سلام.سرویس هشت مگ شبانه نداره دوست عزیز.نقل قول:
Printable View
سلام.سرویس هشت مگ شبانه نداره دوست عزیز.نقل قول:
نقل قول:
های وب نیا.اشتباه می کنی همون پارس آنلاین باش.من که یه ساله از های وب اشتراک دارم سوختم و ساختم باهاش
دوستان چند رور پیش دوتا فشفشه برای من فعال شده بود من استفاده نکردم ...امروز رفتم که اجرا کنم دیدم تو پنلم نیستن ...کسی میدونه مشکل از کجاست
سلام دوستان
من مخابرات رو جمع آوری کردم و هاب وب رو از طریق نت راه اندازی کردم الان رو پانلم میگه کارت ملی مدارک مربوط به سرعت بالای 128کب رو آپ کنید این جنگولک بازیا چیه حتما باید آپلود کنم بعدشم 3 تا 5 روی کار الان 3 روز گذشته دیروز تازه نامه رو فرستادن میرم عاملیت فروش میگه به من ربطی نداره نصبش چون از سایت خریدی جالبه نه !. تو مخابارت 2مگ گرقتم هیچی نخواستن رفتم حضوری بعد 2 ساعت وصل شد از یه شرکت دیگه گرفتم اصن مراجعه هم نکردم اگه ببینم دارن ادیت میکنن برای وصلش هنوز وصل نشده جمع آوری میکنم . ممنون میشم جواب بدید:n33:
سلام
فکر نکنم هنوز ارائه مدرک برای سرعت بالای 128 اجباری شده باشه !!!
نصبش که آره اذیت می کنند.من پارسال ثبت نام کردم بعد از 12 روز وصل شد.تازه خدوم مودم رو نصب کردم. ولی نامه نگاری و رانژه کردن و این چرت و پرتا 12 روز زمان برد.نقل قول:
های وب بدک نیست ولی وای از اون روزی که قاطی پاتی کنه
سلامنقل قول:
من زنگ زدم گفتم که خطم رو بالاتر ببندن،گقت نمیشه!گفت سرویس بالاتر بگیر،اخه سرویس های بالاتر شبانه نداره :/
شما مطمئنید که بهشون بگیم بالاتر میبندن؟! اخه تا جایی که میدونم مرکز مخابراتیمون زیاد شلوغ نیست،خطم هم مشکل نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان ایرنتنت من تقریبا هر یک ساعت قطع میشه توی گرازش ها قسمت عملکرد کاربر علت قطع بعضیاشو میزنه
Port-Error
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمایی کنین.ممنون
خطتتون هیچ مشکلی نداره ، داره یه خورده سخت گیری میکنه های وب شما دوباره تلاشتو بکن ببین انجام میدن یا نه، سعی کن صبح انجام بدینقل قول:
سلام
اینترنت شما هم مشکل داره؟
تقریبا 1 هفته هست پینگم بالا هست و تایم اوت میده
بعضی وقت ها پیج هم بزور باز میکنه
اما سرعت دانلود خوبه
دوستان هبری از اون فشفشه جایزه برای ارائه مدارک نشد ؟! :دی
من که 22.09 فشفشهها را گرفتم و مصرفش کردمنقل قول:
چطوری مطلع کردن که طرح فشفشه براتون اصافه شده ؟! یا تو پنل خودمون جائی باید بزنیم ؟!نقل قول:
من که 22.09 فشفشهها را گرفتم و مصرفش کردم
آره تو پنل - بانک مجازی - قسمت مشاهده کد تخفیف - بعد اگر فشفشه داشتی هر کدام را خواستی برای 24 ساعت فعال کننقل قول:
دوستان سرویسایی ک شبانه دارند چقدر دانلود میکنند؟
سرویس ۸ مگ نوسان سرعت داره یا نه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
شبی هشت گیگ تقریبانقل قول:
برای من نوسان نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما کدوم سرویس رو دارید ک ۸ گیگ دانلود میکنید؟نقل قول:
از ساعت چند تا چند؟
البته ایشون جزو یک در 10000 نفر هستند که خطشون رو روی 8 مگ بستن . :n09: 99 درصد سرویس های یه مگ رو روی 4 مگ میبندن و اگه مخابراتتون بشدت خلوت باشه ، شاید در سه ساعت سرعتتون به 400 برسه . :n18:نقل قول:
یعنی میشه شبی ۴ گیگ؟نقل قول:
البته مخابرات ما خیلی خلوته
یکی از دوستام دینامیت داره ۱ مگ دانلود میکنه
و الان با ۱ مگ مخابرات راحت ۴۰۰ دانلودمه
اگه مخابرات شبانه داره که دیگه چرا آدم هزینه و وقت صرف کنه بیاد های وب که از نظر پینگ و کیفیت بدون شک از همه شرکت ها بدترـه ؟! اگرم نداره خوشبینانه شبی 3 تا 4 گیگ دانلود دارید . :n18: البته معمولا سرعت زیر 300 هست تو 3 ساعت رایگان که زیر 3 گیگ دانلود خواهید داشت .نقل قول:
سلام دوستان
من بعد از سال ها از صبانت خارج شدم و به جمع هاوبی ها اومدم
حالا مشکل اصلی من اینه که های وب نوشته که اینترنتش ای پی ولید داره
می دونید که فرق ای پی ولید و استاتیک چیه ، برای استاتیک شما پنج هزار ماهانه پول می دید و ای پیتون همیشه ثابت می مونه،
ولی ای پی ولید یعنی این که هر بار که قطع و وصل کنید ، ای پی تون عوض میشه ولی اون ای پی برای کس دیگه ای در اون لحظه مشترک نیست
پس زمانی که ای پی ولید هست باید بتونید از سایر اینترنت ها به هر پورتی که دوست داشتید در ای پی کنونیتون وصل بشید
برای مثال اگه ای پی شما الان x باشه و شما مثلا پورت 80 را از مودمتون به مثلا ip cam فراورد کردید بایستی بتونید با وارد کردن اون از جای دیگه بهش وصل بشید
این توضیحات برای این بود که فرق ولید و استاتیک را بگم
قبلا تو صبانت من این مشکل را نداشتم
ولی تو های وب نمی تونم از بیرون به پورت ها وصل بشم
حالا یا با firewall ویا با nat جلوش را گرفتند
دوستانی که واقعا متوجه مطالب من شدند ، جواب بدند که آیا ان ها هم همین مشکل را دارند و چطور میشه تو های وب حلش کرد ، چون در غیر این صورت باید ماه بعد مهاجرت کنم :)
یعنی شما قبلا تو صبانت با فعال کردن port forwarding روی مودمتون، از بیرون به شبکه داخلیتون دسترسی داشتید ولی الان با های وب این امکان برای شما وجود نداره درست متوجه شدم؟!نقل قول:
بله
دقیقا همین طوره ، البته نمیشه گفت شبکه داخلی ، و مثلا در ساده ترین حالت می تونید صفحه تنظیمات مودمتون را ببینید (البته اگه http سرورش را روی wan فعال کرده باشید)
من همین الان تست کردم نشد!نقل قول:
از خارج شبکه نتونستم به مودم وصل بشم . . .
ظاهرا های وب جلوی ترافیک ورودی رو میگیره . . .
پس با این حساب نمی دونم این چه ای پی ولیدی هست ، اصولا ISB ها حق ندارند چنین کاری را بکنند
کم کم داشت از این های وب خوشم میومد که این هم این طوری شد ، لابد می گند بیا 5 تومان ماهانه بده تا بهت ای پی استاتیک بدیم :)
من ISP های دیگه را هم تست می کنم و این جا اطلاع رسانی می کنم
سرویس یک مگنقل قول:
از ساعت ۴:۰۵ شرو میکنم تا ۶:۵۰ که سیستم خودش خاموش میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان چند روزه سرعت داغون شده :n03:
سرویس دینامیت Up to 8 Mb دارم... :n28:
قبلا خیلی خوب بود..
قبلا پینگ زیر 100 داشتم-دانلود 1 مگ-آپلود 0.5 مگ
الان...:n21:
الان باید چی کار کنم؟؟ :n40:
والا من زیاد تخصص ندارم ولی تا جایی که دیده میشه نویز خطتتون خیلی زیاده!!! و احتمالا مشکلتون هم از همین نویز هست.نقل قول:
راه هایی برای بهتر شدن نویز وجود داره که باید استاید بهش اشاره کنن،من زیاد اطلاعات ندارم.
Downstream Data Rate : 74 Kbps !!!نقل قول:
این مقدار برای سرویس شما باید حدود 8000Kbps باشه!
از اون جایی که خط شما از لحاظ نویز هم در وضعیت جالبی به سر نمیبره شاید مشکل از اون باشه . . .
اخیرا تغییری در سیستم تلفن خونه یا اتصال مودم به خط تلفن دادید؟
۱۰۰٪ ایراد از خط تلفنت هستنقل قول:
چون ریت خطط برای نویز زیاد انقدر اومده پایین توسط مودم که بتونه سینک کنه که نزدیک به صفر شده همینم به زور سینککرده
یه چیزی رو خطط داره مورد ایجاد میکنه اگه قبلا ایراد نداشتی
تلفنی چیزی!
از مخابرات هم میتونه باشه واسه من اینجوری شده بود یه بار! داده بودم رانزه یه شرکت رو بردارن معلوم نبود چی کار کردن خراب شده بود
اما احتمال زیاد رو خونه خودت هست مشکل بگرد پیدا کن مورد رو
بله تلفن...نقل قول:
تلفن رو از خط جدا کردم...
بعد از عمل :n37:
من دیگه حرفی ندارم :|
:n28::n40:
نقل قول:
یعنی 13 درصد از مردم ایران سرعتشون زیر صفره؟:n09::n02:
نویز خط شما خیلی زیاده (حتی بعد از جدا کردن تلفن)
ولی احتمال اینکه مشکل از پورت dslam باشه خیلی بالاست چون الان با این وضعیت هم باید خططتون روی 1-2 مگابیت سینک میشد
دوستانی که Hiweb دارن
میشه لطفا چک کنن ببینن این لینک براشون باز میشه یا نه؟
آره فک کنم :n08::n02:نقل قول:
پینگ بالای 1000 هم داشتم من :|
این که خوبه :n28:
الان باید چی کار کنم؟ :n13::n16:نقل قول:
آره باز میشه فرم استعلامه...:n11:نقل قول:
بعد از ریست کردن مودم و کلی جنگولک بازی دیگه رسیدم به این :n20:
البته هنوز Line Attention حدود 60 هست :|
با اسپیلیتر هم وصل نمیشه مودم :|
حالا خدا کنه سرعت همین بمونه به همین راضیم :n02::n40:
یه عم از نویز مودم بزار ببینمرو چند بسته شدهنقل قول:
بعد یه زنگ به پشتیبان بزار احتمال داره تو این مدت که خطط داغون بوده ریت خطط رو کم کرده باشت
عکس بزار اول تا بگم
اوم لاین اتنشن هم ربطی بخ کیفیت خط نداره یعنی فاصلت از مرکز مخابراتی هست که خیلی زیاد هست و ثابت هست این عدد
در بترین حالت همه چی اوکی بشه فک کنم بتونن بین ۴ تا ۶ مگ برات ببندن با این فاصله
سلام دوستان
در کل از های وب راضی هستید؟ اون رو توصیه میکنید؟
البته نمیدونم چرا مرکز مخابرات فرداسدی، توی صفحه تعرفه هاش وجود نداره