پیشگامان روح و روان منو بهم ریخته آخه مگه نتم انقدر نوسانی میشه!
فقط پینگ ثابته!
آرامش روحی ندارم اصلا سر این نت!
16 مگ هزار گیگ خارجی که عملا بلااستفاده هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پیشگامان روح و روان منو بهم ریخته آخه مگه نتم انقدر نوسانی میشه!
فقط پینگ ثابته!
آرامش روحی ندارم اصلا سر این نت!
16 مگ هزار گیگ خارجی که عملا بلااستفاده هست!
سرویس 4 مگ شاتلنقل قول:
جالبه داتک هم که یک ترابایت میده واسه یکی از دوستان که تو این بخش تاپیک زده وضعیتش خرابه من نمیدونم این ISP ها که پهنای باند ندارن چرا سرویس ۱ ترابایت ۱۶ مگابیت ارائه میدن ....! :n21:نقل قول:
نقل قول:درست بعدم از پست من اوکی تا همین دو دقیقه قبل!!!نقل قول:
عالی شده بود که مثل یه خواب شیرین با بیدار شدن از بین رفت!!!
نمی دونم حالا از مرکزه یا نه ولی وقتی درست باشه واقعا عالی میشه!!!
تا اخر ماه هم صبر می کنم!
سلام
دوستان این شاتل چطوری محاسبه میکنه؟ یک مقدار از شاتل لند دانلود داشتم رفتم گزارش کارکرد رو نگاه میکنم میبینم هم داخل ویژه ایران زده و هم داخل اینترنت! مگه نباید این ها رو تفکیک و جدا محاسبه کنه؟
نحوه محاسبه اینطوریهنقل قول:
ترافیک شاتلند و با اینترنت معمولی جداس
* منتخب: نماوا، ترافیک اپلیکیشن شاتل تاک، مای اپس، فیلم نت، آیسیما، سایت کاناپه، اپلیکیشن زوم ایرانسل، اپلیکیشن کاناپه ،اپلیکیشن مای اپس، پلان، دانا (رایگان)
* ویژه ایران: سرزمین شاتل و بیش از 500 سایت پربازدید ایرانی (نیم بها)
* اینترنت: سایر سایت ها (عادی)
الان ترافیک بهمن من اینطوریه
192 گیگ دانلود اینترنت نرمال اینترنت مصرف داشتم با ۷ گیگابایت ارسال نرمال اینترنت مصرف سرجمع من ۱۹۹ گیگابایت دانلود داشتم تا به اینجا
نزدیک به 10 گیگابایت هم از نماوا ترافیک داشتم
شاتلند و اپارات و زومیت و اینا هم نزدیک به ۴۷ گیگ مصرف داشتم
که 199 گیگ اینترنت رو فقط برای من محاسبه کرده
و حدود ۵۷ گیگ هم اینترنت رایگان حساب شده
همه چیز نرمال و طبیعی داره نشون میده و هیچ حجم دزدی و ... ندیدم من
اینم اضافه کنم سرویس من چون داخلی نامحدود داره ترافیک داخلی رو رایگان حساب میکنه
ولی برای بقیه سرویس ها نصف حجم رو محاسبه میکنه
اصولیش اینه که مصرف محاسبه شده توی ویژه ایران به مصرف اینترنت اضافه میشه (مثلا دو گیگ شاتل لند نصفش محاسبه میشه و اضافه میشه به کل)نقل قول:
نقل قول:
شما چه سرویسی دارید؟
آخه مثلا من 2 مگ دارم که میگن 32.5 گیگ مصرف اینترنت هست و 32.5 گیگ هم برای اون 500 سایت. الان اینطوری که داخل کارکرد نشون میده اومدن مصرف اون 500 سایت رو نصف کردن اضافه کردن به اینترنت در صورتیکه باید توی کارکرد مصرف بین ملل و داخلی (500 سایت) جدا باشه.نقل قول:
این شاتل چرا وصل شدنش اینقدر مسخره بازی داره
از هایوب اومدم شاتل امروز چراغ خط روشن شد زنگ زدم میگم اوکی کنیدش میگه نمیشه در مراحل آماده سازیه!
الان sms اومد که به زودی باهاتون تماس میگیریم. رفتم توی سایتشون نوشته برید تنظیمات acs رو فعال کنید تا نت راه بیفته
فعال کردم بازم هیچی! هر سایتی میری ریدایرکت میشه سایت شاتل!
هایوب تا رانژه شد زنگ زدم گفتن این پسوردت خداحافظ تمام.
جالبه snr و max rate و ... هم نسبت به هایوب 30 درصد افت کرده.
نه داداشم اشتباه از اول فهمیدید:n09: الان فهمیدم مشکلتون کجاسنقل قول:
32.5 گیگ کلا ترافیک بین الملل دارید همین یعنی اگه این 32 گیگ رو 500 وبسایت های داخلی بگردید میتونید تا 65 گیگ از وبسایت های داخلی استفاده کنید
شما در اصل ترافیک بین المللتون ۳۲ گیگ هست شما 2 گیگ فایل از شاتلند دانلود کنید 31 اینترنت دارید
6 گیگ از شاتلند دانلود کنید 3 گیگ از اینترنتتون میره مصرف داخلی یا شاتلند نیم بهاست
من سرویس max دارم بخاطر همین مصرف شاتلند و سایت های داخلی رایگان هست
سلام خوشحالم که به جمع ما پیوستیدنقل قول:
من خط خواهرمو اوردم رو های وب شب قبلش سفارش دادم همون روز ۱۲ ظهر خط رانژه شد زنگ زدم فعال کردن
ولی شاتل کلا ۲ روز طول میده ی روز رانژه میشه بعد روز بعد زنگ میخوره فعال میشه
شما اگه یوزر پس PPPOE رو دارید برید مودم رو تنظیم کنید مودمتون ایپی بگیره هرجا برید صفحه ای میاد که میگه شما پیغام مهم دارید بزنید رو لینک میره رو راه انداز بعد پنلتون که تا اینجا اوکی هست اینترنتتون
وارد پنل مای شاتل بشید (یوزر یکی هست ولی پسورد پنل با مودم فرق داره) ازتون سوال میپرسه سوال نظر سنجی رو اوکی کنید نت میاد بالا بعدش
درصورتی که پس پنل رو ندارید ریست بزن
در مورد ۳۰ درصدتون هم این رو باید بگم بهتون با هر بار رانژه و تخلیه افت که داره
ولی تجهیزات شاتل با های وب فرق داره
رو های وب منم بودم ۲۱ مکس ریت داشتم اومدم رو شاتل ۱۹ ۱۸ شد
دوستانی که سرویس max شاتل استفاده می کنند سرعتش چقدره ؟
آیا بازه تا هر چه قدر که خط بکشه یا به 16 مگ محدود میشه ؟
شاتل در خبر زیر دو تا پیشنهاد زمستانی معرفی کرده :
طبق متن خبر هر کسی در ایران میتونه از این دو پیشنهاد استفاده کنه:
من کلی باهاشون از ططریق ایمیل صحبت کردم، در نهایت گفتن این دو پیشنهاد برای مشترکین جدید هست و من نمیتونم از پیشنهاد اول که مورد نظرم هست استفاده کنمنقل قول:
در اختیار متقاضیان در سراسر کشور قرار گرفته است
طبق طمعی که شاتل داره طبیعی هست، چون حاضر نیست مشتری قدیمی که ماهیانه 40ت برای 4مگ میده، بتونه 84ت برای سه ماه بده و از سودش کم میشه
به هر حال شاتل این وعده رو به تمام متقاضیان داده و در متن خبر(تبلیغ) جدید و قدیمی رو جدا نکرده
الان من میتونم به دلیل فریب تبلیغاتی از شاتل شکایت کنم، درسته؟
چه راهی رو برای شکایت پیشنهاد میکنید؟
نهایت ریت خط 17404 اپلود هم تا اخر جای کشش خطنقل قول:
سرعت دانلود تک کانکشن از داخل 1.7 تو فایرفاکس
نهایت پهنا 15.6 که تو idm چیزی حدود 1900 میچرخه
خیر نمیتونید شکایت کنید. چون:نقل قول:
"برای دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره میتوانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید."
گذاشتن شماره برای گرفتن اطلاعات بیشتر دلیل نمیشه پیشنهادی که در متن خبر گفتن رو نقض کنننقل قول:
در متن خبر گفتن متقاضیان در سراسر کشور دو تا پیشنهاد زیر رو میتونید انتخاب کنید.
کلی در این مورد باهاشون صحبت کردم، خودشون هیچ جوابی در این مورد نداشتن و عملا کم آوردن
رفرنس دادن به یه واحد فروش فعال و پاسخگو و در دسترس یعنی عدم پنهانکاری!نقل قول:
اینجا سوال پرسیدید میتونم شکایت کنم. منم جواب خودم رو گفتم. شما در نهایت هرکاری دوست دارید در زندگی خودتون میتونید انجام بدید! از جمله شکایت از هر جایی :n01:
اون خبر فریب تبلیغاتی هست، شکی درش نیستنقل قول:
وگرنه میتونستند در خبر خیلی شفاف بگن پیشنهاد برای مشترکین جدید
بله باید از افراد و شرکت هایی که به فکر سواستفاده از تبلیغات دروغین هستند شکایت کرد. نه حمایت!
سلام دوستان
خوب هستید ؟؟؟
هر روزی ما رو تو این تاپیک به چشم رهگذر میبینید ولی اینبار با یه چشم دیگه ببینید :n02:
راستش بعد از چند سال کنار اومدن با سرویس مخابرات و شرایطی که داشتم دیگه تصمیم به کوچ گرفتم
گزینه های زیادی رو میزه از جمله شاتل که خیلی تو روند مذاکرات تاثیر داره :n09:
البته اینو هم قبلش اضافه کنم که طبق روالی که چند ساله تو فروم دارم به همه تاپیک ها سر زدم و تقریبا میدونم چه خبره
بنده اونقدرها علاقه ای به هزینه بالا برای سرویس ندارم و شاید مثلا 50 تومان سقفش باشه
یه سری به سایت شاتل زدم و دیدم یه طرح زمستونی داره که بعد از دیدن طرح دیدم خوبه ( با توجه به اینکه میخوام با هزینه کم سرعت 16 بگیرم :n10:)
اول اینکه این طرح زمستانه مثلا اگه 3 و 6 ماهه بگیرم کل پول رو باید یه جا بدم ؟؟ ( چون خوبه میشه با 40 تومان سرعت 16 گرفت )
دوما یکی از دوستان طرح mx داشت و داخلی نامحدود و خارجی 4 گیگ که هزینه سرویس 10 تومان بود
خرید ترافیک واسه این سرویس همون 2 تومان هست دیگه ؟؟ درسته ؟؟
و اینکه کلا چطوره /
سوما
این هزینه 15 تومان راه اندازی رو بعدا با شکایت میتونم پس بگیرم ؟
یادمه یکی از دوستان میگفت توسنته پول رو پس بگیره
چهارم
بدون فعال کردن پروفایل گیم پینگ خیلی خراب میشه ؟؟
از همکاری شما پیشاپیش سپاسگزاریم
۲۶ بهمن ۱۳۹۶
مشتریان شاتل میتوانند از تاریخ از ۲۶ بهمن تا ۵ اسفند بستههای ترافیک ۱۰۰ و ۲۰ گیگابایتی شاتل را با ۳۰ درصد تخفیف خریداری کنند.
بر این اساس بسته ۱۰۰ گیگابایتی به قیمت ۱۱۵٬۷۸۰ تومان و بسته ۲۰ گیگابایتی به قیمت ۲۸٬۰۰۰ تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.گفتنیست هزینه مالیات بر ارزش افزوده نیز به قیمت این دو بسته افزوده خواهد شد.
برای تهیه این بسته میتوانید در بازه زمانی یاد شده به وبسایت یا اپلیکیشن مای شاتل مراجعه کنید. (برای دانلود و نصب اپلیکیشن مای شاتل میتوانید به وبسایت شاتل مراجعه فرمایید.)
برای دریافت اطلاعات بیشتر در اینباره میتوانید با شماره سراسری ۱۵۲۵ تماس بگیرید.
50 درصد هم که تخفیف بده با وجود سرویس های غیر حجمی فکر نمیکنم برای کسی خرید این بسته ها صرفه ی اقتصادی داشته باشه ،حتی اگر کسی سرویسش حجمی قدیمی باشه درصورتی که سرویسش رو بسوزونه و غیرحجمی بخره بازم به صرفه تر هست تا این بسته ها .نقل قول:
اگه سه سال پیش بود یه چیزی ولی الان مصرف رفته بالا 100 گیگ برای 1 ماهه ملته برای کسی نمیصرفه ماهی 100 بده .
