نقل قول:
:n27::n27:
مگ میشه همچین چیزی که توی معدل هم موثر هست دلبخواهی باشه! والا دانشگاهه خرتوخر ما که هیچیش منظم نیست این یه کارو خودشون کردن.
اسم واحدتون چیه؟
Printable View
نقل قول:
:n27::n27:
مگ میشه همچین چیزی که توی معدل هم موثر هست دلبخواهی باشه! والا دانشگاهه خرتوخر ما که هیچیش منظم نیست این یه کارو خودشون کردن.
اسم واحدتون چیه؟
من دانشگام دولتینقل قول:
کلا کارمندای دانشگامون حال ندارن کار کسیو درست کنند مگر اینکه پیگیر بشیم یا بهتر بگم سریش بشیم
بهانه های الکی هم میارن تا بی خیال بشیم
ولی من بی خیال نمیشم:n02:
دوستان الان هزینه انصراف از تحصیل برای ارشد چقدره؟ ( همون ترم اول و بدون واحد گذرانده)
برای کارشناسی، زمانی که بنده انصراف دادم شهریه ثابت یک ترم رو از بنده گرفتن. برای ارشد هم گمان می کنم به همین صورت باشه، چون اخیرا یکی از دوستان بنده که از دانشگاه آزاد تبریز انصراف داد همین مبلغ ازش جریمه گرفتن. ایشون هم ترم اول ثبت نام کردن و واحدی پاس نکردن، یعنی اصلا سر هیچ کلاسی نرفتن.نقل قول:
درود
من دو ترم مشروط شدم دانشگاه ازاد و میگن اخراج اموزشی هستی
آیا دانشگاه ازاد، در مقطع ارشد به حخاطر مشروطی اخراج میکنه؟ :n21:
تو مقطع ارشد رو نمیتونم دقیق بگم ولی تو مقطع کاردانی رو میشناسم کسی رو که بارها مشروط شده ولی آخر سر بهش اجازه ادامه تحصیل دادندنقل قول:
کلا بعید میدونم دانشگاه آزاد کسی رو اخراج کنه وقتی پول میگیره برای چی بیاد اخراج کنه
کلا دانشگاه های پولی رو شک دارم بیان اخراج کنند حالا یه خورده آدمو میدونن برای کمیسیون و ....
بله دوست عزیز میگن باید بری کمیسیوننقل قول:
کمیسیون هم یه آئین نامه داره البته یادم نیست دقیق چی هست قوانینشنقل قول:
چون برای کارشناسی رو خوندم یه زمانی برای ارشدو نمیدونم
احتمالا اگر معدلتون پایین نباشه و اینکه واحدهای پاس شده خیلی باشه مشکلی پیش نمیاد
راستی شما کمیسیون استانی باید برید یا کمیسیون دانشگاه؟
کمیسیون دانشگاه اونم دانشگاه آزادو شک دارم گیر بدن!!چرا دانشگاه باید شمایی که براش منبع درآمد هستید رو اخراج کنه؟
نقل قول:
ممنونت
دانشگاه مرکز استان هستیم. یعنی استان هم شده خودش. فکر کنم کمیسیون خود دانشگاه باشه اگر اشتباه نکنم. اگر هم استان باشه. باز تو همین دانشگاه فعلی ما هست.
من راستش برای دانشگاه دولتی رو میگم در واقع چیزی که تو دانشگاه ما اتفاق افتاده اینهنقل قول:
وقتی به مشکلی مثل مشروطی برمیخورید اولش میره کمیسیون دانشگاه اگر دانشگاه موافقت کرد که دیگه هیچ ولی اگر دانشگاه موافقت نکرد میره کمیسیون استان که جلساتش شاید 2هفته یه بار باشه
و کسانی که تو کمیسیون دانشگاه هستند مدیر آموزش و معاون اموزش دانشگاه و..
ولی تو کمیسیون استان فقط 1 نفر از دانشگاه شما نماینده است و بقیه غریبه هستند و از دانشگا های دیگه هستن
اینا مربوط میشه به دانشگاه دولتی
شاید با آزاد فرق کنه!!نمیدونم
آقا من کارشناسی دانشگاه ملی رشته مهندسی عمران خوندم ولی با معدل 13.5 فارغ التحصیل شدم و الان هم هرچی استخدامی هست معدل بالای 14 میخواد.
حالا میخوام بدونم من بعد از اینکه سربازی رو زدم، میتونم برم دانشگاه آزاد و یک بار دیگه کارشناسی عمران بخونم تا با معدل بالا فارغ التحصیل بشم؟؟
پ.ن: با معدل 13.5 شانس استخدامی هست؟؟:n27::n27:
نقل قول:
شما منظورت چه نوع استخدامیه؟ استخدام دولتی که براش معدل مهم نیست
همین فردا استخدام دستگاه های اجراییه شرط معدل نذاشتن
فقط ممکنه معدل بالاها رو بدون آزمون استخدام کنند بعضی از شرکتا
آره داداش. منظورم استخدام های دولتی هست. والا هرچی اطلاعیه استخدامی اعم از دولتی و خصوصی و حتی امریه ی ادارات هست، شرط معدل گذاشتن.نقل قول:
مثلا من از اداره راه در مورد امریه پرسیدم گفتن معدل باید بالای 15 باشه. حالا نمی دونم واقعا راست میگفت یا همینجوری یه چیزی گفت که من برم
و به نظرم گذاشتن شرط معدل برای استخدامی ظلم در حق اونایی هست که دانشگاه ملی خوندن. به هر حال من میتونم همین مهندسی عمران رو دانشگاه آزاد شهر خودمون با
معدل الف فارغ التحصیل بشم.
سلام خدمت دوستان
اقا من در کمال تعجب فهمیدم دانشگاه ازاد برای انصراف دادن هزینه داره!:n04:
اخه اینا که هر ترم پول میگیرن و هرکاری بکنی پول میگیرن دیگه چرا انصراف دادن رو واسش پول گزاشتن؟
باز دانشگاه دولتی این سیستم رو داشت منطقی تر بود تا ازاد!
من همین امروز رفتم آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی شرکت کردمنقل قول:
آزمونشو ساززمان سنجش برگزار کرده بوده اصلا هم شرط معدل نداشت
وقت همگی بخیر. بنده در اداره دولتی شاغل هستم و قصد خوندن مهندسی کامپیوتر یا علوم کامپیوتر رو دارم. بخاطر کمبود نیرو در اداره و محدودیت مرخصی زیاد نمیتونم سر کلاس حاضر بشم. میخوام بدونم اساتید دانشگاه آزاد(مخصوصا تهران جنوب) از این نظر چقدر همکاری میکنند؟ درک میکنند یا سخت گیرتر از این حرفا هستند؟
در ضمن من سال ۹۰ کاردانی آزاد قبول شدم دو سه ماه هم سر کلاس رفتم ولی هیچکدوم از امتحانات رو شرکت نکردم انصراف هم ندادم کلا ولش کردم یه بار هم یه نامه از طرف دانشگاه اومد که نوشته بود غیبت داشتی چنانچه حاضر نشی دانشگاه در این مورد هر تصمیمی بگیره حق اعتراض نداری. کسی همچین تجربه ای داشته؟ الان بخوام برم انصراف بدم مدرکم رو بگیرم فقط شهریه ثابت همون ترم اول رو میگیرن یا این چند سال رو هم حساب میکنند؟!!! اونجوری که آدم بیچاره میشه تشکر
معمئلا اساتید درک میکنن و قبول میکنن ولی خود شما متوجه میشی؟نقل قول:
درضمن بهتره یا الکترونیک بخونی یا نرم افزار چون پول اینده میره اینجاها
ممنون از بابت جواب. اساتید ایراد نگیرن بالاخره میشه با کتاب های کمک آموزشی مثل پارسه و حل المسائل درس رو یاد گرفت و برای رفع اشکال ازشون کمک گرفت. اگر اشتباه فکر میکنم تصحیح بفرمایید. در مورد انصراف اطلاع ندارید؟نقل قول:
انصراف شهریه هائی که دادید میسوزه و تصفیه میکنید بعدشم یه دوجین امضا میگیرید و اتصراف میدیدنقل قول:
یه همچین پروسه ای برای انتقال هم هست
یعنی من که فقط دو سه ماه از ترم اول رو رفتم و امتحانات رو هم شرکت نکردم دیگه شهریه نباید بپردازم و فقط کاغذ بازی داره؟ ممنوننقل قول:
شهریه رو میگیرن کامل.نقل قول:
کاغذ بازی و هزینه های کاغذبازی هم هست(سمنان رو 100 درصد مطمئنم)
سلام اینجا کسی از دانشگاه پرند هست؟ چجور دانشگاهیه پرسنل درست حسابی دارن؟نمره دادنشون چجوریاس؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اگر کسی هست لطفا راهنمایی کنیننقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام دوستان
یه سوال؟ دوستم میخواست از دانشگاه سراسری انصراف بده میگفتن ۳ ماه طول میکشه برای تکمیل شدنش
میخواستم بدونم تو سیستم ازاد چه طوریه؟ انصراف دادن چقد طول میکشه و کلا چقدر کار داره؟
ممنون
سلام من خودم به تازگی مدرکم رو از آزاد پس گرفتم. سال ۹۰ کاردانی قبول شدم دو سه ماه هم کلاس رفتم دیگه اصلا نرفتم حتی نامه از دانشگاه برام اومد که بیا پیگیری کن وگرنه هر تصمیمی بگیریم حق اعتراض نداری باز هم نرفتم تا اینکه سال ۹۱ رفتم کارشناس گفت باید تقاضای انصراف بنویسی رضایت ولی خودت رو هم بیاری دیگه پیگیر نشدم تا یک ماه پیش که رفتم و گفتم اومدم مدرکم رو بگیرم اسمم رو سرچ کرد گفت شما اخراج شدی یه برگه داد که یه پیوست داشت و متنش رای دانشگاه به تاریخ سال ۹۲ بود که تصمیم گرفته بودن من باید اخراج بشم بهم گفت برو امضاهاش رو بگیر دو سه ساعتی طول کشید امضاها رو گرفتم و رفتم از دبیرخانه مدرک پیش دانشگاهی ام رو تحویل گرفتم یعنی شهریه هم پرداخت نکردم برای من که اینطوری شدظاهرا اگر خودتون انصراف بدید باید شهریه ثابت یه ترم رو پرداخت کنید و اگر اخراج بشید معاف میشیدحالا باز شما برید پیش کارشناس گروه رشته تون ببینید چی میگه بالاخره ایرانه دیگه نمیشه خیلی حساب و کتاب قائل شد!نقل قول:
ما دیروز در به در پی گرفتن کارت ورود به جلسه بودیم بعد تا شب و اون سر دووندنمون گفتن شما بین المللی ثبت نام کردید
اومدیم خونه دیدیم جفتمون بدون آزمون نوشتبم
الان با معدل 17 میشه وارد شد به دانشگاه شهر خودمون؟
چطور شده ما جفتمون با هم یه اشتباه رو تو ثبت نام کردیم؟
مگه داریم؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان یه سوال دیگه داشتم
میخواستم بدونم که امکانش هست ادم یه ترمی رو که شروع کرده تو ارشد کاری کنه که اون ترمش حذف بشه کلا؟ مثلا مرخصی رد بشه یا هرچی؟
دانشجو ارشدم ولی متاسفانه به دلیل یه سری مشکلات، میبینم که امتحانای اخر ترم رو نمیرسم خوب بخونم و کارهای واجب تری دارم!
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
طبق ایین نام اموزشی :
ماده 38: حذف کلیه واحد های انتخابی در یک نیمسال تنها در صورتی مجاز است که دانشجو به تشخیص شورای آموزشی واحد دانشگاهی ذی ربط قادر به ادامه تحصیل در آن نیمسال نباشد در این حال نیمسال مزبور به عنوان مرخصی تحصیلی محسوب می گردد.تبصره 2-چنانچه استفاده از مواد 31-32و35 موجب حذف کلیه درس های یک نیمسال گردد آن نیمسال جزو مرخصی با احتساب در سنوات محسوب می گردد.
سلام دوستان
این آیین نامه جدید مربوط به بی اثر بودن نمرات زیر 10 تو دانشگاه آزاد دقیقا چی هست؟
یعنی اگر من برای بار اول یه درسی رو بردارم و برم سر جلسه و برگه سفید بدم هیچ تاثیری تو معدلم نمیذاره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام.
یکی از دوستام دانشجوی کارشناسی پیام نور هست.ایا میتونه همزمان در یه رشته کاردانی دانشگاه ازاد هم درس بخونه؟
ینی همزمان 2 رشته در دو دانشگاه.
سپاس
نقل قول:
درود
بله، شما نه تنها برای بار اول بلکه برای بار دوم و سوم و ... هم برین سر جلسه و به هر دلیلی
نمره قبولی کسب نکنید و مردود بشین، اون نمره در معدل همان ترم و معدل پایانی تحصیلی بلااثر خواهد شد.
یکی از دوستان من این ترم فارغالتحصیل شده بود، تمام نمرات زیر 10 بلااثر شد و معدلش اومد بالاتر
نقل قول:
سلام خیر امکانش نیست
دوستان برای ترم اول ارشد ازاد باید تمام شهریه بصورت یکجا پرداخت بشه یا مثل دانشگاه های غیر انتفاعی یمقدار اول داد مابقی در طول ترم؟
Sent From My XPERIA M4
نقل قول:
یه مقداری از شهریه رو برای انتخاب واحد پرداخت میکنین و بقیه رو در طول ترم و تا دم امتحانا ،کلا همه دانشگاها اینجوری هستند دیگه ترم اول و چندم فرق نداره.
ممکنه مسئول ثبتنام نه و نو کنه ولی کلا ندیدم کسی کل شهریه رو اول بده
سلام یه سوال مهم داشتم،
فرض میکنیم ما قبلا در یک رشته در یک دانشگاه(غیر آزاد) فارغ التحصیل شدیم،حالا اومدیم برای یک رشته دیگه تو آزاد ثبت نام کردیم و یک ترم خوندیم،در نهایت کنکور دادیم و تو همون رشته تو سراسری قبول شدیم،الان سوالی که پیش میاد این هست که اگه ما نمرات دانشگاه اول رو بیارم معادل سازی کنیم تو دانشگاه آزاد وقتی رفتیم تو ملی اگر از آزاد نمرات رو بگیریم ،نمرات معادل سازی شده رو هم شامل میشه یا اینکه باید جدا از هر دانشگاه بگیریم ببریم؟
در ضمن 3 جلسه عیب در پایان ترم حذف میشه درس؟
دوستان گسی تجربه ای از معافیت تربیت بدنی نداره؟
گواهی پزشک متخصص کافیه یا باید پزشک دانشگاه هم تائید کنه؟خیلی پروسه گیر داره یا راحت میشه گرفت؟
ممنون
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان سنوات من این ترم تموم میشه
ولی ۸ واحدم مونده که دوتاش تربیت بدنیه
الان این درسای نظری هیچکدوم تابستون ارائه نشده که بردارم تموم شه!
از طرفی ارشد قبول شدم باید هر جوریه تابستون تموم کنم
راهی چیزی نیست من مشکلم حل شه؟
گروه میگه نمیشه معرفی به استادم میره ترم مهر:|
سلام به همه ی دوستان عزیز
ببخشید ازتون سوال خیلی واجبی داشتم!
من ترم اول دانشگاهم به علت بعضی مشکلات نتونستم سر جلسه سه تا امتحان برم تو سایتم تو کارنامه جلوی یکی از این سه تا نوشته حذف و جلوی اون یکی نوشته غیبت غیر موجه!!!" و صفر گذاشته!"همین که اینو دیدم کم موندم سکته کنم از یه طرفم نمرات بقیه دروسو نذاشته به نظرتون این صفر باقی میمونه آخه معدلم خیلی کم میشه آیین نامه هم گفته تا 3درس
لطفا خیلی سریع جواب بدین خیلی نگرانم سکته
در يك ترم تا ٣ تا درس اگر امتحان نديد حذف ماده ٣٥ ميشه و مشكلي نيست.نقل قول:
اون نمره صفر هم درست ميشه و تاثيري تو معدلتون نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی خیلی ممنون لطف کردین راحت شدم:n01: