من حدس میزنم مساله مربوط میشه به تنظیمات ssl مرورگرتون. اگه از فایرفاکس استفاده میکنی تو تنظیمات تیک ssl رو بزن شاید فرجی شد :n10:نقل قول:
ولی با کروم این سایت راحت باز میشه با https
Printable View
من حدس میزنم مساله مربوط میشه به تنظیمات ssl مرورگرتون. اگه از فایرفاکس استفاده میکنی تو تنظیمات تیک ssl رو بزن شاید فرجی شد :n10:نقل قول:
ولی با کروم این سایت راحت باز میشه با https
نه مشکل زیر ساختیه.نقل قول:
من با کروم , IE هم تست کردم نشد.
اگه ارور Secure Connection Failed بده مشکل از ssl هست در غیر اینصورت کاری از دستمون بر نمیاد جز این که برات ارزوی صبر کنیم :n14:نقل قول:
نقل قول:
خوب هر روز که این سایت رو چک نمیکنم ولی بیاد ندارم در ورود به این سایت مشکل داشته باشم، ولی همونطور که اشاره کردم من هم در ورود به آدرسهایی بدون پراکـسی اشکال پیدا میکنم (بخصوص SSL) که البته اون ارور 404 ویا نیامدن که دوستان اشاره کردند رو نداشتم، به اینصورت بوده که سایت روی لود باقی میمونه و بالا نمیاد.. که بهرحال ایده شما رو قوت میده. حالا بالا نیومدن روی این سایت پیش اومد دوباره DNS و کانکشنها رو چک میکنم و میزارم.
+در مورد اشکال از ISP یا سراسری، با رایتل و پارس آنلاین این مشکل گیر کردن روی سایتی رو خیلی کمتر دیدم. و در مخابرات خیلی بیشتر بوده...
+من از فایرفاکس استفاده میکنم و به مرورگر ربطی نداره...
من الان با چیزشکن تونستم بیام تو اینترنت
بدون اون هیچ سایتی رو باز نمی کنه!
کلا عشقی شده
یه ساعت ملیه یه ساعت بین المللیه یه ساعت نیمه ملیه ...
دوستان برا شما F-ree --- G -ate کار میکنه ؟!
برا من از صبح از کار افتاده
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
(البته تا حدودی با توجه به اختلالات اخیر این نتیجه غیر قابل باوره)
سرورش ایرانیه!؟چون برای من که ملی میشه هیچ سرور خارجی قابل دسترس نیست که شامل همه فیلـتر شکنها با سرور خارجی هم میشه!نقل قول:
+
دوستان SSL خیلی جالب شده :دی یه سایتهایی رو داره با https باز میکنه بدون فیلـتر شکن که نگو!:n19: بسوزه پدر پهنای باند!!:n09:
ورژن 7.40 برای من کار می کنه ...ولی با سرعت خیلی کم...نقل قول:
آقا یه سوال من تغییر پهنای باند دادم از سایت (128 به 256) بعدش گفتم دیگه روی قبض نیاد و اینترنتی پرداخت کنم... الان نوشته حجمی شده
جریان چیه؟ نامحدودیم هنوز ؟
شوما مخابرات استان تهرانی یا البرز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ؟نقل قول:
البرز........نقل قول:
سلام
دوستان بینید برای شما این سایت باز میشه؟؟؟
من که با اینترنت مخابرات چند هفته هستش دیگه نمیتونم بازش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
از ماه بعد اینترنت مخابرات تهران هم حجمی میشه و دیگه باید با نامحدود خداحافظی کنین
منبع سایت مخابرات تهران : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم حرفش بود به این راحتی ها نمیتونن عوض کنن
بله، برای من مشکلی نداره...نقل قول:
نه، نامحدود رو جمع نمیکنند...بخصوص برای اونهایی که دارند:نقل قول:
صیدی همچنین از تغییر رویکرد سرویس ADSL از نامحدود به حجمی خبر داد و گفت : در سرویس نامحدود ADSL مشترکان حرفه ای بیشتر از مشترکان غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده می کنند.
از این رو در صدد هستیم تا با ارائه شرایط مناسب، مشترکان را به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود ترغیب کنیم.
مدیرعامل مخابرات استان تهران تشریح کرد : از ابتدای مهر، به مشترکان قدیمی ADSL مخابرات مانند گذشته باتعرفه ثابت و ضریب اشتراک یک به ده، سرویس دهی خواهد شد.
وی ادامه داد : همچنین از ابتدای مهر ماه در استان البرز، فروش حجمی ADSL مخابرات انجام می شود و از ماه آینده فروش حجمی در استان تهران نیز اجرا خواهد شد.
کارشون عین کلاه برداریه
زده این فرمو پر کنید دیگه روی قبضتون نمیاد بعد پر که می کنی می زنه شما حجمی شدید
بعد جالبیش اینه دیگه نمی تونی برگردونی
فعلا که داریم استفاده میکنیم و حجمی هم نخریدیم ولی معلوم نیست به کجا می خوان برن با این سیستم اینترنتی که راه انداختن
من که بهیچ وجه تغییر نمیدم، تنها علت موندنم روی مخابرات با این همه مشکل که داره، نامحدود بودنش بوده، دیگه حوصله ندارم با اینترنت شبانه و حجم و اینها سروکله بزنم... وگرنه چندین ISP بهتر هست که بنا به نامحدود باشه سرویسشون خیلی بهتر و انعطاف پذیرتر از مخابراته.نقل قول:
برای من باز میشه و مشکلی ندارهنقل قول:
اینترنت مخابرات تهران
خیر، برای من هم باز نشد (سرویس 256 مخابرات تهران)نقل قول:
نباید هم نامحدود رو جمع کنن !نقل قول:
با این ضریب اشتراک فکر نمیکنم مشکلی در ارائه داشته باشن !
گرچه انگار قراره ضریب اشتراک به یک به هشت کاهش پیدا کنه و از اونور قیمت افزایش پیدا کنه !
کاهش ضریب و افزایش قیمت هم گویا شامل مشترکان قدیم نمیشه...نقل قول:
گرچه انگار قراره ضریب اشتراک به یک به هشت کاهش پیدا کنه و از اونور قیمت افزایش پیدا کنه !
مشخصه که جمع نمیکنند ، در کل به ضررشونه و تعداد زیادی مشترک ریزش میکنند.
سرعت آپلود بهتر از دانلود!:n09: یک ماهیه که اینجوری پیش میاد و تنها سودش این بوده که ریشیو تورنتهام رو عالی کرده! سرویس یک مگ:38::
منم مخبارات 512 دارم !نقل قول:
روزی هم 100 بار به این سایت سر میزنم !
مشکلی نداره
کسی بتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم...نقل قول:
برای منم باز نمیشهنقل قول:
با قندشکن باز شد
نقل قول:
Primary DNS بزار رو ایران !!!
مثلا این : 217.218.127.127
واردان با دی ان اس گوگل nslookup بگیرید واقعا جواب بازگشتی خنده دار که چه عرض کنم، گریه داره.
خوب بچه ها آخرین ماه نامحدودتونم استفاده کنین که دیگه از آبان خبری از نامحدود نیستا ! :n02:
کلا تو تیتر زده تغییر رویکرد حالا این یعنی تغییر از نامحدود به محدود مگه نه ؟!
با کروم و اپرا باز شد اما فایرفاکس و IE خیرنقل قول:
برای من بدون قند شکن باز شد(256 مخابرات)نقل قول:
حالا ما باید اینجا 2 ساعت شفاف سازی کنیم!
اول اینکه آقای مدیر عامل برو بستگان خودت رو که احتمالا غیر حرفه ای هم هستند ترغیب کن که از سرویس محدود استفاده کنن!:12:شرایط بهتر از نظر شما محدودیت به جای نامحدودیه!؟چون تنها دلیلی که من و خیلی از دوستان هنوز مشترک مخابرات هستیم نامحدود بودنشه!بعد شما به فکر مشترک غیر حرفه ای نباشید تناسب بین پهنای باند و کاربر که رعایت بشه مشکلی وجود نخواهد داشت!الان دو سوم روز پهنای باند رو یک چهارم میکنید SSL مختله پینگ و تایم اوت بالاست خودتون دارید کاربر رو به دانلود 24/7 سوق میدید بعد میگید پهنای باند و محدود!؟ IPTV به یک شوخی تبدیل شده اینقدر هزینه شد که مزخرفات صدا و سیما رو بتونیم اینجوری هم تماشا کنیم!!سرور بازی برای چی!؟بازی های هـک شده یا ملی؟چون آخرین باری که چک کردم تقریبا تمام برندهای مطرح بازی سازی ایران رو تحریم کردن از تحریم فروش و سرور محلی بگیر تا ip ... !بر بستر اینترانت خیلی عالیه یک گیم نت گسترده میشه! :n09: ارائه محتوای خارجی بر بستر اینترانت؟!یعنی شما پالایش میکنید اینترنت رو محتوای حلالش رو اجازه دسترسی میدید از طریق شبکه ملی اطلاعات!؟:n08:
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در حال حاضر بدون مشکل باز میشه!
این دردسر رو از زمان انتخابات داشتیم ... مدیر عامل هم فرمودند که همش تقصیر کاربران حرفه ای هست که بیشتر از کاربران غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده میکنن برای همین ما پورت 443 رو میبندیم و SSL رو مختل میکنیم هیچ ربطی هم به فیلترینگ و شبکه ملی نداره !:n09:
مخابرات استان تهران / ADSLنقل قول:
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس
اکثرا هم سرویس نامحدود!
?! capiche [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجا نوشته به جای قبض اینترنتی پرداخت کنید بعد من پر کردم نوشته سرویس شما حجمی شد :|||||| فسخ قرارداد نامحدود با کلاه برداریه تمام به اسم اینکه کاربر خودش خواسته که حجمی بشه :||||| حجمی بشه حاضرم 128 نامحدود شرکتای دیگه را داشته باشم اگر چه می دونم همشووووووووووووووووووون سر و ته یه کرباسن :| :n13:نقل قول:
یکی از دوستان در تهران در مخابرات شهید مدنی سرویس حجمی داشت که واقعا کیفیت خوبی داشت. فکر کنم 2 مگ بود و خط رو 4 بسته شده بود با پینگ عالی تازه این زمانی بود که نت همه داغون بود بعد از عید. اون موقع به برخی مراکز بصورت آزمایش حجمی داده بودن.
بشخصه اگر همان کیفیت و داشته باشه سرویس حجمی می گیرم و امیدوارم نا محدود هم برای دوستانی که نیاز دارن برقرار باشه.
و آرزو می کنم یک روزی بشه که دیگه حرف از محدود و نا محدود نزنیم و حجم و اینا...... چون دیگه دوره این نوع دزدی ها بسر اومده و نت همه باید نامحدود باشه با کیفیت خوب.
نقل قول:
چون دیگه دوره این نوع دزدی ها بسر اومده و نت همه باید نامحدود باشه با کیفیت خوب
تا وقتی تقاضا هست عرضه هم هست!منتها به شکلی که کاربر ضرر بکنه و ISP سود!وگرنه کیه که بدش بیاد همون کیفیت رو نامحدود داشته باشه ... در هر صورت من یکی خیلی با مدیریت حجم مشکل دارم!10گیگ برای 1 ماه نیست برای 10 روزه(جدای دانلود) :دینقل قول:
بشخصه اگر همان کیفیت و داشته باشه سرویس حجمی می گیرم
خب به قول رئیس شما ترغیب شدی به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود!:biggrin:حالا تست سرعت و پینگ و دانلود شبانه (داره؟) بذار تا یه سری دیگه هم ترغیب بشن!:n06:نقل قول:
باز تحریم شکنها وصل میشن سایتها همچنان فیلـتره!
googlechromereleases.blogspot.com این یک سایت برانداز و غیر اخلاقی هستش که هر کاری ما میکنیم نمیشه وارد شد!:n09:نتیجه فیلـترینگ فله ای مبتنی بر url !!!:n21:
من ترغیب شدم روی قبض پولی ندم نه اینکه حجمی استفاده کنم :D فعلا که نامحدودیم :pنقل قول:
تعرفههای جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL ( قیمتها به ریال)
حداقل مصرف موجود در تعرفه ماهیانه نامحدود 8 گیگابایت در ثانیه 4 گیگابایت در ثانیه 2 گیگابایت در ثانیه 0 گیگابایت در ثانیه هزینه اشتراک مشخصات سرعت - - - 85000 - تعرفه 64 کیلوبیت بر ثانیه 125000 - 110000 90000 - تعرفه 128 کیلوبیت بر ثانیه 150000 - 130000 110000 - تعرفه 256 کیلوبیت بر ثانیه 240000 - 155000 125000 - تعرفه 512 کیلوبیت بر ثانیه 430000 275000 175000 140000 75000 تعرفه 1 مگابیت بر ثانیه 740000 310000 215000 175000 120000 تعرفه 2 مگابیت بر ثانیه
ریال قسمت هر گیگابایت اضافه 40000 5 <ترافیک> 1 30000 10 <ترافیک> 5 20000 10 <ترافیک>
اگه این باشه که خوبه :n01: البته این نرخ مربوط به استان البرز هستش ولی احتمالا مال تهران هم همین باید باشه
منم دانلود ندارم ولی حداقل 15 گیگ میخوام.نقل قول:
اون فله ایش کشته مارو
اکثر دامنه های بریتانیا باز نمیشه.یه مدت که کلا باز نمیشد
برای من یک مگه ولی هوز قبض نیومده.با عوارض مثل این تعرفه ها میشه ماهی 43 تومن؟رفته بالا کهنقل قول:
بعد اون گیگابیت در ثانیه چه صیغه ایه :n02:یه چیزی شنیدن همینجوری همه جا نوشتن.پهنای باند و با حجم قاطی کردن
----------------------
این سایتهای https که میذارید اصلا برای من باز نمیشن(بدون ابزار)
چکار کنم؟:n03:
من ترجیح میدم نتم حجمی باشه اما کیفیت و سرعت عالی باشه، در حال حاضر که فاجعس و بخاطر فیبر بودن خط هم هیچ راه فراری نیست.نقل قول:
البته سرویسهای حجمی باید در کنار نامحدود باشه و به کاربر حق انتخاب داده بشه.
مثلا سرویس ۱مگ نامحدود و ۴مگ محدود همراه با شبانه رایگان.
نامحدود فقط بخاطر جذب مشتری بوده+شرکت های دیگه انقدر فشار اوردن تا اینطور شد(از انحصار طلبی مخابرات گرفته تا...)
من 1 روز هم با اینترنت حجمی کار نمیکنم اگر تغییر پیدا کنه!
آقا من الان 128 نامحدود دارم تو تهران . ماهی 9000 تومن هم رو قبضم میاد البته برای جایی که کار میکنم خیلی خوبه . ( از این بیشتر هم نمیخوام )
یعنی قراره اینجور سرویسا رو بردارن و بجاش حجمی بذارن ؟؟؟؟؟؟ یا قیمت اینارو ببرن بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