لا مصب یه رگ هم توش بیدا نمی شه کیفیت عالی !نقل قول:
حالا این گونی سیب زیمینی چند آخرش ؟! : دی
کیفیتشم خوبه !
به نظرتون باید ترکیب رو چه جوری بچینیم بازی بعد ؟؟؟ ASS (anti spamming system) s
لا مصب یه رگ هم توش بیدا نمی شه کیفیت عالی !نقل قول:
حالا این گونی سیب زیمینی چند آخرش ؟! : دی
کیفیتشم خوبه !
به نظرتون باید ترکیب رو چه جوری بچینیم بازی بعد ؟؟؟ ASS (anti spamming system) s
با عرض معذرت ولي خواهشا تاپيك رو اسپمكده نكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: مربی اینتر به رئال مادرید گفته که چه چیزی نیاز است تا او را به اسپانیا بکشاند.
ژوزه مورینیو شرایطی گذاشته و گفته در صورت تامین شدن آنها اینتر را ترک کرده و به رئال مادرید میرود. این باعث شده باشگاه ایتالیایی به سرعت به او قراردادی جدید و بهتر پیشنهاد کند. مربی پرتغالی اینتر مورد توجه فلورنتینو پرس، نامزد ریاست رئال قرار دارد و او میخواهد مورینیو را جانشین خوانده راموس سازد. پرس از مورینیو پرسیده چه میخواهد و مورینیو هم گفته کنترل کامل تیم و جلسات مداوم بر سر انتقالات را خواستار است.
مربی سابق چلسی همچنین حداکثر 23 بازیکن در تیم اول و دست کم 10 میلیون یورو در سال حقوق میخواهد که برابر با دستمزد دریافتی او در اینتر است. همچنین اگر بازیکنی به رئال بیاید که قراردادی بهتر داشته باشد یا یک ستاره تیم به قدری خوب باشد که دستمزدش افزایش یابد، حقوق مورینیو هم مطابق با آن بیشتر شود. مورینیو که اینتر را در اولین فصل حضورش به چهارمین قهرمانی پیاپی در سری A رساند گفته از سوی رئال وسوسه شده، ولی به احتمال 9/99 درصد برای فصل بعد در اینتر خواهد ماند.
کوریره دلو اسپورت همچنین نوشته آقای خاص پیشنهاد ماسیمو موراتی برای تمدید قرارداد به مدت یک سال را پذیرفته. گفته میشود دستمزد او بسیار افزایش خواهد یافت و همچنین بند بازخرید از قرارداد او حذف خواهد شد. او طبق این بند که فعلا در قراردادش هست، میتواند با پرداخت 7 میلیون یورو غرامت اینتر را ترک کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: رئیس باشگاه والنسیا در صحبتهایی اعلام کرده که سران باشگاه رئال درخواستی برای خرید سیلوا،ویا، ماتا و آلبیول ارائه نداده است.
سران باشگاه والنسیا اعلام کرده اند که پیشنهادی برای فروش 4 ستاره بزرگشان از رئال دریافت نکرده اند والبته منتظر چنین پیشنهادی نیز نیستند. به احتمال فراوان فلورنتینو پرس در آغاز رقابتهای فصل بعد، ریاست باشگاه مادریدی را عهده دار خواهد بود و اعلام کرده بود که آماده است تا رائول آلبیول، خوان ماتا، سیلوا و ویا را با قیمت 120 میلیون یورو خریداری کند.
البته سران والنسیا نیز در نظر دارند تا تعدادی از بازیکنانشان را در پایان رقابتهای این فصل برای برطرف کردن مشکلات اقتصادی شان به فروش برسانند ولی رئیس این باشگاه در صحبتهایی اعلام کرده که نمی خواهند این تعداد بازیکنان را به فروش برسانند.
سران باشگاه رئال مادرید اعلام کرده اند که می خواهند هر 4 بازیکن را با هم خریداری کنند و سوریانو، رئیس باشگاه والنسیا در صحبتهایی اعلام کرده که هیچ پیشنهادی از سوی باشگاه مادریدی در راستاری بازسازی ترکیب تیم کهکشانی دریافت نکرده است. روزنامه اسپورتینگ لایف در صحبتهایی به نقل از او نوشته:« فکر می کنم زمان مناسبی برای وقوع چنین اتفاقی نیست. این اخبار، کاملا اشتباه است و من شک دارم که کلا چنین شایعه ای به حقیقت بپیوندد.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: اسطوره فرانسوی سفیدپوشان در صورتی که پرس به عنوان رئیس جدید این باشگاه برگزیده شود، به سانتیاگو برنابئو باز خواهد گشت.
زین الدین زیدان در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که فلورنتنیو پرس در انتخابات ماه ژوئن به عنوان رئیس جدید تیم مادریدی برگزیده شود، به عنوان مشاور ورزشی این تیم به برنابئو بازخواهد گشت. چند ماه پیش نیز شایعاتی در مورد بازگشت این ستاره فرانسوی به رختکن رئال مادرید به گوش می رسید ولی اکنون همه چیز به آینده انتخابات این باشگاه بسته است.
او پیش از این لائورنت بلان، مربی بوردو را به عنوان کاندیدای هدایت رئال مادرید معرفی کرده و او را به عنوان جانشین مناسبی برای خوان ده راموس می دانست و در صحبتهایی اعلام کرده بود که سران رئال نهایت سعی خود رابرای به خدمت گرفتن ریبری به کار خواهد گرفت. زیدان اخیرا در صحبتهایی اعلام کرد:« اگر پرس در انتخابات باشگاه مادریدی برگزیده شود، من قطعا به عنوان مشاور به باشگاه بازخواهم گشت. این بسیار مهم است که او انتخاب شود و من پس از آن در نقش مشاور ظاهر خواهم شد.»
رئال مادرید در سال 2001 برای به خدمت گرفتن این ستاره فرانسوی مبلغ 73 میلیون یورو به سران یووه پرداخت کرد که در نوع خودمبلغی بی سابقه است. در آن دوره با حضور زیدان در تیم مادریدی، لقب کهکشانی به تیم رئال داده شد و پرس در نظر دارد تا با به خدمت گرفتن ستاره های قدیمی اش، باردیگر تیم کهکشانی را شکل دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: ستاره هلندی رئال مادرید در آستانه جدایی از این تیم در تابستان امسال قرار دارد.
گزارشات منتشره در ترکیه حاکی از آن است که سران باشگاه گالاتاسرای با رود فان نیستلروی ، ستاره هلندی باشگاه رئال مادرید به توافق رسیده اند و منتظر مذاکره با سران باشگاه مادریدی هستند. این مهاجم هلندی مدتی است که از مصدومیتی طولانی رنج می برد و شایعاتی به گوش می رسد که با آمدن رئیس جدید به باشگاه مادریدی به فروش خواهد رسید.
گزارشی در روزنامه میلیت ترکیه حاکی از آن است که هالدون اوستونل ، رئیس باشگاه گالاتاسرای، به هلند سفر کرده و به توافقاتی با نیستلروی دست یافته است.اکنون سران باشگاه ترکیه ای می بایست با سران رئال دیدار کرده و ببینند که آیا می توانند این قرارداد را نهایی کنند یا خیر. البته بخش زیادی از این ماجرا به رئیس جدید باشگاه مادریدی بسته است و در صورتی که فلورنتینو پرس روی کار بیاید، به احتمال فراوان، نیستلروی را به فروش خواهد رساند.
این ستاره هلندی در حال حاضر تا سال 2010 با رئال قرارداد دارد ولی رائول، گونسالو ایگواین و کلاس یان هونتلار ،جانشینان خوبی برای او بوده اند و با حضور این ستاره ها نیستلروی کار بسیار سختی برای بازگشت به ترکیب اصلی تیم مادریدی خواهد داشت.
معذرت شنا مورد قبول نیست ! : دینقل قول:
با عرض معذرت ولي خواهشا تاپيك رو اسپمكده نكنيد
خوبه که بگیریمش دیگه !!!نقل قول:
ژوزه مورینیو شرایطی گذاشته و گفته در صورت تامین شدن آنها اینتر را ترک کرده و به رئال مادرید میرود. این باعث شده باشگاه ایتالیایی به سرعت به او قراردادی جدید و بهتر پیشنهاد کند. مربی پرتغالی اینتر مورد توجه فلورنتینو پرس، نامزد ریاست رئال قرار دارد و او میخواهد مورینیو را جانشین خوانده راموس سازد. پرس از مورینیو پرسیده چه میخواهد و مورینیو هم گفته کنترل کامل تیم و جلسات مداوم بر سر انتقالات را خواستار است.
مربی سابق چلسی همچنین حداکثر 23 بازیکن در تیم اول و دست کم 10 میلیون یورو در سال حقوق میخواهد که برابر با دستمزد دریافتی او در اینتر است. همچنین اگر بازیکنی به رئال بیاید که قراردادی بهتر داشته باشد یا یک ستاره تیم به قدری خوب باشد که دستمزدش افزایش یابد، حقوق مورینیو هم مطابق با آن بیشتر شود. مورینیو که اینتر را در اولین فصل حضورش به چهارمین قهرمانی پیاپی در سری A رساند گفته از سوی رئال وسوسه شده، ولی به احتمال 9/99 درصد برای فصل بعد در اینتر خواهد ماند.
کوریره دلو اسپورت همچنین نوشته آقای خاص پیشنهاد ماسیمو موراتی برای تمدید قرارداد به مدت یک سال را پذیرفته. گفته میشود دستمزد او بسیار افزایش خواهد یافت و همچنین بند بازخرید از قرارداد او حذف خواهد شد. او طبق این بند که فعلا در قراردادش هست، میتواند با پرداخت 7 میلیون یورو غرامت اینتر را ترک کند.
خوبه دیگه نیستروی دیگه بیر شده !نقل قول:
توافق گالاتاسرای و نیستلروی
دریافت می کنی !! : دینقل قول:
والنسیا:درخواستی از رئال نداشتیم
این خبر کجا درج شده؟!نقل قول:
سایت گل رسما اعلام کرد مورینیو قرار دادش رو تمدید کرد با اینتر!
برو از خودشون بپرس من فقط خبر رو گذاشتمنقل قول:
راستي چرا آواتار منو گذاشتي؟
خصوصي بود
اين رو هم ببينيد جالبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه رئال مادرید، داوید سیلوا را اولین و مهمترین گزینه خود در لیست خرید قرارداده است.
درحالی که سیلوا دفعات زیادی اعلام کرده که دوست دارد در والنسیا بماند ولی فلورنتینو پرز وی را مهمترین گزینه خرید خود می داند و تصمیم دارد پس از خرید سیلوا به سراغ گزینه های دیگر برود.
سیلوا تمام جوانبی که رییس احتمالی رئال مادرید، فلورنتینو پرز برای پروژه جدیدش می خواهد دارد. جوان، اسپانیایی، عضو تیم ملی و همچنین از استعداد فوق العاده ای برخوردار است. خبرها حاکی از آن است که پرز مذاکرات خود را با سران والنسیا شروع کرده و با اینکه هنوز هیچ چیز معلوم نیست ولی پرز معتقد است که می تواند این بازیکن را به برنابئو بیاورد.
مشکلات بد مالی باشگاه والنسیا و همچنین سعود نکردن آنها برای لیگ قهرمانان موقعیت را کاملا به نفع پرز تغییر می دهد و والنسیا پیشنهادهای بزرگ را حتما بررسی می کند.
رئال مادرید برای خرید این بازیکن رقبای زیادی هم دارد، بارسلونا و اتلتیکو مادرید از اسپانیا و یوونتوس از ایتالیا و لیورپول از انگلیس همیشه جزو مشتریان این بازیکن بوده اند.
در حالی که بارسلونا،رئال و منچستر یونایتد همه به دنبال ستاره فرانسوی بایرن هستند، سران این باشگاه می دانند که ماندن یا نماندن او به تصمیم آنها بسته است
سایت گل: طبق صحبتهای مدیر ورزشی بایرن، حضور یا عدم حضور ریبری در ترکیب این تیم در رقابتهای فصل بعد، به تصمیم آنها بسته است.اولی هوینتس معتقد است که از آنجا که هنوز دو فصل از قرارداد ستاره فرانسوی با آلیانس آرنا باقی مانده است، آنها می توانند به او اجازه جدایی از این تیم را ندهند.
بارسلونا و رئال مادرید هر دو به دنبال به خدمت گرفتن ریبری هستند و سران منچستر یونایتد نیز عملکرد این ستاره فرانسوی را به شدت زیر نظر گرفته اند. هوینتس در گفت و گو با مطبوعات آلمانی در این رابطه گفت:« حفظ ریبری، قطعا کار سختی نخواهد بود.ریبری برای دو سال دیگر با تیم ما قرارداد دارد و تبصره ای برای جدایی او وجود ندارد.»
ریبری در صحبتهایی تعهدش به بایرن را رد کرده و در این میان شایعاتی در مورد جدایی او از باشگاه باواریایی به گوش می رسد. فلورنتینو پرس، کاندیدای ریاست باشگاه مادریدی، از زین الدین زیدان خواسته تا ریبری را متقاعد کند که به رئال بپیوندد. و البته سران باشگاه کاتالونیایی نیز به دنبال جذب این ستاره فرانسوی هستند.
زیدان : ریبری رو به کریس ترجیه می دم !!
بقیش رو خودتون بخونین !! : دی
کد:http://goal.com/en-us/news/88/spain/2009/05/25/1286142/zinedine-zidane-i-prefer-franck-ribery-over-cristiano
آدم بی ظرفیت و بی جنبه که میگن همینه!:2:نقل قول:
جرارد پیکه بازیکن بارسلونا این هفته در جشن قهرمانی در نوکمپ میکروفون را در دست گرفت و به جمعیت حاضر گفت: «بپرید، بپرید، بپرید، فقط طرفداران مادرید هستند که نمیپرند».
همین پیکه باید سال دیگه واسه همه بازیکنای رئال یه دست *** بزنه!:27:
اینا کلا خوب با هم جورن! یادتون هست که قبلا....نقل قول:
: دی
بچه ها این عکسای غیر اخلاقی چیه میزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دي
اينكه فتوشاپه ولي اوني كه من گذاشتم واقعيهنقل قول:
اینا چرا این جورین ؟؟؟ : دی
ما بازیکن همجنس باز نمی خوایم !
اعتراض شديد ژاوي:
پيكه بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند
خبرگزاري فارس: مغز متفكر بارسلونا به شدت از سخنان ضد مادريدي هم تيمي خود انتقاد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ژاوي ارناندس در پاسخ به سئوال خبرنگار سايت رئال مادريد در مورد توهين پيكه، مدافع بارسلونا به رئال مادريد در جشن قهرماني تيمش گفت: شما حق داريد. او نبايد بي احترامي مي كرد. در واقع من هم مثل قديمي هاي تيم وقتي او اين حرف ها را مي زد ناراحت شديم و تذكر داديم كه تكرار نكند.
ژاوي افزود: كاري كه پيكه كرد بچه گانه بود و بايد از مردم مادريد عذرخواهي كند. او بايد ياد بگيرد به رقيب خود احترام بگذارد. سال گذشته وقتي رئال مادريد قهرمان شد هيچ بازيكني عليه ما كوچكترين حرفي نزد.
پيكه در جشن قهرماني بارسا از الفاظ نامناسبي عليه رئال مادريد استفاده و از اين تيم با عناوين ناشايست ياد كرد.
-------------------
من از راوی همیشه خوشم می اومده !! : دی
چون منم طرفدارشم...نقل قول:
برو از خودشون بپرس من فقط خبر رو گذاشتم
راستي چرا آواتار منو گذاشتي؟
خصوصي بود
خصوصی؟ عکس یکی دیگه هست، چطور خصوصی به حسابش میاری؟!
نقل قول:
واقعا از این خبر ناراحت شدم از اونجایی که عاشق نیستلروی هستم :41:
منم همینطور، واقعا تو همین سه فصل گل کاشت، اما دیگه پیر شده و زود به زود مصدوم میشه...نقل قول:
كلي گشتم تا اين رو پيدا كردمنقل قول:
حالا عيبي نداره دي:
لیست مربیان فلورنتینو پرز کم کم دارد به آخرین نفر می رسد.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
مانوئل پلگرینی دوباره به لیست مربیان رئال مادرید بازشگته و به نقل از روزنامه AS، احتمال این که پلگرینی به رئال مادرید بیاید زیاد است.
خیلی ها معتقدند که پلگرینی هنوز برای هدایت یک باشگاه بزرگ کم تجربه است اما خورخه والدانو، مشاور اول پرز معتقد است که این مربی شیلیایی می تواند یک آرسن ونگر جدید باشد. والدانو مدتی است که مذاکرات گسترده ای را برای به خدمت گرفتن پلگرینی آغار کرده و درصدد است تا پرز را راضی کند که وی بهترین گزینه است.
پرز در پروژه آرسن ونگر شکست خورد و مطمئن است که اگر پیشنهادش را هم بهتر کند باز هم ونگر آرسنال را تکر نمی کند.
پلگرینی که به عنوان یک گرینه جایگزین در لیست قراردارد چرا که به نقل از مطبوعات لیست پرز از مملو از مربیان بزرگی است که خیلی دوست دارند در پروژه پرز شرکت کنند. نماهایی همچون خوزه مورینیو، کارلو انچلوتی و مشکل لادروپ همگی در این لیست بلندبالا حضور دارند اما یا هنوز علاقه خود را عمومی نکردند یا اینکه هنوز قراردادی به آنها پیشنهاد نشده است.
پرز قصد دارد قبل از شروع نقل و انتقالات و همینطور انتخابات باشگاه مربی خود را انتخاب شده داشته باشد تا بتواند با استفاده از اسم مربی بازیکنهای مورد علاقه اش را براحتی جذب کند.
با اعلام انصراف ادواردو گارسيا تنها رقيب فلورنتينو پرس، انتخابات رياست رئال مادريد رسما تك نفره شد.
صلاحيت نامزدي گارسيا در اين انتخابات از سوي اعضاي هيات مديره و نمايندگان مردم در سازمان انتخابات اين باشگاه رد شد.
علت رد شدن درخواست گارسيا در بيانيه مقامات رئال مادريد كه از سوي مسئولان برگزاري انتخابات منتشر شده ناكافي بودن رقم تضمين مالي وي عنوان شده است.
به اين ترتيب تنها كسي كه توانسته نظر هيات مديره را جلب كند و با تضمين مالي كافي قدم در انتخابات بگذارد فلورنتينو پرس است كه به احتمال فراوان راي اعتماد مردم را نيز كسب خواهد كرد.
انتخابات رئال مادريد 24 خرداد و به صورت اينترنتي برگزار مي شود.
اینتر شاید برای نگاه داشتن مدافع برزیلی خود دردسر داشته باشد.
سایت گل- داگلاس مایکون گفته دوست دارد در اینتر بماند ولی مدیر برنامههای او گفته شاید پیشنهاد رئال مادرید او را وسوسه کند. با وجود آن که قرارداد این بازیکن برزیلی در سال 2013 به پایان میرسد، باشگاههای بزرگ بسیاری در اروپا خواهان او هستند.
نماینده او هم به شایعات دامن زده. چند روز پس از آن که مایکون گفته بود حس میکند باید در اینتر بماند چون آنها به او فرصت حضور در فوتبال ایتالیا را دادهاند، آنتونیو کالیندو مدیر برنامههایش گفته: «اسم نمیبرم ولی چند باشگاه به دنبال او هستند. رئال مادرید؟ نمیگویم نه.»
سفیدپوشان ماه بعد انتخابات ریاست خود را برگزار میکنند و فلورنتینو پرس، برنده احتمالی انتخابات از طرفداران مایکون است. اما مایکون اخیرا گفته 100 درصد در اینتر خواهد ماند.
البته پرز خودش گفته تا موقعی که من نشدم رئیس همه خبرها شایعه هستن.
تاکید میکنم همه خبرها! از مربی گرفته تا بازیکن.
بزارید پرز بیاد اونموقع ببینید وقتی دست رو بازیکنی میزاره چجوری با کله میاد.
خدا بگم این ا اس و مارکا رو چکار کنه که این شایعات رو درست میکنن.
سلام بچها:
این پست رو میدم نگید نیستی
چطورین بچها خوبین؟
در مورد نیستلروی فکر نکنم بره
پرز عزیزم که در انتخابات به تنهای باقی مونده و چه رای بگیرن چ نگیرن برندس.
با اومدنش که صد در صد شده
باید اینده روشن ولی کمی تا قسمتی مبهم رو واس باشگاه دید.
اگه یه مربی خوب هم گیرمون بیاد نونمون تو روغنه
نه بابا؟: دینقل قول:
اره والانقل قول:
اول که انیوا کناره گیری کرد ازرقابت با پرز
و دیروز هم گارسیا کناره گیری کرد
و در عرصه رقابت فقط پرز مونده
حالا فکر میکنید کی برنده میشه دی
گوتی از رفتار خوانده راموس به شدت ناراضی است و تصمیم گرفته همه چیز را بگوید.
سایت گل: گوتی از لیست رئال مادرید برای دیدار با مایورکا خط خورد. حرفهای زیادی در این باره زده شد و حالا گوتی اوضاع را از زاویه دید خود بررسی کرده است. او از اتفاقاتی که در این زمینه روی داد میگوید: «از مربی خواستم شنبه در کنار تیم نباشم و او اجازه داد. سپس به او گفتم میتوانم یکشنبه بازی کنم، اما او گفت بازیکنان دیگری را انتخاب خواهد کرد. همه چیز تقصیر خوانده راموس شد. حرفهای راموس بیمنطق بود. او قبل از بازی گفت به دلایل فنی من را کنار گذاشته و وقتی سه بر یک باختیم اوضاع عوض شد. راموس انسان فرصتطلبی است و در طول فصل همین طور بوده. او حتی به همتیمیها هم نگفت چرا من بازی نکردم. آنها خودشان میدانند حق با کیست و از من حمایت میکنند. چهار بازی است به میدان نرفتهام و در هر چهار دیدار باختهایم. حالا او میگوید تقصیر من بوده که گلف بازی کردهام.»
گوتی درباره لیگ قهرمانان هم گفته: «اگر بگویم دوست دارم بارسلونا قهرمان شود دروغ گفتهام. روشن است که من منچستر یونایتد را ترجیح میدهم.» او درباره انتخابات ریاست باشگاه هم گفته: «رییسی میخواهم که کارهای خوبی انجام دهد و مثلا در انتقالات خوب کار کند و رئال مادرید را به جایگاهش بازگرداند. فلورتنینو پرس کاندیدای بزرگی است. همه می دانند اوضاع تحت نظارت او چقدر خوب بود. او اوضاع مالی را هم به خوبی اداره میکند.»
رییس سابق باشگاه رئال مادرید به احتمال زیاد از هفته دیگر به تخت ریاست باشگاه رئال مادرید می نشیند.
کلوپ هواداران رئال مادرید در ایران:
به نظر می آید که پرز از 1 ژوئن یعنی هفته دیکر که رقابتهای فوتبال اروپا به پایان می رسد به ریاست باشگاه منصوب شود، چرا که تنها رقیب وی نیز به دلیل کمبود بودجه از دور رقابت کنار رفت.
گزارشها و خبرها حاکی از آن است که ادوآردو گارسیا که تنها رقیب پرز مانده بود هم نتوانست مبلغ 57.4 میلیون یورو که برای برگزاری انتخاب نیاز است را برآورده کند. این مبلغ معادل 15 درصد از بودجه باشگاه است و حتما باید تا قبل از 31 می ارائه شود.
اگه تا روز مقرر شده گارسیا نتواند مبلغ مورد نظر را تامین کند و به هیئت انتخابات ارائه دهد، پرز به عنوان تنها کاندید ریاست باشگاه بدون انتخابات به عنوان زیاست باشگاه منصوب می شود.
این خبرها دقیقا چند روز بعد از اینکه خوان اونیوا هم خود را کنار کشید به چاپ رسیده است.
هر چند که همه مطمئن هستند که حتی اگر انتخابات هم برگزار شود پرز به راحتی در انتخابات رای می آورد و این مسئله فقط به این دلیل است که پرز در دوره قبلی ریاست خود آمار و ارقام خوبی از خود به جا گزاشته است.
اگه پرز از هفته دیگر در 1 ژوئن به عنوان رییس باشگاه منصوب شود، وقت بیشتری برای برنامه های خود خواهد داشت. همچنین به نظر می رسد که وی خورخه والدانو و زیدان را هم به کادر خود اضافه کند.
کارلتو سه سال پیش چیزی نمانده بود هدایت رئال را در دست بگیرد.
سایت گل: کارلو آنچلوتی در کتاب زندگینامه خود نکته جالبی را فاش کرده. این کتاب با نام 30 سال فوتبال طعنهآمیز و فراتر از آن نوشته شده است و در آن آمده: «در سال 2006 با رئال مادرید گفتم بله و پیشقراردادی سه ساله به ارزش 15 میلیون یورو امضا کردیم.» اما میلان مانع انجام این قرارداد شد.
این خبر جالبی است چرا که آنچلوتی در تابستان احتمالا میلان را ترک میکند و گفته میشود چلسی به احتمال زیاد او را به خدمت خواهد گرفت. شایعه شده رئال مادرید بیشتر متمایل بود با ژوزه مورینیو مربی اینتر کار کند، اما «آقای خاص» تصمیم به تمدید قراردادش با نراتزوری گرفت. آنچلوتی همچنین در کتابش درباره مورینیو هم نوشته: «او عالی ارتباط برقرار میکند و میداند چطور به بهترین شکل دیگران را تحریک کند. اما کسی تردیدی ندارد که او مربی ویژهای است.» هنوز معلوم نیست آنچلوتی در تابستان میلان را ترک کند یا نه.
گوتی جان :نقل قول:
پرز گمگشته باز اید به مادرد غم مخور
کهکشانی دیگری آید به میدان غم مخور
--------------------
اینها همش میگذره
والا من هم یه جورایی به کارای این خوانده شک کردم
چطوری ممکنه که مقابل بارسا اونقدر فاجعه بازی کنه تیم
یا مقابل تیم لیورپول اونقدر افتضاح
به نظرم همش زیر سر خوانده هستش.
درسته خیلی خوب کار کرد اما با این کارای که میکنه بدتر از یه نفوذی کار میکنه.
Kaka Can Leave Milan For €65m - Report
Real Madrid could have been given a green light to move for Kaka as Milan appear to be ready to let him leave...
AC Milan are preparing to tell interested parties that Kaka can leave if they are willing to pay €65 million to help pay off debts that the club accumulated last season.
معنيشو كه حتما خودتون ميدونيد اما در كل چراغ سبز رو ميلان به رئال مادريد داده و تصميم قطعي گرفته كه كاكا رو بفروشه و قيمتش هم هست 65 ميليون يورو !!!
خدا کنه بارسا ببره !!
خوب بردن: دی
خوب شد روی اینگلیسی ها و فرگوسن کم شد!!!
اما ایشالا این بارسایی ها هم جنبش رو داشته باشن!!!
چقد راحت جام رو از چلسی گرفتن..!
الان میان اینجا باز شروع می کنن !نقل قول:
جنبه هم خوب چیزیه !
سال بعد تو ورزشگاه خودمون تو 55 امین فینال , 10 امین جام رو می بریم. عمو پرز کجایی !؟
کاکا اگه نیومد من اسممو عوض می کنم ! ببینین دیگه !
باشه عوض کن!نقل قول:
فقط من اسم جدیدت رو انتخاب می کنم: دی
الان احتمال اومدن رونالدو هم بیشتر شد!