با چه ای پی وصل میشی که سرعتت اینقدر خوبه؟ هر چی به پشتیبانی میگم اصلا فایده ای نداره چکش هم میکنن اما میگن از اینجا مشکلی ندارید خط تلفنتون هم سالمهنقل قول:
Printable View
با چه ای پی وصل میشی که سرعتت اینقدر خوبه؟ هر چی به پشتیبانی میگم اصلا فایده ای نداره چکش هم میکنن اما میگن از اینجا مشکلی ندارید خط تلفنتون هم سالمهنقل قول:
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدید سرعت خیلی چوووول شده:n27:
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
نقل قول:
راستش اونو یادم نیست چی بود
ولی این تست الان با 2.183.162.1
اینم تست با گیت وی89:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید خطو تخلیه و دوباره رانژه کنم چون هر وقت اینجور میشه دیگه درست نمیشه:n27:
شاید هم شما منتقل شده باشید اواسیس.مطمئنی هنوز ضحی هستی؟
چطور ممکنه دوتامون ضحی باشیم اما سرعتامون اینقدر تفاوت داشته باشن
دیگه speedtest اصلا باز نمیشه:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21:
تمدید سرویس از طریق ibs فعال شده
اینم سرعت داخلی خارجی هم که اصلا کار نمیکنه(صفحه ها به زور باز میشن خیلی هاشون هم باز نمیشن و سرعت دانلود هم در حد بایت)
داداش واسه من هم خوب نیست
گیت وی : 2.185.34.1
مثل اینکه کلا رنج ای پی هات با ای پی های من فرق میکنهنقل قول:
من مجبور شدم دو تا دانلود بذارم تا 1.8 بکشم در صورتی که همیشه یکی میذاشتم راحت 240-250 بود سرعت
من هر کاریش کنم با اپلود باز بیشتر از 60 نمیشهنقل قول:
عه واسه تو هم درست شد ؟نقل قول:
با قندشکن
نه بابا یه دو-سه ساعت دیگه دوباره همون اش و همون کاسهنقل قول:
جااااااااااااااااان؟؟؟؟؟:n 24::n24::n24:
پورتای فیبر که مال ماناماد بودن رو دارن دارن منتقل میکنن اونوقت دودش داره تو چشم ما که ضحییم میره.به ضرر کاربرای ماناماد که نشده هیچی تازه به نفعشون هم شده:n22:نقل قول:
تمام کاربران فیبرنوری را به اسیاتک منتقل کردند.تا حالا از سرعت کم مینالیدیم از الان به بعد باید از قطعی های طولانیش بنالیم.از دیروز نتم را قطع کردند بهم یه شماره دادند میگن به این شماره اسمس کن تا نتت را وصل کنن البته 4 روز طول میکشه تا جواب بدن.پشتیانیش حتی به خودش زحمت نمیده خودش اسمس بفرسته به کاربرا میگن آخه شما کدوم شرکت را دیدید اینجوری با مشترکانش برخورد کنند.دوستان قدر مخابرات رابدونید
نقل قول:
عاره پس چی فکر کردی ماناماد رفیقمه دوسش دارم.بهم سرعت خوب میدهد:n29:
فامیلمون که خطش فیبره هنوز ماناماده هنوز همه ی کاربرا منتقل نشدن رفیقم هم میخواست ثبت نام کنه رفتیم اسیاتک 4تا منشی اونجا بودن که هیچی از adsl و اینترنت نمیدونستن فقط رو کاغذ اسم مینوشتن و میگفتن خودمون تماس میگیریم اما گفت معلوم نیست کی(ممکنه 2روز-2هفته یا 2ماه دیگه) و درباره ی قیمت هم گفت که معلوم نیست قیمت مخابرات باشه یا اسیاتک فکر کنم وقتی سروسامون پیدا کرد وضع شما هم خوب بشهنقل قول:
این دیگه چه مسخره بازییه خسته شدم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n21: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش واسه من از دیشب که درست شد همونطور مونده :نقل قول:
گیت وی : 2.185.75.1
برا من صفحه باز کردن به شدت کند-پینگ از 60 پایین تر نمیاد-سرعت دانلود فاجعه-فقط تنها چیزی که هیچوقت افت نمیکنه سرعت اپلودهنقل قول:
عجیبه گیت وی های من فرق میکنن یا میفتم رو گسترش ارتباطات که خیلی سرعتش بده یا میفتم رو گیت وی های 52-53-50-94 که نسبت به گسترش ارتباطات بهترن اینم وضع الان با گیت وی 94::n27:
فقط از ساعت 4:30تا 7 صبح سرعتم مثل شما میشه و مواقعی که میفتم رو گیت وی 9 که اونم هر چند روزی یک بار گیر میاد دیگه نمیدونم چیکارش کنم مودم رو چند بار ریست هم کردم اما فایده ای نداشت
اجازه هست من يه چيزي بگم؟نقل قول:
آقا شما نبايد توقع داشته باشيد وقتي سرعت 2 مگ داريد تست سرعت اسپيد تست شما هم 2 مگ باشه. شما خط با حداقل ضريب اشتراك 8 گرفتيد يعني اگه تست سرعت شما 0.25 هم باشه طبيعيه! فقط توي سرعت دانلود مهمه كه هميشه سرعت مناسب با سرويستون داشته باشيد. و گرنه قطعا توي ساعات پر ترافيك و اوج مصرف حتي اگه ضريب اشتراك 4 هم باشه باز اين تست 0.56 طبيعي و نرماله.
اگه هميشه سرعت تست 2 مگ باشه كه ميشه خط اختصاصي!
در كل اينجايي كه ما زندگي مي كنيم تست سرعت سرويس 2048 اگه حداقل 256 باشه نرماله!
اين تك لينكه ولي گفتم با دانلود منيجر بايد همون 2 مگ باشه.
این فرق میکنه از 10روز پیش یه دفعه اینجور شد پینگ رفت بالا سرعت اومد پایین حتی با دانلود منیجر اول میره بالا بعد میاد پایین و دیگه بالا نمیره خود پشتیبانی هم نتونست درستش کنه گفت پهنای باند درسته خطت هم کیفیتش بالاست فقط با سایتای داخلی میشه دانلود کرد و سایتای خارجی سرعتشون حدود 50 کیلوبایت به پایین حتی تا 5 کیلوبایت هم میاد اگه مثل قبلا شده باشه و دیگه سرعتم خوب نشه باید خط تلفن تخلیه و دوباره رانژه بشه اما دلیلش چیه نمیدونمنقل قول:
نمیدونم قضیه چیه از ساعت 2 یه لحظه سرعت و پینگ خوب میشه بعدش یه دفعه خراب میشه حدس میزنم ضریب اشتراکو بردن بالا
دوستان یه سوال داشتم من خودم تهران هستم یکی از اقوام تو دزفول هستش می خواستم برای اینترنت راهنماییش کنم چی بگیره...نظر شما درباره مخابرات چیه؟ سرویس ۱مگ نامحدود؟
من خودم اینجا دو مگ دارم خیلی راضیم ماهی 350 360 گیگ ترافیک مصرف میکنم...اونجا چطوریه؟ ممنون میشم کمک کنید
براي نامحدود مخابرات خوبه. من خودم 256 دارم قبلا هم 512 داشتم. سرعتش هم اندازه سرويس هست يه خورده بالاتر. اگه هزينه اش مشكلي نداشته باشه كه 1 مگ نامحدود سه ماهه 120 تومن ميشه انتخاب خوبيه. ساعتي بالاي 400 مگ مي گيره.نقل قول:
ميگم شايد فقط هزينه اش براي يه كاربر خونگي كمي زياد باشه ولي حجمي كه ميشه باهاش دانلود كرد عاليه!
اگه روزي 12 ساعت دانلود كنه ميشه حدود 150 گيگ در ماه! 24 ساعته هم 300 گيگ فقط احتمالا با 24 ساعت سيستمش مي ره روي هوا:n02:
ماناماد همه چیز منه کسی حق نداره نگاه چپ بهش بکنه:n24::n24::n24:
جریان چیه؟ از صبح تا حالا یا میفتم روی گیت وی های 95.82.12x.x یا گسترش ارتباطات... اون اولیه که نصف سایتها رو باز نمیکنه...
سلام .
جدیدا تو قسمت IBSng تغییر سرویس . تمدید رو اضافه کردن ولی هر دو ارور Attribute invoice_profile not found میدن
کسی تا حالا انلاین تمدید کرده از سایت؟
فکر می کنم خیلی وقته!نقل قول:
ولی من روش کلیک نکردم
سرویس 2048(1750) کیلوبیت با ضریب اشتراک 1 به x
*xبین 16تا80 متغییر میباشد.
و در شبانه بین 8تا 80.
همچنین صفحه باز کردن بسیار افتضاح میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به به به این isp چقدر باحاله با 95 شروع میشه سرعتش فوق العادست
یهو افتادم رو این isp
ماناماد:n18::n19:
مثل اینکه سیستم ضحی و ماناماد کاملا متفاوته من دیگه اصلا رو ip های مخابرات و گسترش ارتباطات (بجز گیت وی 8و9 که اونا هم پینگشون خیلی بالا رفته)سرعت و پینگم مثل قبلا نیست و خیلی افت کرده اما رو این isp جدید خیلی سرعتم بهتره اما isp جدید تنها عیبش اینه که بعضی از سایتا رو باز نمیکنه اینم یه تست از گیت وی 87نقل قول:
ip هام خیلی محدود شدن قبلا خیلی ip ها متنوع تر بودن از 2هفته پیش که سرعتم پایین اومد اینجور شده برا بقیه هم همینجوره؟
الان بعد از 2-3 بار عوض کردن ip چراغ مودمم قرمز میشه و باید مودمو چند دقیقه خاموش کنم تا وصل بشه:n21::n21:
گیت وی های خوب رو بر و بخش کردن مثل اینکه، یه هفته اس گیت وی خوبی نیفتادم...نقل قول:
به شدت دارن گیت وی های 2.185 کم میشن و 5.222 زیاد میشن...:n24:
اره فکر کنم همش تقصیر ماناماد باشه:n24::n24::n24:نقل قول: