میشه منم راهنمایی کنید
Printable View
میشه منم راهنمایی کنید
نقل قول:والا من شخصا این عطر رو برخورد نداشتم! نمیدونم چه نوع بویی داره که بخوام نظری بدم:n06:نقل قول:
ولی مطمئنا کسی از دوستان اگه اطلاع داشته باشه دریغ نمیکنه:n17:
نوع رایحش چطوره؟ خنک هست؟ بوی غالبش چیه؟ میوه ای؟ گلی؟ ...؟
ممنون از پاسخ دوستان . . .
سلام
ايم ادكلن بوي dunhill edition رو ميده كسي ميدونه مشابه اون چه ادكلني هست كسي استفاده كرده
کسی از دوستان بولگاری بلک مردانه تست کرده بوشو تشریح کنه ؟ یا حداقل بگین به کدوم کار دیگه ای شبیه هست.
هرجا میرم ندارن تست کنم .
نقل قول:
لطف می کنید ها:n16:
دوستان كسي ادكلن iwan مدل gold edition استفاده كرده؟؟؟
اسپری تا 50 تومن؟ یک کمی گرون نگفتید :دینقل قول:
والا من که دانسته هام رو گفتم
فقط خواهشا دوستان اینو مدنظر داشته باشن اسپری های پودری برای سلامتی ضرر داره(در طولانی مدت نه اینکه یک اسپری بزنید مشکلی پیش بیاد)
خیلی ساده منافذ تعریق رو مسدود میکنه و برای بدن مضر هست
سعی کنید اسپری های غیرپودری بگیرید
سری لاو و اسمارت کیفیت خوب و راضی کننده ای دارند(خب یکسری برندهای دیگه هم هست اما من شخصا نظرم اینه وقتی از چیزی راضی هستی لزومی نداره دنبال مورد جدیدی باشی!)
اسپری هایی که پرفیوم باشند موندگاری بیشتری دارند
یکسری ها هم هستند amoreو faو ...اینا زیاد جالب نیست حقیقتش:n06:
اکو هم یک خط قرمز پررنگ بکشید!
اسپری آلوراسپرت از سری لاو با موندگاری فوق العادش انتخاب بسیار عالی هست
عذرمیخوام دوست خوبم اما برند دانهیل برند بدی نیستا! نمیگم خیلی مطرح و سطح بالاست اما خوبه! چرا خوده این dunhill edition رو تست نمیکنید؟نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
یه سوال دیگه ام دارم که قسمتیش سوال دوستمونم هستنقل قول:
کلا کجا میتونم گیفت ادکلن های معروف رو گیر بیارم؟
من تا حالا نتونستم گیر بیارم!
بازار قائم طبقه عطر و ادکلن و لوازم ارایشی ،من (البته چندماه قبل) چندین مدل ست های خوب برخورد داشتم مثلا دی اند جی یا جیوانچی...نقل قول:
یک سایت هم سراغ دارم ست های خوبی داره :دی
در مورد عطر اصل من شنیدم که شیک تقلبیش خیلی زیاده بنظرم ریسک نکنید و حتما از نمایندگی های سفیر تهیه کنید حالا یا تندیس یا شهرک غرب
درسته کمی از بازار گرونتره اما حداقل مطمئن هستید:n06:
اگه میشه منو راهنمایی کنید :n28:نقل قول:
من گرگان زندگی میکنم
اینجا چیزی به نام موندگاری و پخش بو وجود نداره به خاطر آب و هوای خاصش ولی اگر از این عطر های روغنی بخری آی پخش شوندگی داره ولی چه فایده رایحه اش مثل اورجینال نیست.
هوای شرجی عطر رو اصطلاحا خفه می کنه و گرمای هوا ماندگاری رو کم. ولی علت اینکه عطرهای روغنی تو این هوه پخش خوبی داره رو نمی دونم.نقل قول:
شریف عطّار
یک چیز جالب عطر های مثل هوم اینتنس هم آنچنان که تعریف میشود اینجا دوامی ندارد ولی عطری مثل اونتوس کرید تا الان از همه بهتر عمل کرده.نقل قول:
من شنیدم در مناطق مرطوب ماندگاری عطر بیشتر
در مناطق خشک پخش بوی عطر بالاتر هست
علت هم واضح هست!
وقتی هوا خشک هست درصد تبخیر عطر بیشتر هست و سریعتر اتفاق میفته بنابراین بوی اون بیشتر به مشام میرسه
در مناطق مرطوب هم بدلیل رطوبت موجود در هوا میزان تبخیر کمتر(پخش بوی پایین) و در نتیجه عطر ماندگارتر خواهد بود!
:n01:
دقیقا درست فرمودید. البته تأثیر گرمای هوا رو هم همراه با رطوبت در نظر بگیرید.نقل قول:
شریف عطّار
بازار قائم کجا بود؟الان حضور ذهن ندارمنقل قول:
میشه اون سایتو تو خصوصی معرفی کنین؟
سفیر که خیلی گرون میده اما دیگه چاره ای نیست،چون خوشم میاد باید هزینه اضافیشو تقبل کنم:n03:
بازار قائم تجریش منظورمه:n06:نقل قول:
بله حتما
:n16:
سلام من دنبال یه عطری هستم که بوی پیپ میده .... اسمش چیه " عکسشو بزارید ممنون میشم ...
سلام
چند نمونه عطر مردونه مناسب پاییز و فاقد طعم شیرین یا کم شیرین تا حدود 200 تومن معرفی میکنید موندگاری و پخش بو هم داشته باشه
اگر کاری هست که که 50 میلشم تو این رنج قیمت باشه بگید لطفاً
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پیور هاوانا از برند تری ماگلر
نت انتهایی بوی پیپ میده
:n06:
ممنوننقل قول:
قیمتش چنده ؟
از قیمت جدیدش دقیق اطلاع ندارم اما احتمالا بین 220 تا 240 هزار تومن:n06:نقل قول:
حقیقتش 220 تومن برای یه ادکلن زیاده ( لا اقل برای من ) ... از این ادکلن fakeش نیومده ؟ .... یا یه ادکلن با بویی شبیه همین با قیمت مثلا 60- 70 ؟نقل قول:
خب مشابه این عطر که اگر هم باشه متاسفانه من اطلاع ندارم اما در همون سبک بویایی(قاعدتا با کیفیت به مراتب پایینتر و متفاوت تر) شاید بشه این مثال رو اورد که تقریبا با بودجه ای که فرمودید سازگاره:n06:نقل قول:
به نقل از سایت معرفی کننده:((ادکلنی بسیار خوشبو با رایحه ای گرم و مجلسی و اسانس توتون کاپیتان بلک می باشد.))
دوستان عطر بیک که اینقدر تبلیغش هست به نظرتون چطوره؟
کدوم رایحش بهتره . شنیدم 14 خیلی پر فروشه
بهترین همینه که دوستمون معرفی کرد اما متاسفانه قیمتش خیلی زیاد شده!نقل قول:
من جدیدا با این عطر نیز برخورد کردم میتونید تست کنید قیمتشم مناسبه و به بودجه شما میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایتای خرید اینترنتی رو سرچ کردم ... یه جا نوشته بود 60 تومن .... یه جا 45 تومن بود .... یه جا 28 تومن ... کدومش درسته ؟نقل قول:
عطری نیست که بخواد تقلبی براش باشه! احتمالا سایتهایی که خیلی ارزون زدن قیمت رو ، بروزرسانی نکردن! یعنی تا مراحل سفارش رو انجام بدید بهتون میگن اون قیمت قبلی بوده و...نقل قول:
من همون 60 منظورم بود که تازه همون هم ممکنه به روز نبوده باشه! باید باهاشون تماس بگیرید تا مطمئن بشید
عطرهای سرد معمولا بوی تمیزی ،جوانی وانرژی می دهند. درون مایه رایحه این قبیل عطرها بوی اقیانوس ها را در ذهن زنده می کند. در اسم چنین عطرهایی اغلب نام " آب " ، " یخ "، "باران " ویا " خنک" به کار می رود ومعمولا در شیشه های آبی تولید شده وجعبه های بسته بندی آنها نیز به رنگ آبی انتخاب می شوند. خانواده این قبیل عطرها بیشتر برای خانم های فعال وورزش دوست پیشنهاد می شود. از مشهورترین انواع این عطرها می توان به موارد زیر اشاره کرد :
Issey Miyake l’Eau de Issey
Bulgari Blu NotteMarc Jacobs Rain
Giorgio Armani Acqua di Gio
Davidoff Cool Wate
عطرهای میوه ای رایحه این نوع عطرها در لطافت وانرژی کمی شبیه به رایحه عطرهای خنک است ، با این تفاوت که قدری شیرینی نیز در آن احساس می شود. درون مایه اصلی این قبیل عطرها معمولا دربردارنده رایحه مرکبات است ؛ مانند: لیمو، پرتقال وگریپ فروت . البته برخی از انواع عطرهایی که در این گروه جای می گیرند بوی سیب ، انگور، گیلاس ، هلو وتمشک می دهند. خانم هایی که این قبیل بوها را دوست دارند معمولا خوشبین وخوش مشرب بوده وبه راحتی می توانند با دیگران ارتباط برقرار کنند. از جمله معروف ترین عطرهای میوه ای که این روزها از طرفدارهای زیادی برخوردار هستند ، عبارتند از :Fresh Suger
Acqua di parma Colonia
L.A.M.B by Gwen Stefani
Cartier Eau de Cartier
عطرهای گلی خیلی راحت می توانید بوی این قبیل عطرها را تشخیص دهید. بوی یک یا دو گل در آنها به راحتی قابل تشخیص است . درون مایه اصلی این نوع عطرهادر بردارنده رایحه گل های مختلفی نظیر رز، یاسمن ، یاس ومریم است . این قبیل عطرها مختص خانم های رمانتیک با روحیه زنانه است .اغلب خانم ها نسبت به این نوع عطرها علاقه خاصی دارندو می توان گفت که این گروه ازجمله محبوب ترین عطرهای انتخابی توسط بانوان است . از جمله معروف ترین عطر های این گروه نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
Dior J’Adore
Stella McCartney Stella
Yves Saint Laurent Baby Doll
Salvatore Ferragamo Incanto Charms
عطرهای خوراکی این قبیل عطرها بوی مواد غذایی می دهند. این گروه نسبت به گروه های دیگر قدمت کمتری داردو تازه چند سال است که به بازار عرضه می شوند. درون مایه اصلی بوی این عطرها ، رایحه شکلات ووانیل را در بردارد. این قبیل عطرها معمولا برای خانم های خونگرم ، مهربان و خانواده دوست پیشنهاد می شود. چند نمونه از محبوب ترین عطرهای خوراکی عبارتند از :
Aquolina Chocolovers
Thierry Mugler Angel
Britney Spears Fantasy
Comptoir Sud Pacifique Vanille Abricot
عطرهای شرقی این قبیل عطرها دارای رایحه ای گرم ، تند ومعطر هستند. درون مایه اصلی این عطرها بوی دارچین وعنبر می دهد.این قبیل عطرها معمولا مورد انتخاب خانم هایی قرار می گیرند که درعین سادگی بسیار متشخص هستند وبدشان نمی آید که مورد توجه جمع قرار بگیرند. ازجمله معروف ترین عطرهایی که می توان در این گروه جای داد می توان به موارد زیر اشاره کرد:
Gucci Rush
Fendi Palazzo
Miss Boucheron
عطرهای زمستانی گاهی اوقات زمستان می تواند خشن وبی رحم باشدو به پوست شما آسیب وارد کند وسلامت کلی بدنتان را با مشکل مواجه سازد.خوب می توانیم به راحتی وبا استفاده از عطرهای مخصوص زمستان با رایحه های تر وتازه ، هم خودمان را خوشبو کنیم و هم کاری کنیم تا بدنمان احساس گرمای بیشتری کند. اسپری و عطر های مختلفی را می توان در زمستان استفاده کرد، اما بهتر است هر عطری را که انتخاب می کنید از زیر گروه عطرهای چوبی باشد وبوی درخت سرو در خود داشته باشد. بوی چوبی که در این نوع عطرها احساس می شود که گرمای بیشتری را احساس کنید و دمای بدن به طور نرمال بالاتر برود.
منبع : مجله آسیا
سلام من یدونه عطر ajmal chemistery خریده ام از کجا بدونم اصله؟
سلام دوست عزیز عطرتون به احتمال خیلی زیاد اصله چون محصولات اجمل براش تقلبی نیست:n06:نقل قول:
یه سوال دیگه.رنگ شیشه این عطر بخصوص درش سبزه یا بی رنگه.مال من بی رنگه و فقط خود مایع عطر رنگش سبزه.نقل قول:
سلام
من قصد دارم عطر marly herod رو بخرم چند تا سوال دارم
کسی تجربه خریدشو داره ؟نظر شما؟
برای این عطر تقلبی هم هست؟
فروشگاه معتبر عطر تو تهران کجاهست؟
چه عطر خاص دیگه ای با پخش بوی بالا (حدود 400 تومن) پیشنهاد میدید؟
ممنون
با سلام و عرض معذرت خدمت دوست گرامی جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم اشتیاق زیادی به خریدajmal chemistery دارم ولی تست بهم ندادن میشه تجربتون را از بوی این ادکلن و بازخورد از بقیه دوستان به طور کامل بگید تا منم از سردرگمی واسه خریدش در بیام
در ضمن اگه قیمت خرید رو هم بنویسید خیلی ممنون میشم.
با تشکر از لطف شما:n19:
مارلی هرود رو من دارم.ماندگاری و پخشش زیاده. ته مایه بوش مثل آلبالو و توتون می مونه.یکم شیرینی داره من که خیلی دوسش دارم.تام فورد نویر هم عالیه اولش بوش ادویه ایه اما یکم که می گزره یه بویه شیرین و خیلی خاص ازش می مونه که خیلی جذابه.دیور اینتنس هم که دیگه نیازی به تعریف نیست ازش:n02:.نقل قول:
درود
پاشا کارتیر به نطرتون واسه 24 سال مناسب هست؟ دیشب تست گرفتم رو کاغذ در ابتدا به نظرم خیلی بوی سنگینی داشت اما بعد از گذشت 24 ساعت رایحش خیلی عالی شده .
تو رنج 200-300تا الان لانوئیت و پاشاکارتیرو پسندیدم .
پیشنهاد شما چی هست؟
نت های a scent ایسی میاکه رو میشه بگید؟ پیدا نکردم .
--------------------------------نقل قول:
یاسمن،سنبل،سدر
گل شاهپسند و لیمو
:n17:
سلام من تازه خريدمش و امروز اولين روزيه كه زدمش بوش واسه من خوبه و ازش خوشم مياد پخش بو و ماندگاريش هم خوبه.در ضمن من 60000 تومن خريدمش با حجم 90 ميلنقل قول: