کسی هنر آزمون نداده؟:دی
سوالاش سخت بود؟
من الان دارم میبینم نسبت به پارسال سخت بود یه جورایی
Printable View
کسی هنر آزمون نداده؟:دی
سوالاش سخت بود؟
من الان دارم میبینم نسبت به پارسال سخت بود یه جورایی
فیزیکشو گند زدم...زیر 10 درصد:37: تو آزمونا قلمچی حداقل 50 رو می زدم.....یه سریشو که هرچی میخوندم نمیفهمیدم باید چیکار کنم .....بیشترشم که حل میکردم جوابش تو گزینه ها نبود!:37:نقل قول:
نقل قول:
فیزیکشو گند زدم...زیر 10 درصد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو آزمونا قلمچی حداقل 50 رو می زدم.....یه سریشو که هرچی میخوندم نمیفهمیدم باید چیکار کنم .....بیشترشم که حل میکردم جوابش تو گزینه ها نبود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بقیه درساتو چیکار کردی ؟ نا سلامتی زیست و شیمی برا شما مثه ریاضی فیزیکه ما میمونه :دی
همه حرفایی که میگید درست ولی من یه چیزی هم بگم.
تو تاپیک کتابهای کمک درسی یکی از بچه ها اومد و یه سری کتاب از مجموعه کتابهای کوچک ریاضی معرفی کرد. همه ریختن سرش که اینا بدرد نمی خوره و تا وفتی گاج و رمزینه هستند کی میره اینا رو بخره. من همون موقع هم گفتم که کسی که پایه ضعیفی داره هنوز مفهوم یه مطلبو نگرفته نباید بره به سراغ کتابهایی که برایه کنکور نوشته شدن. باید زحمت بکشه و از پایه اون مطلب رو یاد بگیره. من حداقل تو ریاضی مطمئنم که کتابهای کمک درسی خیلی خوب و ارزون وجود داره که پرداخت قیمتش برایه اکثریت امکانپذیره. تو ریاضی رو من کاملا مطمئنم که کتابهایه موجود تو بازار کافی بودن. ولی انصافا کی اونا رو خوند. و خوب خوند و با خوندن چند صفحه چون دید داره وقت زیادی ازش میگیره و فرمول جادویی توش نیست بیخیالشون نشد. تو کنکور عدالت وجود نداره ولی باز هم به اصطلاح صفر و 100 نیست. سوالهایی هم داره که میشه با فهمیدن ریاضی و با کتابهای معمول کمک درشی هم اونا رو حل کرد.
باید واقع بین هم بود . 80 درصد شرکت کننده ها نمیتونند در بهترین حالت هم بیشتر از 30 تا سوال ریاضی رو جواب بدند. نهایت همینه پس نباید از توقع داشته باشیم که همه سوالها رو جواب بدیم. از یه نظر مزیت کنکور اینه. حداقل نمره نداره.
زیست 61 شیمی68نقل قول:
سلام!نقل قول:
راجع به فیزیکش فقط ، خدا رو شکر یه چیزی شنیدم ، میگن سخت بوده! دیشب میخواستم به دوست تجربیم زنگ بزنم نشد! ترازش تو قلمچی حدوده 6500 بود! آزمون زبان نیومده بود و این نشون میده که اونم زیاد خوب نداده! نگران نباشین! اگه شما اون بودین و شدین این، ببینین بقیه دیگه چی شدن! توکل بر خدا منتظر اعلام نتایج باشین! اگه فکر میکنین ممکنه واسه سال بعد بمونین ، و نمره کتبی پیش دانشگاهیتون خوبه ، از 3 ، 4 روز بعد دوباره درس خوندنو شروع کنین! ببخشید نمیتونم زیاد حرف بزنم ، چون دارم به صورت همزمان توی یه موسسه ی مخابراتی کار میکنم! موفقیت رو باید به دست آورد! ولی مسلما راهش غم و غصه خوردن نیست!
زیست و شیمی تونم که خوبه! دیگه غم نخورین! فقط ... زیست رو بهتر بود که بهتر میزدین! شایدم همه همینقدر اومده باشن پایین ، پس چون نمیدونم ابراز نظر نمیکنم!
آخه واقعا به ریسکش نمی ارزه ادم یه سال دیگه باز هم بمونه چون اصلا معلوم نی سال بعد سخت تر از امسال بگیرن یا نهنقل قول:
سلام. کسی میتونه بگه حدودا با این درصدا رتبم تو منطقه 2 چند میشه؟
ادبیات: 53
عربی: 31
دینی: 62
زبان: 80
ریاضی: 43
فیزیک: 48
شیمی: 28
خیلی ممنون.
سلام دوستان کسی میدونه داروسازی تهران دانشگاه آزاد اگه درصدهای عمومی بالای 70 زیست و شیمی بالای 80 ریاضی فیزیک و زمین زیر 10 بزنیم میتونیم قبول بشیم یا نه؟؟؟؟
نقل قول:
منم موافقتم ، یکی بیاد تصحیح کنه ما جرئت پیدا کنیم پاسخ نامه رو نگاه کنیم. ولی یادمه شما تصحیح کرده بودیا ، شیمی 85 و....:دی
من فقط اونایی که فکر میکردم خوب زدمو صحیح کردم که خوبم بود در حد انتظاراتم
مهماش مونده
آسانسور رتبه!(دین و زندگی)
دروس مادر (ریاضی فیزیک)
بنا بر این از تمام افرادی که ریاضی هستن تقاضا دارم که بیان و در صد بزارن
بخصوص
moraddad
nits
panizir
کسی هست که بچه ریاضی منطقه 2 باشه؟؟؟؟؟؟؟
سلام!نقل قول:
ببینید! من 3 سال مداوم درس خوندم! سال آخر دیگه از خیلی چیزام زدم تا بتونم رتبه ی خوب بیارم ، در تمام طول این مدت به اندازه ی 3 ، 4 هفته ی آخر شیوه های درست درس خوندن رو یاد نگرفتم! یعنی وقتی آدم یه بار کنکور میده و ایام قبل از کنکور رو تجربه میکنه ، چنان تاثیری درش داره که حد نداره! این تاثیرات میتونه کاری بکنه ، که اون بتونه خودشو ( با تلاش!) به آدم جدیدی تبدیل بکنه! پس اگه سال بعد هم سوالا سخت تر از سال قبلش بشه ، برای کسی که راهو خوب یاد گرفته زیاد فرقی نمی کنه!
برای مثال من یاد گرفتم ، به جای اینکه کلی کتاب کمک آموزشی کار بکنم ، سوالای آزمونایی که درشون شرکت میکنم رو چند بار تکرار بکنم! یعنی من اگه بتونم روی اشتباهات و نزده های خودم توی آزمونهای مبحثی در طول سال مسلط بشم ، میتونم ، حداقل(با دید خیلی منفی!) نصف سوالا رو توی آزمونای جامع و سرانجام کنکور حل بکنم! منتها بستگی به این داره که من بتونم عیب های خودمو ببینم و غرور خودمو بشکونم و بگم :
من اشکال دارم!
ببینم چی باعث میشه که من شب کنکور استرس(بیش از حد ، نه معمولی!) داشته باشم ، اونو رفع کنم! چرا نمیتونم فلان سوال رو حل کنم ، علتش رو بر طرف کنم! چرا سوالی رو غلط میزنم ، دیگه اون اشتباه رو نکنم!
خلاصه از نظر من:
درس خوندن یعنی رفع اشکال!
سلام خانومی :40:نقل قول:
منم تجربی هستم ...مثل شما ریاضی فیزیک داغون شد رفت ولی فیزیکم کمی بهتر از ریاضی شد :31:
شما که زیست و شیمیت خیلی خوبه درصدش ...حتما عمومی هاتم خوب دادی پس چرا نگرانی ؟؟
من خودم به چندتا از دوستامم که زنگ زدم اکثرا می گفتن ریاضی و فیزیک و ادبیات رو خراب کردیم ...
به قول دوستان سخت اگه باشه واسه همه سخته و ترازت پایین نمیاد تو درسای مورد نظر
خودتو ناراحت نکن ...ایشالا به همون اندازه ای که زحمت کشیدی جوابت رو می گیری و یک ماه دیگه با دیدن نتیجت شاد و خندون میشی حسااااااااابی
:11:
سلام کنکور ریاضی فنی چقدر سخت بود من انتظار 2 یا 3 هزار داشتم الان به 12 هزار فکر میکنم. :19:
نقل قول:
فکر میکنم حدودا 4000 بشه ....
من رشته تجربی ام بچه ها جون وقتی سوالای عمومی را داشتم جواب می دادم به شدت هیجانی شدم و بعد هم استرس گرفتم خلاصه با اینکه میتونستم بالای 70جواب بدم از هول هلیم افتادم تو دیگ:41: الان هم فقط به آزاد فکر می کنم خواهشا هر کی در مورد تراز ها و درصد های آزاد اطلاعاتی داره بگه؟
پارسال 5000 ولی امسال 3000
آخه من سال دوممه بمونم واسه سال سوم!!!!!نمی ارزه!!نقل قول:
نه بابا ، با این درصدا فکر کنم خیلی بهتر بشه! حداقل 2000 منطقه 2! شاید یه کم اونورتر!نقل قول:
کجایید ریاضی ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یک عدد سوال ، بین اینا کدومو انتخاب میکنی ؟
1- مهندسی نرم افزار تهران یا شهرستان
2- ادبیات انگلیسی ، دانشگاه علامه : کار توی وزارت خارجه یا سفارت
من با توجه به قبولی های سال گذشته میگمنقل قول:
نه بابا ، با این درصدا فکر کنم خیلی بهتر بشه! حداقل 2000 منطقه 2! شاید یه کم اونورتر!
فکر نمیکنم چون میانگیین درصداش خیلی نزدیک هم نیس
اگه میانگیین همه شون 40 50 بود که آره تا زیر 2000 هم می اورد
معلومه نرم افزار !!
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
من الان سال سومه !
مث چی!! پشیمونم ... اصلا نمی ارزه به خدا.......
نمیدونم اوضاعت چه جوریه ولی اگه رشته خوب و قابل قبولی
قبول شدی! برو حتما .... جدی میگم ....
منم تجربی هستم.خداییش فیزیک و ریاضی خیلی سخت بود.نقل قول:
امیدوارم حداقل امسال بتونم زیر 1000 بیارم.
بحث دیدم راجع به سهمیه ها بود گفتم منم نظرمو بگم.
اول این که من کلا با هر جور سهمیه ای به شدت مخالفم.اونایی که فک میکنن تو کلان شهرها خبری هست بگم که اگه بهترین معلم و بهترین جزوات رو داشته باشی ولی خودت تنبل کاری کنی به هیچی نمیرسی.
دوما اینجا هم تو اکثر آموزشگا ها کتاب هایی که همه میتونن بخرن و بخونن تدریس یا سوالاشون حل میشه.
سوما بعضی از کسایی که با سهمیه اومدن دانشگاه تو همون یکی دو ترم اول گیرپاچ میکنن.خیلی هم هنر کنن با معدل 11-12 تموم میکنن که به نظر من اگه دانشگاه نمیومدن خیلی بهتر بود.از همه بدتر جای یه نفر رو که شاید تواناییش بالاتر از اون بود ولی محل زندگیش با اون فرق میکنه رو میگیرن.
کلا ملاک باید توانایی فرد باشه نه چیز دیگه.
فکر نکنم به اندازه من فیزیکو خراب کرده باشن....عمومیا رو حدودای 50 زدم:41:نقل قول:
:2:من فیزیک 31 درصد ولی شیمی 60 در صد زدم ریاضی هم 20 درصد عمومی ها تقریبا متوسط
برادر منم برای سال سوم موند! دندون پزشکی تهران میخواد! دیگه! بسته به علاقه ی طرفه! مثلن من که امسال اولین سالمه ، هر جور شده باید برم! و میرم ، چون فکر میکنم که توی هر رشته ای که بیافتم ، میتونم اونفدر ادامه بدم تا در اون به موفقیت برسم! راستیتش اینه که یه جا خوندم ، مسلمون نگاه نمیکنه چه کاری بهش محول شده ، نگاه میکنه ، چه جوری باید اون کارو به درستی انجام بده! اما انصافا شما راست میگی ، سه سال موندن خیلی خسته کننده میشه و واقعا عزم راسخ میخواد! جددن جدی! اما یادمون باشه که برای رسیدن به خواسته ها گاهی باید خیلی بیشتر از حد ممکن تلاش کرد! که کار راحتی نیست! اما من میگم که توی زندگی مراحل مهمتری هست که باید هر چه زودتر خودمونو واسش آماده کنیم و کنکور صرفا یه مرحله از زندگیه و نباید مدت زیادی پشتش درجا بزنیم! یه دختر خانمی توی آزمونای قلمچی شهرستان ما ترازش هفت هزار و خردی بود! 5 سال پشت کنکور مونده بود! دوباره کنکور داد و باز هم پزشکی قبول نشد! این نشون میده که باید احتمال اینو هم بذاریم که ممکنه : نتونیم و اون موقع افسوس میخوریم که چرا سال قبل نرفتم! پس اگه نمی خواید برای سال بعد بمونید ، پس غم نخورید و به فکر این باشید که در هر رشته ای که وارد شدید باید درش توی دانشگاهتون شاگرد اول باشید!نقل قول:
موفق باشید!
نقل قول:
Mrinfo - Reverse Code Engineering
PE-Infection--How-To-Inject-A-DLL
اینارو توی گوگل سرچ کن (به اسم Nightmare کار میکنم)
و یکی دیگه بود برای پروژه ی تحلیل توابع کتابخانه ای پایگاه داده اوراکل بود (بنا به دلایلی نمیتونم ثبتش بدم) و یکی هم درمورد یک نوع باگ توی یک سیستم تحت وب.
خود دانی!نقل قول:
اینایی که توی وزارت خارجه یا سفارت کار میکنن بهشون بد نمیگزره :دینقل قول:
منم با این موافقم :دینقل قول:
راستی اون گربه خودته ؟ گربس یا پلنگ :دی
سلام!نقل قول:
با توجه به سال قبل اصلن نمیشه رتبه رو تخمین زد! چون امسال کنکور کاملا با سالای قبل فرق داشت!
باور کن ، امسال سال جابجایی رتبه های و جهش ها و سقوط ها ی عجیب نامگذاری میشه برای کنکور! میتونم قول بدم!
من که قبول میشم و هرچی قبول بشم میرم ، حتما! ممنون!(اگه مخاطبت من بودم!)
من یه سوال دارم !
اونائی که تهرانن شاید بدونن !
میخواستم بدونم تو خیابون ایران زمین ( شهرک غرب و اون طرفا ! ) چه واحدی از دانشگاه ازاد هست ؟
اسمش چیه؟؟؟؟
نقل قول:
اگه دور از حضور بدونی که تو دیگه همینی و ظرفیت هات بیشتر از این نیست بله یه سال موندن حماقت محضه.
ولی اگه مثل من خودت بدونی که لایق چیزی هستی ولی به خاطر بی عدالتی و نابرابری نمیتونی بهش برسی نباید خودتو ببازی.
یه دوستی داشتم که خودش میگفت من میدونم نمیتونم دکتر بشم و سال اول رفت رشته ای که از اول میگفت قبول شد و الان داره میخونه.
البته نباید تصویر غلطی از خودتون تو ذهنت داشته باشی.بعضی ها هستن که حتی نمیتونن علف 2 تا اسبو تقسیم کنن میگن من میخام دکتر بشم.البته اطرافیان و مشاور هم میتونن تو ترسیم تصویری از خودت بهت کمک کنن.
تهران شمال هست اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
من یه سوال دارم !
میخواستم بدونم تو خیابون ایران زمین ( شهرک غرب و اون طرفا ! ) چه واحدی از دانشگاه ازاد هست ؟
اسمش چیه؟؟؟؟
امسال کنکور ریاضی سخت بود و در طی 30 سال گذشته بی سابقه بود و فقط آنهایی موفقند که شیمی را خوب زده باشند
ای ی ی بابا هر سال همین بساطه میگن کنکور امسال فرق داشت !
پارسالم همین طور بود ... سال قبلشم یادمه.... دلیلشم اینه چون هر کسی از دید خودش نگاه میکنه به قضیه
ولی اخرش همونی میشه که همه می دونیم (:
نه مخاطبم شما نبودی ... مگه سال دومی هستی؟
من مخاطبم مهسا بود (:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
تهران شمال که فکر کنم طرفای زعفرانیه باشه !!نقل قول:
تهران شمال هست اگه اشتباه نکنم.
در هر صورت ممنون
نقل قول:
من یه سوال دارم !
اسمش چیه؟؟؟؟
البته با ایران زمین تا جایی که میدونم فاصلش زیاده :دی
تا جایی که من میدونم مرکز هستش و تا چند سال پیش کامپیوتر نرم افزار- سخت افزار اینا بودش اونجا حالا شاید چیزای دیگه هم باشه مطمئن نیستم
اونجایی که میگی من رفتم پارسال کارت گرفتم اما اسمش یادم نیست!
نه! من سال اولیم!نقل قول:
ولی نتایج که اومد همه چی معلوم میشه! شاید من اشتباه میکنم!
چند دلیل داره که شما اینو میگی یکی اینه که سال سوم هست که شرکت میکنید پس تجربتون از من یکی بیشتر هستنقل قول:
یکی از دوستام که ریاضیاتش خیلی خوبه و توی آزمونا زیر 60 70 نمیومد الان 40 زده. شیمی رو 0.5% زده (البته تقصیر خودش بود که یک ساعت و 45 دقیقه صرف ریاضی کرد)
ریاضی بسیار سخت فیزیک از اون سخت تر و شیمی بسیار آسون در حد هلو یا هویج یا گلابی عمومی ها ادبیات سخت بود ولی عربی و دینی راحت بودند
ببین شرایط کنکور با آزمون هم حتی فرق داره ... من تو آزمونا عربی رو به زور میزنم .... خیلی مسخره س ولی سر کنکور که میشه کاملا برعکسه !
به هر حال نتیجه ها بیاد مشخص میشه ... اونم نسبت به نفرات اول کنکور و درصداشون ... اگه اونا هم نسبت به اولی های سالای قبل ( مثلا پارسال ) بدتر بودن ! خوب مشخص میشه واقعا امسال یه جور دیگه بوده !
اون موقع من دیگه حرفی ندارم :دی
اینم درصدهای من
ادبیات : 62
عربی : 56
دینی : 68
زبان : 50 !!!!
ریاضی : 47
فیزیک : 51
شیمی : 44
با این درصدها رتبم تو منطقه 2 چند میشه ؟؟؟
موافقتم وای میستیم تا مرداد :دینقل قول:
راستی رتبه 999 هم 3 رقمی محسوب میشه ؟:دی