دوستان چند روزه قطعی زیاد شده یا بعضی وقتها افت سرعت دارم... کسی این مشکل رو داره؟
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
ممنون از پاسخ دوست عزیز. راجب snr با پشتیبانی hiWeb که خیلی پیگیر بودن، این چیزا رو برای یک خط دیگه تست و بررسی کرده بودیم ولی الان یادم رفته بالاتر بودن مقدار بهتره یا پایین تر بودنش.نقل قول:
الان روی خط فعلی اینطوره عدد ها:
کلا بر فرض خط هم مشکل داشته باشه، به نظرتون راه حلش چیه؟ خط جدید بخرم مثلا؟
یا کلا برم سراغ مودم 4G و.. که باز مساله پوشش دهی خوب آنتن میاد وسط.
پست هارو بررسی میکردم یکی دو نفر راجب شبانه رایگان پرسیده بودن، باید بگم من تو یک سال اخیر چندبار سرعتم محدود شد که خیلی کلافه کننده بود و نزدیک 3-4 هفته یا بیشتر طول میکشید که درست بشه، چون میگفتن زیاد دانلود میکنی، نامحدوده ولی تا روزی 1-2 گیگ :) و رقمش هم بهت نمیگن، خودت حسی باید تشخیص بدی... واسه همین از وقتی این سرویس جدید ها معرفی شد کلا بیخیالش شدم. و به جاش از این بسته های یک هفته یا یک روزه استفاده میکنم، که امیدوارم حذفش نکنن.
بعد یه چیز جالب دیگه همیشه دوست داشتم بپرسم، اینه که قبلا (یا شاید حتی هنوزم اینطوره) هر مدل سرویسی (1 مگ 2 مگ و....) میخریدم کلا با توجه به کشش خطم بالاترین حد ممکن رو میداد بهم، یعنی اگه 500kb هم میخریدم (با مبلغ پایین) با توجه به snr خطم روی همین 4 مگ که الان در بالا می بینید، بودش. به نظرتون عجیب نیست ؟ آخه اگه اینطوری باشه، چرا تو فروش سرویس ها، بر اساس سرعت هم تفکیک شده؟
کلا سرعت رو بردارن و براساس حجم، قیمت دهی کنن دیگه. چه کاریه.
برای من که سرویس max دارم و نهایتا مصرفم در ماه حدود 10 گیگ هست خیلی هم باصرفه و اقتصادیه حدود 80 تومن پول سرویس یکساله+ 120 تومن برای 100گیگ ، کلا می شه سالی 200 تومن با حداکثر سرعت و در نهایت دانلود حجیم هم از بسته های مدت دار .نقل قول:
دوست عزیز با توجه به اعداد کشش خط شما همین 4 مگ هست و بیشتر نمیکشه ، کلانه چون تا 4 مگ کشش دارید هر سرویسی که بالا تر از 4 باشه بگیرید بازم سرعت 4 مگ میگیرید چون کشش نداره خطنقل قول:
ببرید سر خط بررسی کنید ببنید وضعیتتون بهتر میشه یا نه در حد چشمگیر تغییر پیدا کرد شبکه داخلیتون مشکل داره که باید اقدام به اصلاحش کنید
به نظرم برای دیدن صفحات و وبگردی و شبکه های اجتماعی یه سرویس 2 مگ یا 4 مگ بگیر ولی دانلودت رو با مودم های 4G انجام بده ، این ظلمه سرویس 4 مگ ادم پیر میشه
کسی سرویس دانلود شبانه رو که هزینش 10 هزار تومنه تا حالا خریده؟
چقدر باهاش میشه در طول یک ماه دانلود کرد؟ (چند گیگ؟)
در طرح اینترنت همگرای ثابت و همراه میشه ترافیک اضافه هم خرید؟هر گیگ 2 تومنه؟
بعد میشه ترافیک اضافه رو روی سیم کارت هم اعمال کرد یا فقط مخصوص adsl هست؟
دوستانی که سرویس 16مگ شاتل دارن راضی هستن؟ میخوام از مخابرات بیام رو شاتل.
سلام من طرح شاتل گرفتم ۱۷۵ گیگ ۳ ماه الان تو تخصیص پورت دیشب گرفتم میخواستم بدونم تقریبا چقد طول میکشه کرج هستم
سلام من شاتل گرفتم دیشب هنوز تو تخصیص پورت هست بد موقه خرید نوشته حد استانه ماهانه ۳۵۰ گیگ داخلی یعنی ۱۷۵ گیگ بینلمللی خوب بعد شبانه هم داره حالا من سوالی که دارم اینه اگه تو روز یهک فایل ۲۵ گیگ که الان لازم دازم باید دانلود کنم محدود میشم یا اگه در تو ۳ ماه اگه بیشتر از ۱۷۵ گیگ استفاده کنم محدود میشم خواهش میکنم سرس جواب بدین تشکر
مقدارش رو که قبلا نمیگفتن، فقط میگفتن مدیریت کنید که زیاد و مستمر نباشه. ولی حدس میزنم ماهی 20 گیگ باشه. چون 10 تومن هم هزینه شه، در اصل داری پول 20 گیگ ترافیک میدی. ( بین الملل البته، بین الملل بین اللسیاره و ... )نقل قول:
ولی جدیدا یه متنی نوشتن، که حداقلش رو نوشته ( نمیدونم برای چی حداقل رو نوشته، برای کی مهمه که حداقلش رو بدونه ) و حتی مشخص نکرده در روز یا در ماه منظورشه. کلا عادت دارن هی یه چیزی رو بپیچونن بهم و تو این پیچش ها هم از هرکی 1000 تومن در ماه بیشتر گرفته بشه و فکر کنید حداقل یوزر های شاتل 1 میلیون نفر باشن، میشه 1 میلیارد در ماه :/
" به سرویس هایی که به همراه آنها بسته تشویقی شبانه خریداری شده باشد FG و به سرویس هایی که این بسته را نداشته باشند NFG گفته می شود. براساس سیاستهای تشویقی شاتل، مشتریان میتوانند با پرداخت ۱۰،۰۰۰ تومان در ماه و خرید بستههای ترافیک تشویقی شبانه، در ساعات ۱ تا ۸ بامداد بدون محاسبه ترافیک از سرویس اینترنت خود استفاده کنند. حداقل تبادل ترافیک تضمین شده برای این بسته تشویقی 5 گیگابایت ترافیک بینالملل و 20 گیگابایت ترافیک ایران است. "
پورت خالی موجود باشه بین 2 الی 3 روز کاری معمولا که اینطوریهنقل قول:
بسیار ممنون بابت توضیحات خوبتوننقل قول:
ولی چون حجم خوبی نمیدن نسبت به خریدش اقدامی نمیکنم. حداقل توقع داشتم که 60 گیگ بین الملل بدن.
سلام دوستان به تازگی سرویس از شاتل گرفتم َ به من گفتم بهترین مودم ۴پورت دو آنتن شاتل که برند زاکسل هست ۷۵ تومنه برام میارن ،
سوال اینه که مودم شاتل خوبه ؟ افت سرعت و آنتن نداره؟
به نظرتون مودم خود شاتلو بگیرم یا برم یه مودم بخرم ؟
من بابت این طرحها که میذارن تا حالا بالغ بر 10 بار باهاشون بحث از طریق تلفن از طریق ایمیل کردم.. جوابی که به همه میدن همینه.. اگر هم شکایت کنی جز یه عذر خواهی ساده و نوشتن یک جمله در پایان طرحشون هیچ کاره دیگه ایی نمیکنن..نقل قول:
منم هفته پیش از آسیاتک تخلیه کردم و چهارشنبه از شاتل سرویس گرفتمنقل قول:
از طریق مای شاتل که پیگیری میکنم مرحله تخصیص پورت من 19 ساعت طول کشید
الانم مال من تو مرحله رانژه هست که فعلا 30 ساعت گذشته و منتظریم تا مخابرات اوکی کنه
من الان حدود دو سالی هست این مودم رو گرفتم و در این مدت مشکلی نداشته. فقط اپدیت مودم رو خودت انجام بده و اکبند تحویل بگیر چون خودشون فریمور شرکت دلسا رو احتمالا بزنن . اخرین فریمور DEL1312-T10B الاننقل قول:
Upgrade Firmware
Current Firmware Version: V2.00(AAFP.12)C0
و
Upgrade 3G Package
Current 3G Package Version: 1.15
هست. می تونی بهشون بگی این اپدیت رو بزنن تحویل بدن و با این شرط مودم رو بخری.
اینم تاپیک این مودم
من باشم از خود شرکت مودم نمیگیرم، خودم تو همین فروم و جاهای دیگه تحقیق می کنم بهترین برند و مدلی که بشه رو می گیرم.نقل قول:
احتمالا آنلاین ثبت نام نکردی. تو سایت شاتل نوشته در صورتی که انلاین ثبت نام بشه تخصیص پورت حداکثر 30 دقیقه میشه.نقل قول:
دوستان سرویس گیم 16 مگ هم داره شاتل برای فعال کردن روی پروفایلم؟