[[/CODE]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[[/CODE]نقل قول:
تر قران به دادم برسيد . PSP ديگه بالا نمياد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه غلطي كردم اومد از اين تم هاي CTF نصب كنم . رفتم حافظه FLASH0 اون فايل هاي تم رو ريختم . بعدش نيومد . دكمه R و X رو با هم نگه داشتم و دستگاه رو روشن كردم . وقتي دستگاه اومد بالا يهو هنگ كرد و خاموش شد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا كه روشن ميكنم چراغ سبزه 10 ثانيه روشن ميشه بدون اينكه تصوير بياد خاموش ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SLIM 2000 هست دستگاهم . تر خدا بگيد چي كار كنم . دستم به دامنتون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تر قرآن بگيد
نباید از روی آموزشایی که به دستگاه شما ربطی نداره بری.نقل قول:
من زیاد در مورد PSP های بریک شده نمی دونم.
می دونم چه حسی داری. حدس می زنم امشب اصلا خوابت نبره ولی کاریش نمیشه کرد.
زیاد ناراحت نباش. ایشالا درست میشه. :11:
علی آقا اومد.....
پس من ميرم دراز بكشم . كمرم شكست . به اين اميد ميخوابم كه صبح ، قبل اينكه برم سركار ببينم علي آقا اينجا بهم گفته باشه كه چي كار كنم . از همتون ممنونم . خيلي گل هستين . . . دوستتون دارم . فقط واسم دعا كنيد
سلام 16130 عزیز
علی من هستم.
از شانس بده تو من هرشب on بودم.امشب خونه نبودم تازه رسیدم.
شما دقیقا بگو چیکار کردی.از چه آموزشی استفاده کردی.(آموزش را از این فروم برداشتی یا نه)
فقط خواهشا دقیق بگو چیکار کردی و از کدام آموزش رفتی تا راهنماییت کنم.
لینک آموزش و تمی که استفاده کردی را برام بفرست.
اینطور که تو پستت هات خوندم psp از این مدل جدید ها هست که با CHikHEN کپی خور میشه.درسته؟
آخه توی کدام یک از آموزش ها نوشته شده تم های ctf را داخل فلش 0 دستگا بریزید؟
راستی به دلیل اینکه محدودیت حجمی اینترنتم رو به پایان هست (زیر 10 مگابایت) روز ها نمیتونم On شم تا دوباره اینترنتم را شارژ کنم.هر شب 1 به بعد تا 2-3 on هستم.نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
خیر شما مموری اصلی با 5 سال گارانتی ایران رهجو بگیر هیچ مشکلی پیدا نمیکنه.(به فرض هم اگر طوری شد 5 سال گارانتی دارد راحت عوض میکنی.البته اگر مموری اصلی تهیه کنی احتمال خراب شدنش زیر 1 درصد هست)
سلام
کسی می دونه پی اس پی با لب تاپ چطوری به اینتر نت وصل می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید
سلام.نقل قول:
شما میخواهید اینترنت دیال آپ را توسط وایرلس لپ تاپ شیر کنید سپس با psp بهش کانکت بشید؟
اگر دیال آپ دارید بهتره بیخال بشید.
البته نشد نداره.توی انجمن BC یک اموزش برای اینکار هست.البته psp فقط به Access Point متصل میشه و کارت وایرلس لپتاپ باید قابلیت تبدیل به Access Point را داشته باشه.(بعضب از مدل های خاص این قابلیت را دارند)به یک برنامه جانبی هم نیاز هست.
در صورتی که اینترنت وایرلس دارید من پیشنهاد میکنم یک Access Point تهیه کنید یا مودم را عوض کنید.ارزان ترین Access Point و مودم وایرلس دار حدود 70-75 تومن هست.
سلام.نقل قول:
شما میخواهید اینترنت دیال آپ را توسط وایرلس لپ تاپ شیر کنید سپس با psp بهش کانکت بشید؟
البته نشد نداره.توی انجمن BC یک اموزش برای اینکار هست.البته psp فقط به Access Point متصل میشه و کارت وایرلس لپتاپ باید قابلیت تبدیل به Access Point را داشته باشه.(بعضب از مدل های خاص این قابلیت را دارند)به یک برنامه جانبی هم نیاز هست.
در صورتی که اینترنت وایرلس دارید من پیشنهاد میکنم یک Access Point تهیه کنید یا مودم را عوض کنید.ارزان ترین Access Point و مودم وایرلس دار حدود 70-75 تومن هست.
من اون آموزش رو خوندم و مشکلش اینه که برنامه ای که باید روی لپتاپ یا pc نصب بشه برای ویستا نیست و فقط روی xp نصب می شهنقل قول:
سلام.نقل قول:
تشکر می کنم اقا علی
یک سوال داشتم علی جون
راسیتش من تازه پی اس پی خریدم
از کجا باید بدونم که چه برنامه ای به دستگاه اسیب نمی رسونه و می تونم رو دستگاه بریزم؟
خواهش میکنم.نقل قول:
وظیفه هست.
معمولا برنامه هایی که با حافظه های داخلی دستگاه ( flash 0-flash 1-flash 2-flash 3) در ارتباط هستند میتوانند خطر ناک باشند.
شما سعی کن از سایت های با اعتبار برنامه ها را تهیه کنی.(مثل همین جا)
من خودم هر اموزش و برنامه ای میزارم قبلش تست میکنم و حتما ذکر میکنم که روی چه دستگاه هایی نصب بشود.
راستی وقتی کلید Select را بزنی یک منو به نام VSH MENU باز میشه.که یکی از گزینه ها USB DEVICE هست و باید همیشه روی حالت Memory Stick باشد.در صورتی که مثلا روی حالت Flash 0 باشه وقتی کابل usb را به دستگاه وصل کنی محتویات flash 0 به جای مموری کارت نشان داده میشود و در صورتی که فایلی کم یا زیاد کنی دستگاه بریک میشه.(فعلا راهی برای برطرف کردن دستگاه های جدید بریک شده نیست)
کلا از آموزش های معتبر استفاده کن و قبلش اینجا از دوستان یک سوال درباره برنامه یا آموزش بکن تا با مشکلی رویرو نشوی.
از کجا باید فهمید که مربوط به حافظه های داخلی دستگاه (flash 0-flash 1-flash 2-flash 3 )هست؟
برنامه های که فقط برای کپی خور کردن psp های سری قبل بودند بیشتر با این حافظه ها در ارتباط بودند چون یک سری اطلاعات را داخل این حافظه ها فلش میکردند.نقل قول:
برنامه ها و بازی های اجرایی مشکلی ندارند.
کلا اگر اموزش با برنامه ای خطر ناک باشه من خودم ذکر میکنم.
[quote=choory;4094316]
شما دقیقا بگو چیکار کردی.از چه آموزشی استفاده کردی.(آموزش را از این فروم برداشتی یا نه) نه از این فروم بر نداشتم .
فقط خواهشا دقیق بگو چیکار کردی و از کدام آموزش رفتی تا راهنماییت کنم. یه تم دانلود کردم که توش 3 تا فولدر بود vsh و resorce و یکی دیگه که یادم نمیاد . PSP رو روشن کردم وقتی اومد بالا کلید select (بغل استارت) رو زدم ، قسمتی که مشخص میشه دستگاه وقتی به usb نصب میشه با حافظه رم بیاد رو به flash0 تغییر دادم . و تو my computer به جای حافظه رم ، حافظه flash0 اومد و من اون 3 تا فولدر رو کپی کردم توش . وقتی هم که روشن کردم اومد بالا ، یهو هنگ کرد :37: حالا هم که روشنش میکنم چراغ سبزه 15 ثانیه اینطورها روشن میمونه و بدون اینکه هیچ تصویری بیاد خاموش میشه
لینک آموزش و تمی که استفاده کردی را برام بفرست.
اینطور که تو پستت هات خوندم psp از این مدل جدید ها هست که با CHikHEN کپی خور میشه.درسته؟ درسته
آخه توی کدام یک از آموزش ها نوشته شده تم های ctf را داخل فلش 0 دستگا بریزید؟ من خود تم رو نریختم ، اون 3 تا فولدر رو ریختم
راستی به دلیل اینکه محدودیت حجمی اینترنتم رو به پایان هست (زیر 10 مگابایت) روز ها نمیتونم On شم تا دوباره اینترنتم را شارژ کنم.هر شب 1 به بعد تا 2-3 on هستم.
ترخدا بیا به دادم برس :37: من به آیدیت هم پیغام دادم . شماره ات رو اگه میشه بده باهات تماس بگیرم . به خدا انقدر اذیت شدم که حد نداره . اول امیدم به خداست ، بعد به شما علی آقا . :37: کمکم کن . . .
:20:5.50gen موقته ؟و اگه آپگرید کنم دیگه مشکلی پیش نمیاد(یعنی داگرید دوباره به 5.00m33 ؟
[QUOTE=16130;4094737]شما یک تم flash 0 دانلود کردید که مربوط به فریمور دستگاه شما نبوده.(تم های flash 0 پر خطر ترین تم ها هستند.)نقل قول:
شما متاسفانه محتویات حافظه flash 0 که اصلی ترین حافظه داخلی psp هست رات تغییر داده اید.
دلم نمیخواد این را بگم ولی دستگاه شما بریک شده هست.و فعلا هیچ UnBrick ری برای این مدل ها منتشر نشده.
معلوم هم نیست منتشر میشه یا نه چون هنوز همین ورژن ها را هم نتوانستند کامل هک کنند چه برسه به ساختن UnBricker
متاسفانه شما تنها کاری که با psp میکنی میتونی اون را بزاری داخل ویترین اتاقت.
یا بفروشیش که با این شرایط کسی بیشتر از 40-50 نمیخره.(خواستی من خودم خریدارم-برای یک سری تحقیقات راجب به مدار های داخلی psp و...)
شماره هم واسط پ . خ کردم.
دلم میخواهد کاری واسط کنم اما هیچ کاری از دست من برنمیاد.حتی کسایی که برنامه ChickHEN را نوشتند هم فعلا کاری نمیتوانند بکنند.
باور کن اگر کاری از دستم بر میامد دریغ نمیکردم.:19::45:
متاسفم. :37:
خیر فرمور 5.50gen کامل هک شده و مشکلی ندارد.نقل قول:
اما فقط روی دستگاه های مدل 1000 و 2000 که با پاندورا کپی خور میشوند نصب میشه.
الان فریمور شما چند هست؟
در صورتی که روی دستگاه هایی که با ChickHEN کپی خور میشوند نصب شود دستگاه بریک میشه.
اگر شما به 5.50GEN آپدیت کنید در صورتی که گروه MHU یا M33 فرمور بالاتری را هک کنند و خواستید به آن ورژن آپدیت کنید ابتدا باید به یکی از فریمور های m33 دانگرید سپس به فریمور جدید آپگیرید کنید.(البته بعید هست چون فعلا دارک الکس دیگه به فکر psp نیست-شایعه هایی هست که همکار سونی شده- پس در نتیجه هکی از گروه M33 نمیاد.و
گروه MHU هم که یکم ضعیف هست.آخرین فرموری که هک کرد (5.50MHU) پر از باگ و اشکالات بود.)
[quote=choory;4095022]
الان فریمور شما چند هست؟
5.00 m33-6
okنقل قول:
مشکلی نیست.اگر میخواهی آپدیت کنی میتونی انجام دهی.آموزش داخل تاپیک مربوطه هست.
البته این را هم بگم 5.50gen تفاوت چندانی با 5.00m33 ندارد.
----------------------------------------------------------------------
دوستا تا ساعت 1 شب خداحافظ.فکر نکنم امروز دیگه بتونم on شم.
درود بر تمام دوستان
پس از مدت ها غیبت دوباره برگشتم .
اما من یه مشکلی پیدا کردم در بازی burnout legend . من در قسمت ورلد تور تمام مسابقات رو درش شرکت کردم و مدال گرفتم ( تور و کرش) اما دیگه هیچ مسابقه جدیدی باز نمیشه و روی 81 درصد مونده . مشکل کجاست؟
چه مدالی گرفتی؟نقل قول:
مسابقه هست که قفل باشه؟
فکر کنم باید مدال طلا بگیری تا برات مسابقه ها باز بشه
سلام
دوستان من با یک مشکل عجیب روبه رو شدم و اون هم این هست که ::
من یک مموری 8GB برای psp یک ماه پیشتر گرفته بودم و دیروز که داشتم بازی میکردم وقتی از بازی در اومدم تا یک بازی دیگه رو انتخاب کنم دیدم تو پوشه بازی ها نوشته هیچ بازی وجود ندارد بعد از این psp رو به کامپیوتر وصل کردم که ببینم پوشه بازیام پاک شده که دیدم تمامی بازی ها تو پوشه ISO هست.
یک بار مموری رو فرمت و دوباره بازی روش ریختم و دیدم که بازی ها اومدن و یک بازی رو انتخاب و توش رفتم و دوباره که از بازی بیرون اومدم دیدم که همون پیغام رو میده که هیچ بازی روی psp نیست اما بازی ها تو مموریش تو پوشه ISO هست.
میخواستم کمکم کنید ببینید این مشکل از کجاست.
راستی psp هم از اون psp 2000 قدمیاست که کپی خور میشه.
TANX
چه بازی می کردی؟نقل قول:
rock band بوده دیگه؟ درسته؟
اگه این بازی بوده از توی pc یه فایل text توی فولدر game بساز
مگه راک بند چشه؟من که تا حالا باهاش مشکلی نداشتم...
مشکل خاصی ندارهنقل قول:
فقط یکی از نسخه هاش(همونی که من برای دانلود گذاشتم) وقتی از بازی خارج می شی دیگه بازی ها رو نمیشناسه
که این مشکل هم با راهی که گفتم حل می شه
نقل قول:
بابا آخرشی
آره rock band بود این فایل text رو تو psp/game ساختم درست شد.
ایوول
TANX
خواهش می کنمنقل قول:
توی psp/game بساز
هیچ چیز نمیخواد داخل بنویسی خالی باشه کافیه
موفق باشی:11:
ظاهرا PSP GO قراره با فريم ور شيش عرضه بشه ! خبر از يه منبع نا موثق !!!!
خودت داری میگی ناموثق:31:نقل قول:
من شنیدم با فریمویر 5.70 منتشر میشه(یه سری به psp-hacks بزنید)
دوستان ببخشید راستش من هنوز توجیه نشدم که UMD که می گین چیه؟ یه جور قابه که بازیهای کپی رو توش میذارن و توی PSP میذارن یا چی؟؟؟
منظورم کلا اینه که اگه از مغازه بخوام بازی بخرم روی دستگاه (در واقع روی مموری) میریزه یا جداگانه روی DVD میده و خودمون تو خونه روش میریزیم (میخوام ببینم امکان خرید چند بازی یک جا هست یا نه) ؟؟
یه سوال دیگه هم دارم:
Value Pack به نظرتون بهترین بسته موجوده؟ از این نظر که توش هدفون و جای ابری PSP رو داره، بله؟
و اینکه این کیف کمری های مخصوص PSP نوع عادی و معقولش الان چنده (مثلا تو توپخونه) ؟
سپاس از پاسختون
UMD اینهنقل قول:
دوستان ببخشید راستش من هنوز توجیه نشدم که UMD که می گین چیه؟ یه جور قابه که بازیهای کپی رو توش میذارن و توی PSP میذارن یا چی؟؟؟
منظورم کلا اینه که اگه از مغازه بخوام بازی بخرم روی دستگاه (در واقع روی مموری) میریزه یا جداگانه روی DVD میده و خودمون تو خونه روش میریزیم (میخوام ببینم امکان خرید چند بازی یک جا هست یا نه) ؟؟
یه سوال دیگه هم دارم:
Value Pack به نظرتون بهترین بسته موجوده؟ از این نظر که توش هدفون و جای ابری PSP رو داره، بله؟
و اینکه این کیف کمری های مخصوص PSP نوع عادی و معقولش الان چنده (مثلا تو توپخونه) ؟
سپاس از پاسختون
که بازی های اورجینال و یا فیلم های مخصوص UMD توش هست
بازی در مجموع روی مموری ریخته میشه که معمولا شما dvd شو می خری میری خونه میریزی تو psp
value pack دیگه حال نمیده چون هدفونش که ارزشی نداره چون صداش خیلی ضعیفه جای ابری و.. هم ارزونه راحت گیر میاد تو بازار
اینا بهتره بری خودت قیمت بگیری
آها، پس میشه چند تا بازی یک جا خرید!
یه سوال دیگه:
میشه دو تا دسته Playstation به PSP وصل کرد و از اونور به تلویزیون وصل کرد که همون کار PS2 رو احیانا بکنه؟
بازم ممنون
دوستان وقتی دکمه ی select رو میزنم یک منوی باز میشه به نام Alienware!
یک سری چیز نوشته که میشه تغییرش داد.
حالا من میخواهم بپرسم که هر کدوم رو روی چه حالیت قرار بدم تا بهتر باشه؟
ممنون.
من یه بار پست رو نوشتم نیومده مثل اینکه اگه دوتا شد دوستان ناراحت نشن.
پس بهترین حالت همون Standard Pack می شه بعد هرچی خواستم جدا بخرم؟
الان جدیدترین فریم ور چیه که بگم نصب کنه موقع خرید؟
اگه شما جای من باشی و موقع خرید بخوای ده پونزده تا بازی هم باهاش بخری کدوم بازی هارو انتخاب می کنی؟
و یه سوال دیگه:
اگه فریم ور قدیمی باشه بازی های جدیدتر اجرا نمی شه یا بستگی به بازی داره یا اصلا فرقی نداره؟!
سپاس
هر پی اس پی که خواستی بگیری باید فریمویرش 5.03 یا کمتر باشه تا کپی خور بشهنقل قول:
البته معمولا فروشنده ها کپی خورش می کنن ولی اگه خواست بخاطر کپی خور کردن پول بگیره بکو نمیخوای
بازی هم بستگی به خودت داره ولی دوستان چند صفه قبل بازی های خوبی معرفی کردن
ممنون ولی اصلی ترین سوالم بی جواب موند:31::نقل قول:
اینکه آیا میشه به PSP دوتا دسته Playstation وصل کرد و از اونطرف به تلویزیون وصل شه که بشه همون کار PS2 رو باهاش کرد؟
اگه آره نیازی به برنامه ای چیزی داره؟
سپاس:20:
نه بابا نمیشه.نقل قول:
فقط با وایرلس میتونی دو نفره بازی کنی
که اونم باید دو تا پی اس پی داشته باشی
بازی های زیر رو پیشنهاد میکنم بگیر
Resistance
god of war
NBA 09
Fifa 09
Jackass The game
Brothers in arm
Silent Hill
WWE Smackdown vs raw 2009
Smach court tennis 3
و...
بازي nba 2009 رو پي اس پيم اجرا ميشد ولي امروز كه اجراش كردم تو loding گير ميكنه و پي اس پي خاموش ميشه مشكل از كجاست؟
شما موقعی که توی منوی پی اس پی هستی select رو بزن بعد umd iso mode رو تغییر بده به احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
موفق باشی