الان چطوره؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
الان چطوره؟نقل قول:
100به بالا میگیره:n02:نقل قول:
100-120
من اگه بگیرم 16هم دانلود نمیکنه :)نقل قول:
محدود رو 2 مگ می بندننقل قول:
نامحدود 18 کیلوبایت
شبانه هم همون 2 مگ رو میده؟
پارس افلاین ثبت نام نمیشه هنوز ؟ یک هفته پیش رفتم گفتند نداریم
حسابگر و های وب چطور ؟
های وب و پارس افلاین و حسابگر پینگشون چطوره ؟ برای بازی انلاین میخوام
کاربران گرامی:ضمن عرض پوزش از اختلال پیش آمده اخیر (ساعت 12:10 ظهر الی 13:30 روز پنج شنبه مورخ 1393/01/21) در ارایه سرویس اینترنت پرسرعت برای برخی از کاربران، شرکت پارس آنلاین برای جلب رضایت شما عزیزان، یک روز اینترنت پرسرعت رایگان به آخرین روز قرارداد فعلی شما اضافه نموده است.از اینکه در همه مراحل همراه و یاور خانواده پارس آنلاین هستید سپاسگزاریم.
حداقل اینجوری احساس میکنی به شعورت احترام میزارن ، فقط کرمانشاه باید بی صاحب و بی مسعولیت باشن ... مثل مخابراتش
خیر بیشتر از 50 نمی کشهنقل قول:
در ضمن تک کانکشنش هم اکثرا افتضاحه
از ساعت 9 شب به بعد کلا داغون میشه:n22:
خیر بیشتر از 50 نمی کشهنقل قول:
در ضمن تک کانکشنش هم اکثرا افتضاحه
از ساعت 9 شب به بعد کلا داغون میشه:n22:
دوستان من سه روزه هر چی سعی میکنم آی پی 188 نمیگیره و انگار به کل برشون داشتن، آیا شما هم این وضعیت را دارید؟
میشه لطفا بگید چطور میشه آی پی 188 رو گرفت؟؟؟نقل قول:
چطور میشه متوجه شد که آی پی 188هست یا نه؟؟؟
من512محدود مخابرات دارم ولی حداکثر سرعت دانلودkb/s60هست...
تا جایی که بنده میدونم مخابرات به سرویس های محدود همون سرعت اسمی را در ساعت رایگان و غیر رایگان میده، در نتیجه سرعت سرویس شما عادی می باشد.نقل قول:
برای فهمیدن ip
1- مودم را در حالت bridge قرار دهید
2- برای فهمیدن ip پس از هر اتصالی که به اینترنت برقرار میکنید دو روش را میتونید انجام دهید
- در گوگل عبارت ip address را تایپ کنید و بعد از باز شدن صفحه، در بالای صفحه میتونید ip را ببینید
- در command prompt ویندوز عبارت ipconfig را تایپ کن و ببین روبروی عبارت IPV4 address چه آی پی درج شده است.
در حالت bridge روی کانکشن کنار ساعت کلیک کنی و قسمت detail بری هم آی پی ادرس رو میزنهنقل قول:
دوستان بنده اینترنت 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت دانلودم در بهترین حالت 15 کیلوبایت هست(به جای 60 شده 15) آیا شما هم همینطور هستید؟ آیا نامحدود اشتراک 1 به 5 هم مینطور هست؟ دوستانی که دارند کیفیت خودشونو اعلام کنند چون میخواهم به سازمان رگراتوری شکایت کنم کسانی که هم همراه هستند اعلام کنند تا لینک شکایت را اعلام کنم و همه شکایت کنند منتظریم
سلام
وضع مخابرات در کل چطوره؟
نامحدود و محدود؟
دوستان لطفا بگید وضعیت اینترنت من چطوره:
512محدود مخابرات
سرعت دانلودم هم از60بالاتر نمیره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز همینطوری اینجور که نیست 512.. 512 کیلوبایت در ثانیه بده!!!نقل قول:
سرعت تقسیم بر 8 میشه یعنی سرعت شما 512 هست و آپلودتون هم که عالیه.
6 مگ صبانت
همونطور که مشاهده میفرمایید سرعت 750 کیلوبایته نه 6 مگ در ثانیه!!!
دوست عزیز اگه 6 مگ ایران 6 مگ در ثانیه میداد الان توی جهان اول بودیم:n02:
شبانش چطوره ؟نقل قول:
نقل قول:اگه محدود باشه باید تا 200 و حتی بیشتر هم بکشهنقل قول:
آی پی 188 رو برداشتن ؟
.....................نقل قول:
آره فکر کنم برای همیشه به رحمت خدا رفت و باید از این به بعد با این 5 های بی پدر کار کنیمنقل قول:
دوستان وی پی ان خوب بدون افت سرعت از کدوم سایت بگیرم ؟
یکی از بهترین ها.نقل قول:
سلام
آره منم 512 نامحدود مخابرات داشتم که برا منم همین طور بود البته برای من نسبت 1 به 8 بود و تا 32 هم می رفت
سلام دوستان
من از این به بعد سرویس حجمی 1 مگابیت مخابرات گرفتم
ساعات رایگان شبانش چند تا چنده ؟
سرعتش تو این ساعات چطوریه و با این سرعت تقریبا چند مگابایت می شه دانلود کرد؟
اگه که خوبه وارزش داره نحوه زمان بندی برنامه دانلود منجر که تو این ساعات خودش دانلود رو شروع و تمام کنه رو برام بنویسین
مرسی
از یک تا 6 رایگانه،سرعت دانلودش 120 کیلو،شبی هم 2گیگ میشه دانلود کرد!!
از 1تا 7 رایگانه!!!نقل قول:
ملت! جواب مارو بدین بد نیست...
صبانت چطوره؟شبا چند تا چند رایگانه؟ :n13:
سلام دوستان من از مخبرات 2 مگ گرفتم نامحدود بعد مشکل اینجاست که سرعت دانلود من رو 60 هس بعضی موقه هام میره رو 260 میخوام بدونم کسی هس داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکلش کجاست؟؟؟
دوست من، مخابرات دیگه نامحدودش بدرد نمیخوره و سرعتش کاهش میابه ولی مثل آسیاتک نیست که فقط در روز میتونستی تا یک حجمی بگیری و بعد سرعتت 1/3 بشه، مخابرات با هر بار کانکت کردن سرعت اسمی را بهت میده و بعد از حدود 10 دقیقه سرعتت نصف میشه اما باز میتونی با یک قطع و وصلی مجدد دوباره سرعت اسمی ات را بگیری... در مورد سرویسهای محدود که خودم فعلا به این سرویسها هجرت کرده ام هم شما در ساعات رایگان با چند دانلود همزمان یا با نهایت تعداد کانکشنها که فکر کنم در idm تا 32 تاش هم اومده میتونی سرعت اسمی سرویس را بگیری فقط فراموش نشه که هر سرویسی که میگیری همون قدر هم سرعت دانلود شبانه ات است پس در این ضمینه بهتره از سرویسهای دو مگ استفاده شود. راستی فراموش نکنم مخابرات بی پدر و مادر آی پی های 188 را برداشته و فقط آی پی های 5 را در اختیار کاربرهای بیچاره قرار داده است پس فکر دیدن کلیپهای آنلاین را از فکر و ذهنت به کل فراموش کن زیرا سرعت تک کانکشنه نهایتا در حدود 16 کیلوبایت در ثانیه است. پینگ هم در حدود 160 تا 300 متغیره و تایم اوتهای متعددی در هنگام پینگ گیری مشاهده میشود. در کل اگر فقط هدفت دانلود است با اومدنت به مخابرات و انتخاب سرویسهای محدود نیازت به کل برطرف میشود ولی دیگه قید مابقی استفاده هایی که اینترنت میتونه به بشر اهدا کنه را بزن.... موفق باشینقل قول:
باید هر 10 الی 15 دقیقه یکبار دیسکانت و مجددا کانکت کنی، برای این منظور باید مودمت در حالت bridge باشهنقل قول:
داداش منظورت از bridge چیه؟؟؟؟؟
میشه واضح تربگی...
ممنون
ممنون!نقل قول:
آسیاشت تا یک ماه دیگه تمومه!
قیمتای 1 مگ و دومگ محدود 5 و زیر 5 گیگ چقدره؟
در مورد نامحدود، قانوتنشون در مورد سرویسای پایین هم اجرا میشه؟ مثلا 256؟
p30world کی میخواد مشکلشو با IE11 برطرف کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ویرایش کار نمیکنه! جواب به پست هم به سختی!
opera هم که هر دفعه 20 مگ آپدیت داره! با این نت محدود....
قیمت 256 نامحدود چنده؟ 12500؟
گیمر داریم اینجا؟
bridge یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب ما رو بی زحمت بدین.....
شما ازشون اکانت دارینقل قول:
چند وقته؟
افت سرعت داره ؟
خودم چند ساله از یه سایت میگرفتم تا دو ماه پیش خوب بود ولی دو ماهه کند کنده هیچی نمیشه دانلودکرد
دوست عزیز کارای که گفتی رو انجام دادم ولی سرعت همونه.......