حرفه ای بشم مثل اینکه چه تقفنگی ور دارم و بقیه چیزاش
ممنون میشم کمک کنین
سلام الان تو سروری هایی که sxe بدرد نمیخوره همه چیت میزنن برین سرورهاییکه ucp هست خوبه
کسی آنلاین تیم داره؟؟؟؟ برای مسابقه تو سرورهای ایرانییییییییییییییی با sxe نباشه UCP باشه
من میخوام کانتر انلاین بزنم. سرور قوی چی داریم؟ ای پی شو بزارین
سرور پردیس گیم من که خودم فقط تو این سرور بازی میکنم واقعا خیلی دوستش دارمنقل قول:
ای پی: 130.185.74.179:27015
فقط بعضی ساعت ها ممکنه شلوغ باشه و تو هیچ تیمی جا نشین و یا برین تو بازی ولی شلوغه خیلی لگ (همون گیر های انلاین که براثر مشکلات سرور و یا شلوغی) هست ممکنه
انگار از دنیا بی خبرید الان game5.ir بهترین سرورای کانتر رو داره.
بهترین ها نیست :| بیشترین سرورارو داره وگرنه از نظر هاست تهران گیمینگ خیلی قوی تر از گیم 5نقل قول:
گیم 5 همیشه لگه همیشه
تورو خدا اگه کسی میدونه راهمایی کنه
من تو بازی که میرم تنظرمات گرافیک بازی رو که میزارم رو 32 بیت ok میکنم سریع از بازی میپره بیرون ارور میده Half-life launcher has stopped working چیکارش کنم توروخدا کمک کنید
16 بیت که بازی میکنم تو انلاین قبل اسمم 16bpp مینویسه نمیخوام اون بیاد
یا علی ...
سلام به همه - آقا به من خیلی شکایت اومد که مردیم از بس دنبال آی پی گشتیم !!:n27::n30:
به خواست خداوند بنده توانستم یک برنامه ی یافتن آی پی خودکار فقط با یک کلیک بنویسم و برای شما عزیزان (راحت طلبان) ارایه کنم .
با دانلود این نرم افزار نیازی به یافتن آی پی سرور های کانتر استریک سورس نیست
یا حق ...
با سلامی دیگر به همه ی عزیزان ..
بنده سایتی طراحی کردم تا دوستانی که می توانند به صورت آنلاین خرید انجام دهند راحت و آسوده پرداخت خود را نسبت به خرید گیم سرور های کانتر انجام دهند .
دوستانی که میل به خرید سرور داردند تا اطلاع ثانوی خرید نکنید چون در خواست سرور بیش از 15 عدد می باشد و کمی مشغول هستیم .
به زودی سرور های کانتر گلوبال استیم و نان استیم هم ارایه خواهیم کرد .
گیف ستیم کانتر گلوبال هم به فروش میرسد .
یا حق ....
آی پی های جدید و مطالب گوناگون راجع به کانتر در این تایپک :
در ضمن هر گونه سوال اختصاصی و پروفشنال در مورد کانتر استریک سورس داشتید بپرسید خوش حال می شم !!
بهترین روش شوتینگ چیه؟
توی اینترنت خیلی گشتم ولی هیچ کانتری که مثل آدم توی ویندوز 7 اجرا بشه رو پیدا نکردم. لطف کنید یه کانتر که مثل بچه آدم توی ویندوز 7 32بیتی نصب و اجرا بشه رو لینک بدید. دست شما درد نکنه.:n03:
سلام خدمت شما ..نقل قول:
عزیز این کانتری من می دم کانتر استریک سورس ورژن 34 می باشد :
به درود ...
در کانتر استریک سورس و 1.6 بیشتر پلیر ها از cfg های مخصوصی که دارن استفاده میکنن .نقل قول:
یک نمونه که خود بنده از آن استفاده میکنم :
دقت کنید که این CFG برای کانتر استریک سورس می باشد .
[PHP]name ROOHSAVAR// Ratesrate "128000"cl_cmdrate "66"cl_updaterate "66"cl_interp "0.015"cl_interp_ratio "1"cl_lagcompensation "1"cl_pred_optimize "2"cl_predict "1"cl_predictweapons "1"cl_smooth "0"cl_smoothtime "0"cl_wpn_sway_interp "0" // Mousesensitivity "1.9" zoom_sensitivity_ratio "1.0"m_rawinput "1"m_filter "0"m_customaccel "0"m_mouseaccel1 "0"m_mouseaccel2 "0" // Videomat_setvideomode 1920 1080 1mat_dxlevel "95"mat_monitorgamma "2.1"mat_queue_mode "2" // multicore renderingmat_vsync "0"mat_antialias "2"mat_forceaniso "1"mat_disable_bloom "1"mat_bloomscale ".20"mat_colorcorrection "0" // depth blurrmat_texture_limit "-1"mat_compressedtextures "1"mat_picmip "0" // texture qualityr_3dsky "1"r_shadows "1"r_shadowmaxrendered "32"r_shadowrendertotexture "1" // render shadows from players to objectsr_dynamic "1" // dynamic lightingr_lod "-1" // model qualityr_rootlod "0" // model qualityr_decal_cullsize "5" // spray render distancer_renderoverlayfragment "1" // map detailfps_max "145"cl_ragdoll_physics_enable "0" // ragdollscl_forcepreload "1"cl_ejectbrass "0" // bullet shellsmat_savechanges // write video settings to registry // Audiovolume "0.55"voice_enable "1"voice_scale "1" // receive volumedsp_slow_cpu "1"snd_surround_speakers "0" // audio outputsnd_musicvolume "0"snd_legacy_surround "0" // emulated surround soundsnd_mixahead "0.05" // sound delay // HUDhud_showtargetid "1"hud_fastswitch "1"cl_righthand "1"cl_showpos "0"cl_showfps "0"net_graph "0"net_graphproportionalfont "0" // small netgraph font // Crosshaircl_crosshairsize "2"cl_crosshairthickness "0.5"cl_crosshairspreadscale "0.3"cl_crosshairdot "0"cl_crosshairusealpha "1"cl_crosshairalpha "999"cl_dynamiccrosshair "0"cl_legacy_crosshair_recoil "0"cl_legacy_crosshair_scale "0"// White crosshaircl_crosshaircolor "5"cl_crosshaircolor_r "255"cl_crosshaircolor_g "255"cl_crosshaircolor_b "255"// Toggle crosshairbind ins "crosshair_fuchia"alias crosshair_fuchia "cl_crosshaircolor_r 255;cl_crosshaircolor_g 50;cl_crosshaircolor_b 255;bind ins crosshair_white"alias crosshair_white "cl_crosshaircolor_r 255;cl_crosshaircolor_g 255;cl_crosshaircolor_b 255;bind ins crosshair_fuchia" // Misccon_enable "1"cl_downloadfilter "mapsonly"cl_autohelp "0"cl_showhelp "0"cl_disablefreezecam "1"cl_autowepswitch "0" // auto weapon switch on pickupcl_hudhint_sound "0"cl_clanid "2102469"setinfo zb_wantautocashcalling 1 // Bindsunbind yunbind uunbind kunbind altbind enter "messagemode"bind \ "messagemode2"bind v "+voicerecord"bind "TAB" "+ng"bind space "+jump"bind t "impulse 201"bind f10 "quit"bind MWHEELDOWN "invnext"bind MWHEELUP "invprev"bind home "spectate"bind mouse3 "bhopon" // toggle scroll wheel bhopbind mouse4 "use weapon_smokegrenade"bind mouse5 "use weapon_flashbang"bind del "exec autoexec"bind - "toggle voice_scale 1 0" // toggle voice volumebind = "toggle volume 0.55 0.08 0" // toggle game volumebind f1 "say ;noclip;say .noclip;" // sv_cheats and ESEAbind . "say .budibudibudibudi;say .ready" // ESEAbind / "say ;say .dbserver" // ESEA // Aliasesalias "+ng" "+showscores; net_graph 1"alias "-ng" "-showscores; net_graph 0"alias bhopon "bind MWHEELDOWN +jump;bind MWHEELUP +jump;bind mouse3 bhopoff"alias bhopoff "bind MWHEELDOWN invnext;bind MWHEELUP invprev;bind mouse3 bhopon" // Keypad buy bindsbind kp_ins "buy vesthelm" // 0bind kp_del "buy vest" // .bind kp_enter "buy defuser" // Enterbind kp_end "buy hegrenade;give weapon_hegrenade" // 1bind kp_downarrow "buy flashbang;give weapon_flashbang" // 2bind kp_pgdn "buy smokegrenade;give weapon_smokegrenade" // 3unbind kp_leftarrow //4unbind kp_5 // 5unbind kp_rightarrow // 6bind kp_home "buy awp;give weapon_awp" // 7bind kp_uparrow "buy m4a1;buy ak47;give weapon_m4a1;give weapon_ak47;" // 8bind kp_pgup "buy famas;buy galil;give weapon_famas;give weapon_galil" // 9bind kp_slash "buy p90;give weapon_p90" // /bind kp_multiply "buy mp5navy;give weapon_mp5navy" // *bind kp_minus "buy m3;give weapon_m3" // -bind kp_plus "buy deagle;give weapon_deagle" // +
Cfg By ROOHSAVAR[/PHP]
سلام
من یک ورژن کانتر سورس 2010 دارم فکر میکنم ورژنش 1.0.0.35 باشه
میشه لینک بدید ورژنشو جدید کنم که فکر کنم 80 یا 81 باشه (non steam):n02:
یک لینک خارجی دارم 40 مگه بعدش میخواد دانلود کنه . ورژنش هم 77 هست. با اون میشه یا نه باید حتما پچ و آپدیتش جدید باشه؟!
نقل قول:
من منظورتون رو دقیق نفهمیدم - برای کدوم بازی می خواهین ؟
در ضمن در ایران سرور کانتر ورژن 76 اصلا" وجود نداره و 100% هیچ کس نخواهد زد .
من از وقتی sxe را نصب کردم
هر سایتی باز میکنم وقتی تب دوم را باز میکنم جای سایت میره localstrick که خیلی رو اعصابه
برای همه همینطوریه ؟
:دینقل قول:
پسر خوب وقت نصب تیک هوم پیجشو بر میداشتی
الان برو تو تولز - اینترنت آپشن - هوم پیجتو عوض کن (با فایر فاکس یا کروم یا آی ای)
ببخشید فارسی نوشتم :دی
من کانتر سورس استریک دارم یه سایت خوندم دیدم نوشته باید ورژنش باید فلان باشهنقل قول:
حالا من کانتر رو دارم میخواهم ورژنشو عوض کنم (کانترم قدیمیه) نمیخوام دوباره دانلود کنم کلشو!
حالا آپديتی. چیزی. پچی هست که ورژنشو عوض کنه؟ اگه هست لینک بدید دانلود کنم.
سرور ایرانی چند تا داره کانتر سورس؟
Sent from my GT-I9100G
سلام
بهترین ورژن کانتر 1.6 بدون نیاز به نصب پچ برای بازی انلاین:
به همراه یه سری مپ مشهور
__________________________________________________ __
بهترین روش شاتینگ هم اینه که خودتون تمرین کنید و تجربه کسب کنید
برای کلاش و m4 توصیه میکنم برای فاصلا دور 3 تا 3تا تیر بزنید توی بالا تنه
به این صورت که 3 تا تیر بزنید و سریع جاتونو عوض کنید و بعد 3 تا تیر دیگه
برای فاصله نزدیک هم با کلاش سعی بر هدشات داشته باشید و با m4 روس شکم اسپری کنید
هیچ وقت قبل تیر اندازی حریف نشینید چون سریع هدشات میشید....
تا 4 تا تیر زدید خشاب عوض نکنید!سعی کنید به یه جای امن رفته و بعد خشاب گذاری کنید
نشونتون هم سعی کنید جایی بذارید که به نظرتون حریف هر لحظه ممکنه از اونجا بهتون حمله کنه...
خیلی نکته های دیگه هم هست که به صورت نوشتاری نمیشه گفت!
اگر خیلی مشتاقید میتونید از فیلم هایی که بازیکن معروف جهانی heaton تهیه کردن رو دانلود و استفاده کنید که زیر نویس هم دارن.....
__________________________________________________ __
در مورد cfgهم تو لینک زیر بیشتر از 20 تا cfgگذاشتم از بازیکنای مشهور که اگه خواستید دانلود کنید
پسورد: hoseinsps
اموزش استفاده هم اینه که هر کدوم رو که خواستید برید تو فولدرش و محتویات فولدر رو تو فولدر cstrickکه تو پوشه محل نصب کانتر هست پیدا و کپی کنید
بعد وارد بازی شده و توی کنسول این متن رو تایپ کنید
مثلاcfg یازیکن f0restرو انتخاب کردید و اونو توی جایی که گفتم کپی کردید
توی کنسول تایپ میکنید:
exec f0rest.cfg
وبعد اینتر میزنید....
سوال و مشکلی بود خوشحال میشم کمک کنم
مخلص/.
این سرور ماست خواستید سر بزنید: 10.30.70.3:27014
دوباره نصبش کردم حالا سرورا رو میآره اما واردشون نمیشه!نقل قول:
پیغام میده کلید استیم نامعتبره حالا باید چکار کنم؟ نکنه آنتی چیت میخواد؟یا شاید پچ؟ پچ 17 و18 ریختم دیگه بالا نیامد!
Sent from my GT-I9100G
با سلام
میخواستم بدونم چطور میشه تبلیغات سرور هارو حذف کرد؟
من اونموقع رفنم تو سرورو مزخرف iranian game و لودینگ بازی رو عوض کرد و به شکل خودش در اوورد وقتی هم مثلا که تو بازی میمردم او بالا عکس ایرانیان گیم بود واسه همین مجبور شدم یک بار بازی رو کامل پاک کنم و دوباره نصبش کنم که حالا درست شد
و الان هم میترسم هرسروی رو برم که تبلیغاتش بیاد برام
خیلی ممنوننقل قول:
وقتی میخوای سه تیر بزنی نباید شیفت گرفت؟
سلامنقل قول:
برنامه استیمو نصب دارید؟
البته اکثر سرور ها انتی چیت دارن و اگه نداشته باشد شما کیک میشید
ولی اگر مشکل از انتی چیت بود باید بنویسه
you are kicked reason:sxe-anticheat
یه چیزی تو این مایه هااا........
سلامنقل قول:
اگر حرکت رو به جلو باشه شیفت بگیرید
ولی اگر حرکت چپ و راست کردن پلیر باشه شیفت گرفتن باعث کند شدن حرکت میشه و حریفتون اگه بازیش خوب باشه با دو تا تیرهدشاتتون میکنه!
برای چپ راست کردن دو راه دارید
اولی مال حرفه ای هاست!
شما وقتی به سمت چپ میرید و فقط کلید aرو گرفتید هنگامی که میخواید مسیرو عوض و به سمت راست برید (گرفتن کلید d)هنگام تغییر مسیر(زمانی که انگشتتون از روی کلید aبرداشته و روی کلید d میره) پلیر برای حدود 1 ثانیه یا یکمی کمتر مکث میکنه و نشونه کوچیم میشه
تو اون لحظه باید 2 تا 3 تا تیر بزنید که البته تمرین زیادی میخواید
با طرفند بالا میتونید اسنایپو در حال حرکت بزنید که نشونه گیریش یکمی سخت تر از تفنگ های دیگست ولی شدنیه و صبر و حوصله میخواهددددددد
روش دوم هم اینه که به چپ برید و وا بایستید تیر بزنید و سپس به سمت راست برید
در روش اول دشمنتون شما رو اصلا ساکن نمیبینه ولی روش دوم مکث داره و راحت تر میتونه به سمتتون شلیک کنه
برادر مننقل قول:
اصلا هوم پیچ نیست طوری نوشته شده وقتی دو صفحه از یک سات همزمان باز میشه یکیش میره لوکال استریک
در حالت عادی نه هوم پیجه نه چیز دیگه
نمیدونم دوستانی که مرورگر فایر فاکس دارن همچین مشکلی دارن یا نه ؟
سلام دوستان کسی بلد نیست چه جوری سرورآنلاین می سازن اگه میدونید بگید:n01: