مرسی . مشکلم حل شدنقل قول:
Printable View
مرسی . مشکلم حل شدنقل قول:
با سلام
من اینترنت سکورتی 2011 کسپر و نصبیدم و آپدیت کردم
فقط هی میگه ویروس هستو من واسه پاک کردنش باید سیستمو ریستارت کنم میگم بکن دوباره روز از نو روزی از نو ،دوباره میگه یه چیز دیگه هم هست باید ریستارت کنم یا باید بگم نه که پاکش نمیکنه اگه بگم آره که باید تا روز دیگه یه سیستم بخرم از بس میگه ریستارت کن
مورد دوم اینکه اینم مثل کومودو وقتی به وی پی ان وصل میشم دیگه سند و ریسیو ندارم --من نمیدونم چرا هر چی آنتی ویروس نصب میکنم با این وی پی ها مشکل پیدا کنم---چه جوری میتونم بهش بگم که این وی پی خوبه و هیچ مشکلی نداره و بزار کارمون رو بکنیم ؟
دوست عزیز برای مشکل اول شما وقتی هشدار میده روی گزینه DO NOT کلیک کنید تا مخرب ها را سرچ کنه و پس از این که تمام شد خودش خودکار ریمو میکنه و اگر دید باز مخب ها را ریمونکرد کسپر را باز کنید و روی گزینه FIX IT NOW کلیک کنید تا مشکل برطرف شود // گاهی اوقات هم همچنان قرمز میمونه که شما باید کسپر را یکبار exit کرده و باز اجرا کنید از استارت منو.نقل قول:
در مورد مشکل دوم شما یکی از دوستان هم مشکل شما را داشتند که هر راهی بود را رفتن ولی باز مشکل پابرجا بود و مشکل ایشون حل نشد.
وارد تنظیمات کسپر بشید
settings
firewall
settings
network
کانکشن وی پی ان را پیدا کنید و با یک کلیک راست بروی ان به قسمت trust انتقال بدید و یکبار دیگه تست کنید.
نقل قول:
من هر چی شبکه اونجا بود رو کلیک راست و trust رو زدم اما به هیچ وجه سند و ریسیو ندارم از 7-8 تا سایت رفتم کانکشن های رایگانشونو دانلود کردم اما.....
این چه بدبختیه گیره من افتاده؟؟؟چی کارش کنم ؟توروخدا مشکل از هر جا هست به من بگید تا حلش کنم --ویندوزمم که 2 هفته نیست ریختم هم رو قبلیه هم رو این همین مشکلو داشتم کومودو هم که کسپر کردم از اون طرفم الان اینو trust زدم تو تاپیک کومودو هم گفتند چند نفری این مشکلو داشتند و حل نشده
پس ایراد از کجاااااااست ؟
با نرم افزار های فیلتر شکن هم بعضیاش مشکل داره با بعضیاش نداره ---نکنه ما رفتیم تو اینترنت ملی ؟خوب پس چه ربطی به آنتی ویروس داره؟؟
هر کی هر فکری به سرش میزنه بگه خواهشا
من الان نود 32 نصب کردم مشکلم حل شد و دیگه وصل میشه
اما اصلا نسبت به نود حس خوبی ندارم 1 سال پیش نود داشتم سیستمم تا پای سوختن رفت
یعنی هیچ راهی نیست ؟چرا هر چی آنتیه خوبه با وی پی مشکل داره ؟پس چرا بقیه این مشکلو ندارند ؟
من همیشه از v p n های رایگان استفاده میکنم حالا اگه یکیش خوب از همون که کار میده استفاده میکردم اما مشکل اینجاست که هیچ کدومش با این کسپر و کومودو کار نمیده
نقل قول:
باتشکر از دوستان گرامی درمورد حــــــــــــــــــــــــ ـــــــــل مشـــــــــــــــــــــــ ـــــکل بنده .
نقل قول:
من هم وی پی ان مجانی استفاده میکنم و کسپر یا حتی زمانی که کومودو داشتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
والا من هرراهی که میشد به شما گفتم // دیگه راهی به ذهنم نمیرسه.
نود هم سوییتی نیست که ادم بهش اعتماد و اطمینان کافی بهش داشته باشه.
نقل قول:
اره دقیقا توی کومودو هم همینو میگفتند اما میگفتند انگشت شمارند افرادی که این مشکلو دارندو حل بشو نیست
ممنون از راهنماییت-بازم دمت گرم
سلام دوستان من از کسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2010 استفاده میکنم ، از وقتی سیستمم restore کردم ،اینتر سکیوریتی از کار افتاده (البته کی ان مشکلی نداره )و همش این پیغام میده :
databases are corrupted
وقتی هم آپدیتش میکنم بازم این پیغام میده ... و مشکل حل نمیشه
میشه بگید باید چیکار کنم دوباره فعال بشه ، کلافه شدم
لطفا کمکم کنید .......
با سلام
تازگیا هی یه طوری میشه ما مزاحمتون شیم
Kaspersky Rescue Boot Disk این همون دیسک نجاته که وقتی سیستم شدید ویروسی میشه و دیگه بالا نمیاد از این طریق ویروس یابی میکنه ؟یعنی همون دیسک نجات ؟
این بهترین دیسک نجاته یا پیشنهاد بهتری هم دارید ؟
و سوال بعدی اینکه چه جوری باید ازش استفاده بکنم همین جوری رایت کنم بزارم تو dvd رام حله ؟یعنی خودش اسکن میکنه ؟
شما باید کسپرسکی را یکبار exit کنید و بعد باید اپدیت را انجام بدید اگر شد که هیچ ولی اگر نشد باید اپدیت را rooll back کنید طبق این عکس:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این اسکرین شات از 2011 هست ولی رول بک ان با 2010 فرقی نداره و اگر نشد و مشکل همچنان باقی ماند باید کسپر را ریپیر کنید و از نو اپدیت کنید.
به نظر من بهتر هست از نسخه 2011 استفاده کنید.
سلامنقل قول:
بله این همان دیسک نجات کسپرسکی هست که میشه با نرم افزار های رایت // به صورت بوتیبل روی سی دی ریخت و در حالت بوت سیستم را ویروس کشی کرد.
دیسک نجات های زیادی هم وجود دارند ولی کسپرسکی نسبت به بقیه دیسک ها بهتر میتونه گندزدایی کنه و یک مخرب را که چسبیده به فایل اجرایی پاک کنه.
روی سی دی باید رایت کنید.
باید با نرم افزار نرو یا الکهول یا UltraISO
روی سی دی رایت کنید و بعد از ان سی دی را در رایتر بگذارید و سیتم را ریست و در حالت بوت کسپر خودش خودکار بالا میاد و شما باید enter بزنید تا وارد دیسک شود و لود بشه و یکجا هست که از شما سوال میکنه و شما باید A را بزنید و و بعد از اینکه وارد نرم افزار شدید از طریق بوت اسکن کنید و بعد از پایان کار سیستم را ریست کنیدو بگذارید سیستم به صورت پیشفرض بالا بیاد و بعد از ورود به سیستم / سی دی را از رایتر خارج کنید.نقل قول:
فایل Image دانلود شده را با UltraISO باز کرده و روی CD رایت کنید تا خاصیت Bootable بودن داشته باشد
با سلام دوستانی که ار کسپر 2012 استفاده کرده اند میخواستم بپرسم آیا نسبت به 2011 سبکتر شده یا خیر؟تاریخ عرضه نسخه کامل کی هست؟با تشکر
گزینه هاش نسبت به 2011 بیشتر شده و باگ هاش هم نسبت به 2011 کمتر شده.نقل قول:
ولی توصیه نمیشه نسخه بتا نصب کنید چون هنوز باگ و مشکلات خودش را داره.
این نسخه بتا برای بتا تستر ها عرضه شده و به صورت خریداری نیست.
فکر کنم اوایل تابستان عرضه بشه اخرین نسخه
من کاسپرسکی 2011 را نصب کردم که ( کی ) آن بلاک لیست شد ( کی ) قدیم را delete کردم حالا میخواهم ( کی ) جدید را وارد کنم اما گزینه activate using the key file ندارد . چگونه میتوانم از کی های جدید استفاده و آن را فعال کنم ؟ فقط گزینه activate commercial version و activate trial version دارد.
ممنون
در ورژن 2011 گزینه ای نداره که بشه با ان کی را فعال کرد.نقل قول:
از دو عبارت که این ها هستند activate commercial version که این میشه باید یک سریال منقضی بهش بدید و قبلش نت شما باید قطع شده باشه.
activate trial version این گزینه هم انتخاب کنید و باید قبلش نت شما قطع شده باشه.
این پست را برای راهنمایی بیشتر مشاهده کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5256098&postcount=2726
ممنون راه حل پست فوق را انجام دادم ولی بعد از دادن آدرس محل سیو کی ها ارور object not found را میدهد حالا چطوری اکتیوش کنم ؟نقل قول:
نت شما قطع بود دیگه قبل از دادن کی ؟نقل قول:
با این سریال در درحالت قطع نت هم امتحان کنید:
4W4BR-BYSFX-H6VER-ER3ES
میشه یک عکس از ارور بگذارید.
شاید کی های شما ریمو شده باشن یا کی که بهش میدید خراب شده باشه.
ممنون
امتحان میکنم اطلاع میدم . بازم تشکر
سلام
من یه مدتی از کاسپر استفاده میکنم چند روزه روی ایکن کاسپر یه مثلث زرد رنگ اومده که توی مثلت یه علامت تجب (!) هست روی ایکن مایستم مینویسه ثthreats have been detected . مشکلش چیه مشکلش از کرکش یا کلیداش.
مرسی
با سلام دوستان من از کسپر استفاده میکنم ولی سرعت دانلودم رو کاهش میده میخواستم ببینم جاییش هست غیر فعال کنم اذیتم نکنه؟مثل scan web http traffic در بعضی آنتی ویروسها
با تشکر
بازم نشد . وقتی در قسمت activate commercial version سریال 11111-11111-11111-1111x رامینویسم صفحه کانکت شدن به اینترنت باز میشود و آن را کنسل میکنم سپس صفحه اکتیویت کی باز میشود ووقتی آدرس کی را میدهم ارور object not found را میدهد . با سریال شما هم امتحان کردم نشد . در ضمن قسمت آپدیت آن هم غیر فعال است شاید بخاطر اینکه اکتیویت نشده .نقل قول:
ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition
این چیه فرقش چیه ؟
از کجا میشه گیرش اورد ؟ ارزششو داره ؟
نسبت به : Kaspersky Internet Security
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.kaspersky.com/kaspersky-internet-security-special-ferrari-edition
ممنون از شما مشکل با roll back حل شده ، البته با یه بار ریستارت کردن :11:نقل قول:
با دروود
دوستان،و اساتید گرامی،من زمانی که از اینترنت بیسیم دانشگاه استفاده می کنم،می توانم از چیز میز نیز استفاده کنم اما زمانیکه با ADSL می خواهم از چیز میز استفاده کنم امکان دیدن سایت ها نیست..(همانگونه که پیشتر هم گفتم!)
منم همیین مشکل رو دارم!!!!
تو فایروال تراست هم کردم ولی اصلا send و receive نداره!!!
چیکار کنم؟؟؟
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط ناخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه مشکل دارم امیدوارم بتونید واسم حلش کنید .
من outlook express 2007 دارم که اینترنت سیکیوریتی 8 روی کامپیوتر هست وقتی نامه برایم می آید یه پیغام میده مبنی بر پاک کردن یا دریافت نامه از فیلتر اسکن.
خوب سوال من اینجاست چتور میشه نامه هایی که با کاسپر پاک می کنیم رو برگردوند .
باتشکر
دانا
یعنی واقعا کسی نیست در این مورد چیزی بدونه !!!!!!!!!!!!!!!
سلام
من یه بار کاسپرو با کرک 2048 روزه کرک کردم بعد آپدیت دیگه بالا نمیاد !! آنیستال هم نمیشه و فقط Repair میشه !! بعد از ریپیر باز همون آشه و همون کاسه خراب میشه و بالا نمیا د
دروودنقل قول:
مشکل اینجا است که من پینگ هم دارم!اما هیچ پروتوکلی کار نمی کنه!تنها و تنها می تواتن با استفاده از turbo در اپرا وبگردی نمایم!!اما پرسش اینجا است که چرا کسپر اگر ایردی بر شبکه چیز میز دارد،زمانیکه با اینترنت بیسیم کار می کنم هیچ مشکلی نیست؟؟!:11:
من هم منتظر جواب هستم . قسمت آپدیت آن هم غیر فعال است.نقل قول:
نقل قول:
با سلام..
من هم کاسپر ۲۰۱۱ سکیوریتی دارم..بلاک شدم...!!:27:
کی جدید چی هست...؟
روس کار را توضیح بدهید ممنون میشم
با دروودنقل قول:
پس از بررسی های بسیار و تلاش های شبانه روزی،به این نتیجه رسیدم که تمام مشکلاتی که بر سر راه استفاده از چیز میز با وجود کسپر در ویندوز ویستا به بالا بوده است،استفاده از پروتوکل امنیتی CHAP V2بوده است که از این روی شما می توانید با غیر کاربردی(غیر فعال)کردن این پروتوکل بر روی کانکشن مورد استافده خود،بودن هیچگونه مشکلی از اینترنت بدون محدودیت استفاده نمایید.
اگر نیاز به خرید هم داشتید می توانید با من در تماس باشید:دی
:11:
انجام دادم ولی نشدنقل قول:
اصلا خودش غیرفعال بود!!!:41:
کاسپراسکای اینرتنت سکیوریتی ما تو 7 یه گجت داره رو دسک تاپ که وقتی روش میری قسمت سبزرنگ پر رنگ میشه میخواستم بدونم واسه شما هم اینجوریه یا کلا سیز پررنگه انگار چراغش روشنه؟ میدونین چرا اینو پرسیدم؟ چون وقتی سویت رو باز می کنی یه لامپ بزرگ سبز که بالای سوییته وقتی رو اون هم میری همینطور سبز پر رنگ میشه و وقتی روش کلیلک می کنی همیشه این پیغام میاد که نمیخواد با Hide message کردن ازش رد بشم: Anti-Spam: Tarining Wizard هر کاری می کنم این پیام نمیره. میخوام بدونم بخاطر این پیامه که سبز پررنگ نمیشه؟
دروودنقل قول:
شما از چه نوع کانکشنی برای اینترنت(اتصال به مرکز اینترنت)خود استفاده می کنید؟!PPOE یا PPTP؟
:11:
دوستان بنده یه مشکلی پیدا کردم از وقتی که این پچ E نصب شده فکر کنم بوجود آمده!
یه بار که داخل تسک منیجر نگاه کردم 3 تا پروسه Avp دیدم گفتم حتما بخاطر این پچ جدیده هست !!
حالا که با برنامه مالور بایت یه اسکن کردم تو ریجستری یه مسیری آورده که به avp.exe ختم میشه و تو قسمت وندور نوشته Security.Hijackچیکار کنم پاکش کتم ؟
از PPPoEنقل قول:
جالب اینه که وقتی با وایرلس کانکت میشم درست میشه!!!!:31:
ولی خوب همه جا که وایرلس نیست!!!:41:
دروود
اگر خواستید یاهو بیاید شاید راه حلی پیدا شد!!چون دقیقا همین مورد رو من داشتم و همین کاری که گفتم انجام شد.
با سلام میخواستم بدونم این آنتی ویروس در حالت اتصال به اینترنت درصد شناسایی بیشتری دارد؟(هردو حالت realtime & custum scan منظورمه)
با تشکر
Kaspersky Security Suite CBE 11 En Incl Key 130.67 MB
part 1: http://www.wupload.com/file/6435329/Kaspersky.CBE11.part1.rar
part 2: http://www.wupload.com/file/6435325/Kaspersky.CBE11.part2.rar
part 1:part 2:کد:http://www.uploadstation.com/file/VPJsTPn/Kaspersky.CBE11.part1.rar
کد:http://www.uploadstation.com/file/kCf9ARz/Kaspersky.CBE11.part2.rar