دقیقانقل قول:
اینایی هم که مخابرات دارن به اون یه روز خوبش فکر میکنن و نمیرن از این شرکت.
Printable View
دقیقانقل قول:
اینایی هم که مخابرات دارن به اون یه روز خوبش فکر میکنن و نمیرن از این شرکت.
مخابرات تا 2/10/91 عالی بود!!
واقعا نامردیه! مگه مازندران هم جز ایران نیست؟ اونا رو فلکه اینترنت ایران نشستن، خودشون سیر. میخورن هرچی باقی داشت میدن بقیه؟!
اگه هست، چرا به همه نمیدین؟! اگه نیست چرا فقط اونا دارن؟!
پس کار این افراد اسما باسواد این سازمان رادیویی چیه؟ فقط یه اسم دراز بیخوده که کارش دزدی و افزایش قیمته! طرف نمیفهمه گیگ چیه، میاد قیمت 4700 میزاره روش! اونم پس از برسی کارشناسانه!!! این چطور جایه که همه شرکت ها حق دسترسی بهش رو دارن، اما یکی نیست از حقوق مصرف کننده دفاع کنه؟!
تا اون موقع بد نبود ولی تا 7/91که باسیستم قدیمی بود شبی کمتر از 7 گیگ نمیگرفتم بعد از تغییرات 1 گیگ هم نگرفتیم.سرعتشم تو روز کاهش پیدا کردهنقل قول:
سازمات طنزیم مقررات رادیوییه دیگه!!نقل قول:
چه انتظاری میشه داشت
واقعا طنزه!!
سوادشون:
طنظيم مغرراط رادیووی!
نقل قول:
توکیو، ژاپن
محبوب ترین گزینه اینترنت در ژاپن VDSL از نیپون تلگراف و تلفن است که اینترنت 100 مگابایت در ثانیه را با قیمت 50 دلار در ماه فراهم می کند
نقل قول:
خلیج سانفرانسیسکو ، کالیفرنیا
این شهر درنظر دارد برای 4.2 میلیون نفری که در آن زندگی می کند WiFi رایگان فراهم کند. این پروژه هدف ارائه اینترنت 1 مگابایت در ثانیه سرعت رایگان را دارد که درحال حاضر با نظارت شرکت IBM و Cisco صورت می گیرد.
نقل قول:
سئول، کره جنوبی
دسترسی به اینترنت در این شهر بسیار ارزان است. اینترنت با سرعت 10 مگابایت در ثانیه در این شهر 20 دلار در ماه هزینه دارد که این سرعت بیش از 4 برابر و این قیمت نیمی از آن چیزی است است که یک اتصال پهن باند در ایالات متحده سرعت و هزینه دارد. برخی از مناطق سئول سرعت اینترنت تجاری را به بیش از 100 مگابایت در ساعت با قیمت 30 دلار در ماه رسانده اند به طوری که با این سرعت می توان یک فیلم با کیفیت دو ساعته را در عرض 5 دقیقه دانلود کرد.
نقل قول:
هنگ کنگ، چین
پهنای باند در هنگ کنگ بسیار ارزان قیمت است و اینترنت 10 مگابایت در ثانیه ماهانه 16 دلار هزینه دارد. اینترنت 100 مگابایتی در ثانیه ماهانه 34 دلار است
تهران ، ایراننقل قول:
استکهلم ، سوئد
تلیاسونرا، شرکت پیشگام ارتباطات راه دور در سوئد ارائه کننده خدمات اینترنت 24 مگابایت در ثانیه با قیمت 50 دلار در ماه است.
...
:n04: :n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی خودم هم الان باورم نمیشه :n02:
شما به این نگاه نکن چون 100 درصد اتفاقیه ! ، ولی معمولا سرویس 2 مگ حجمی سرعتی بین 2.4 تا 3 مگ و کمی بیشتر داره.
منبع؟
نویسنده هرکی بوده جای مگابیت از مگابایت استفاده کرده! همه جا با مگابیت میفروشن!
البته دلیل isp ایران از همچین کاری اینه که خجالت میکشه بگه 8 کیلوبایت یا 16 کیلوبایت رو باید ماهی حدود 15 تومن بده
پورت شما چهار مگه؟نقل قول:
راستی اینقدر با سرویس حجمی تست نگیرید!
دو مگ مثلا، تو هر تست 15-25 مگ حجمتون میره
نه چند دقیقه قبل که مودم رو reboot کردم ، دیدم پورت م رو روی 6 مگ بستن. عدد دقیقش: 6137نقل قول:
ولی 100 درصد فکر می کنم که اتفاقیه. البته ایرانه دیگه چیزی معلوم نیست !
من خودم 2 مگ نا محدود نقره ای دارم و تا الآن راضی بودم. از لحاظ قیمت خوبه و اون هدیه ش هم که سرعت دانلود 460 میده، عالیه، اما بعدش یهو میاد روی سرعت دانلود 130 که در اصل باید 256 باشه و این درست نیست که چنین دزدی ای بشهنقل قول:
مخابراتم ارزونه، اما میگن قطعی زیاد داره و خیلی رو اعصاب میره و کلا باید خیلی خوش شانس باشی. ولی در کل دیگه اون هدیه سرعت بالا رو نداره ( اینترنت مخابرات شهرستان خوبه و قضیه ش با تهران جداست )
اما هنوز یه سوالی دارم که برام حل نشده! اینکه چرا مثلا 2 مگ آسیاتک انقدر با 2 مگ پارس آنلاین اختلاف داره! یا مثلا با 2 مگ داتک! پارس آنلاین 2 مگ نا محدودش رو میده 395000 تومان!!!!!!!!!!!!! البته IP رو زده Static که نمیدونم چیه! 1 مگ و 2 مگ پارس آنلاین با IP Static هست و پایین تراش Dynamic هستش! خب مثلا اینا چه فرقی داره؟! یعنی سرعت دانلود 2 مگ پارس آنلاین چقدره که انقدر پولشه؟!!! راستی من با مودم D-Link 2730U مشکل دارم با آسیاتک! قطعی دارم و بعدش که میرم تنظیمات مودم رو ادیت و سیو میکنم، درست میشه!!! نمیدونم چشه! ( این رو واسه اون دوست عزیزمون که پرسیده بود آیا آسیاتک با مودمی مشکل داره با خیر، گفتم ). البته سیستمم مال 5 سال پیشه و ویندوزم XP S2 سال 2006 هستش :n02:
واقعا حسرت داره ... :n03:نقل قول:
چند وقت پیش یه جدول مقایسه اینترنت های کشورها ( همراه با سرعت و قیمت ها ) رو گذاشته بودم که از بین 170 کشور در جهان، نفر 170 بودیم :n21:
سلام دوستان وضعیت خط من چطوره.ممنون :n16: 256 نامحدود
نویز خطت خوبه.snrهم خوبه.ولی خطت رو 2.5 مگ بستن.زنگ بزن برات 4 مگ کنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله یه سری جاها مگابیت درسته
دوست عزیز
ip static یعنی هر بار مودم رو خاموش روشن کنی، ip عوض نمیشه! اگه الان شما به مودم دقت کنی هر بار که خاموش روشنش میکنی یه ip بهت میده یعنی ip dynamic!
سرویس های پارس ضریبش یک به یکه ( دو مگ 390 تومنی)
دیشب بعد از چند روز 2باره 7گیگ دانلود کردم:n02:
سرعتم 200 تا 250 بود
سرویس های نامحدود آسیاتک واقعا افتضاحه !
اگه کسی خواست بگیره محدود بگیره خیلی بهتره
من 512 برنزی دارم اگه 24 ساعته هم دان کنم نمیتونم 3 گیگ دانلود کنم با سرعت 60 !!!
بعد دوستم 512 محدود داره الان داره شبی 9 گیگ رایگان میگیره !!!! تازه از من هم کمتر پول میده !!
من زنگ زدم گفتن تازه نامحدود طلایی 1 به 4 ضریبش !!!!
یعنی مثلا واسه 2 مگ ماهی 170 بدی بعد با 3 نفر دیگه شریک بشی !!!
سرویسای نامحدود آسیا فقط کلاهبرداریه گول نخورید :angry:
دوست عزیز سرویس شما 512 یعنی حداکثر سرعتی که باید به شما بده 64!!نقل قول:
درسته سرویسشون گرونه (البته بازم نسبت به ispهای دیگه ارزونتره) ولی کارشون متاسفانه قانونیه!!!!!
من که 512 دارم سرعت رایگانش ثابت 64 هست به زور 1 گیگ میگیرمنقل قول:
دانلود موازی بزار! چند دانلوده هم باز 64؟نقل قول:
دیشب با 128 صبانت سرعت 100 بود میانگین.
ساعت یک شب
چرا قیمتا رفته بالا من یک مگ نامحدود برنزی رو میخریدم 40 الان شده 45
اینا رمانی که تصویب میشه ارزون کنن ده سال طول میکشه آخرم کاری نمیکنند
ولی تا دولت میگه شاید قیمت ها افزایش پیدا کنه همون روز قیمتا زیاد میشه
سرعتم که واقی نیست
حداقل سرعت واقعی 1 مگ رو نمیده بهم 1024 تقسیم بر 8
همه جا همینطوریه دیگه!!!نقل قول:
سرویس 1 مگا بیته دیگه یعنی به شما باید 128 تا سرعت بده، اگه برنزی بگیرید 128 تقسیم بر 8 میشه 16(البته اینطوری نیست فکر نکنم سرعتش زیر 80 بیاد)
اگه 2 تا لینک بزارم یکیش میشه 30 اون یکی هم 30 میشه.اگه یه لینک دیگه بزارم ارور میده دانلود نمیکنهنقل قول:
اگه قرار بود اینطوری باشه که دیگه کسی نت نمیگرفت! ایرانسل و دایال آپ بهتر بودننقل قول:
من که دانلود میکنم، یک فایلی و 9 کانکشنی، 60 تا میگیره! دو دانلود هر کدومش 40-60 نوسان میکنه، سه تایی حدود 140-170 میرهنقل قول:
نزدیک صبح قضیه فرق داره....
یک فایلی حدود 160-200 میچرخه
بله اینطوری نیست، ولی این ضریب اشتراکی(نمیدونم این یکیو از کجاشون درآوردن) که واسه سرویساشون گذاشتند همین معنیو میده، یعنی شما یه سرویس 1 مگا بیتو با 7 نفر دیگه شریکی!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان وضعیت خط من چطوره.ممنون :n16: سرويس فعلي: اينترنت پرسرعت حامي 06 گيگ در ماه (1 تا 9 صبح نيم بها)
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
512 نامحدود برنزی
دوستان سرعت شبانه من هنوز درست نشده به زور دیشب از ساعت 1 تا 9 دانلود 2300 داشتم
از اول عید تا حالا همیشه همینقدر یا کمتر بوده
زنگ بزنم رسیدگی می کنند؟
بله متاسفانه اینجا دزدی قانونیه !!!!
و جالبتر اینه که اینو به صورت قانون در شبکه درآووردن که شما هر سرعتی که دارین باید تقسیم بر 8 کنین تا سرعت دانلودتون به دست بیاد !!!!
کسانی هم که میگن کیلو بیت باید به کیلو بایت تبدیل بشه تا دانلود منیجر سرعت واقعی رو نشون بده اینطور نیست !
چون سرعتی که دانلود منیجر هم نشون میده بر مبنای بیته نه بایت !
کلا سرعت اینترنت در همه جای دنیا بر حسب بیته نه بایت
البته اونا مگابیته ولی ما .... :n28:
خب جاهای دیگه دنیا سرعت دالودشون مثلا با اینترنت 1 مگابیت چقدر میشه ؟؟؟؟؟؟
برای ما چون مگابایته تقسیم بر 8 میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا سرعت اینترنت در همه جای دنیا بر حسب بیته (کیلو بیت یا مگابیت)
واسه اونا سرعت دانلودشون همون 1 مگ تو دانلود منیجر !
این که میگن سرعت ما بر حسب مگابایته فقط یه فریبه...
و من همچنان سرعت م در حد ناباورانه هست !
===============
ولی سرعت شبانه من دیشب درست نشده بود و همون 1 مگ بود.
سرعت دانلود بر حسب بیته، هر بایت 8 بیته، وقتی شما با سرعت 128 کیلو بایت دارید دانلود می کنید سرعتتون میشه یک مگا بیت بر ثانیه(همه جا همینجوریه ربطی به ایران یا جاهای دیگه نداره)نقل قول:
آخر سرویستو چشم میزننا!!!!!نقل قول:
من دیشب تو ساعت رایگان خطم رو 2 مگ بود:n01:
زنگ زدن ضرر نداره ولی رسیدگی.....نقل قول:
من زنگ زدم گفتن بعد از تعطیلات درست میشه ولی شما هم زنگ بزنید اینجوری فکر نمی کنن هر کاری کنن مشترکا ساکت میمونن
نقل قول:
یه مرد پیدا بشه جواب مار بده.... چاکر همه
خوبه!!!نقل قول:
خطت رو 4 مگه، سرعتتم نسبت به سرویت خوبه
فقط تو تست دومت پینگت خیلی بالاست فکر کنم از سرور خارجی تست گرفتی
از اسپید تست، تست گرفتی خواستی عکس بذاری اینجا، برو تو my results، بعد تو ستون share، روی image کلیک کن یه آدرس میده بهت اونو اینجا کپی کن
الان اسپیدتست سرعت رو به کیلوبایت میده؟
این دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفت پس چرا به کیلو بایته؟
:n13::n13::n13:نقل قول: