شماره مشتری حل شد انوقت رزوز فردا صبح کنم برا پورت چه قدر معمولا طول میکشد تا یه پورت جدید بهم بدن ممنوننقل قول:
Printable View
شماره مشتری حل شد انوقت رزوز فردا صبح کنم برا پورت چه قدر معمولا طول میکشد تا یه پورت جدید بهم بدن ممنوننقل قول:
رزرو همان پورت جدید است ، اگر فردا صبح پورت رزرو کنید پورت برای رانژه ارسال می شود و 3-2 روز بعد رانژه انجام می شودنقل قول:
تست پکت لاس همین الان !!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست ارتباط تا سرور آپارات
ساعت 4:30 بامداد
همون پیامی که دو سال پیش داد الانم داد هیچ منبع ازادی برای شماره شما وجود نداردنقل قول:
امروز دوشنبه است ، من عرض کردم سه شنبه
نقل قول:
باشد چشم اما دوباره این پیام رو ندهنقل قول:
والا من برای یکی از همکارام پیگیری کردم پیمانکارش میگفت امروز پورتها را آزمایش و تحویل میدهد من به شما گفتم فردانقل قول:
برای همه پیش شماره ها هست چون پورت ها هم متاسفانه محدوده شرمنده اینقدر سوال میپرسمنقل قول:
متأسفانه خبر خوبی نیست ، قرار بود امروز صبح یکسری پورت جدید برای یکسری از مراکز در پلوتو تعریف بشود گویا موقع اضافه کردن پورتهای جدید به پلوتو مشکل پیش آمده ونقل قول:
چند ساعتی پلوتو قطع بوده است ، بعد از ظهر هم گویا باز امتحان کردند که باز پلوتو دچار مشکل شده است
به من گفتند که برای اضافه کردن پورت به تمام مراکز در پلوتو مشکل است و تا زمانیکه شرکت پشتیبان پلوتو مشکل را حل نکند هیچ پورتی به هیچ مرکزی اضافه نخواهد شد
باز کار ما به این پلوتو گیر کرد و خراب شد :n35:
چه قدر بد شانسیم پس فردا صبح نمیتونم رزرو پورت کنیم حالا تا کی باید صبر کرد تا پورت اضافه کنندنقل قول:
نقل قول:
قصد ندارن این پلوتون رو بذارن کنار؟آخه به چیه این دل خوش کردن که هم واسه مشتری هم فروشنده مشکل سازه
نقل قول:
شما هم که رو لینک بین 10.143 و 217.219 ساعت 4.30 صبح 5 درصد پکت لاس دارید و ومطمئنم تو پیک مصرف مثل 1 ساعت اول تایم شبانه یا 6 تا 1 شب حدود 15 درصد پکت لاس داشته باشید.
تست پکت لاس آپارات ساعت 9.30 امشب
مشکل متأسفانه اینجاست که شما در برابر صحبتهای من گارد گرفتید یعنی اگر الان بگویم شب است شما می گویید نخیر روز است :n01:
این تست هم خدمت شما تا سرور آپارات در ساعت 21:45
آیا شما مشکلی می بینید؟
نقل قول:
منم چند سال بود میخاستم رزرو کنم پورت نبود دو ماه پیش پورت اضافه شد دقیقا همون موقع این پلوتو خراب شد . منم تلفنی رزرو کردم زنگ زدم 2020 با همون شماره ای که میخاستم خطش رانژه بشه . اول شماره شناسنامه میخاد بعد شماره موبایل برا تماس بعد شماره کارت و رمز دوم میگیره پول از حسابت کم میکنه و سرویس برات رزرو میشه ( زنگ بزن 2020 برو قسمت ثبت نام مرحله به مرحله همشو توضیح میده )نقل قول:
خوش به حال شما که مشکل پکت لاس نداری .جدا میگم.نقل قول:
مشکل متأسفانه اینجاست که شما در برابر صحبتهای من گارد گرفتید یعنی اگر الان بگویم شب است شما می گویید نخیر روز است:n01:
مشکل من اینه که 1.5 ماهه این مشکلو دارم و واقعا اعصابم خرد و داغون شده چرا مخابرات مشکلمو درست نمیکنه.
شما خودتون 100 درصد میدونید که پکت لاس روی خیلی از نیازهای اینترنتی اثر میگذاره و به نظر من بدترین مشکل همین پکت لاسه.
اینم تست یه سرور همین الان :
خداییش شما بودید 25 درصد پکت لاس اعصابتونو خرد نمیکرد ؟؟
من واقعا وقتی به این فکر میکنم که شرکتای دیگه با همه بدیاشون به مشکل کاربراشون اهمیت میدن ولی مخابرات انگار نه انگار که ما هم مشترکشون هستیم واقعا ناراحت میشم و اعصابم خرد میشه!!!!
خدا شاهده 1 ماه و نیمه من این مشکلو دارم و فقط فقط از ساعت 5 تا 9 صبح و 12 تا 14 و 16 تا 18 مشکل پکت لاس ندارم. یعنی 24 ساعت شبانه روز فقط 8 ساعت اینترنت با کیفیت خوب دارم که از این 8 ساهت فقط 2 ساعتش خونه هستم !!!!!!!
دوستان من طرح حرفه ای بدون مودم با شبانه 99% تخفیف رو گرفتم سرعتم 250 هست!
خطم رو ببینید
با این اطلاعات چیزی نمی شود گفت ، از DSL speed Status عکس بگذارید
کدام مرکز مخابراتی هستید و کدام شهر؟؟
نقل قول:
سلام بچه من سوال دارم
وایمکس داشتم حالا دیدم شبانه مخابرات رایگان شده میخوام بیام سمت مخابرات
منطقه ما هم فقط مخایرات ساپورت میکنه
بنظرتون چطوره؟؟قطعی داره؟سرعت اینا ...
اصفهان هستم:n16:
خیلی ممنون
ADSL چیزی نیست که بشود گفت قطعاً خوب است و یا قطعاً بد است ، چون به کیفیت سیم تلفن شما مربوط است ، شما برای امتحان یک سرویس یک ماه زرین بگیرید و تست بکنید اگر خوب بود تبدیلش کنید به کمپین یا طرح حرفه ای ، زرین هزینه زیادی هم نداردنقل قول:
عزیز زنگ زدم میگد به دلایل فنی ارایه سروس در مکان مورد نظر فراهم نیستنقل قول:
اقا من ثبت نام کردم شرکت قبلی هم رانژه رو قطع کرده پنج شنبه تا الان نه زنگ زدن نه خبری شد از سرویس ما به خدا علف سبز شد علفش درخت شد درختش میوه داد میوه اش رو استفاده کردیم تموم شد منتظریم پس بدیم پا درخته چال کنیم کود شه برای دور بعدی که میوه میده
کاری میشه کرد من زود تر کارم تموم شه استخون درد گرفتم از بی اینترنتی
مودم و متصل کن به لاین ببین خط رانژه مخابرات شده یا نه...نقل قول:
وضعیت خطت خیلی خوبه.مطمئن شو که خطت فیبر نوری نیست و اگر نبود زنگ بزن به پشتیبانی بگو که طرح 10 مگ رو گرفتم ولی داون استریم خطم رو بستن روی 2 مگ.یا خودت حضوری پاشو برو مرکز مخابراتیت و مشکل رو بهشون بگونقل قول:
کسی اخرش جواب درستی بهمون نداد درخواست شماره تلفن هم بدم فایده ندارد از نظرتون
من الان فقط چراغ. ای دی اس ال رو دارمنقل قول:
خطت رانژه شده پس.باید همونطور که دوستان گفتند با کپی کارت ملی ثبت نام کننده بری مرکز مخابراتیتون و یوزر پس رو بگیرینقل قول:
اقا اگر به پشتیبانی زنگ بزنم بگم یوزر و پسم رو برام بخونه این کار رو انجام میدن؟نقل قول:
خیر ، باید حضوری با کپی کارت ملی احراز هویت بشویدنقل قول:
دوستان من جدیدا از مخابرات سرویس گرفت و حتی مدارک هم بهشون دادم و به گفته ی خودشون الان وصله ، ولی چراغ دی اس ال مودم روشن نمیشه در حالی وقتی مودم وصله خط نویز داره ، سیم کشی هم مشکلی نداره چون از قبلا چند تا شرکت سرویس داشتم ؛ به نظرتون مشکل از چیه ؟ راهی جز وصل کردن یه سر خط نیست ؟ دسترسی به سرخط ندارم متاسفانه
چقدر مسخره زنگ زدم میگه پورت خالی ندارید ما امار محله رو داریم افراد زیادی ندارن
میگفت شاید سهمیه اونجا کمه!!!!:n21:
پس واسه منطقه شما پورت ندارن و هنوز پورت اضافه نشده منم قبلا که زنگ میزدم و پورت برا منطقه ما نداشتن همینو میگفت . هر وقت پورت اضافه کنن هم میشه از پلوتو رزرو کرد هم میشه تلفنی رزرو کرد .نقل قول:
تمام سعیم اینه که یه پارتی پیدا کنم تایه پورت برام جور کند وایمکسم امشب قرارداش تموم میشد به خاطر گرون بودن سرویسشم نمیخوام دوباره فعال کنمنقل قول:
دوستان عزیز من امروز سه پیش شماره مختلف از مرکز مخابراتی استقلال و فیض برای ADSL ثبت نام کردم اما متاسفانه پورت خالی وجود نداشت یا مشکل از پلوتو یا مخابرات پورت خالی نداره که التبه یکم غیر طبیعی هست پس چند روز اینده را صبر کنید شرایط بهتر میشود.
کاشان مرکز مطهرینقل قول:
دوستان سلام
رادیو جوان برایِ شما باز میشه بدون قندون؟
تا چند روزِ پیش مشکل نبود ولی الان من بدون قندون برام باز نمیشه.
البته من چند روز فقط میرم رو رنج آی پی 5
لطفا چک کنید برا شما باز میشه یا فیلتر شده؟
کد:https://www.radiojavan.com/
جهت یادآوری مجدد
نقل قول:
برای من که باز نمیشهنقل قول:
رنج آی پیه 37.255
قیلتر شده است
نقل قول:
برای من مشکلی نیست حتی یو توب را هم باز میکنه فقط روی پروتکل https...نقل قول: