این قیافه نیکو اصلا شبیه عکس باکس شات بازی نیست !
Printable View
این قیافه نیکو اصلا شبیه عکس باکس شات بازی نیست !
سلام دوستان
من نسخه Episod of liberty city این بازی زیبا رو بازی کردم اما وقتی که سیستمم ضعیف بود و تقریبا چیزی ازش نفهمیدم اما با همون سیستم ضعیف هم ازش لذت میبردم
حالا یه سوال
من سیستم جدیدی خریدم که همه لحاظه ساپودت میکنه این بازی رو
آیا به نظر شما نسخه اصلی gta IV رو بگیرم و بازی کنم و از لحاظ داستان و اینا چقدر از episod of liberty city غنی تر هست و در کل پشنهاد میکنید که برم تهیش کنم و بازیش کنم ؟؟؟
ممنونم
من gta vice city و sanandres رو نصب میکنم ولی توی هر دو بازی ماوس کار نمیکنه یکی میگفت کلید esc چند بار بزن درست میشه ولی درست نشد ویندوزم 7 64 بیت کارت گرافیکیم ATI
مشکل از کرک هستش ...نقل قول:
اینم کرک (برای همه ورژن ها هست)
کد:http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
ی سوال دارم.
شهری که gta iv داره با شهری که episodes from lyberty city داره فرقی میکنه؟؟؟؟؟
خیر... همون شهره.نقل قول:
آقا کسی لینک
Ultimate Texture
Reality IV
رو نداره؟
:8:نظورم همون جایی که پر از لاشه هواپیماست مرحله اونجاست.باید با هلیکوپتر یه سزی حرکات نمایشی انجام بدی.سیو این مرحله رو اگه کسی داشته باشه واقعا عالی میشه.
اخرش اين بازي براي من نصب نشد توي كنسول هم هرچي گرفتم خراب بود توحسرتشم:41::41:
درست یادم نیست :21: اما ESC بزن برو تو option بعد برو تو control keyboard رو تغییر بده بهنقل قول:
control mouse & keyboard و اگه خودش همین بود برو داخلش چندتا گزینه yes no هست اونا رو تغیر بده:27:
اینم لینک سایتشنقل قول:
کد:http://www.gta-downloads.com/en/gta4/total-conversions/11691-gta-iv-ultimate-textures.html
سلامنقل قول:
این فایلها رو چه جوری باید استفاده کرد و کجا باید ریخت؟
من GTA IV که به زبان ایتالیایی باید باشه رو تازه نصب کردم ولی با توجه به سیستم بالایی که دارم هر چند ثانیه دارای تیک هست و هم در بازی دچار لرزش تصویر و تکون های شدید میشه
من gta liberty city را نصب کردم و اکثر مراحلشو رفتم ولی اینچنین مشکلی نداشتم
ممنون میشم کمکم کنید که باید چی کار کنم
چطوری سیو میشه بازی
باید یه پروفایل windows live offline بسازی.نقل قول:
بعد سیو میشه دیگه :20:
Home رو بزن.
نقل قول:
منم مشکل سیو دارم میشه بگی دقیقا باید چی کار کرد
ممنون:40:
وقتی بازی بالا اومد دکمه ی Home از رو کیبوردو بزن بعدش میگه یه اکانت بساز که برای ساختنش باید offline بسازی.اون پایین سمت راست ریز نوشته.بگردی پیدا میشهنقل قول:
سلام دوستان ...!!
من یه فایل exe از سی دی نصب بازی که داخل پوشه rgsc از پوشه shb هست رو گم کردم یعنی ویروس کش پاکش کرده اگه میشه یکی این فایل رو برام آپلود کنه تا ما دانلود کنیم....
آدرس فایل ...: gta IV /SHB/RGSC/RGSC.exe
ممنون ..!!
نقل قول:
باید بری رو تخت خونت بخوابی دکمه ی F رو بزنی.
اگر دیدی نشد تو همون بازی ایمیل و پسوردتو وارد کن درست میشه.
منم همین کارو کردم درست شد:27:
salam
یه یک ماهی میشه بازیم ریخته بهم.از همون ابتدای بازی لگ بسیار بسیار وحشتناکی دارم.در صورتیکه تابحال 6-7 بار رو سیستمم نصبش کردم و مشکلی نداشتم.تمام آپدیتها و پچ مچاشو هم ریختم ولی نمیدونم چرا لگ دارم حتی تو خود منوی بازی.
؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
نقل قول:
دوست عزیز ممکنه سیستم ویروسی شده باشه
و اینکه هوا چون داره گرم میشه توی این فصل همه با GTA IV مشکل دارن سیستم خیلی سریع داغ میکنه و بازی شروع به لک زدن میکنه من خودم که کولر برای CPU دارم ولی بازم توی این فصل یکم که بازی میکنم CPU داغ میکنه و بازی شروع میکنه به لک زدن
از صبح دارم این بازی رو انجام میدم... ایشالا که فردا مکس پین برسه دستم تا ادامه ندم این بازی رو اگه تموم کنم بار هفتم میشه که GTA IV رو تموم می کنم خدائیش تکه این بازی حتی با وجود RDR باز هم این بازی جذابه و قدیمی نشده برام فقط می تونم بگم راک استار عاشقتم:40:
آنلاینشو بزنی چی میگی اونوقت آرمین:5:نقل قول:
اتفاقا من هم امروز به مرحله آخرش رسیدم.
شما سن اندریاس بازی کردی؟ چطور میگی این بازی جذابه من که حالم به هم خورد در مقایسه با وایس سیتی بد نبود ولی در برابر سن اندریاس یک پس رفت خیلی بزرگ بود.
باورم نمیشه هواپیما تو این بازی نباشه.
اون محیط بزرگ سن اندریاس رو با تمام محیط های طبیعیش مثل کوه و جنگل و بیابون و روستاهای مختلف بافت ها شهری متفاوت. تبدیل میشه به یه شهر فسقلی که همه جاش مثل همه
سیر داستانیش هم در برابر سن اندریاس هیچی نبود
این بازی حوصله ام رو سر برد
یه همچین افتضاحی از راک استار بعید بود
به خودی خود بازی خوبی بود. بد نبود ولی این پسرفت باور نکردنی باعث میشه اعصابم خورد بشه از دست راک استار
من که رفتم سن اندریاس بزنم
راک استار مهره مار داره هر چی میده جذابه دلیلش داستان های فوق العاده و کاراکتر های متناسش هست اینطور که شما می گید باید RDR می رفت ته جدول ولی GOTY سال 2010 شد. دلیلش داستان و گیم پلی قوی هست شما انتظار دارید محیط عین سان آندریاس باشه یعنی یه محیط تکراری؟ تعداد کسانی که می خوان بازی تکراری انجام بدن خیلی کمه من به سلیقه شما احترام می ذارم ولی راک استار همیشه می خواد طبق بیشترین خواسته ها عمل کنه... توی نسخه آینده شاهد سان آندریاس جدید با بافت شهری بهبود یافته و زیبا خواهیم بود این برقراری تعادل از سوی راک استار باعث موفقیت هاشه...نقل قول:
داستان بازی و روند بازی خیلی جذاب و متفاوت از قبلی ها بود
در مورد آنلاین هم من لپ تاپم گیمینگ نیست مجبورم با اکس باکس بازی کنم اون رو هم که جی تگ کردم نمی تونم برم لایو... اوضاع اقتصادی خرابه وگرنه می رفتم تو کارش با داشته های من نمیشه باید یه ذره مایه تیله کنم که یه مقدار اوضاع خرابه
نه نمی خوام نقشه اش مثل سن اندریاس باشه ولی انتظار دارم همیشه خارج شهر هم داشته باشه.
چیزی که بیشتر از همه اذیتم میکنه نبودن هواپیماست. نمی فهمم راکستار چی فکر کرده که هواپیما نذاشته
من با داستانش اصلا حال نکردم. این هم بگم من تو داستان خیلی سخت گیرم. داستان هایی که تا حالا با هاشون حال کردم مافیا یک بود و سن اندریاس (من 4-5 سال بازی نکردم تازه سیستم خریدم)
باز هم میگم بازی خوبی بود ولی نه در حد سن اندریاس من دوست دارم بازی هر چه بیشتر وسیع و با جزئیات باشه سن اندریاس واقعا منو ارضا کرد
یه 6-7 ماه دیگه صبر کن راک استار Gta 5 رو بده بیرون بعد میبینی تمام چیزایی که میخوای توش هست.از محیط بزرگ بگیر تا هواپیما و سگ و گربه :دینقل قول:
دلیل اینکه هواپیما تو این بازی نبود اینه که بازی همش توی یه شهره حالا اومدیم سوار هواپیما شدی تو کدوم فرودگاه میخوای فرود بیای؟ وسط خیابون؟
رفقا، اینو میشه با فرمون و دنده و کلاچ رانندگی کرد؟
این نسخه رو نمیدونم ولی من نسخه قبلش یعنی سن آندرس رو با فمون بازی میکردم:20:نقل قول:
من دلیل اینکه چرا توی بازی نمیشه هواپیما سوار شد رو میدونمنقل قول:
چیزی که بیشتر از همه اذیتم میکنه نبودن هواپیماست. نمی فهمم راکستار چی فکر کرده که هواپیما نذاشته
دلیلش این هست که به علت حجم بالا و با جزییات بودن بازی... وقتی شما سوار هواپیما بشی به علت سرعت بالای هواپیما ، امکان لود شدن بعضی از مناطق و بافت ها و... در بازی وجود ندارد.
این توجیه خود راک استار در آخرین مصاحبه اش بیش از انتشار GTA IV بود..
اگه میشد امکان سوار شدن هواپیما هم باشه باید راک استار قید گرافیک بالا و یه سری جزییات در بازی رو میزد...
سلام.
من هم رمم خوبه هم گرافیکم اما نمیدونم چرا GTA IV برام نمیکشه.یه وقت هایی خوبه تو بازی یه وقت هایی هم انقدر تیک پیدا میکنه که خودت مجبور میشی بیای بیرون!!!!:41:
کسی میدونه راه حلش چیه؟:44:
جدیدترین پچ بازی رو دانلود کنید مشکل حل میشه..نقل قول:
سلام.
من هم رمم خوبه هم گرافیکم اما نمیدونم چرا GTA IV برام نمیکشه.یه وقت هایی خوبه تو بازی یه وقت هایی هم انقدر تیک پیدا میکنه که خودت مجبور میشی بیای بیرون!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه راه حلش چیه؟
بهتر است این بازی رو ...روی ویندوز xp نصب کنید .چون روی سون این بازی مشکل افت فریم داره..
به این تاپیک هم یه سری بزنید ..کد:http://www.mediafire.com/?y2mhzuj1nk0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شخصا ترجیح میدم گرافیک در حد سن اندریاس باشه ولی هواپیما داشته باشه.نقل قول:
فقط هواپیا نیست.
وقتی بعد از وایس سیتی سن اندریاس اومد با اون همه پیشرفتش انتظار داشتم حداقل نصف اون پیشرفت رو داشته باشه. اگه نه، حداقل پس رفت نداشته باشه
کلا حس نمیکردم یه بازی جدید میکنم خیلی حالم گرفته شد.
هلی کوپتر جنگی چرا نداشت. شهرش هم همه اش یکنواخت بود. همه جاش مثل هم بود. محله فقیر نشین و پولدار نشینش خیلی فرق نداشت.
مناطق خارج شهر هم نداشت. کلا شهرش کوچیک بود.
پول هایی که در میاوردیم هیچ فایده ای نداشت. شاید من بلد نبودم
رانندگیش واقعا رو اعصاب بود. سر پیچ ها حتما باید ترمز میکردی تا بتونی بپیچی. شاید من بلد نبودم ولی وقتی مسابقه میدادی بقیه راننده ها هم همین طوری میپیچیدن ولی تو سن اندریاس راننده های دیگه کمتر از iv سر پیچ ترمز میکردن.( انی رو به خاطر این گفتم که به رانندگی من ربطی نداره)
مرحله ها تنوع نداشت.
جت پک نداشت
به هر حال ممنون که توضیح دادید
china town wars هواپیما داره؟
یه سوال دیگه فقط منم که در مورد iv این طور فکر میکنم؟
سلام چی شد آپ نکردین همش دو سه مگه قدیما بهتر بودین فک کنم به خاطر پوسته جدید فرومه ....!!!!نقل قول:
راستی اینجا چرا این شکلی شده قبلا قشنگ تر بود ...!!
آقا مهدی کجاست ؟....!!!یکی مارو از سر درگمی در بیاره نکنه اینجا پی سی ورد نیست ...!!!
آقا مهدی ..............!!
سلام عزیزنقل قول:
من همین چند روز پیش بازی رو نصب کردم و تقریبا حدود 60 % رو رفتم.
اون فایلی که شما آدرس دادی تو فایل های من نبود.
نزدیکترینشون RGSCLauncher.exe بود که تو آدرس Grand Theft Auto IV\RGSC بود.
حالا همین رو آپ کردم. انشالله که همین باشه.
حجم فایل اصلی 598 کیلوبایت
پ.ن: منظور شا فایل داخل ستاب هست؟
اینو یه امتحان بکنید. لینک از خود راک استار
موفق باشید
هلیکوپتر کی میگه نداشت؟ یادت رفته مرحله آخرش با هلیکوپتر جنگی بود ؟ اما کنترل هلیکوپترش افتضاح بود من مرحله آخر رو هزار بار رفتم تا آخرش شانسی هلیکوپتر رو کنترل کردم هنوز هم دارم حرص میخورم از مرحله آخرش پول هم بیشتر بدرد خرید اسلحه و مهمات میخوره البته اونم اگه چیت بزنی دیگه پول لازم نداری برای تاکسی و کافی نت هم پول لازمه اما خیلی کم و همچنین برای لباس و تفریحات
تو تاپیک مشکلات نصب پرسیدم کسی جواب نداد گفتم شاید اینجا دوستان جواب بدن ....!!نقل قول:
احتمالا Visual C++ رو نصب نکردی یا ورژنش قدیمیه باید حداقل Visual C++ 2005 SP1
رو نصب کنی حتما باید 2005 سرویس پک 1 به بالا باشه
اینم یه انجمن خارجی که درباره این مشکله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من تازه بازی رو ریختم ویندوز هم سون هستوفتی بازی رو اجرا میکنم ارور aplication field to launch میدهبعد فایل های رجیستری هم درست کردم باز کار نکرداصلا سوسیال کلاب هم وصل نمیشه(اکانت هم ساختم)