تا کنسولتون برای همیشه به ملکوت علاء نپیوسته اونو به فتحی یا NextGen نشونش بدید.نقل قول:
تا کنسولتون برای همیشه به ملکوت علاء نپیوسته اونو به فتحی یا NextGen نشونش بدید.نقل قول:
ای بابا ...حالا ما به زور 260 جور کردیم بعد زنگ زدیم فتحی یه ارکد بگیریم گفت 285...عجب بی انصافین ....من با این پول از کی ایکس باکس بگیرممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممم؟؟؟؟
حذف شود...
سلام
آقا آموزش این آپدیت iXtreme به 1.6 کجاست؟
می خوام بلد بشم!
یکی لطف کنه لینکش رو برام بزاره
ممنون بروبچ
سلام دوستان عزیر خسته نباشید وقتتون بخیر
1- من می خواستم بدونم که بازی Forza Motorsport 3 حتما باید روی هارد نصب بشه؟
2- بازی Cars Race-o-Rama نیاز به iXtreme جدید داره؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
تو همین انجمن تاپیکش رو سعید جان زحمت کشیدن گذاشتننقل قول:
1 - دیسک دومش باید نصب بشهنقل قول:
2 - بله
forza 3 نیاز به نصب نداره و اگه DVD اول رو بزاری اجرا میکنه . DVD دوم ماله 20 ماشین اضافه و هزارتا خرت و پرت دیگه هست . در مورده Cars یا باید فریمور 1.51 باشه با باید یک جور خاصی رایت شه ( یادم نیست چه جوریه بگردی تو سایت پیدا میشه) البته من مطمعن نستم و چیز هایی رو که میدونستم گفتم (در مورد فروزا) این که من درست میگم یا اقا پدرام رو نمیدونم .نقل قول:
DISC 1
Game disc includes most cars and tracks.
DISC 2
Contains 100+ cars 20+ tracks you install on your HDD. It's not required to play disc 1 but it is recommended.
دوستان من داشتم فیفا 10 رو انلاین بازی میکردم ولی وارد نشد گفت باید membership داشته باشی یعنی چه؟
ایشون گفتن حتما لازمه که من گفتم نهنقل قول:
یعنی منظورم این بود که دیسک 1 که برای بازی هست رو arcade هم اجرا میشه
شما gold داری ؟نقل قول:
فکر نمیکنم دوست عزیز به نظرم سیلور باشه دستگاه من هم پریمیوم هست ممنون اگه راهنماییم کنیننقل قول:
خوب یا باید gold بخرینقل قول:
یا میتونی تا 3 تا gamertag بسازی و برای هر کدوم 1 ماه gold مجانی بگیری
که الان 1 دونش رو استفاده کردی
و تا 2 عدد میتونی بسازی
دوستان قیمت ارکید و پریمیوم چنده ؟
اینجا :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
من تازه گی یک xbox آرکید خریدم از نوع jusper محل اتصال هارد یک اتصال مخصوص هست حالا سئوال من این است که آیا می توانم با یک هارد کامپیوتر و تهیه این اتصال برای xbox هارد درست کنم یا باید هارد مخصوص xbox تهیه کنم؟ اصلا هارد xbox با هارد کامپیوتر فرقی دارد؟ چه فرقی؟
اگه هاردی غیر از هارد 360 بخوای بهش بزنی باید از این هارد های laptop باشه که اونم طی یک سری مراحل پر دردسر باید هک بشه و تا 120 هم بیشتر نمیخوره و به خود قاب هارد خود 360 هم نیازهنقل قول:
سلام دوستان
من يك كنسول xbox 360 Elite ذارم.براي اتصال اون به تلويزيون از كابل HDMI استفاده مي كردم. دادم بيرون برام آپگريدش كردن،چون خيلي از بازي ها رو باز نمي كرد.
پس از آپگريد اتصال HDMI من ديگه كار نمي كنه .تلويزيون من samsung LA22 S81 S هست و HD READY هم هست و وقتي كه با كابل HDMI دستگاه رو وصل مي كنم رو صفحه تلويزيون پيغام مي ده كه اين حالت پشتيباني نمي شود..در حال حاضر از كابل HDTV استفاده مي كنم و تنظيماتش رو كنسول رو روي 1080 آي گذاشتم و تصوير خوبي هم دارم ولي علت اينكه اتصال HDMI كار نمي كنه به نظرتون چيه؟ ممنون مي شم اگه منو راهنمايي كنيد.
من يك كنسول xbox 360 Elite ذارم.براي اتصال اون به تلويزيون از كابل HDMI استفاده مي كردم. دادم بيرون برام آپگريدش كردن،چون خيلي از بازي ها رو باز نمي كرد.پس از آپگريد اتصال HDMI من ديگه كار نمي كنه .تلويزيون من samsung LA22 S81 S هست و HD READY هم هست و وقتي كه با كابل HDMI دستگاه رو وصل مي كنم رو صفحه تلويزيون پيغام مي ده كه اين حالت پشتيباني نمي شود..در حال حاضر از كابل HDTV استفاده مي كنم و تنظيماتش رو كنسول رو روي 1080 آي گذاشتم و تصوير خوبي هم دارم ولي علت اينكه اتصال HDMI كار نمي كنه به نظرتون چيه؟
من دوباره گیج شدم ، یعنی دستگاه ها 3 تا گیمرتگ به شما میدن با یک ماه گلد ؟ اینجوری میشه 3 ماه .نقل قول:
یه ماه هم الیت روی خودش داره میشه 4 ماه ؟!؟
خوب شما کنسول رو ببر همون جایی که برات upgrade کردن بهشون بگم که چه بالایی سر hdmi اوردن :31:نقل قول:
تقریبا همین طوره :31:نقل قول:
دوستان متاسفانه اينطوري نيست ماكروسافت 2 ماهه كه اكانت گلد كه روي دستگاهها هست رو به سيلور تغيير داده ديگه نميشه م نامروز رفتم گلد بگيرم ميده 3 ماهشو 39 و يك سالشو 64 تومان فروشنده گفت بايد براي باز ي كردن انلاين گلد و حتما بخري به نظر شما ارزش داره ؟نقل قول:
در ضمن ماكروسافت پوينت هم 4000 امتياز 35 تومان هست آيا ارزش داره بخريم؟
منظورتون از اونهایی که روی دستگاهه و به silver تبدیل شده چی بود ؟نقل قول:
من خودم هفته قبل بعد از 16 ماه یک gamertag دیگه درست کردم که الان 1 هفتس دارم on بازی میکنم باهاش و تا 1 ماه حساب داره
خوب قیمت ها همین حدوده تقریبا
اما جاهایی مثل بازار چه تو bc پیدا میشن کسانی که بعضی وقت ها چیز هایی رو زیر قیمت میدن
مثلا همین 2 ماهه رو یکی داره میده 20 تومان
خب این میتونه بر اثر بد جا زدن و یا فشار دادن پیش از حد و یا کج و راست کردن فیش برای در آوردن باشه.نقل قول:
که میتونه پایه ی اون رو بشکونه.
شما دستگاه رو ببر همونجا و بده واست باز کنه و چک کنه که پایه های اتصال سوکت HDMI از مادربورد جدا نشده باشه.
اگه اونجا مشکل نداشت به احتمال خیلی زیاد مشکل از PIN های داخل سوکت HDMI هست که به رنگ طلایی هستند.
پیشنهاد میکنم با یک سیم HDMI دیگه هم امتحان کنید.
سلام.می خواستم بدونم این جریان wave 4 چیه؟
میگم امروز 21 اکتبره یعنی تا روزی که من میخوام 360 بگیرم 8 روز مونده ، اگر من الان برم بخرم سر فلش کردنش که مشکلی پیش نمیاد ؟
قفل جدید برای بازی های این کنسولنقل قول:
که همه منتظرن تا نسخه جدید از ixtreme بیاد
چه مشکلی منظورتونه ؟نقل قول:
مثلا یه وقتی فلش نشه .نقل قول:
خوب الان که 1.6 تو بازار هست و بازی ها هم اجرا میشن و بازی های جدید که wave 4 هستن با این دیسک activate.iso اجرا میشن تا اون ixtreme جدید بیادنقل قول:
آقا این ایده آل گرایی من داره تبدیل به یه وسواس الکی میشه .
از خرید یه LCD ، ال جی هفتصد تومنی دارم میرسم به سونی یک میلیون و چهارصد تومنی !!!
آخرش به این نتیجه رسیدم ببینم اصلاً XBOX 360 و PS3 چه جور خروجی میدن که تلویزیونم بخواد ساپورت کنه یا نه .
دوستان اگه جایی رو سراغ دارن که اطلاعات تصویر خروجی رو نوشته باشه ممنون میشم معرفی کنن .
مثلا این کنسول ها خروجی 100Hz میدن که من بخوام یه تلویزیون 100Hz بخرم اونم با این قیمت ها ؟ یا تصاویر Full HD 1080p هستن ؟
ویرایش :
راستی ، برای صدای Surround چی کار میشه کرد ؟ من یه سیستم سینمای خانواده دارم که 5 سال پیش حدوداً خریدم و زیاد ازش استفاده نمیشه . با چه کابلی و چطوری باید از دستگاه خروجی بگیرم که صدا تفکیک بشه و به معنای واقعی کلمه Surround پخش بشه ؟
سلام ! این که میگین کنسول از نظر قیمت اومده پایین دقیقا چند شده ؟؟؟ مدل پرمیوم ؟؟ ارکید چی ؟؟
من از کجا بدونم که گیمرتگ من چقدر اعتبار داره من فیفا 10 رو بازی میکنم میگه باید ممبرشیب باشی و نمیزاره میشه یک آموزش برای بازی انلاین بگذاری در ضمن میگن اگه دستگاه پریمیوم باشه روش گلد داره ولی من چیزی پیدا نکردم کمکم میکنی؟نقل قول:
خروجی Xbox 360 بین 2 تا هرتز یعنی 50 و 60 تنظیم میشه که این مورد مربوط به TV های SD و مانیتور های CRT هست.نقل قول:
Xbox 360 در رزولیشن 1080 خودش رو با TV هماهنگ میکنه.
شما اگه واقعا میخوای کیفیت رو ببینی باید 2 ملیون و 700 بدی یه 40 اینچ سامسونگ از سریه LED بخری !!
در غیر اینصورت هر LCD ای که قابلیت 2MP بودن رو داشته باشه میتونه کیفیت خوبی رو به شما بده.
برای داشتن صدای Dullby Surrond شما احتیاج به یک Optic Cable دارید تا بتونید اونو به سینمای خانواده وصل کرده و از آن استفاده کنید.
برای وصل کردن فیش Optical به Xbox 360 نیاز به یک تبدیل صدای Xbox 360 دارید که البته این تبدیل در بسته های Elite موجود هست.
این کابل رو هم میتونید از لوازم های صوتی تصویری و توپ خونه(پاساژ لباف) تهیه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا محمد جان گرون شدهنقل قول:
arcade تا هفته قبل بود 230 الان زیر 280 نیست
بعضی جاها تا 300 میدن
به این چیز ها ربطی ندارهنقل قول:
شما کنسول رو که میخری میتونی باهاش 3 تا gametrag یا profile درست کنی
که به ازای هر کدوم از این ها تا 1 ماه بهت gold مجانی بدون point میده یعنی فقط برای بازی
اموزش خاصی هم نداره شما gamertag رو بسازی
و بعد وصل شی به live زیر قسمت my xbox نوشته member ship gold
البته بدی این 3 بار اینه که هر بار شما یک id جدید داری با 0 تا gamer score که اگه فوق حرفه ای هم باشی باز هم تو محیط live از دید دیگران یک amature محسوب میشی چون نه لیست بازی هات رو داری نه achive هات رو
ما شانس نداریم ، تابستون تموم شد ، مدرسه ها باز شد ، به جای اینکه ارزون بشه ، بدتر گرون شد .نقل قول:
این مملکت حساب کتاب نداره ، بنزین رو لیتری 1 میلیون تومن هم بکنن ، باز قیمت ماشین میره بالا !!
تو آمریکا ، الیت طرح CoD:MW2 رو با 2 تا دسته ، با یه بازی اصل ، با هارد 250 ، میفروشن 400$ ! اونوقت ما اینجا باید آشغالترین دستگاه رو گرون تر از این قیمت بخریم ، بن هم بشیم ، ساپورت هم نداشته باشیم .
باور ندارین ؟ میتونین از اینجا بخرید .
کد:http://www.amazon.com/Xbox-360-Modern-Warfare-Limited-Console/dp/B002I0HDLE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1256162675&sr=1-1
بحث سیاسی نشه ولی همینه تو مملکته ما . ایکسباکس 190 دلاره این جا میدادن 450 هزار تومن !!! (اون زمانی که یک مدله جدید اومد قدیمی هارو میدادن) . تو ایران یک شکلاته خارجی که 10 سنته رو تو ایران میدن 2 هزار تومن
بچه ها وقتی اکانت لایو رو ساختین ، میشه از بازی های ویندوز هم باهاش لاگین کرد ؟
یا سایتی هست که آواتارتون ، امتیازتون و اطلاعات بازی هاتون رو بتونین ببینین ؟
یه سری بازی های Xbox Live Arcade هستن که هیچ جای دیگه نمیشه پیداشون کرد ، مگر اینکه با مایکروسافت پوینت بخرینشون . مثل The Dishwasher: Dead Samurai . که بازی نسبتاً معروفیه و بازی کردنش خالی از لطف نیست .نقل قول:
به نظرم اگه پول اضافی داشته باشی که باهاش از اینجور بازیا بخری بد نیست ، البته فکر کنم با 4000 امتیاز بشه 4، 5 تا بازی آرکید گرفت ، نمیدونم نرخش چنده . من باشم این کار رو میکنم !
آقا این activate.iso چیه؟
ماله بازی های جدیده که اگه فریمور 1.6 داری باید اینکارو کنی و اگه درایو هیتاچی داری با فریمور 1.51 میاره . مشکل ماله Wave4 هست .
راهنمای اینگلسی
نقل قول:
With the new Wave 4 looming around the corner I thought I would post a small tutorial on how to play them with firmware 1.6.
Hitachi Users ONLY with firmware 1.51 will not need to do this, they will be able to play wave 4 games like they do wave 3.
Tutorial for PC's users ONLY.
Apple users, sorry I don't have a Mac.
--------
Step #1
Users with firmware 1.6 begin by downloading activate.iso from this link.
Step #2
Once you have the activate.iso downloaded
Insert a blank DVD+R DL
Note: You must use a dual layer! CD +/- R or DVD +/- R will not work.
Step #3
Open up IMGburn and set the layerbreak setting to Optimal by going to
Tools --> Settings... --> Write -->
Select "Calculate Optimal" on the top left corner.
Note: Once you burn the Activate.iso you can go back to any other settings.
Step #4
Burn at 2.4x / 4x / 8x
I recommend 2.4x since it's a small file you want to make sure you have everything written on there.
Step #5
IMGburn will bring now bring to your attention that activate.iso is small enough to fit a DVD5 or (DVD +/-/R)
Ignore it and continue burning on a dual layer. Click Yes
Step #6
IMGburn will now ask if you would like to write the image on one layer. Since it's small enough to fit on one layer.
Click Yes
Step #7
Once the disc is made pop the disc into your xbox360. Let it read, after a while it will say Play DVD.
Press A on your controller and you should get a message saying to play this game please insert in an
xbox360 console. You can now eject it.
Step #8
The next game you insert in your 360 will boot regardless of stealth or Wave structure. Effectively disabling the security measure on 1.6
Warning: This disc is a one-shot boot iso meaning it will only work for the next game you insert. After you eject your wave 4 game,
1.6 stealth will be re-activated. Meaning you will need to insert your activate.iso disc again to play another wave 4 game.
Other thoughts and FAQ:
This is a temporary fix while ixtreme 1.7 is released.
Hitachi drives spoofed as anything else do have 1.51 and don't need to do this.
دوستانی که این Dvd رو میخوان بهتره اماده بخرن که میدن 2000 تومان
چون Dvd 9 گرونه و اگه بسوزه وسط رایت یا درست انجام ندید مراحل رو نمیصرفه
کجا 2 تومن میدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نهایتن یک جا دیدم 3 تومن بود.نقل قول: