من 128 اشتراک یک به یک روزا دانلودم 250 هست شبانه 20-الی 30نقل قول:
باقی دوستان نمیدونم
Printable View
من 128 اشتراک یک به یک روزا دانلودم 250 هست شبانه 20-الی 30نقل قول:
باقی دوستان نمیدونم
خب شما اشتراکت 128 هست بعد تو روز 250 تا با وایمکس ایرانسل میگیرید ؟؟ قانوناً باید 16 تا بیگیرید.دوستان کسان دیگه ای شبانه دارند مخصوصا کسانی که در مراکز شلوغ هستند خواهش میکنم راهنمایی کنند در مورد سرعت دانلود شبانه.نقل قول:
سلام
دوستان مودمم کامل ریست نمیشه
ایرانسل بود.مبین نتش کردم.حالا میخوام برش گردونم کامل ریست نمیشه
یعنی وقتی ریست میکنی,لگوی مبین نت هنو هستش
چیکارش کنم کامل توضیح بدید لطفا
خوب صلوات بفرستین که ایرانسل هم منهدم شد :n02: یعنی پا قدمی دارما اصلا !!!!!!!:n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من یک بار به شما گفتم باید با فایل مخصوص اپدیت کنی اونوقت شما ریست کردی ؟نقل قول:
نقل قول:
طرح 1به 1 تشویقی ویژه تابستانه برای شهرهای بزرگ کشور هست که اگر زنگ بزنی خود وایمکس ایرانسل توضیح میدن و تایید میکنن سرعت تا 250 هم میره خودت میدونی اینترنت ایران شانسیه یک میگه شبانه خوبه یکی نه دوستمون که جواب دادن همشهری خودتون هست حالا اینترنت شبانه کل کشور یکی یکی داره خراب میشه و احتمال داره ایرانسل هم خراب بشه فکر کنم نوبت وایمکس رسیده:n23:
نقل قول:
باز هم تست بذارید ببینیم نوبت ایرانسل رسیده :n24:
خوبه گفتم اشتراک یک به یک!!!!نقل قول:
تست امروز
دوست عزیز من میخوام 2 مگ ماهی 12 گیگ بگیرم که میشه ماهی 70 تقریبا.سرعت شبانه من روی این سرویس حدود چند هست؟من اصفهان تو منطقه نظر هستم .ممنون میشم راهنمای کنید.من قبلا، نامحدود یک مگ داشتم یه 2 سالی سرعتش زیر 124 تا نمیامد بیشترم نمیشد.اما یه 2 ماهی نگرفتم و زدم به adsl اما از شبانش راضی نیستم اصلا.من یکی از دوستانم در بهارستان همین وایمکس ایرانسلو داره 2 مگ 6 ماهه 12 گیگ سرعت شبانش هم رو 2 مگ هست دقیقا و راحت روزی 4 گیگ دانلود داره.اما نمیدونم همه جا همینطوره یا شانسیه.نقل قول:
با آپدیت هم نشد قربون شکل ماهتنقل قول:
بردم نمایندگی وایمکس ایرانسل,اونم نتونست کاری کنه!!
از لگوی مبین نت در نمیاد
یه سوال.من میتونم با توجه به اینکه مودم وایمکس ایرانسل دارم با اجازه دوستم اکانتش را که 2 مگ هست و شبانش همه اوکی هست وارد مودمم کنم و برا یه شب تست کنم ببینم شبانش در منطقه ما چه طوره؟همچین کاری میشه کرد ؟ یا باید مودم را حتماً بیاره خونه ما و تست کنه ؟
آره میشه فقط همزمان نباید باشه.نقل قول:
ریست فقط تنظیمات رو تغییر میده تا زمانی که نرم افزار مبین روش هست هیچ کاری نمیتونی بکنی باید بگردی توی نت واسه مدل مودمت فایل فلش پیدا کنی و بعد از فلش مودم نرم افزار ایرانسل رو بریزی .توجه کن این کار بسیار خطرناکه واگر نمیخای ریسک کنی انجامش نده..نقل قول:
ایرانسل چرا شهرهای تحت پوشش نسبت به مبین نت کمتره؟
چون مجوزشو ندارهنقل قول:
مجوزاش میلیاردیه
اما مبین که زیر مجموعه مخابراته و خودیه.
البتته ایرانسل توهمین شهرا هم مخصوصا تهران زاییده هنوز نمیتونه پهنای باند خود شبکه رو درست تامین کنه.
ایرانسل تا چند شهر و استان رو می تونه تحت پوشش قرار بده؟نقل قول:
مجوز هر استان رو باید جدا بگیره.نقل قول:
آبادان کسی استفاده کرده ؟
اگر تو یک استان چند شهر رو تحت پوشش قرار بده می تونه کل استان رو پوشش بده؟نقل قول:
ببرم نمایندگی مبین خودشون درست کنن؟نقل قول:
یا این کاری که شما میگی انجام بدم؟
چرا خطرناکه؟
اگه کامل توضیح بدید ممنون میشم.من سعی میکنم مشکلی پیش نیاد
اینترنت 2 مگ نامحدود با سرعت اشغالی نهایتا 100 کیلوبایت ولی چیزی که تازه فهمیدم ان که از سایت های ایرانی الاصل که سروراشون داخلی 250 تا دانلود میکنم
بقیه هم افت سرعت دارن ایا ؟
داداش اینو بگم هیچ چیز معلوم نیستنقل قول:
من روزا سرعتم بالاست ولی شبا 30 میشه واسه دانلود رایگان
وضعیت همه یکسان نیست اینو تازه فهمیدم!! بلاخره ریسک هست واسه ما که افتضاحه شبانش شما باید امتحان کنی!!!
بستگی به زمانی داره که استفاده می کنید که جشنواره اون فصل شبانه ش رایگان باشه یا نه. معمولاً برای حفظ و جلب مشتری همیشه رایگان داره. باید سایتش رو چک کنید. الان هم مطمئن نیستم ولی فکر می کنم رایگان داشته باشه ساعت 2 تا 6.نقل قول:
وضعیت یکم درست شد انگار
نه عزیز من ساعات رایگان شبانه الان 1 تا 7 . سرعتش هم همیشه ثابته برای من.نقل قول:
میشه بگی کجا نوشته 1 تا 7 ؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه تایم دقیق شبانه چند تا چند هست ؟ به ما که گفتن 1تا 7 یه جا خوندم 2 تا 7 اینجا هم که اکثراً میگن 2 تا 6 . من 2 مگ دارم تازه گرفتم.دوستان راهنمایی کنند.
دوست عزیز جواب بالایی رو میخوندی بد نبودنقل قول:
نوشته تابستان 1 تا 7 صبح
بچه ها قضیه این 50 عکس رایگان چیه؟
کسی میتونه توضیح بده ما که خودندیم درست نفهمیدیم رایگان یا پول میگیرن
دوست عزیزنقل قول:
بر پایه مجوز رگلاتوری ایرانسل تنها اجازه راه اندازی خدمات وایمکس رو در 7 استان کشور دارد و این شرکت احتمالا بسته به صرفه اقتصادی و امکاناتش تصمیم می گیره که در کدوم شهرهای استانهای مجاز خدمات وایمکس راه اندازی کنه و پوشش رو در کدوم شهرها تقویت کنه یا محدود نگه داره. بیشتر از منافع کاربران، پای منافع اپراتورهای وایمکس در میان است.
مثلا اپراتور رقیب ایرانسل مدتی پیش بدون هیچ توضیح و اطلاعی اقدام به جمع آوری تجهیزات خدمات وایمکس در چند شهر تحت پوشش کرد و هنگامی که کاربران از طریق رسانه ها اعتراض کردن با یه عذرخواهی ساده و بدون توضیح دلایل این اقدام تنها اعلام کرد پول کاربران رو بر می گردونه! تجارته از نوع ایرانیه دیگه که در اون مشتری فقط جیبش مهمه و بس...
خیلی پوشش کمه.. مبین نت پوشش بیشتری داره؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
مجوز مبين نت سراسريهنقل قول:
مي توني به سايت شركت بري و مناطق تحت پوشش رو ببيني
من ۶ ماهه ۲۵۶ دارم با ایرانسل .. چند تا سوال داشتم .. ۱- این ماه مثلا برای تولدم بهم ۵۰۰ مگ مجانی دادند ولی الان که حساب را چک میکم همون مقدار قبلی هست .. ۲- مرداد قراردادم تموم میشه به نظرتون چه قردادی و با چه تعرفه ای ببندم که بهتر باشه چون دیگه نمیخوام ۶ ماهه تمدید کنم چون به نظرم اصلا نسبت به ۶ ماه تخفیف خوبی نمیده ..نظر شما چیه ؟ ۳-الان تعرفه ها تغییر کرده ؟ ۴- این آپدیت برای مودم که اومده تو سرعت اینترنت هم تاثیر داره ؟من آپدیت نکردم
سلام من ۶ ماهه ۲۵۶ دارم با ایرانسل .. چند تا سوال داشتم .. ۱- این ماه مثلا برای تولدم بهم ۵۰۰ مگ مجانی دادند ولی الان که حساب را چک میکم همون مقدار قبلی هست چرا ؟ ۲- مرداد قراردادم تموم میشه به نظرتون چه قردادی و با چه تعرفه ای ببندم که بهتر باشه چون دیگه نمیخوام ۶ ماهه تمدید کنم چون به نظرم اصلا نسبت به ۶ ماه تخفیف خوبی نمیده ..نظر شما چیه ؟ ۳-به من هر ماه ۳ گیگ ترافیک میده ولی من میخوام کل ترافیکام از اولم دستم باشه چه قراردادی ببندم که اینطوری باشه ؟ ۴ -الان تعرفه ها تغییر کرده ؟ ۵ - این آپدیت برای مودم که اومده تو سرعت اینترنت هم تاثیر داره ؟من آپدیت نکردم
256 سرعت دانلودش حداقل و حداکثرش چنده ؟
تا جایی که می دونم سرعت واقعی میدهنقل قول:
حالا شما بیشتر تحقیق کن
دوستان من يك مسئله ايي بد جور رفته رو اعصابم،
من ٥ ماهه وايمكس گرفتم، از نوع دائمي
مصرفم بيش از حد منطقي هستش،
تا الان مجبور شدم چند گيگ بسته افزايشي بگيرم، اين ٢ هفته روزي چند بار سايت رو چك مي كنم، هر وب گردي عادي كه انجام مي دم يا بقيه اعضاي خونه انجام مي دن، هي ٥ مگ ٥ مگ از حسابم كم مي كنه، مطمىنم اين قضيه براي نرم افزار به خصوص يا صفحات اينترنتي كه ميرم يا بقيه خانواده ميرن، نيست.
من تك تك كامپيوتر ها رو امتحان كردم، حتي فقط با تبلت هم توي اينترنت اومدم، ولي جدا مصرف اينترنتم خيلي غير منطقي و بيش از حده باوره،
خواستم ببينم كس ديگه ايي از دوستان چيز مشابهي رو با اطمينان مي تونه بگه؟ من ١ ماه و نيمه كه هر روز دارم چك مي كنم و ٢ هفتس كه روزي چندين و چند بار حسابم رو چك مي كنم،. اين چند روزه كه هر دفعه بقيه وسايل رو از اينترنت قطع مي كردم و فقط با يكي ميرفتم توي اينترنت، ولي بازهم مصرف همون بود با يك تغيير خيلي كم
دوستان من چند ساله که یک مودم bm632 دارم همون زرده ! چند روز پیش یکی از آشنایانمان به منزل ما آمد که یک گوشی x8 سونی اریکسون دارد در کمال تعچب در قسمت وای فای گوشی اشتراک ایرانسل من قابل مشاهده بود و بعد از اینکه من user و pass را به او دادم به اینترنت وصل شد از طریق اشتراک ایرانسل من و مودم من !!! یعنی این مودم بصورت وای فای اینترنت را به اشتراک گذاشت من خودم یک گوشی دارم که وای فای داره اما مال من شناسایی نمی کنه .
اگر بر روی این مودم دقت کرده باشید در کنار اون دوتا سوراخ کوچک وجود داره که عکس وای فای روی اونه البته فکر میکنم برای اتصال بهتر به شبکه باشه . هرکس نظری در این مورد داره لطفا مطرح کنه .
در ضمن من تاره گیها این مودم را با بسته ای که ایرانسل داده است update کردم و به همه توصیه میکنم این کار را نکنند !!! توجه کنید update نکنید چون از زمانی که من update کردم انتن دهی مودم کاهش پیدا کرده و من حتما باید اونو در فضای باز قرار بدم به نمایندگی هم مراجعه کردم ولی گفت نمیشه به حالت اول برگردوندش چون فایل اونرا ندارند!! وغیر مستقیم به من گفت بنداز دور
تا اونجا که می دونم این مدل وای فای دارهنقل قول: