خب پس تو سایت reg نزده ... آره باید بزنن نیمسال اول 92-93نقل قول:
Printable View
خب پس تو سایت reg نزده ... آره باید بزنن نیمسال اول 92-93نقل قول:
آخ آخ گفتی حرف دل منو زدی:n02:نقل قول:
سلام
به ما گفتن برید مهر تشریف بیارید :n26:
مهر هم میریم میبینیم برنامه ای در کار نیست ... دو هفته بعدش با اساتید تکراری سر کلاس خواهیم بود
جمعا 2 ماه خواهیم رفت :n26::n09:
شهریور کجا بود :n02:
سلام دوستان
من یه درسو 2 ترم پیش افتادم.حالا اون درسو دوباره این ترم برداشتم ولی نمیتونم پس نیازاشو باهاش هم نیاز کنم
وقتی پس نیازاشو برمیدارم خطا رعایت نکردن پیشنیازو میده در صورتی که پیش نیازو 1 بار افتادم و دوباره برداشتمش
سلامنقل قول:
به دلیل اینکه شما 2 ترم پیش اون درس رو ورداشتین !
یعنی یک ترم فاصله افتاده و دوباره باید ابتدا درس رو پاس کنید و بعد در ترم های بعدی ، پس نیازهاش رو وردارید ! یا اگر این ترم درس اصلی رو خدای نکرده بیفتید ترم بعدی
میتونید 2تایی با هم وردارید .
سلام دوستان
من رفتم سیستم گلستان دیدم برای من از ترم تابستان 18 تومن بدهی زده
بعد دیدم یکی از درسها از حالت خودخوان به عادی تبدیل شده و و واسش استاد تعریف کردن ... اونی که تستی - تشریحی بود
خب ترم تابستان خودخوان هست و شهریه نصف میشه - میان ترم هم نیست
حالا به نظر شما میان ترم تعلق میگیره ؟؟؟ میان ترم میدن ؟ اسم استاد رو هم نوشتن
خب چون به حالت عادی تغییر کرده باید میان ترم بدن دیگه :n28:
اگه میان ترم بده احتمال قبول شدنم بالاست
اینجوری معلوم نیست چقدر دیگه پول تو جیب بزنن ... الکی واسه خودشون خودخوان - عادی میکنن و بعد هم ممکنه قبول هم نشیم
با اون سوال های سخت
به نظرتون یه سر برم دانشگاه ؟
:n03::n03::n03:
مگه نمره ها رو تایید نکردن ؟ چه طور ممکنه نمره درس شما هنوز معلوم نشده باشه :n13: مثلا ترم جدید شروع شده ها :n02: پیام نور ــه دیگه :n09:
حتما یه سر به دانشگاه بزن و اگر تونستی استاد رو هم ببین چون اکثرا تنبل تشریف دارن ممکنه اصلا برات میان ترم هم در نظر نگیره در حالی که درس عادی شده
آقا برای ثبت نام ، این مدرک تحصیلی چیه و باید از کجا گرفت ؟!
بعد این مدرک مشخص کننده ی وضعیت نظام وظیفه همون معافیت تحصیلی ـه ؟! اینو باید از کجا گرفت ؟! :دی
سلامنقل قول:
مدرک تحصیلی؟ لابد مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم !
یه سری فرم ها هستند تو سایت که باید تکمیل بشن و به دانشگاه ارسال کنید !
یکی از اون فرم ها ، فرم نظام وظیفه فک کنم.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : با حمد و سپاس به درگاه خداوند دانا و توانای مطلق و با عرض تبریک و تهنیت به خواهران و برادران عزیزی که در این مرحله پذیرفته شدهاند، نتایج پذیرفته شدگان نهایی مرحله پذیرش رشته های مختلف تحصیلی مقطع کارشناسی بدون آزمون (بر اساس سوابق تحصیلی) دورههای دانشگاه پیامنور و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیردولتی برای نیم سال اول سالتحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ اعلام شد و ضرورت دارد کلیه پذیرفتهشدگان با توجه به برنامهزمانی ثبتنام و با در دست داشتن مدارک ذیل در زمان مقرر با در نظر داشتن نکات اعلام شده برای ثبتنام به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ذیربط مراجعه نمایند.
نتایج به ۳ روش “بر اساس جستجو با شماره داوطلبی – بر اساس جستجو با شماره پرونده – بر اساس جستجو با اطلاعات فردی” قابل مشاهده می باشد.
کلیه داوطلبان پذیرش بدون آزمون (بر اساس سوایق تحصیلی) مردادماه سال ۹۲ که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شده دانشگاه پیام نور درج شده است می بایست از ۳۰ شهریور ۹۲ لغایت ۵ مهرماه ۹۱ با مراجعه به سامانه جامع خدمات آموزشی به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام غیر حضوری اقدام نمایند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحـــــــــــوه و چگــــــــــونگی ثبت نــــــــــــــام در تاریخ اعلام شــــــــده اطلاع رسانی خواهــــــــد شد
نام نویسی از پذیرفته شدگان این دانشگاه به صورت غیرحضوری از طریق سامانه جامع دانشگاهی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام خواهد شد برای اطلاع از زمان و نحوه اقدام به سایت این دانشگاه مراجعه گردد.
جهت اطلاع کلیه داوطلبان:
– باتوجه به کنترلهای متعدد و بررسی هایی که به صورت مختلف به عمل آمده، از صحت کد رشته محل قبولی اعلام شده پذیرفته شدگان، اطمینان حاصل شده است، علیهذا داوطلبان درصورتی که منحصراً درباره کد رشته های انتخابی و سوالی داشته باشند ، می توانند حداکثر تا ۱۵ اسفند ۹۱ منحصراُ از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی در سایت سازمان ، اقدام نمایند و از ارسال نامه پستی و مراجعه حضوری اکیداُ خودداری نمایند. بدیهی است به کلیه مکاتبات اینترنتی و یا امکانات که از طریق دیگری بعد از تاریخ ۱۵ سافند ۹۱ در این باره صورت گیرد، ترتیب اثر داده نخواهدشد.
داوطلبان گرامی می توانند سؤالات خود را با شماره تلفن های ۹۹-۸۸۹۲۳۵۹۵-۰۲۱ یا با بخش پاسخگوئی اینترنتی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در میان بگذارند و از مراجعه حضوری خودداری فرمایند.
حالا یه چیزی دیگه
دوستان من از اینکه مطمئن نبودم این درسی که ترم تابستان برداشتم رو قبول میشم یا نه ،از دوباره در ترم پاییز برداشتم
حالا ممکنه به این خاطر تبدیل شده باشه به عادی ؟
بعد رفتم دیدم توی ثبت نام اصلی - صفحه ی انتخاب واحد ، دیدم این ترم برای اون درس همین استاد رو تعریف کردن ... فقط همین درس رو براش استاد تعریف کردن :n02: بقیه رو زده اساتید گروه آموزشی
جریان چیه ؟ :n02:
یعنی میخوان بهم لطف کنن ؟:n08:
از پیام نور بعیده والا
دوستان الان میان ترم ها بازه ؟ به نظرتون میتونه استاد واسم میان ترم رد کنه ؟ برای درسی که تابستون برداشتم ؟
شرمنده اینقدر سوال تکراری میپرسیم
نقل قول:
:n02:
والا مگه تابستان هم میان ترم رد میکنن؟:n02:
زیاد به باز و بسته بودن دلخوش نباش :n02: خیلی وقته ، خیلی چیزا بازه و خیلی چیزا بسته :n02: مثلا دهنمون برای اعتراض بازه و گوش اونا برای نشنیدن بسته :n02:
تو پیام نور غیرممکن ، ممکن میشه :n01: حالا شما برو دانشگاه یه صحبتی بکن شاید فرجی شد :n02:
یه سوال
ترم های قبل تو گزارش 101 زمان کلاس هارو نمیزد ولی الان همه ایام هقته رو زده همه ساعت کلاس رو...حتی شماره کلاس:n02:
میشه بهش اعتماد کرد یا دوباره باید بریم داشنگاه برای برنامه کلاس...؟
نقل قول:
آره میشه ! ترم های پیش قبل اینکه سایت دانشگامون رو به راه شه ، برنامه ی بعضی از دروس رو اونجا میزد و قابل اعتماد هم بود :n02:
بچه ها یکی از درسام هنوز تاریخ امتحانش نیومده چه کنیم ؟
تکلیفش چی میشه ؟ :|
واسه من 2تا از درس هام تاریخ ندارن ....نقل قول:
گویا تا حذف و اضافه قراره تاریخ تمامی درس ها اعلام بشه !
دوستان این لیست منابع آپدیت می شه ؟ آخه خیلی از درسا اصلا حتی اسمشون هم تو لیست منابع نیست ! چه برسه به منابعشون ! ... ، این در حالی که توی چارت هستن ! . چکار باید کنیم ؟!
سلامنقل قول:
بله به تدریج آپدیت میشه !
شما اگه برای خرید کتاب میخواید اقدام کنید میتونید از لیست قبلی استفاده کنید ، تفاوت چندانی نداره !
اما برای پی بردن به تستی یا تشریحی بودن امتحان ، باید لیست منابع جدید رو ملاک قرار بدید.
نقل قول:نباید این درسا رو بردارید وگرنه مثل من بدبخت میشید :n02: ترم قبل یه درسی رو همینجوری بدون تاریخ امتحان برداشتم و تا مرداد ماه سر اون دوندگی کردم :n09: تو حذف و اضافه اگر دیدید تاریخ مشمخص نکرده حتما حذفش کنیدنقل قول:
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دروس در صورتی در لیست آزمون مجدد قرار میگیرد که نیمی یا تمام سوالات آزمون آن درس خارج از منبع اعلام شده سازمان مرکزی پیام نور طراحی شده باشد.
شرکت یا عدم شرکت در آزمون دروس ریزشی به اختیار خود دانشجویان است.
جهت ثبت نام برای دروس ریزشی از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۸ شهریور ماه ۹۲ به سایت انتخاب واحد گلستان به نشانی reg.pnu.ac.ir مراجعه و ثبت نام کنید.
مراحل انتخاب درس ریزشی به شکل زیر می باشد:
۱ – نوع آزمون : ریزشی مرحله اول
۲ – مسیر ثبت نام: نیمسال اول ۳۹۲۱
۳ – تاریخ ثبت نام : ۲۳ شهریور تا ۲۸ شهریور ۹۲
۴ – جهت ثبت نام در دروسی ریزی از طریق سایت جامع گلستان پیام نور مسیر زیر را طی کنید:
ثبت نام -> عملیات ثبت نام -> درخواست امتحان مشروطین , دروس ریزشی و تکدرس
نکات مهم در رابطه با دروس آزمون مجدد:
۱- فقط دانشجویانی می توانند در آزمون مجدد این دروس شرکت نمایند که در امتحان قبلی حضور داشته اند. دانشجویان غایب اجازه شرکت در امتحانات دروس ریزشی را ندارند.
۲- این دروس جزء سقف انتخاب واحد نیمسال اول ۹۳-۹۲ (۳۹۲۱) محسوب نمی شود .
۳- شرکت دانشجویان در آزمون اجباری نیست.
۴- آزمون های مجدد فاقد نمره میان ترم بوده و بر اساس ۲۰ نمره محاسبه می شود.
تاریخ امتحانات ۲ مهرماه ۱۳۹۲
ساعت امتحانات ۱۰:۳۰ لغایت ۱۲:۳۰
نام درس
تاریخ تحولات ایران از آغاز قاجاریه تا انقلاب مشروطیت
کد درس
۱۲۲۹۰۵۳
رشته تحصیلی
تاریخ
نام درس
گوشت و بازرسی آن
کد درس
۱۴۱۱۲۱۶
رشته تحصیلی
مهندسی تولیدات دامی
نام درس
تاریخ فرش ایران
کد درس
۱۸۱۰۲۷۳
رشته تحصیلی
هنر
نام درس
آشنایی با کامپیوتر – کاربرد نرم افزاری رایانه ای در آموزش ابتدایی
کد درس
۱۲۱۱۳۱۲
۱۱۱۵۰۱۴
رشته تحصیلی
-
سلامدروسی که تاریخ امتحان یکسان دارند را میتوان انتخاب کرد؟امتحانشون چجوریاس؟
چرا نمیشه / فقط ساعتشون رو دقت کنید یکی نباشهنقل قول:
سلامنقل قول:
2حالت داره : الف) فقط تاریخ ها مشابه و ساعت امتحان فرق داره ب) هم تاریخ و هم ساعت امتحان مشابه
حالت الف اینکه تو یه روز 2 درس رو امتحان داری ، به عنوان مثال یکی ساعت 8 و یکی هم ساعت 12
حالت ب اینکه تو یه روز 2 درس رو در یک ساعت مشابه امتحان داری ، به عنوان مثال جفتش ساعت 8 صبح ، به این صورت که جفت برگه ها رو بهت میدن و شما باید تو زمان تعیین شده برای هر آزمون ، برگه رو تحویل بدین ...
یعنی اگر هر امتحان 2 ساعت وقت داشته باشه هر دو امتحان را باید در زمان همان یک امتحان پاسخ دهیم؟مگه میشه؟:n04:
اگه جفتش ساعتش یکی باشه ، آره .. جفت برگه ها رو میدن دستت میگن قربون دستت ، تا وقت تموم نشده پرش کن :n02:نقل قول:
دوستان اين مباني احتمال همون آمار و احتمال مهندسي هست؟ امروز برنامه رو زده بودن تو دانشگاه همه درس ها هست به جز همين آمار. ولي مباني احتمال رو فردا زدن كلاسشو؟ همينه؟
مبانی احتمال ؟ شاید همون آمار و احتمالات مهندسی باشه ... حالا اگر سخت نیست واست برو یه سر دانشگاه ببین جریان از چه قرارهنقل قول:
آمار و احتمالات مهندسی فصل های آخرش خیلی مزخرفه :n15:... استاد ما از اون مزخرف تر ... واقعا آدم مونده چی بگه
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : برای دومین بار مهلت ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور برای کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور تمدید شد.
دومین تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب واحد طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تا ۲۷ شهریور ماه ۱۳۹۲ ادامه خواهد داشت و همچنین دانشجویان در این بازه زمانی نیز می توانند اقدام به درخواست وام شهریه کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش از این نیز انتخاب واحد دانشجویان تا تاریخ ۱۵ شهریور ماه اعلام شده بود که به برای اولین بار تا ۲۲ شهریورماه تمدید شده بود و هم اکنون برای دومین بار تا تاریخ ۲۷ شهریورماه ۱۳۹۲ تمدید گردید.
نکته ۱ - دانشجویان عزیز دقت داشته باشید : در حذف و اضافه نیز امکان انتخاب واحد بدون محدودیت امکانپذیر می باشد. پس اگر انتخاب واحد نکردید ، در زمان حذف و اضافه می توانید انتخاب واحد نمایید.
نکته ۲ - قابل توجه دانشجویان تغییر رشته بند ج : باید صبر کنید تا تغییر رشته شما در سیستم گلستان ثبت شود و بعد انتخاب واحد کنید. این زمان ممکن است تا حذف و اضافه به طول انجامد. پس باید صبر کنید.
نکته ۳ - تاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری و بدون آزمون از ۳۰ شهریورماه لغایت ۵ مهرماه به صورت غیرحضوری و از طریق سایت جامع خدمات آموزشی گلستان پیام نور انجام خواهد شد (چگونگی ثبت نام در تاریخ اعلام شده از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد)
نکته ۴ - تاریخ حذف و اضافه نیمسال اول ۹۳-۹۲ دانشگاه پیام نور براساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور از ۸ مهر آغاز و تا ۱۶ مهر ۹۲ ادامه خواهد داشت.
نکته ۵ - برای کلیه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی قبل از نیمسال اول سال تحصیلی ۹۳-۹۲ (درصورت عدم بدهکاری در نیمسال های گذشته) بدون پیش پرداخت شهریه ثابت نیمسال جاری امکان انتخاب واحد فراهم گردید . شایان ذکر است در صورت عدم پرداخت شهریه حداکثر تا ۲ ماه پس از زمان انتخاب واحد امکان شرکت در امتحانات را نخواهند داشت.
نکته ۶ - امکان انتخاب واحد کلیه دانشجویان تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران بدون پرداخت شهریه ثابت فعال شده است
دانگاه پيام نور چقدر بي ارزش شده ...
دوستم با رتبه 176 هزار تجربي منطقه 2 و 430 هزار كشوري...مديريت صنعتي پيام نور اورده :n06:
4 درس تخصصي رو منفي زده بود
ماشالله :n02: یادمه 3 سال پیش که من کنکور دادم نهایت تا 80 هزار قبول میشدنقل قول:
اسپند دود کنید براش :n08:
/
امروز بیکار بودم رفتم دانشگاه ببینم چه خبره , مسئول امور کلاس ها بهم گفت برو مهر ماه بیا هیچ کدوم از استادا نیستن همشون مسافرت ــن :n09: به خدا اینا یه چیزیشون میشه آخه کدوم استاد حاضر میشه از کیف و حالش بزنه پاشه بیاد سر کلاس ؟ دقت کردید یه دو سالی هست برنامه ریزی پیام نور خنده دار شده اون از برنامه های امتحانیشون اینم از زمانبندی آغاز ترم جدید معلوم نیست کدوم بیسوادی رو کردن مسئول برنامه ریزی !
امروز رفتم دانشگاه ببینم چه خبره
فقط 5-6 نفر تو 1 کلاس بودن استاد هم داشتن!:n04:
دیگه هیچ کس تو دانشگاه نبود:n19:
اقا سلام علیکم
میشه وضعیت پیام نور رو یکی بگه بم
آیا باز به همون سختی چند سال پیشه؟
استادا هنوز کاری ندارن؟
کلاس نمی ری؟
کلا وضعیت آموزشی و دشواری عوض شده؟
مثل همون چند ساله پیشه با این تفاوت که اکثر استادا جوون شدن و از دانشجوها کمتر میدونن ! به غیر از چند تاشوننقل قول:
کتاب ها قطور
امتحان از کل کتاب
ساعات کلاسی خیلی کم
برنامه ریزی ضعیف
کل جهان پیش رفت می کنه ولی ما پس رفت می کنیمنقل قول:
امتحانات خود کتاب آیا باز سوال های مندراوردی در مییاورن که 3 ساعت باید اثبات کنی؟
امتحان تماما از داخل کتاب سوال داده میشه و با توجه به نمونه سوال های قبلی تا حدودی میشه با سبک سوالات آشنا شد !نقل قول:
مصیبته برادر من مصیبت.بله بسیار سخته.استادا افتضاحن از دانشجوها کمتر میدونن خدایی.کلاسی نیست که بخوای بری.ریاضی 10جلسه س و 4جلسه استاد نمیاد و 6جلسه تمرین حل میکنه کتاب 600صفحه ای رو.نری کاری ندارن ولی تو دانشگاه ما امتحان میگیرن و نری سر جلسه امتحان نمره کلاسی نمیدن.وضعیت آموزشی بسیار دشوار و سخته و برنامه ریزی افتضاحه.کتاب های قطور و امتحان های سخت و کلاس های افتضاحنقل قول:
این که چیزی نیست،یکی از دخترای اقوام ما رفته بود فراگیر کنکور داده بود همه درس ها منفی بودن خدایی !قبول شد:dنقل قول:
اصن یه وضعیهـ
یکی از فوامیل توی همین کنکور اخیر رتبه اش برای پیام نور 29هزار بود ولی مردود شد و قبول نشد.چجوری ایشون با منفی قبول شدن و این فامیل ما با این رتبه اصلا هیچ پیام نور درنیومده؟الله اعلم.پیام نور فیلم کمدیهنقل قول:
نقل قول:
کمدی ؟؟؟ بلاک باستری رو هم رد کرده :n02:
حالا هر کس وارد دانشگاه پیام نور شده بهش خوش آمد می گوییم
welcome amigo :n09:
سلام .شهریه پیام نور میانگین چقدره ؟
من کامپیوتر نرم افزار شمیرانات قبول شدم . و IT واحد الکترونیکی آزاد .
کدومش بهتره ؟