نقل قول:
از سایتهایی که لینکها رو مستقیم میکنند مثل رپیدباز استفاده کنید با هزینه کم از تمامی سایتهای آپلود فایل دانلود کنید
کد:http://rapidbaz.com/from/405603
اون سرعتی که زده Kbit/s
Printable View
نقل قول:
از سایتهایی که لینکها رو مستقیم میکنند مثل رپیدباز استفاده کنید با هزینه کم از تمامی سایتهای آپلود فایل دانلود کنید
کد:http://rapidbaz.com/from/405603
اون سرعتی که زده Kbit/s
نقل قول:
شرکت پارس انلاین
مودم هم قیمت هاش متفاوته فکر کنم 40 به بالا موجود باشه
مودم asus n10 حدود 75 باید باشه البته باید بررسی کنید تو سایت پارس آنلاین که مودم هایی که این شرکت ساپورت میکنن چه مدل هایی هستند و مشابه اون ها خریداری کنید
سلام
1.برای تمدید اینترنت پارس با سرعت بیش از 128 حتما باید نامه اداری داشت؟
2.سرعت دانلود اینترنت 1 مگابیت پارس تا چه میزان هست؟
دوستان کسی این سرویس رو داره ؟
POL-512-2G
سرعت شبانش از 52 پایینتره؟ اخه من sr1283go سرعت ارسال رو زده 256 داخل سایت رو... دارم ... اما سرعت شبانش بالای 32 نمیره! ؟؟؟
بچه ها چطوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس : به اسم 128 - در واقعیت 256
( GP1-9x1 )
مگه پارس کل سرویساش رو 1 مگ نبسته؟ پس سما چرا 128 ولی رو 256 بسته شدی؟
منظورت burst هست ؟ خب burst من 1 mb هست منظورم این بود این سرویس تو سرویس های 128 هست ولی 256 هست !نقل قول:
این هم تست سرعت ما ساعت 3:22 بعد از ظهر:
Speedtest معتبر تره یا speed.io؟؟؟
Burst من 2مگه : دی ولی سرعت :|
speed.io سرعت دانلود رو میزنه 3مگابیت : )) من چه جوری میتونم 3 مگابیت بگیرم دقیقا؟؟؟
این اسپید تست :
عزیز تاپیک هست واسه تنظیم مودم...نقل قول:
بعدش تازه شما اول باید بگید که مودمتون چیه؟
اقايون يك سوال داشتم
من هم پارس انلايني هستم 2هفته هست كه اصلن چيزي نميتونم دانلود كنم و فقط صفحه رو ميتونم باز كنم
پينگم هم بشدت بالا رفته
كسي اتفاقي افتاده براش مثل اين؟
با سپاس
سلام.
من سرویس 256 سه ماهه 6g رو برداشتم سرعت دانلودش خوبه 250 کیلوبایت هست حداکثرشم تا 300 میره.
وایرلسش هم تا 900 میره.
بدنبود......
به دیال آپ میگه چقدر تند میری وایست با هم بریم:18::19:
نقل قول:
وایرلسش چیه دیگه؟
نقل قول:
شما سرویس 256 داری اونوقت سرعـــــــــــــــــــــت تا نزدیک 1M میره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از چه پکیجی استفاده میکنید؟
نقل قول:
البته حرف ایشون درسته پسر خاله خود من 256 20 گیگ داره 130-140 سرعتش هست شبانه هم اینطور که میگه شبی 3 گیگ میتونه بگیره .
دوست عزیز من با 128 230-240 تا دانلود داشتم توی بهمن... دیگه 256 تا 1مگ بره که چیزی نیس : دینقل قول:
من سرویس 128 دارم, شبا از ساعت 1 تا 6 سرعت دانلودم با تورنت روی 80 kb/s هستش, هر شب بیشتر از 2 گیگ نمی تونم دانلود کنم. بنظر شما این سرعت خوبه یا تماس بگیرم اعتراض کنم بهشون؟
سلام
سرویس 128-4GB پارس انلاین سرعت دانلود شبانه از 1 تا 6 بین 6 تا 15 هست و از 6 تا 7 بین 30 تا 80 هست.اگه زنگ بزنم پارس انلاین سرعت سرویس رو بالا می برند؟
برای من صفر نمیشد از 30 تا 70 متغیر بود :20:نقل قول:
با این تفاسیر که مشکلامون فرق می کنه احتمالا" خرابی موقت هست و درست میشه :8: یعنی امیدوارم :13:
عجب آپلود خوفی داری !!!!!!!!! :18:نقل قول:
خیلی مشکوک میزنه ! :31:
:question:سلام به همه منم میخوام از بازس انلاین adslبگیرم ولی دفعه اولمه خواهش میکنم کمک و راهنمایی کنید
با این شرایط :مودم 3بورت+وایرلس دار55 تومان+128 سرعت+6 گیگ+اشتراک 3 ماهه 55 تومان
لطفا نظر بدین
ممنونم:11:
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
1- لازم نيستنقل قول:
2- نميدونم
داداش من 128ــم و حداکثر 400 میگیرم ، 2 گیگ خیلیه هااااا : دینقل قول:
خودشون که میگن نامه ی اداری میخوان ولی فقط حرفه اگه برای ماهه اول نامه دارید کارت دانشجویی خودتون یا کسی میتونید بگیرید ولی بعد 1 ماه خودتون از طریق تمدید انلاین میتونید همه ی سرویس هارو بگیریدنقل قول:
2.تا اونجایی که میدونم بیشتر سرعت به منطقه ی مخابراتیتون ربط داره من 256 دارم با 50 دانلود میکنم
بعضیام با این سرعت خیلی بیشتر از من سرعتشونه
شما منطقه ی خودتون رو بگید شاید دوستان بتونن کمکتون کنن
فعلا 128 دارم(14 گیگ حجم) و بالاترین سرعتم روی 145 هست(مرکز مخابراتی قدس)نقل قول:
با توجه به اینکه میزان دانلودم زیاده تصمیم گرفتم 1 مگ (2 گیگ حجم) بگیرم و دانلودهامو بزارم شبانه، بنظر دوستان ارزش داره؟
مگه میشه 900 ؟ حتما اشتباه میکنی . این میشه 9 mbنقل قول:
نقل قول:نقل قول:بابا شما چی میگید؟نقل قول:
128 سرعتش 240 هست پس 256 سرعتش تا 1 مگ میره؟ تو میدونی 1 مگ یعنی چی؟
یعنی باید یه adsl که 10 مگا بیت باشه به اون طرف داده باشن... که خودش سرعت یه isp هستش...
همه اینا حداکثر که بیان روی 2 مگ ببندن واسه هر کسی سرعتش میشه 230 یا 240 در بهترین حالت...
ولی پارس آفلاین تقریبا واسه همه روی 1 مگ میبنده که سرعتشون میشه 130 ... حالا یه سری چیزای عجیب وغیر عادی هم هست مثل این آقای amin_v30 که سرعتش خیلی غیر عادی و مشکوکه... وگرنه که دیگه کسی سرعت بالاتر از 240 kb نداره اینجا...
نقل قول:
آره عزیز این طرف احتمالا سرعت روی lan رو خونده که 900 یه عدد عجیب هست روی lan حتی...
بعدش ما که نفهمیدیم دقیقا قضیه چی هست... یعنی پارس آنلاین اینترنت وایرلس هم ارائه میده؟
یا اینکه این یارو مودمش وایرلس بوده؟
که اگه دوومی باشه که سرعتش هیچ فرقی نباید بکنه... و طرف جوک گفته...
چرا مردم رو سر کار میزارید؟
همین بحث رو یکی کرده بود که پرسیده بود "اگه مودم وایرلس بگیرم مشکل نویزم حل میشه یا نه؟"
که جوابش این بود که: عزیز adsl از خط تلفن میاد و نویزتون مال خط تلفن هستش نه مودم...
شما اگه مودم وایرلس بگیرید فقط فرقش این میشه که میتونید با یک لپ تاپ یا گوشیتون که wifi داشته باشه از نت خودتون استفاده کنید...
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
عزیز اگه سرعت شبانت با روز فرقی نمیکنه این کارو بکن... ولی از من بشنو که سرعتت هیچ فرقی نمیکنه...نقل قول:
چون خط شمارو روی 1 مگ بستن...
داداش تو حرفات یه ماشالایی چیزی میگفتی که چشم نخوریم حالا :31::10:نقل قول:
چشم ها پشتته ! رازتو بگو و خلاص :31:نقل قول:
نقل قول:رفیق دیگه کار از اسپند گذشته...!!!:41:نقل قول:
وضعیت من داغونه:19:
سلام مجدد به همه
دوستان لطفا راهنمایی بفرماید
خیالتور راحت شد . مرکز مخابراتی ما رو ترکوندین رفت :31:
دیگه صفحه هم نمیشه باز کرد :13:
گند خورده به این اینترنت و پارس اشغال صفحه به زور باز میکنه!!!!!!!!!!!!!!:2::2::41:
من سرعت دانلودم از 9 شب به بعد میشه 17 کیلوبایت در ثانیه
از 1 شب به بعد دانلود دیگه نمیتونم بکنم سایتها رو هم به زور باز میکنه
بهترین ساعت برای دانلود از 9 صبح تا 9 شب که 105 کیلوبایت می گیرم...
جدیدا هم یه مشکلی داره که خیل یتو این چند روز گذشته پیش اومده ارور یوزر و پسورد می گیرم و بعد از چند ساعت درست
میشه..
سلام
یه سوال دارم اصولا پارس با یکسری از سایت ها مشکل نداره؟اخه واسه من بعضی سایت ها رو باز نمیکنه(با پی انv)مشکل نداره
فیلتر نیستنا!
یه چیز دیگه این قطعی ساعتی خیلی خیلی زیاد داره مودم وصل میشه ها ولی چراغ اینترنت روشن نمیشه(سیستم ایپی نمیگیره)
شما ها این مشکل ها رو ندارید؟
مرکز چمران
ایول بچه محلا همه سر و کله شون پیدا شده :31:نقل قول:
بدبخت شدیم فکر کنم کل خط های منطقه رو رانژه کردند :31:
ما وایمکس رایگان دادن بهمون داشتم فکر می کردم پارس رو هم که دارم می مونه رو سرم . اما ظاهرا" با این تفاسیر باید پارس رو بزارم کنار و فعلا" با همون وایمکس سر کنم . لا اقل سرعتش 60-70 هست :13: