و گل چهارم هم به ثمر رسید. بایین بگین این بازی هم تبانی بود.
ترکوندیم.
و گل چهارم هم به ثمر رسید. بایین بگین این بازی هم تبانی بود.
ترکوندیم.
چهارمیشم زدیم , انصافا عجب تیمی داریم , تق تق تق زدم به تخته
چشم کردی تیم رو یه گل خوردیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چهارمیشم زدیم , انصافا عجب تیمی داریم
شوخی کردم. بازیه بعدی کی هست.
بازی 4 بر 2 تموم شد رفتیم چهارم جدول.
تبریک به تمام ابی دلان.
مر30 اس اس دمشون گرم هنوزم به خاطر امتیازی که به لنگ و برق دادیم دارم میسوزم
اين تيم قلعه نوعيه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم این برد رو تبریک میگم..
خدائیش تیم داره راه میفته ها..
بهترین خط حمله از آن استقلاله..
ممنون هادی بابت جدول..
چه لیگ مسخره ای داریم..
تیم هایی که بازی عقب افتاده دارن چقدر زیادن !
جدول دوميو يه بار ديگه نگاه كنيد ويرايش شد
ايول جباري و جانواريو
خيلي خوب بازي کرديم
ايشالا اين روند رو تو بازي با پيکان ادامه ميديم
فقط استقلال.....
بازی بعد :
استقلال - پیکان
دوشنبه، 6 آبان، ساعت 16:35، ورزشگاه آزادی تهران
جدول دومت رو بر اساس تفاضل گل چیدی ؟نقل قول:
جالب بود..
میخواستم نتایج پیش بینی ها رو بذارم، ولی ظاهراً علیرضا هنوز بعضیا رو ثبت نکرده..
وقتی پیش بینی هارو علیرضا ثبت کرد، نتایج رو میذارم..
پس فعلاً تو کف نتایج باشید :31:
یه مطلب دیگه..
نود هفته ی دیگه (واسه هفته دوازدهم) کی میذاره ؟
این کی میذاره ؟
تبریکات مخصوص به همه
بردیم بردیم هی هی بردیم .............
احتمالا همون دوشنبه باشهنقل قول:
زیرنویس زد : پنجشنبه واسه این هفته
بازم تبریک میگم.
جباری رو حال کردید.
تازه چندتا گل هم نزدیم.
آره. جباری تو این بازی فوق العاده بود..نقل قول:
کاش شوت سومش هم گل میشد و هتریک میکرد..
سعید و هادی، ممنون بابت اطلاع در مورد زمان پخش برنامه اود..
این بازی یه چیزیو نشون داد ناصرحجازی اصلا به دردمربیگری نمیخورد
اگربازیکنای استقلال به دودسته باشعور فوتبال وبی شعورفوتبال تقسیم بشند
به نظرم اینجوری میشند
باشعور فوتبالی :مجتبی جباری و جان واریو و پیروزقربانی و امیرآبادی وخسروحیدری و سیاوش اکبرپورووحید طالبلو وحسین کاظمی
بی شعورفوتبالی : علیزاده و مهردادپولادی و منیعی و آرش برهانی
بقیه راهم رتبه بندی نمیکنم
خیلی باحالی اونی :16:نقل قول:
واسه همه چیز یه چیزی داری که بگی..
اگربازی رابه دقت تجزیه وتحلیل کنی همینو متوجه می شی این که منیعی شعوردرست وحسابی نداره بعدازدوتادریبلی که زدوشوتی که به دروازه زدکامل می تونستی متوجه بشی تواون صحنه بایک پاس به بغل می تونست موقعیت عالی برای جان واریو درست بکنه .همین موقعیت برای جانواریو پیش اومد ودریک موقعیت سخت تر یک پاس خیلی قشنگ به مجتبی داد وتبدیل به گل دوم استقلال کرد.سیاوش هم درگلهای اول وسوم خیلی خوب کارکردحتی یک پاس طلایی دیگه هم داد واون آرش گل نزن کوبید توپای مدافعنقل قول:
بذار دست نوشته های امیر قلعه نوعی راامشب بذارم دوتاشو بعد
:10:
هفته یازدهم لیگ برتر /
جشنواره گل همدان به سود آبی ها تمام شد / صعود یک پله ای استقلال
تیم فوتبال استقلال با پیروزی پرگل برابر پاس همدان علاوه بر کسب سه امتیاز ، طلسم نبردن در خارج از تهران را نیز شکست.به گزارش خبرنگار مهر، هفته یازدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور عصر امروز با دیدار تیم های پاس همدان و استقلال تهران در ورزشگاه قدس همدان آغاز شد. در این دیدار که به قضاوت محسن ترکی و در حضور بیش از 15 هزار تماشاگر برگزار شد، تیم فوتبال استقلال موفق شد نیمه اول را با تنها گل دقیقه 29 علی علیزاده به سود خود به پایان برساند.
در شروع نیمه دوم تیم فوتبال پاس همدان در دقیقه 48 توسط محمد غلامی به گل تساوی دست پیدا کرد اما درخشش مجتبی جباری و سیاوش اکبرپور در این نیمه پیروزی را نصیب شاگردان امیر قلعه نویی کرد. استقلالی ها در نیمه دوم دو بار در دقایق 72 و 74 توسط مجتبی جباری و یک بار در دقیقه 90 توسط آرش برهانی به سه گل دیگر دست پیدا کردند.
در حالیکه این دیدار پنج دقیقه وقت اضافه در نیمه دوم داشت حنیف عمران زده موفق شد در دقیقه 94 دومین گل پاس همدان را به ثمر برساند اما در پایان این استقلال بود که با پیروزی 4 بر 2 خود را به صدر جدول نزدیک کرد.
در این دیدار محسن ترکی به محمدرضا مامانی ، جوزف ادیشون ، اویس کردجهان و اسماعیل نظری از پاس همدان و حسین کاظمی و خسو حیدری در استقلال کارت زرد نشان داد.
استقلال با این پیروزی 18 امتیازی شد و با یک پله صعود به رده چهارم جدول رده بندی صعود کرد. این نخستین پیروزی خارج از خانه این فصل استقلال بود. این تیم در سه دیدار قبلی که در خارج از خانه برگزار کرده بود برابر تیم های صباباتری ، پگاه گیلان و مس کرمان شکست خورده بود.
تاریخ انتشار، تهران: ۱۶:۵۷ , ۱۳۸۷/۰۷/۳۰
حجازى: اى كاش قطبى هیچ گاه به پرسپولیس باز نمى گشت
تهران IranSport.Net - ناصر حجازى: سرمربى پیشین استقلال طى اظهار نظرى گفت: اى كاش قطبى هیچ گاه به پرسپولیس باز نمى گشت تا همیشه براى هواداران این تیم یك اسطوره باقى مى ماند. وى همچنین خاطر نشان ساخت: قطبى مربى بسیار با فرهنگى است و شخصا از انتقاد هایى كه به او مى شود ناراحت هستم و اى كاش او در این فصل به فوتبال ایران باز نمى گشت تا به اسطوره اى در میان هواداران تبدیل شود. وى افزود: پرسپولیس در خط دفاع بسیار ضعیف است و به عقیده من قطبى باید ۳ دفاع بازى كند. مطمئناً با پتانسیلى كه در خط دفاع پرسپولیس وجود دارد این تیم با ۳ دفاع به راحتى مى تواند استحكام خود را باز یابد. وى با اشاره به عملكرد خوب رحمتى در دیدار مقابل كره شمالى تصریح كرد: رحمتى در اوج آمادگى قرار دارد. به عقیده من او بهترین دروزاه بان آسیاست و امیدوارم این بازیكن با اخلاق همیشه در اوج بماند و به عنوان سومین دروزاه بان بزرگ تاریخ ایران مطرح شود.
تاریخ مخابره پیام:سه شنبه 30 مهر 1387
خبرنگار: سردبیر
کد خبر:48744-1387
یکی نیست بهش بگه افشین قطبی به توچه ربطی داره
فضول همه آدمهاباید باشی .تواگربیل زن بودی باغچه خودتو بیل می زدی
بعدتوکه معتقدی مهدی رحمتی دروازه بان خوبیه چراازاستقلال کنارگذاشتیش
پیروزی پرگل استقلال تهران مقابل پاس همدان
خبرگزاری تاج: دیدار تیم های پاس و استقلال در هفته یازدهم لیگ برتر با نتیجه چهار بر دو به سود آبی پوشان تهرانی به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری تاج این دیدار از ساعت 14:45 در ورزشگاه قدس همدان آغاز شد.
در نیمه اول و در دقیقه 29 علی علیزاده برای استقلال موفق به گلزنی شد. در ادامه بازی و در نیمه دوم در دقیقه 48 محمد غلامی بازیكن تعویضی پاس گل تساوی را به ثمر رساند.
در ادامه مسابقه و در دقایق 71 و 73 روی همكاری خوب بازیكنان استقلال مجتبی جباری 2 بار دروازه پاس را گشود و در حالی كه بازی در دقایق اضافه در جریان بود آرش برهانی گل چهارم را به ثمر رساند.
پاس كه در اوج ناامیدی به حملات خود ادامه می داد توانست در پنجمین دقیقه از وقت های تلف شده توسط حنیف عمران زاده به گل دوم برسد.
قضاوت این مسابقه بر عهده محسن تركی بود. وی به نظری، مامانی،ادیشون از پاس و كاظمی و حیدری از استقلال كارت زرد نشان داد.
بازیكنان پاس: سامان صفا، محمد رضا مامانی(46- محسن حمیدی)، محمد اسماعیل نظری،حنیف عمران زاده، مهرداد كریمیان، جواد شیرزاد، مجید غلام نژاد، وریا غفوری، جوزف ادیشون(77- ماریو گاربا)، پوریا قیدر(46- محمد غلامی) و اویس كرد جهان
سرمربی: وینگو بگوویچ
بازیكنان استقلال: وحید طالب لو، پیروز قربانی، پژمان منتظری، هادی شكوری(86- ابراهیم تقی پور)، میثم منیعی(86- مهدی امیرآبادی)، خسرو حیدری، حسین كاظمی، فابیو جانواریو، مجتبی جباری، سیاوش اكبرپور و علی علیزاده(79- آرش برهانی)
سرمربی : امیر قلعه نویی
عجب بازی بود ....
فرض کنید استقلال از همون هفته های اول همینجوری پیش میرفت ..... چی میشد ...
به همه تبریک میگم ......
========================
ویرایش : این جان واریو هم عجب بازی میکنه خداییش .....
معلوم نشده بهترین بازیکن بازی کیه ؟؟؟:دی
بهترین بازیکن به نظر جباری بود.....
من اگه باشم جای منیعی و اکبرپور رو عوض میکنم ....:31:نقل قول:
جانواریو و جباری تو این بازی عالی بودند.
این برهانی هم بعضی وقتا بی جا کرای میکنه ولی یه گل زد.
کلی حال کردم با این برد.میتونستیم گلهای بیشتری بزنیم.
پس از شكست پاس مقابل استقلال
بگوويچ: به قدر كافي بازيكن ندارم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پاس همدان گفت: وقتي به قدر كافي بازيكن ندارم، كاري از دستم برنميآيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، وينگو بگوويچ پس از ديدار مقابل استقلال تهران، اظهار داشت: استقلال را همه ديدند. اين تيم از بازيكنان متعدد و كارآمدي بهره مي برد، در حالي كه من بازيكن به قدر كافي ندارم.
وي افزود: من هم اگر بازيكنان استقلال را داشتم موفق ميشدم. نيمكت اين تيم با ما قابل قياس نيست و نمي توان بازيكنان ذخيره ما را ليگ برتري ناميد.
سرمربي كروات پاس ادامه داد: با همه اين شرايط ما فقط سه امتياز از استقلال عقب هستيم و اگر بازيكنان مصدوم ما به تيم اضافه شوند شرايط بهتر ميشود.
انتهاي پيام/
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، در چارچوب دیدارهای این هفته امروز تیم استقلال تهران در دیدار با پاس همدان با نتیجه 4 بر2 به برتری رسید و شكستی سنگین را به میزبان خود تحمیل كرد.
در این مسابقه جباری دو بار و علیزاده و برهانی یك بار برای استقلال گل زدند و گل های پاس را غلامی و عمران زاده به ثمر رساندند.
اما در دیگر بازی های امروز ذوب آهن اصفهان با دوگل میزبان خود مقاومت سپاسی شیراز را برد ، پیام مشهد یك بر صفر همشهری خود ابومسلم را شكست داد و دیدار راه آهن شهر ری با صبا باتری قم 1-1 ، مساوی به پایان رسید.
همچنین دیدار استقلال اهواز با ملوان از دقایقی پیش در اهواز آغاز شده كه این دیدار تا دقیقه 40 با یك گل به سود میزبان در جریان بوده است.
اما در همین چارچوب فردا ، داماش گیلان با فولاد خوزستان ، مس كرمان با سایپا ، سپاهان اصفهان با پیكان قزوین و پیروزی تهران با برق شیراز روبرو می شوند .
امیر قلعه نویی:می دانستیم باید ازکجا به پاس ضربه بزنیم/ از مدافعان استقلال راضی نیستمسرمربی تیم فوتبال استقلال تهران این تیم را یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر خواند و گفت: با شناختی که از تیم فوتبال پاس داشتیم می دانستیم از کجا باید به این تیم ضربه بزنیم.به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه نویی پس از برتری 4 بر2 تیمش مقابل پاس همدان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه قدس همدان افزود: بازی بسیار خوبی بود. دو تیم استقلال و پاس منسجم و خوب عمل کردند. با توجه به نتیجهای که در پایان مسابقه حاصل شد، بدون شک تیم استقلال برتر از پاس بوده است. اینکه استقلال چهارگل در همدان به پاس می زند نشان دهنده توانایی و برتری تیم ما نسبت به این تیم است.
وی با بیان اینکه تیم فوتبال استقلال تهران با شناخت نقاط ضعف و قوت تیم فوتبال پاس همدان و تمرکز روی استفاده از کاستیهای این تیم گام به میدان نهاده بود، افزود: ما می دانستیم باید از کجا به تیم پاس ضربه بزنیم و با استفاده از فرصتهای خود به نتیجهای ایدهال دست یافتیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با ابراز نارضایتی از عملکرد مدافعان این تیم در مصاف با پاس همدان، افزود: من از خط دفاع استقلال راضی نیستم. با اینکه تیم پاس موقعیتهای گل کمی روی دروازه ما داشت اما به دو گل رسید که این آمار خوبی برای تیم ما نیست. باید با تمرین و کار بیشتر این نقطه ضعف را برطرف کنیم تا در ادامه مسابقات با مشکل مواجه نشویم.
خبرنگاری از قلعه نویی پرسید تغییرات مدیریتی در راس باشگاه استقلال تا چه اندازه در نتایج و رشد این تیم تاثیرگذار بوده است؟ که وی گفت: باید از زحمات فتح الله زاده تشکر کنم. او برای باشگاه استقلال زحمات زیادی را متحمل شده است. اما باید پذیرفت که با تغییر مدیریت باشگاه استقلال منابع جدید مالی به این باشگاه تزریق شد و با پرداخت حق و حقوق بازیکنان شرایط روحی آنها تقویت شد.
علت خروج فرهاد مجیدی از فهرست 18 نفره تیم فوتبال استقلال تهران سوژه پرسش دیگر یکی از خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه قدس همدان از امیر قلعه نویی بود، که وی در پاسخ به این خبرنگار نیز گفت: فرهاد بازیکن بزرگ، ارزشمند و جوانمرد تیم ماست که در مواقع لازم تیم را جمع و جور می کند. فرهاد امروز سرماخورده بود و از ما خواست که نامش را در ترکیب تیم قرار ندهیم.
وعده قهرمانی تیم فوتبال استقلال تهران در هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور، مورد دیگری بود که از قلعه نویی سئوال شد که وی گفت: من باید بگویم تیم استقلال در دیدار مقابل صباباتری که با نتیجه 3 بریک شکست خورد خیلی بهتر از بازی امروز برابر پاس عمل کرد. در آن برهه زمانی شانس یار تیم ما نبود و نتوانستیم موفق باشیم اما امروز شرایط تیم به مراتب بهتر از گذشته است. پیروزیهای پرگل استقلال در دیدارهای گذشته و ثبات ما در هفتههای اخیر نشان می دهد که این تیم می تواند مدعی جدی قهرمانی لیگ باشد. ما نقشههای زیادی برای قهرمانی داریم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در خاتمه از مردم همدان تشکر کرد و گفت: من از مردم همدان متشکرم، هرچند از روز گذشته تا به امروز حرفهای بدی را نثار ما کردند.
قلعه نویی در حال تشکر از مردم همدان بود که عکاس یکی از نشریات محلی همدان به وی گفت: " شما هم متقابلا به مردم همدان عکس العمل نشان دادید و در زمان آمدن به سالن کنفرانس ورزشگاه قدس به آنها ناسزا گفتید".
قلعه نویی در مواجهه با این اتهام عکاس همدانی گفت: من به کسی ناسزا نگفتم. زمانی که داشتم به سالن کنفرانس ورزشگاه می آمدم از آنجائیکه فاصله بین رختکن تا این سالن زیاد بود به مدیر روابط عمومی باشگاه گفتم باید برای رفتن به سالن کنفرانس آژانس می گرفتیم که متاسفانه از حرفهای من سوء برداشت شد. من حرفهای شما را قبول ندارم، چون مردم همدان را دوست دارم و برای آنها احترام قائلم.
تيم استقلال تهران عصر سه شنبه در آغاز هفته يازدهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران با نتيجه چهار بر دو پاس همدان را شكست داد.
* تماشاگران همداني در پايان اين ديدار با تجمع مقابل رختكن تيم پاس اعتراض خود را از اختصاص دو هزار جايگاه براي هواداران تيم حريف اعلام كردند.
* با اينكه ورزشگاه قدس همدان تنها ظرفيت ۳۵۰۰تماشاگر را دارد اما در اين بازي بيش از هفت هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.
بسياري از تماشاگران از روي نردهها و ديوارهاي ورزشگاه بازي دو تيم استقلال و پاس را مشاهده كردند.
* قبل از آغاز بازي، بيش از يكهزار تماشاگر همداني پشت درهاي ورزشگاه قدس حضور داشتند.
* ۵۰عكاس و خبرنگار از رسانههاي مختلف امر پوشش خبري و تصويري اين ديدار را برعهده داشتند.
* فرهاد مجيدي مهاجم استقلال تهران به علت بيماري از جايگاه ويژه مهمانان نظاره گر اين ديدار بود.
* امير قلعه نويي سرمربي استقلال بارها به نحوه قضاوت كمك داوران اين بازي انتقاد كرد.
* پيروز قرباني كاپيتان استقلال از نبود بطريهاي آب در كنار زمين چمن ورزشگاه گله مند بود.
* مربيان و بازيكنان استقلال پيش از آغاز بازي با دستههاي گل به سمت نيمكت ذخيرههاي پاس رفتند.
* منصور پور حيدري مدير فني پاس همدان بر خلاف شايعات روزهاي اخير بر روي نيمكت ذخيرههاي اين تيم حضور يافت.
/حاشيه ديدار تيمهاي پاس و استقلال/
بيهوشي هوادار پاس، اخراج يك عكاس و اعتراض قرباني
خبرگزاري فارس: يكي از هواداران تيم فوتبال پاس همدان پس از دريافت گل سوم از سوي استقلال تهران، بيهوش شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، پس از به ثمر رسيدن گل سوم استقلال تهران مقابل پاس همدان، يكي از هواداران تيم ميزبان از هوش رفت و به بيمارستان منتقل شد.
* پيروز قرباني در جريان بازي به دليل نبود بطري آب كنار زمين در چندين نوبت به نيمكت نشينان تيم خود اعتراض كرد. تيم استقلال در حاضر مسئول تداركات ندارد.
* امير قلعهنويي به محسن تركي به دليل طولاني شدن مدت وقتهاي اضافه در پايان بازي اعتراض كرد.
*يكي از عكاسان به دليلي نامعلوم از سوي مسئولان ورزشگاه از كنار زمين اخراج شد.
* به دليل نامناسب بودن جايگاه خبرنگاران در ورزشگاه قدس همدان، شمار زيادي از اين خبرنگاران كه از تهران روانه اين شهر شده بودند به اين وضعيت اعتراض كردند.
* هادي شكوري كه در جريان بازي به دليل مصدوميت از مسابقه خارج شد فردا با گرفتن آزمايش MRI ميزان مصدوميتش مشخص ميشود، البته گفته ميشود اين مدافع سه هفته را از دست داده است.
انتهاي پيام/
وینکو بگوویچ :دفاع ضعیف ما چهار گل به استقلال هدیه کرد/ نیاز به بازیکن جدید داریمسرمربی تیم فوتبال پاس همدان با بیان اینکه ضعف خط دفاعی تیمش باعث شکست 4 بر 2 برابر استقلال شد گفت: اگر می خواهیم در آینده بهتر شویم باید چند بازیکن جدید جذب کنیم.به گزارش خبرنگار مهر، وینکو بگوویچ که پس از شکست امروز تیمش برابر استقلال در جمع خبرنگاران سخن می گفت ضمن بیان این مطلب افزود: در طول یکساله گذشته ما تنها چهار بار در همدان شکست خورده ایم.
وی ادامه داد: واقعیت این است که اگر چند بازیکن را از دو تیم استقلال و پرسپولیس بگیریم آنها قدرت لازم را نخواهند داشت و توانایی پیروزی برابر تیم هایی مثل ما را ندارند. ما در این بازی چند بازیکن کلیدی مان را در اختیار نداشتیم و در ابتدای فصل هم چند بازیکن اصلی را از دست داده بودیم.
بگوویچ در ادامه خاطر نشان کرد: هر چند دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند اما بازیکنان ما آنطور که می خواستیم نتوانستند بازی کنند.
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان ادامه داد: استقلال با داشتن این بازیکنان فنی و با تجربه و ضعف خط دفاعی ما توانست پیروز شود و شما دیدید به خاطر ضعف خط دفاعی ما چه گلهای بدی خوردم.
وینکو بگوویچ تصریح کرد: در مجموع فکر می کنم ما به یک یا دو بازیکن خوب نیاز داریم تا با تقویت تیم پاس بتوانیم در آینده حرف های زیادی برای گفتن داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر این اتفاق رخ ندهد مطمئنا موفق نخواهیم بود و امیدوارم بتوانیم با گرفتن چند بازیکن خوب در آینده موفق باشیم و تماشاگران همدانی را راضی و خوشحال کنیم.
بگوویچ در پایان تاکید کرد: استقلال باتوجه به توانایی هایی که داشت توانست تیم ضعیف ما را شکست دهد و سه امتیاز را در همدان از آن خود کند.
به دليل پيروزي پر گل مقابل پاس
بازيكنان استقلال پاداش 20 ميليون توماني دريافت كردند
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران به دليل پيروزي مقابل پاس همدان، در رختكن پاداش دريافت كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم استقلال بلافاصله در رختكن با حضور علي انصاري در رختكن پاداش هاي خود را دريافت كردند.
عضو هيئت مديره استقلال مبلغ 20 ميليون تومان پاداش به تمام اعضاي تيم اختصاص داد.
اين تيم بلافاصله بعد از بازي با اتوبوس به تهران بازگشت.
استقلال توانست در هفته يازدهم ليگ برتر با نتيجه چهار بر دو پاس را شكست دهد.
انتهاي پيام/
آقا من تا 8 مدرسه بودم تو راه به هرکی میرسیدم میگفتم باز ی چند چند شد.باورم نمیشد.لابد اینم تبانی بوده.کاش برقم میبردیم.
اگه میشه گل هارو برای دان بزارید.مرسی.
ضمن انتقاد از خط دفاعي در بازي مقابل پاس
قلعهنويي: استقلال با تداوم روند فعلي قهرمان ميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ابتداي فصل قول قهرماني دادم و اگر همين روند را حفظ كنيم قهرمان ليگ مي شويم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پايان بازي مقابل پاس همدان اظهار داشت: خوب بازي كرديم؛ اما خط دفاعي ما ميتوانست عملكرد بهتري داشته باشد. پاس موقعيت چنداني نداشت؛ اما روي دو حمله به گل رسيد.
وي افزود: تيم پاس چيز خاصي براي ارائه نداشت؛ اما بايد گفت ما شانس آورديم كه توپهايمان وارد دروازه حريف شد. در بازي قبلي به مراتب بهتر بازي كرده بوديم.
سرمربي آبيپوشان درباره اينكه آيا قول قهرماني ميدهد، عنوان كرد: از اول فصل گفته بودم قهرمان ميشويم و اگر در بازيهاي آينده هم به همين روند را ادامه دهيم قهرماني استقلال اتفاق ميافتد.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا از فرهاد مجيدي استفاده نكرد، گفت: او سرماخورده بود و نميتوانست در اين ديدار به ميدان برود.
قلعهنويي در خصوص محروميت مديران استقلال از حضور در سمينار AFC به دليل دير ارسال شدن مدارك، اظهار داشت: اين مسئله مربوط به من نميشود و اين سوالي است كه مديران بايد پاسخ بدهند.
سرمربي استقلال در اين ارتباط كه با تغيير در هيئت مديره و مديرعامل اين تيم نتايج بهتري كسب كرده است، تصريح كرد: اين تغييرات به نفع استقلال بود و ما توانستهايم نتايج خوبي بگيريم؛ اما اين را هم اضافه كنم كه من هنوز با آقاي فتحا... زاده در ارتباطم و با او تماس ميگيرم. بطوركلي من با هر مديرعاملي كار كرده باشم ارتباطم با او را قطع نميكنم.
تيم فوتبال استقلال تهران امروز در هفته يازدهم ليگ برتر با نتيجه 4 بر 2 پاس را شكست داد.
انتهاي پيام/
تاكيد واعظ آشتياني در همدان:
مديران قبلي استقلال مقصر عدم ارسال مدارك به AFC هستند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: در ارسال نشدن مدارك براي شركت در سمينار AFC مديران قبلي مقصرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير واعظ آشتياني در پاسخ به اين سوال كه چرا نام مديران اين باشگاه براي شركت در سمينار AFC دير ارسال شده است، اظهار داشت: اين مسئله تقصير مديريت جديد نيست. در زمان ارسال مدارك در اين باشگاه نبودم و اين تقصير متوجه مدير سابق اين باشگاه است.
وي همچنين در ارتباط با شرايط تيم فوتبال استقلال گفت: از عملكرد كادر فني و تيم خيلي راضي هستم و از آنها حمايت كامل ميكنم.
انتهاي پيام/
مانوسي فر در گفت و گو با فارس:
فدراسيون مقصر غفلت مسئولان سابق استقلال نيست
خبرگزاري فارس: مشاور امور بين الملل باشگاه استقلال تهران گفت: فدراسيون فوتبال مقصر غفلت مسئولان سابق باشگاه در ارسال مدارك براي حضور در سمينار AFC نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصغر مانوسي فر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره مسئله عدم حضور مدير باشگاه استقلال تهران در سمينار General manager كه قرار است در كنفدراسيون فوتبال آسيا برگزار شود، اظهار داشت: به هر حال تاخير در ارسال مدارك به زمان مديريت علي فتحا...زاده در باشگاه استقلال مربوط بوده و براي آنكه هواداران از نگراني در آيند امروز يك بيانيه را از سوي باشگاه منتشر خواهيم كرد.
وي افزود: به هر حال اين سمينار براي مديران بوده و بايد فرم خود را تا تاريخ 15/5/87 به فدراسيون ارسال ميكردند. مدارك استقلال تا آن تاريخ به روابط بينالملل ارسال نشد و با تاخير اين كار انجام شد و به همين دليل اين مشكل بوجود آمد.
مشاور استقلال گفت: مديريت جديد استقلال اطلاعي از اين موضوع نداشت، زيرا ما در جريان زمان دقيق ارسال نبوديم؛ اما با انتخاب واعظ آشتياني به عنوان مديرعامل جديد باشگاه استقلال وي ابراز تمايل كرد كه در اين سمينار شركت كند. اگر اولتيماتومها رعايت ميشد اكنون ما مشكلي براي شركت در سمينار AFC نداشتيم.
مانوسي فر گفت: قصد نداريم در اين شرايط كسي را متهم كنيم و نميخواهيم فتحا...زاده را مقصر اين مسئله معرفي كنيم و به همين دليل صدور بيانيه بهترين راهكار است و ما معتقديم باشگاه استقلال با تاخير مدارك را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده است.
وي در مورد انتقاد به تصميم فدراسيون فوتبال مبني بر عدم پذيرش مدارك تاكيد كرد: احساس ميكنيم هيچ كوتاهي از سوي فدراسيون فوتبال و روابط بينالملل وجود نداشته و كوتاهي از سوي بدنه اجرايي باشگاه استقلال بوده است، زيرا در ارسال نام افراد شركتكننده غفلت شده است.
مانوسي فر تاكيد كرد: بدون شك فدراسيون فوتبال بازوي توانمند باشگاهها است و روابط بينالملل نيز يكي از بهترين حوزهها در اين فدراسيون بوده است و در جهت كمك به باشگاه تلاش كردهاند. موظف هستيم زماني كه از سوي AFC تعيين ميشود را به خوبي رعايت كنيم و مدارك را در همان زمان ارسال كنيم و زماني كه اين غفلت انجام ميشود نميتوان فدراسيون را مقصر اصلي معرفي كرد.
مشاور استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا مسئولان باشگاه تلاشي براي حضور مديرعامل آبي پوشان در اين سمينار AFC دارند با خير عنوان كرد: عملا پذيرش مدارك استقلال در اين شرايط بسيار دشوار است زيرا 2 ماه از زمان مقرر گذشته است و اين امكان براي ما وجود ندارد.
وي تاكيد كرد: اين سمينار خيلي ارزشمند است و بايد از اين فرصتها استفاده كرد. اميدوارم حتي يك درصد هم بخت براي استقلال وجود داشته باشد كه بتوانيم در اين سمينار شركت كنيم. چنانچه با درخواست ما موافقت شود از كساني كه در اين سمينار شركت ميكنند استفاده خواهيم كرد.
در تاريخ 24/4/87 نامه كنفدراسيون فوتبال AFC براي معرفي مديران باشگاههاي ايران به فدراسيون رسيد و عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ اين نامه را در تاريخ 30/4/87 به باشگاههاي ايران ارسال كرد و مهلت ارسال مدارك را 15/5/87 اعلام كرد.
باشگاه استقلال در زمان مديريت فتح ا...زاده براي معرفي خود و نظري جويباري در تاريخ 2/6/87 مدارك را به فدراسيون ارسال كرد در حالي كه فدراسيون فوتبال مدارك را به AFC ارسال كرده بود.
اين در حاليست كه مدارك باشگاه استقلال 12 روز بعد از آخرين مهلت AFC و 16 روز بعد اززمان تعيين شده از سوي سازمان ليگ به فدراسيون فوتبال ارائه شد.
انتهاي پيام/