Refurbished (ریفربیشد) مدل هایی هستند که یا تعمیری هستند یا این که کارکرده هستند و احیا شدند.نقل قول:
Refurbished (ریفربیشد) مدل هایی هستند که یا تعمیری هستند یا این که کارکرده هستند و احیا شدند.نقل قول:
fw46 sj/b به ایران اومده و اگر اومده قیمتش چنده ؟
و همچنین چه فرقی با fw46 gj/b داره ؟
بابا یکی مارو تحویل بگیرهنقل قول:
اگر کارای گرافیکی خیلی سنگین و بازی های سنگین میخوای انجام بدی گرافیک 1گیگ لازم داری که با این بودجه Vaio FW46 با قیمت 1.550 مناسبه که فعلا موجود نیست ولی مدل آمریکاییش که FW490DFB هست با قیمت حدودا 1.690 موجوده که تفاوت های اندکی دارننقل قول:
البته FW490JAB هم مشابه FW490DFB هست و تنها تفاوتش در CPU هست که با قیمت 1.350 تا1.400 میتونی بگیری
FW46 , FW490DFB:
CPU:2.8-6MB cach
VGA:ATI 4650-1Gig Dedicated
Ram:4Gig DDR2
FW490JAB:
CPU:2.53-3MB cach
VGA:ATI 4650-1Gig Dedicated
Ram:4Gig DDR2
جواب منم بدین
وقتی پستت رو خوندم خواستم بگم cs بگیر که دیدم آخرش نوشتی cs نباشه. با این بودجه که سری z نمی تونی بگیری. فقط می مونه سریSR ولی باید یه کم بودجه رو زیادتر کنی. اکثر کانفیگاش finger print داره. اگه بخوای سری جدیدش رو بگیری گرافیک خوبی هم در اختیارت میزاره. HDMI هم نداره. نمایشگرش هم LED هست و در کل چیز خوبیه. قیافش هم خیلی خوبه.نقل قول:
مرسی اره از قیافش خوشم میاد . مثلا چه قدر بیشتر بزارم رو پولم ؟
ولی فکر کنم اکثر کانفیگاش گرافیکش اینتل باشه . بازم ممنون .
به نظرم اگه بخوای یه چیز خوب بگیری باید حدود 1400 هزینه کنی. سری جدید SR490 گرافیک ati 4570 داره که کارتو راه میندازه.نقل قول:
خیلی زور بزنم میشه 1300 .
حالا گذشته از قیافه ، cs بهتره یا sr ؟
حذف شد....
اگه میخوای اینجوری فکر کنی که دیگه هیچکی نباید لپتاپ hp بگیره! یا گوشی سونی اریکسون بخره یا مثلا همین نوکیا ها که دیگه چینی شدن همشون! یا قطعات کامپیوتر دسکتاپت و لپتاپت و ... واییییی مارک چین خورده پشتش پس یک بار مصرفه!:2::46:نقل قول:
شما برو همون آمیرکاییوشو بخر!:5:
اگه می تونی با قیافش کنار بیای می تونی CS با گرافیک Gforce 9300 بگیری. ولی قیافه ی SR یه چیز دیگس.نقل قول:
دوستان گرافیک 9300 مدل cs چند مگابایته و آیا امکان شیر داره؟
دوستان سلام !
این Sony Vaio VGN-FW47GY/H رو جایی تو ایران دارن ؟
اگه جواب مثبته کجا و با چه قیمتی ؟
سلام
نوتبوک ایسر مدل 5738 zg نسبت به قیمت ش کارایی خوبی داره ... تا حالا با نوتبوک کار نکردم ولی حالا لازم شده یکی بگیرم ... کیفیت این مدل خوب هست ؟
و اینکه کارت گرافیک m105 این مدل معادل چه کارت گرافیک ی است ؟
چند جا خوندم بازیهای جدید و معروف رو در حد نرمال اجرا کردن ولی در مقایسه یکی از سایتها نتایج جالبی به دست نیومد
فکر کنم هنوز وارد نشده باشه ولی قرار بود وارد شهنقل قول:
قیمت هم احتمالا باید نزدیک به دو ملیون باشه
سلام.من یه چیزی تا سقف ۱.۶ میلیون می خوام.مانیتور بزرگ مهمتربن چیزیه که مد نظرمه.دل نمی خوام.خودم بیشتر مایلم از سونی خرید کنم ولی اگر تو همین رنج قیمت بهترش رو پیدا کنم می گیرم.برنامه نویسی می کنم.اصلا اهل بازی نیستم.گارانتی هم برام مهمه.ترجیح می دم پشنهاداتون رو پ خ بدید.خیلی ممنون
دوستان به نظرتون اگه صبر کنیم ویندوز seven روی لپ تاپ های سونی بیاد بعد بگیریم بهتر نیست ؟
کسی می دونه کی این لپ تاپ ها وارد بازار میشه ؟
--
fw46 بالاخره قراره کی بیاد ؟!
من امروز زنگ زدم به ایران رهجو طرف حسابی حالمو گرفت :9: اول گفت که سونی دیگه این مدل رو نمیزنه:18:!!
بعد گفت نه که نزنه بزنه خیلی طول میکشه تا بیاد:9::9::9:!!
طرف حسابی حالگیری کرد منو حالا بنظرتون انتظار فایده داره یا دل به دریا بزنم برم همون xps 1640 بگیرم؟:44:
Sony FW46GJB/FW 490???نقل قول:
HP DV6 1225/DV6 1199
DELL XPS 1640
ولی برای شما که نمی خوای بازی کنی 1640 که DDR3 داره بهتره
ولی مدل های دیگه بجز 1199 سی پی یو 2.8 دارن
یه مدل MSI بود که مانیتور 16 داشت تقریبا از نظر قطعات هم خوب بودنقل قول:
مدلش فکر کنم VE620 بود.قیمتش هم حدود 1200 باید باشه
جدی ؟!!! ولی من هم دیروز زنگ زدم گفت تا 2 - 3 روز دیگه میاد .نقل قول:
اتفاقا به من گفت اومدنش خیلی نزدیک شده . احتمال داره که این هفته بیاد به نظرم .
اگه نیومد این هفته منم احتمالا میرم یه چیز دیگه میگیرم .
منم چندتا از نمايندگي ها زنگ زدم يكي گفت نمياد يكي مي گفت 2 3 روز ديگه مياد يكي گفت فردا بيا بگير با قيمت 1700 هر كس يه چيزي ميگه معلوم نيست چه خبره من كه موندم چيكار كنمنقل قول:
یا با گمرک مشکل دارن که هی امروز فردا می کنننقل قول:
یا قیمت 1225 رو دیدن گفتن نیاریم گرون بشه بعد بفروشیم
می خوام بدونم که رم کارت گرافیک ati 4650 برای نوت بوک vaio fw46gj/b چیه؟
آیا GDDR3 هست؟
ممنون
بین این دو مدل کدوم رو برای کار با نرم افزارهای سنگین مهندسی پیشنهاد می کنید ؟
Dell Latitude E6400
و
Sony FW -390 NOB
با توجه به اینکه ظاهر سونی FW -390 NOB خیلی شیک تره از Dell
و نظرتون در مورد سری های Dell-XPS چیه ؟ (M1530/M1330/1340/1640)
ای بابا شما هنوز نخریدی؟ پس راست میگفتی که هر دفه میری و میگه 10روز دیگه!:31:نقل قول:
من که به کل بیخیالش شدم و fw490DFB خریدم که تا حالا خیلی رازی هستم. اون اولش می خواستم fw46 بخرم فقط برای صفحه نمایشش بود !چون بلوری وسم اهمیتی نداشتا و نداره......اما وقتی دیدم کیفیت صفحه نمایش هر دو مدل دقیقا یکیه و فقط dpi مدل fw46 بالاتر کلا بیخیال شدم.
بلخره مدل fw490DFB هم هارد بهتر و پرسرعت تری داره
هم ویندوز ویستا بیزینس داره که حداقل 50دلار از مدل homeP گرونتره، تازه قابلیت آپگرید رایگان به ویندوز سون هم داره!:21:البته چه جوری باید آپگریدش کنما دیگه نمی دونم
باتری مدل 490dfb هم حداقل یه ساعت بیشتر بهت شارژ میده!باتریش نصبت به fw45 که سی پی یو سری p داره و هارد 5400 و مشخصات پایین تری داره 40دقیقه بیشتر شارژ میده چه برسه به FW46 که تازه صفحه نمایشش از نوع ECO نیست و خیلی بیشتر مصرف داره.
اگه قراره مدل fw46 با قیمت 1700 وارد بازار بشه که دیگه به نظر من واقعا نمی ارزه و fw490DFB با قیمت حدودی 1650 از هر نظر خیلی بهتر میشه!(البته این یه نظر شخصیه!)
این دل1640 هم که اینگاری نمیخواد بیاد! شرکت اریس همون مدل قبلی را با سی پی یو t9600 اورده و 100 تومن کشیده رو قیمت!!!در صورتی که اینتل قیمت t9600 و t9400 دقیقا یکی کرده و t9400 دیگه استفاده نمیشه!اگه اینجوری باشه 1640 جدید قیمتش به 1900 میرسه که واقعا بی انصافیه!:41:
ریفربیشد ها لپتاپ هایی هستند که به علت عیب ظاهری از چرخه ی فروش عادی شرکت خارج میشن و با درج ریفربیشد روی کارتن هاشون به قیمت ارزون تری ( تقریبا نصف قیمت ) وارد بازار میشن که البته توی ایران اینجوری نیست و معمولا به عنوان لپتاپ نو به فروش میرن :46:
مثه اینکه وارد شده . چون من اینجا از نمایندگی اصفهان ایران رهجو که پرسیدم گفت اومده و موجوده .نقل قول:
فردا هم قراره قیمتشو بم بده .... .
دوستان من هم امروز رفتم fw46 بگيرم گفت ديگه نمياد ولي حالا يه يك هفته ديگه زنگ بزن شايد بياد.
دوستان خواهشن به محض اينگه اومد اگه خبردار شدين يه ندايي هم به ما بدين.
09151642074
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره کلی با هزار بدبختی امروز صبح به 8300 زنگ زدم بعد گفتم واسه نوت بوک بعد اون وصل کرد بهنقل قول:
جای دیگه بعد تا به طرف گفتم fw46 می خواست منو بکشه :31:!
که بعدش اون حرفارو زد واقعا حالم گرفته شد اینا چرا ده جور حرف میزنن:9::9:!!
این گرافیک اینتل که توی برخی لپتاپها استفاده میشه در چه حدی هست؟ بهترین گرافیک اینتل در حد کدوم مدل گرافیک GeForce جواب میده؟
من امروز تو نمایندگی سونی (تو مالزی) دیدمش از نزدیک و باهاش کار کردم. قیمتش اینجا 2 میلیون و خورده ای بود.نقل قول:
این مدل که Full HD نیست :44:!! هست؟نقل قول:
fw490DFB خریدم که تا حالا خیلی رازی هستم.
من واسم فول اچ دی خیلی مهمه من حداکثر تا آخر شهریور صبر میکنم اگه نیاد که میرم 1640 همون کانفیگ قبلی
رو میگیرم
اما اینطور که طرف حرف زد خیلی نا امیدم کرد:44:
اهان ! چه جالب ..... .نقل قول:
چطور بود حالا ؟
نمیدونید چرا قیمتش اینقدر بالاس ؟
جدی؟ عیب ظاهری یعنی چی دقیقا؟ چون من فکر میکردم عیب باطنیه!نقل قول:
زیاد دقت نکردم. (آخه همه ی مدلاشو گذاشته بود گیج شدم کدوم به کدومه!) ولی فکر کنم به خاطر پروسسورش باشه.نقل قول:
خیلی گرافیک ضعیفیهنقل قول:
بهترینش (4700MHD( در حد 8400G هست
اخه CPU ش که با VGN-FW46GJ/B یکی هسش . هر دو Intel® Core™2 Duo Processor T9600 (2.80 GHz) دارن .نقل قول:
فقط 4 تا تفاوت با هم دارن :
VGN-FW46GJ/B :
4 GB DDR2 SDRAM
400 GB*5 (Serial ATA, 5400 rpm)
Blu-ray Disc™ Combo Drive
3.1 kg
VGN-FW47GY/H :
6 GB DDR2 SDRAM
500 GB*5 (Serial ATA, 5400 rpm)
Blu-ray Disc™ Drive
3.2 kg
ببینید ما کلا 4 نوع کالای تجاری داریم برای فروش ( مخصوصا تو ایران )نقل قول:
ریفربیش = لپ تاپ هایی که بدلیل مشکل ظاهری و زدگی و ... با بسته بندی متفاوت ( معمولا ) و همینطور قیمت پایین تر عرضه میشن شاید هم نشن و خریدار متوجه نشه چون معمولا ایرادها جزئی هستند و به چشم نمیان
استوک= لپ تاپ هایی که پشت ویترینی هستند و برای نمایش و تست استفاده میشن و معمولا بعد از اتمام دوره کالا دوباره پک و بسته بندی میشن و به فروش میرسن و تسخیص این نوع کالاها در ایران راحت تر هست چون فروشنده ها اونقدر حرفه ای نیستند تا بتونند مثل کالای آکبند بسته بندی کنن
آکبند= لپ تاپ هایی که از طرف کارخانه بسته بندی شده و باز نشده هستند و بهترین راه برای تشخیص خریدن از گارانتی معتبر هست که معمولا قیمت بالاتری دارند
آسیب دیده یا Damaged Product = محصولاتی که ایراد جدی و اصلی در قطعات دارند و برای سازنده به صرفه نیست تعمیرات و هزینه زیادی برای بازسازی و تعویض قطعه بکند ، معمولا اینطور کالاها نسبت 1 در 10 هزار برای کالاهای با کیفیت دارند و خیلی بدشانس باشید اینطور کالایی بهتون بندازن